Àfrica
Destinació
10 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

La fauna al P.N. Selous atreu la vida salvatge de l’est i de l’oest fins al riu Rufiji durant les migracions. El delta atrau bandades d’elefants, a més d’estar ple de cocodrils i hipopòtams. Aquest parc ens dóna l’oportunitat de poder realitzar els safaris caminant o en bot a diferència d’altres parcs del país. Creuarem en vaixell fins a l’illa de Zanzíbar, per relaxar-nos a la platja al final del viatge.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL BARCELONA / DAR ES SALAAM Hotel
2 DAR ES SALAAM – PN SELOUS E / D / S Campament
3 PN SELOUS E / D / S Campament
4 PN SELOUS E / D / S Campament
5 PN SELOUS – DAR ES SALAAM – NUNGWI E Hotel
6 NUNGWI E Hotel
7 NUNGWI E Hotel
8 NUNGWI – STONE TOWN E Hotel
9 STONE TOWN – DAR ES SALAAM E Hotel de dia / Vol
10 VOL DAR ES SALAAM / BARCELONA
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

Dia 1. Vols Ciutat d’Origen / Dar es Salaam
Sortida en vol regular amb destinació Dar es Salaam, amb connexió en punt intermedi. Arribada, trasllat a l’hotel i allotjament.

Dia 2. Dar es Salaam – PN Selous
Esmorzar a l’hotel. Sortida per carretera fins al P.N. de Selous (al voltant d’unes 5 hores de durada) on tindrem el primer contacte amb la fauna africana. A l’arribada disposarem de temps per realitzar un safari en canoa pel riu, abans d’allotjar al campament. Arribada i allotjament al campament.

Dies 3 i 4. PN Selous
Disposem de dos dies per explorar un dels ecosistemes més variats del país, amb altures que van des dels 80 metres fins als 1.300. Està travessat pel riu Rufiji, el més gran d’Àfrica Oriental, que recull aigües de diversos afluents i que sol inundar les valls després de l’època de pluges.
Es poden realitzar safaris en vehicle i opcionalment a peu, per veure elefants, lleons, búfals, lleopards, zebres, impales, nyus i un llarg etcètera. Aquí viu la tercera part de la fauna salvatge de tota Tanzània, incloses 350 espècies d’aus. El paisatge inclous acàcies platejades, menjar preferit de les girafes, i palmeres “l’elefant”, així cridades per ser els seus cocos molt apreciats pels paquiderms.

Dia 5. PN Selous – Dar es Salaam – Nungwi
Molt d’hora al matí farem un últim safari, en aquest cas a peu. Tornarem al campament per esmorzar i recollir l’equipatge. Sortida per carretera fins Dar Es Salaam, on prendrem el ferri per anar a Stone Town. A l’arribada, trasllat cap a les platges del nord, a Nungwi. Allotjament.

Dies 6 i 7. Nungwi
Dies lliure per gaudir de la platja o realitzar activitats. És molt bon lloc per a la pràctica del submarinisme o snorkel.

Dia 8. Nungwi – Stone Town
Esmorzar i trasllat a Stone Town per passar el dia lliure en aquesta ciutat que ens plena de contrastos el viatge. Allotjament.

Dia 9. Stone Town – Dar es Salaam
Esmorzar a l’hotel, matí lliure. A l’hora acordada, trasllat al port per agafar vaixell de tornada a Dar es Salaam. A l’arribada, trasllat a l’hotel i allotjament. Disposarem d’habitació fins l’hora de trasllat a l’aeroport.

Dia 10. Vol Dar es Salaam / Ciutat d’origen.
De matinada, trasllat a l’aeroport. Sortida en vol regular amb destinació a la nostra ciutat d’origen, amb connexió en punt intermedi. Arribada a la nostra ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 7 a 12 persones 1.995 €
En base a grup de 4 a 6 persones 2.100 €
Suplement Habitació Individual 215 €
Taxes Aèries (Aprox.) 325 €
  GRUP MÍNIM 4 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Ferry Dar es Salaam – Stone Town – Dar es Salaam.
Trasllats per terra en vehicles 4×4.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Entrades a reserves i parcs nacionals.
Visites i recorreguts especificats a l’itinerari. 
Conductor-guia local de parla hispana en el desplaçament fins a Selous. Cuiner en el campament de Selous.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre.
Activitats i visites no indicades.
Extres personals com begudes, bugaderia, telèfon, etc.
Propines.
Visat.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

5 Basat en 1 ressenya
15 gener, 2016

He viatjat per segona vegada a la mateixa zona ja que m’encanta. Poder fer uns dies de safari i després relaxar-te a Zanzíbar és simplement fantàstic. Gràcies un cop més!

Deixar un comentari

Classificació