Àfrica
Destinació
10 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Allunyant-nos de la ruta més turística de Tanzània, ens endinsarem en zones més salvatges i amb poques infraestructures. Visitarem els Parcs Nacionals de Ruaha, Udzungwa i Selous amb la tranquil·litat de poder visitar-los sense aglomeracions turístiques.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / DAR ES SALAAM Hotel
2 DAR ES SALAAM – MIKUMI E / D / S Campament
3 MIKUMI – PN RUAHA E / D / S Lodge
4 PN RUAHA E / D / S Lodge
5 PN RUAHA – ISMILA – MOROGORO E / D / S Hotel
6 MOROGORO – PN SELOUS  E / D Lodge
7 PN SELOUS E / D / S Lodge
8 PN SELOUS E / D / S Lodge
9 PN SELOUS – DAR ES SALAAM E / D / S Hotel
10 VOL DAR ES SALAAM / CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR= S

Dia 1. Vol Ciutat d’origen / Dar es Salaam
Sortida en vol regular amb destinació Dar es Salaam, amb connexió intermèdia. Arribada de matinada, trasllat a l’hotel i allotjament.

Dia 2. Dar es Salaam – Mikumi
Després d’esmorzar, sortida cap al P.N. de Mikumi, dinar en ruta. A la tarda realitzarem un safari pel parc, on també podrem admirar la posta de sol. Retorn al campament i allotjament
P.N. Mikumi. El P.N. de Mikumi va ser creat a l’agost de 1964 i és el quart parc més gran de Tanzània i cobreix 3,230 quilòmetres quadrats.
La característica principal és la plana Mikumi, juntament amb la serra que separa el parc en dues parts. Mikumi limita per l’extrem sud, amb la reserva de caça de Selous, i els dos fan un ecosistema amb alguns animals (elefants, búfals i zebres) que migren cap a i des de la part nord de la reserva del P.N de Mikumi. A causa de la seva accessibilitat és un dels parcs més populars de Tanzània. Els lleons són molt fàcils de veure en grans ramats, gens comú en altres parts d’Àfrica. Elefants, cocodrils, llangardaixos i pitons s’albiren amb facilitat.
Cap a l’est s’eleva el massís de Uluguru de 2.743 metres d’altura, mentre que al sud-oest es veu els cims escarpats de les muntanyes Lumango. A l’extrem sud hi ha les muntanyes del P.N. de Udzungwa

Dia 3. P.N. Mikumi – P.N. Ruaha
Molt d’hora al matí, sortida cap al parc per poder contemplar la sortida del sol. Retorn al campament per esmorzar per a més tard sortir amb direcció al P.N. de Ruaha. Sopar i allotjament al campament.
El P.N. de Ruaha és conegut per la seva gran elefant, els ramats de búfals i una de les seves principals atractius radica a ser capaç de veure el gran Kudu, així com l’antílop sabre. Així com una gran quantitat de lleons, lleopards i guepards.

Dia 4. P.N. Ruaha
Després de l’esmorzar ens endinsarem en el P.N de Ruaha per realitzar un safari durant tot el dia, parant a dinar al mateix parc. Ja a la tarda, a la posta del sol, tornarem al campament.

Dia 5. P.N. Ruaha – Morogoro
Esmorzar al campament. Després d’un últim safari a Ruaha, sortida cap a la ciutat de Morogoro. Arribada a Morogoro i allotjament a l’hotel.

Dia 6. Morogoro – P.N. Selous
Aquest matí ens desplaçarem fins al P.N. de Selous situat al sud, fent un safari durant la ruta, fins arribar al riu Rufiji. Un cop allà ens embarcarem per navegar pel riu i poder contemplar la fauna des del riu. Arribada al campament i allotjament.

Dies 7 i 8. P.N. Selous
Dos dies complets de visites del P.N. de Selous.
La fauna al P.N. Selous és molt interessant, ja que atreu la vida salvatge de l’est i de l’oest fins al riu Rufiji durant les migracions. El delta atrau bandades d’elefants, a més d’estar ple de cocodrils i hipopòtams. Aquest parc ens dóna l’oportunitat de poder realitzar els safaris caminant o en bot a diferència d’altres parcs.

Dia 9. P.N. Selous – Dar Es Salaam
Després de l’esmorzar, sortirem a fer un safari a peu, al voltant de 2 hores. Més tard i després de recollir tot el nostre equipatge ens desplaçarem fins Dar es Salaam. Disposarem d’habitacions fins l’hora de sortida cap a l’aeroport.

Dia 10. Vol Dar es Salaam / Ciutat d’origen
Trasllat a l’aeroport i sortida en vol regular amb destinació a la nostra ciutat d’origen, amb connexió intermèdia. Arribada a la nostra ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 7 a 12 persones 2.525 €
En base a grup de 4 a 6 persones 2.655 €
Suplement Habitació Individual 215 €
Taxes Aèries (Aprox.) 325 €
  GRUP MÍNIM 4 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats especificats.
Trasllats per terra en vehicles 4×4 ocupats per 6 persones.
Allotjaments i alimentación segons quadre d’itinerari.
Entrades a reserves i parcs nacionals.
Visites i recorreguts especificats a l’itinerari.
Conductor-guia local de parla hispana. Cuiner per a les jornades d’acampada.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre.
Activitats i visites no indicades.
Extres personals com begudes, bugaderia, telèfon, etc.
Propines.
Visat.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

5 Basat en 1 ressenya
2 juliol, 2016

Viajé a la zona del Serengueti y el Ngorongoro hace más de 20 años y conocer ahora el sur ha sido fantástico. Pudimos ver muchísimos animales y lo mejor es que estuvimos casi solos todo el viaje.

Deixar un comentari

Classificació