Àfrica
Destinació
Nadal
Tipus de viatge
11 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

El nord de Tanzània encara guarda racons apartats que et portem a descobrir. A l’extrem nord, al costat de la frontera amb Kenya, trobem terra Massai presidida per la seva muntanya sagrada, el volcà Ol Doinyo Lengai, i adornada pel llunàtic Llac Natrón. Creuarem el Serengeti per gaudir de tots els seus ecosistemes i visitarem, és clar, l’arca de Noè natural que és el Cràter del Ngorongoro. Proposem un viatge a Tanzània actiu, amb diferents caminades en paratges naturals, que contrastaran amb les etapes en vehicle.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDA: 26 DESEMBRE 2017
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / KILIMANJARO Hotel
2 KILIMANJARO (MATERUNI FALLS I LLAC DULUTI) – ARUSHA E / D / S Lodge
3 ARUSHA – LLAC NATRÓN E / D / S Tented camp
4 – 5 LLAC NATRÓN E / D / S Tented camp
6 LLAC NATRÓN. TRAVESSIA SERENGETI – IKOMA E / D / S Tented camp
7 DIA COMPLET EN EL PN SERENGETI E / D / S Tented camp
8 DIA COMPLET EN EL PN SERENGETI E / D / S Tented camp
9 SERENGETI – NGORONGORO (SAFARI EN EL CRÀTER) – KARATU E / D / S Tented camp
10 KARATU – ARUSHA E / D Hotel day use
11 VOL KILIMANJARO / CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

Dia 1.- Vol Ciutat d’origen / Kilimanjaro
Presentació a l’aeroport a l’hora acordada i embarcament amb destinació Tanzània. A l’arribada a l’aeroport de Kilimanjaro, tràmits d’immigració i visats, recollida d’equipatges i trasllat fins a l’allotjament previst per a la primera nit.

Dia 2.- Kilimanjaro (Materuni Falls i Estany Duluti) – Arusha
Després d’un esmorzar reposat, comencem la jornada i ens vam traslladar a la vora del Mt Kilimanjaro, a Moshi, per fer un trekking de dificultat baixa fins a les cascades de Materuni durant el mateix creuarem nombrosos poblats locals. Les cascades ofereixen una immillorable oportunitat de refrescar gràcies la piscina que es genera fruit del gran cabal d’aigua de la cascada. Amb les vistes de la cascada, aprofitarem per menjar (picnic). De retorn, pararem en una plantació de cafetars per veure gaudir d’un breu “coffee tour” artesanal on podrem observar com es produeix el cafè, des de la seva recol·lecció fins al torrat, podent a més degustar-lo, de la manera més artesanal i amb els mitjans més elementals. A la tarda trasllat fins al llac Duluti, un antic volcà que hi ha un llac a l’interior de la seva caldera. Passeig al voltant del llac amb possibilitat de vista del capvespre. Després de les activitats del dia arribarem a Arusha per passar la nit.

Dia 3.- Arusha – Llac Natrón
Sortida d’hora de l’hotel per fer el trasllat per carretera cap al Llac Natrón, via Longido. Arribada al campament i menjar. A la tarda visita del llac, conegut per formar part del cicle de migració dels flamencs i per la seva característica coloració rogenca. De camí a l’estany, podrem visitar les petjades dels antics homínids que van habitar la regió fa més de 100.000 anys. Cap al tard, “Sundowner” gaudirem d’una inoblidable vista dels voltants: llac, volcà i voltants. Trasllat al Camp.

Dies 4 i 5.- Llac Natrón
Després de l’esmorzar, visita a l’escola maasai de la zona. Dinar d’hora al Lodge conjunta (els que han pujat al oldonyio Lengai i els que han visitat l’escola maasai). A la tarda, temps per relaxar-se a la piscina natural del lodge i abans del capvespre trasllat a la zona dels “hot springs” (aigües termals) per prendre un bany. El segon dia sortida a primera hora del matí cap a les cascades de Ngare Sero. Per fer l’excursió es requerirà calçat adequat per caminar per terreny rocós i creuar en diverses ocasions el riu que neix a les cascades (dificultat mitjana, apta per a tots els públics). Tornada a l’hotel per dinar. A la tarda visita al poblat de Ngare Sero.

Dia 6.- Llac Natrón – Travessa del Serengeti – Ikoma
Avui tenim una llarga jornada per davant perquè afrontarem la travessia del Serengeti des del Nord-est fins arribar a la zona de Ikoma. Check-out d’hotel molt d’hora per fer la travessa cap a Serengeti via Kleins Gate. Safari en ruta creuant el Serengeti des de la zona de Llop a l’est fins a la zona de Ikoma a l’oest. Dinar tipus pícnic. Arribada a l’hotel, sopar i allotjament.

Dies 7 i 8.- Dies complets al Serengeti
En tots dos dies sortirem d’hora de l’hotel per gaudir d’un safari de dia complet pel Parc Nacional del Serengeti. Dinar tipus pícnic. A la tornada al nostre campament tindrem un parell d’activitats opcionals que es poden contractar directament allà: game drive nocturn a la zona de Ikoma i / o caminada guiada a prop del campament. Durant les dues activitats podrem veure el medi natural d’una manera diferent al que és habitual. Encara que probablement no ens trobarem amb cap dels cinc grans sí que tindrem ocasió de poder veure espècies poc habituals i sobretot, amb la diferent perspectiva que ens dóna el fer l’activitat a peu o després del capvespre quan ja gairebé no hi ha llum.

Dia 9.- Serengeti – Ngorongoro. Safari al cràter – Karatu
Check-out d’hotel molt d’hora amb caixes de pícnic per a realitzar el trànsit cap a Ngorongoro via Seronera. Safari en ruta creuant el Serengeti des de la zona de Ikoma a l’oest fins a les planes de Ndutu, frontera entre l’est de Serengeti i Ngorongoro. Aviat a la tarda, baixada al cràter per fer el safari dins de la caldera del Ngorongoro. Després d’acabar el safari sortirem per a l’allotjament situat al costat de la porta de l’àrea de conservació del Ngorongoro.

Dia 10.- Karatu – Arusha
Després de l’esmorzar, sortida amb el dinar ja preparat en pícnic cap a Arusha, arribant al migdia. En Arusha visitarem el centre de la fundació Shanga que promou la integració laboral de persones disminuïdes mitjançant el treball de reciclatge que converteix el vidre i altres materials en objectes d’artesania. A última hora trasllat a l’hotel en el qual disposarem d’habitació per prendre una dutxa i prendre alguna cosa abans de sortir a l’aeroport per embarcar en vol de tornada.

Dia 11.- Vol Kilimanjaro / Ciutat d’origen
A l’hora prevista, embarcament en el vol de tornada a la nostra Ciutat d’origen.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 2.815 €
Preu Base per persona (Oferta 4 Primeres Places) 2.715 €
Suplement grup de 4 a 5 persones 175 €
Suplement Habitació Individual 375 €
Taxes Aèries (Aprox.) 320 €
  GRUP MÍNIM 4 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Safari en vehicle 4×4 especialment preparat pels safaris (sostre practicable i cada passatger amb finestra).
Entrades a reserves i parcs.
Experimentat conductor-guia de parla hispana.
Assegurança d’asistencia en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat.
Activitats i excursions opcionals.
Extres personals com begudes, bugaderia, telèfon, etc.
Propines.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació (recomanat).
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació