Àfrica
Destinació
9 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Presentem un magnífic recorregut pels més impressionants parcs del Nord de Tanzània, que tenen fama internacional. Uns mítics, com el Serengueti, i altres que es distingeixen per la seva exuberant bellesa, com el Cràter del Ngorongoro. Paisatges espectaculars, fauna salvatge i poblats massai també són ingredients imprescindibles d’aquest viatge.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / KILIMANJARO – ARUSHA Hotel
2 ARUSHA – PN TARANGIRE E / P / S Lodge / Campament
3 PN TARANGIRE – PN SERENGUETI E / P / S Campament
4 PN SERENGUETI E / P / S Campament
5 PN SERENGUETI – ÀREA CONSERVACIÓ NGORONGORO E / P / S Lodge
6 PN NGORONGORO E / P / S Campament
7 PN NGORONGORO – LLAC MANYARA – ARUSHA E / P Hotel
8 ARUSHA. TRASLLAT A L’AEROPORT DE KILIMANJARO E Hotel / Vol
9 VOL  KILIMANJARO / CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / PICNIC = P /SOPAR = S

* Consultar possibles extensions al Llac Eyasi o Zanzíbar en la fitxa tècnica adjunta

Dia 1. Vol Ciutat d’origen / Kilimanjaro – Arusha
Sortida en vol de línia regular amb destinació a Kilimanjaro, amb connexió intermèdia. Arribada a Kilimanjaro, tràmits d’entrada al país i, a continuació, trobada amb el nostre corresponsal i trasllat des de l’aeroport a l’hotel a Arusha.

Dia 2.- Arusha – Parc de Tarangire
Després de l’esmorzar, ens dirigirem al parc de Tarangire, famós pels Baobabs i el riu Ngiri, on baixen diverses espècies a beure. El parc de Tarangire és d’una gran bellesa, els seus arbres baobabs ens captivaran mentre observem respectuosos a búfals, impales, gaseles, lleons i molt fàcilment tindrem ocasió de veure els elefants banyant-se. Safari tot el dia, dinar picnic al parc. Al final del dia, allotjament. Pensió completa.

Dia 3.- Tarangire – Parc de Serengueti
Al matí, després d’esmorzar, sortida cap al Parc de Serengueti, el parc on es troba la major concentració d’animals del món. Dinar tipus pícnic en ruta. A la tarda, safari fotogràfic. El parc del Serengueti s’estén sobre més de 14.000 km2 amb diferents paisatges, prats i formacions de roques, boscos d’acàcies, etc. Al final del dia, sopar i allotjament. Pensió completa.

Dia 4.- Parc de Serengueti
Avui és el dia més impressionant del viatge, en el qual gaudirem de dues safaris, des l’alba fins a la posta del sol. Durant el safari fotogràfic, tindrem l’oportunitat d’observar a elefants, girafes, lleopards, lleons, impales, etc. Aquí conviuen innombrables espècies. Una de les estampes més característiques del parc està protagonitzada pels nyus, que realitzen una espectacular migració a través de la frontera entre Kenya i Tanzània. Al mig dia, dinar al campament. Al final del dia, allotjament al campament. Pensió completa.

Dia 5.- Parc de Serengueti – Ngorongoro
Després de l’esmorzar seguirem de safari a Serengueti fins al migdia, quan dinarem. Sortida cap a la reserva Natural de Ngorongoro, una de les majors reserves ecològiques del continent africà. A la ruta podem visitar la Gola d’Olduvai i un poblat Masai per veure la seva forma tradicional de viure. Al final del dia, allotjament al lodge. Pensió completa.

Dia 6.- Cràter del Ngorongoro
Al matí, gaudirem d’un safari únic al cràter. El Ngorongoro és un majestuós volcà de 20 quilòmetres d’extensió i 600 metres d’altura, enclavat al cor de la sabana i que a causa de la seva inactivitat gairebé mil·lenària, alberga en l’interior del seu cràter una important reserva d’animals salvatges com ara zebres, gaseles, búfals, elefants, antílops, flamencs rosats i blancs i rinoceronts negres. Dinar de tipus picnic al cràter. Pensió completa.

Dia 7.- Cràter del Ngorongoro – Parc del Llac Manyara – Arusha
Després de l’esmorzar, ens dirigirem al Parc del Llac Manyara. El parc Manyara conserva una estructura de bosc primari, gairebé únic a l’Àfrica, i té la peculiaritat de poder veure lleons trepadors, molts elefants, babuins, girafes, hipopòtams i moltes espècies d’ocells com els flamencs. Aquest parc se situa en la falla de la Vall del Rift, on s’està separant Àfrica. Després del safari, tornada a Arusha. Arribada a Arusha i allotjament.

Dia 8. Arusha. Trasllat Aeroport de Kilimanjaro
Esmorzar. Dia lliure a Arusha per visitar la ciutat, realitzar les últimes compres o per visitar per compte propi el petit parc als afores d’Arusha, arribar a les rodalies del Kilimanjaro, etc. Disposarem d’habitació d’hotel fins al moment del trasllat a l’aeroport. A última hora del dia, trasllat a l’aeroport (1 hora aprox.).

Dia 9. Vol Kilimanjaro / Ciutat d’Origen
De matinada, sortida en vol de línia regular amb destinació a la nostra ciutat d’origen, amb escala intermèdia. Arribada a la ciutat d’origen i fi dels serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 8 a 12 persones 2.580 €
En base a grup de 4 a 7 persones 2.680 €
Suplement Sortida 03 Agost 160 €
Suplement Habitació Individual 195 €
Extensió PN Llac Eyasi en Habitació Doble 240 €
Supl. Habitació Individual en Extensió Llac Eyasi 55 €
Extensió Zanzíbar en Habitació Doble 595 €
Supl. Habitació Individual en Extensió Zanzíbar 210 €
Taxes Aèries (Aprox.) 325 €
  GRUP MÍNIM 4 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Recepció a l’aeroport.
Transport en cotxe amb sostre obert i abatible i xofer-guia de parla hispana durant el safari.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Entrades a parcs nacionals.
Botelles d’aigua durant el safari.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre.
Activitats i visites no indicades.
Entrades als poblats Masai, Olduvai Ngorongoro, ni PN Kilimanjaro en cas d’estar interessat.
Extres personals com begudes, bugaderia, telèfon, etc.
Propines.
Visat d’entrada a Tanzània (50 USD aprox.).
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

4 Basat en 1 ressenya
26 juliol, 2016

El viatge està ben muntat, el parc del Serengueti ha estat sens dubte el millor… el guia i conductor era molt professional i amable, coneixia els parcs a la perfecció i hem pogut veure molts animals.

Deixar un comentari

Classificació