Àfrica
Destinació
Nadal
Tipus de viatge
8 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

L’illa de Zanzíbar, també coneguda amb l’illa de les espècies, és la destinació perfecte per escapar-nos uns dies quan el fred s’instal·la a la nostra latitud. L’illa, situada a l’oceà Índic, ens ofereix una completa ruta on podrem descobrir els atractius de Stone Town (la capital de l’illa) i els seus voltants. També podem dirigir-nos al nord per relaxar-nos a la platja. Tot això sense perdre l’essència africana que emana per tots costats. 

Veure fitxa completa del viatge

DATA DE SORTIDA: 27 DESEMBRE 2018
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
27 DES VOL BARCELONA / DAR ES SALAAM Hotel
28 DES ARRIBADA A DAR ES SALAAM. VOL A STONE TOWN (ZANZÍBAR) Hotel
29 DES STONE TOWN E Hotel
30 DES STONE TOWN – NUNGWI (ZONA DE PLATJA) E Hotel
31 DES NUNGWI (ZONA DE PLATJA) E Hotel
01 GEN NUNGWI (ZONA DE PLATJA) E Hotel
02 GEN NUNGWI (ZONA DE PLATJA) E Hotel
03 GEN VOL ZANZÍBAR / BARCELONA
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

27 DES.- VOL BARCELONA / DAR ES SALAAM
Sortida en vol regular amb destinació Dar es Salaam, amb connexió a Estambul. Nit a bord.

28 DES.- ARRIBADA A DAR ES SALAAM. VOL A ZANZÍBAR. TRASLLAT A STONE TOWN
Arribada de matinada a Dar Es Salaam i tràmits d’entrada al país. Recollida de l’equipatge, facturació i embarcament en el vol domèstic que ens portarà a Zanzíbar. Arribada a l’illa i trasllat a l’hotel a Stone Town. Allotjament i resta del dia lliure per visitar la ciutat i els seus voltants.

29 DES.- STONE TOWN
Dia lliure en règim d’allotjament i esmorzar.

Stone Town, la capital de l’illa, disposa d’una rica barreja cultural, reflex de totes les civilitzacions que han passat per Zanzíbar al llarg de la història, des del més propers bantúes o més llunyans com perses, omanites i hindús, sense oblidar l’època colonial portuguesa i britànica. Gràcies a la seva ubicació privilegiada, el seu port ha estat testimoni d’un florent comerç d’espècies i ivori, origen d’expedicions mítiques comandades per Livingstone i Speke, així com del lucratiu tràfic d’esclaus.
També és destacable el laberint de carrerons que conformen el casc antic de Stone Town, declarat Patrimoni de la Humanitat; passejant per elles ens trobarem edificis colonials, palauets, mesquites, banys perses … i també, és clar, alguna de les aproximadament 500 portes de fusta tallada, l’element arquitectònic més conegut de l’illa.
Destaquen també l’interior del mercat de Darajani, d’ús local; Beit el Ajaib (o Casa de les meravelles), palauet del sultà Barghash i avui seu del museu d’història i cultura; l’antic fort i els jardins de Forodhani; la catedral anglicana i el tristament famós mercat d’esclaus.
Prop de la capital també tenim oportunitat de conèixer granges d’espècies, acostar-nos al sud de l’illa per descobrir de primera mà els manglars que s’estenen per aquesta part de l’illa i optar també a fer alguna activitat d’observació de dofins; fer una passejada pel P.N. de Jozani, tortugues terrestres gegants a l’illa Changuu (també anomenada Prison Island); i com no, platges per relaxar-nos.

30 DES.- STONE TOWN – NUNGWI (ZONA DE PLATJA)
Esmorzar a l’hotel. A l’hora indicada, trasllat a la zona nord de l’illa, a la zona on es troba Nungwi, on trobarem el nostre allotjament situat a la platja que serà el nostre refugi per a les propers dies. Arribada a l’hotel, allotjament i resta del dia lliure.

31 DESEMBRE a 01 GENER.- NUNGWI (ZONA DE PLATJA)
Dies lliures en règim d’allotjament i esmorzar.

La costa nord de Zanzíbar disposa d’algunes de les millors platges de l’illa i l’efecte de les marees, destacable en tota l’illa, no és tan acusat com en altres zones. A més, la imatge dels “dhow” (embarcació tradicional àrab de l’Índic) encallats a la platja del poble de Nungwi és una de les captures més buscades pels amants de la fotografia.
En conseqüència, el nord de Zanzíbar és el lloc idoni per gaudir de la platja o realitzar activitats opcionals. És molt bon lloc per a la pràctica del submarinisme o snorkel. També és molt fàcil contractar un taxi per recórrer un altre litoral proper o explorar l’interior de l’illa.

02 GEN.- ILLA DE ZANZÍBAR. TRASLLAT A L’AEROPORT
Esmorzar a l’hotel. Disposem de tot el matí i tarda lliure per gaudir de les platges de Nungwi o realitzar les darreres activitats pel nostre compte a la zona. A última hora del dia, trasllat a l’aeroport.

03 GEN.- VOL ZANZÍBAR / BARCELONA
De matinada, trasllat a l’aeroport. Sortida en vol regular amb destinació a Barcelona, ​​amb connexió a Estambul. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup partir de 2 persones 1.595 €
Suplement Habitació Individual Consultar
Suplement Mitja Pensió a Nungwi 85 €
Taxes Aèries (Aprox.) 320 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vol domèstic Dar es Salaam / Stone Town.
Trasllats especificats a l’itinerari.
Allotjament en hotels de categoria primera en habitacions dobles amb bany privat.
Alimentació segons quadre d’itinerari.
Assegurança bàsica d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Activitats i visites no especificades al programa.
Propines i extres personals.
Visat.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació