Àfrica
Destinació
Nadal
Tipus de viatge
8 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

La fauna al P.N. Selous atrau la vida salvatge de l’est i l’oest fins al riu Rufiji durant les migracions. El delta atrau manades d’elefants, a més d’estar ple de cocodrils i hipopòtams. Aquest parc ens dóna l’oportunitat de poder realitzar els safaris caminant o en barca, a diferència d’altres parcs del país. Anirem en vaixell fins a l’illa de Zanzíbar per relaxar-nos a la platja abans d’acabar el viatge.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDA: 27 DESEMBRE 2018
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
27 DES VOL BARCELONA / DAR ES SALAAM Hotel
28 DES DAR ES SALAAM – PARC NACIONAL DE SELOUS E / D / S Campament
29 DES PARC NACIONAL DE SELOUS E / D / S Campament
30 DES PARC NACIONAL DE SELOUS E / D / S Campament
31 DES PARC NACIONAL DE SELOUS – DAR ES SALAAM – ZANZÍBAR (STONE TOWN o NUNGWI) E Hotel
01 GEN STONE TOWN o NUNGWI E Hotel
02 GEN STONE TOWN o NUNGWI E Hotel
03 GEN VOL ZANZÍBAR / BARCELONA
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

27 DES.- VOLS BARCELONA / ESTAMBUL / DAR ES SALAAM
Sortida en vol regular amb destinació Dar es Salaam, amb connexió a Estambul. Nit a bord.

28 DES.- DAR ES SALAAM – PARC NACIONAL DE SELOUS
Arribada de matinada a Dar Es Salaam i tràmits d’entrada al país. Trasllat a un hotel proper a l’aeroport per poder refrescar-nos i esmorzar. A continuació, sortida per carretera fins al P.N. de Selous (al voltant d’unes 5 hores de durada) on tindrem el primer contacte amb la fauna africana. A l’arribada disposarem de temps per realitzar un safari en canoa pel riu, abans d’allotjar al campament.

29 i 30 DES.- PARC NACIONAL DE SELOUS
Disposem de dos dies per explorar un dels ecosistemes més variats del país, amb altures que van des dels 80 metres fins als 1.300. Està travessat pel riu Rufiji, el més gran d’Àfrica Oriental, que recull aigües de diversos afluents i que sol inundar les valls després de l’època de pluges. Es poden realitzar safaris en vehicle i opcionalment a peu, per veure elefants, lleons, búfals, lleopards, zebres, impales, nyus i un llarg etcètera. Aquí viu la tercera part de la fauna salvatge de tota Tanzània, incloses 350 espècies d’aus. El paisatge inclous acàcies platejades, menjar preferit de les girafes, i palmeres “l’elefant”, així cridades per ser els seus cocos molt apreciats pels paquiderms.

31 DES.- PN SELOUS – DAR ES SALAAM – ILLA DE ZANZÍBAR
Molt d’hora al matí farem un últim safari, en aquest cas a peu. Tornarem al campament per esmorzar i recollir l’equipatge. Sortida per carretera fins Dar Es Salaam, on prendrem el ferri per anar a Stone Town, capital de l’illa de Zanzíbar. A l’arribada, trasllat a l’hotel seleccionat de Stone Town o cap a les platges del nord, a Nungwi, segons l’opció escollida. Arribada a l’hotel i allotjament.

Stone Town, la capital de l’illa, disposa d’una rica barreja cultural, reflex de totes les civilitzacions que han passat per Zanzíbar al llarg de la història, des del més propers bantúes o més llunyans com perses, omanites i hindús, sense oblidar l’època colonial portuguesa i britànica. Gràcies a la seva ubicació privilegiada, el seu port ha estat testimoni d’un florent comerç d’espècies i ivori, origen d’expedicions mítiques comandades per Livingstone i Speke, així com del lucratiu tràfic d’esclaus.
També és destacable el laberint de carrerons que conformen el casc antic de Stone Town, declarat Patrimoni de la Humanitat; passejant per elles ens trobarem edificis colonials, palauets, mesquites, banys perses … i també, és clar, alguna de les aproximadament 500 portes de fusta tallada, l’element arquitectònic més conegut de Zanzíbar.
Destaquen també l’interior del mercat de Darajani, d’ús local; Beit el Ajaib (o Casa de les meravelles), palauet del sultà Barghash i avui seu del museu d’història i cultura; l’antic fort i els jardins de Forodhani; la catedral anglicana i el tristament famós mercat d’esclaus.
Prop de la capital també tenim oportunitat de conèixer granges d’espècies, fer una passejada pel P.N. de Jozani, tortugues terrestres gegants a l’illa Changuu (també anomenada Prison Island); i com no, platges per relaxar-nos.

01 GEN.- ILLA DE ZANZÍBAR: STONE TOWN o NUNGWI
Dia lliure a Stone Town o Nungwi segons opció escollida.

La costa nord de Zanzíbar disposa d’algunes de les millors platges de l’illa i l’efecte de les marees, destacable en tota l’illa, no és tan acusat com en altres zones.
A més, la imatge dels “dhow” (embarcació tradicional àrab de l’Índic) encallats a la platja del poble de Nungwi és una de les captures més buscades pels amants de la fotografia. En conseqüència, el nord de Zanzíbar és el lloc idoni per gaudir de la platja o realitzar activitats opcionals. És molt bon lloc per a la pràctica del submarinisme o snorkel. També és molt fàcil contractar un taxi per recórrer un altre litoral proper o explorar l’interior de l’illa.

02 GEN.- ILLA DE ZANZÍBAR. TRASLLAT A L’AEROPORT
Esmorzar a l’hotel. Disposem de tot el matí i tarda lliure per gaudir l’illa. A última hora del dia, trasllat a l’aeroport.

03 GEN.- VOL ZANZÍBAR / ESTAMBUL / BARCELONA
De matinada, sortida en vol regular amb destinació a Barcelona, ​​amb connexió intermèdia a Estambul. Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 8 a 12 persones 2.495 €
En base a grup de 4 a 7 persones 2.585 €
Suplement avioneta PN Selous – Zanzíbar (Aprox.) 230 $
Suplement Habitació Individual 250 €
Taxes Aèries (Aprox.) 320 €
  GRUP MÍNIM 4 PERSONES / MÀXIM 12
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Ferry Dar es Salaam – Stone Town (o avioneta Selous – Zanzíbar, amb suplement).
Trasllats per terra en vehicles 4×4.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Entrades als parcs i reserves naturals.
Visites i recorreguts especificats a l’itinerari.
Conductor-guia local de parla hispana en el desplaçament a/des de Selous.
Cuiner en el campament de Selous.
A Zanzíbar, estada en hotel categoria primera en habitacions dobles amb bany privat.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre.
Activitats i visites no indicades a l’itinerari.
Propines i extres personals.
Visat.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació