Àfrica
Destinació
En grup
Tipus de viatge
11 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Uganda està situada entre dues branques de la Vall del Riff i la seva frontera sud envolta la costa nord del Llac Victòria. La ruta transcorre per diferents paisatges de pel·lícula: les Cataractes Murchison, el Parc Nacional Queen Elizabeth o el Llac Mburo. Però l’estrella del viatge és el Parc de Bwindi, en ple cor d’Àfrica, on tindrem el privilegi d’anar a la trobada dels goril·les de muntanya i observar-los en el seu hàbitat. Una experiència única al món.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A ENTEBBE. TRASLLAT A KAMPALA Guest House
2 KAMPALA – MURCHISON FALLS E / D / S Safari Tents
3 MURCHISON FALLS E / D / S Safari Tents
4 MURCHISON – FORT PORTAL E / D / S Guest House
5 FORT PORTAL – PN BOSKE KIBALE – PN QUEEN ELIZABETH E / D / S Lodge
6 PN QUEEN ELIZABETH E / D / S Lodge
7 PN QUEEN ELIZABETH – ISHASHA E / D / S Resort
8 PN QUEEN ELIZABETH – ISHASHA – PN BWINDI E / D / S Lodge
9 PN BWINDI E / D / S Lodge
10 PN BWINDI – PN LLAC MBURO E / D / S Lodge
11 PN LLAC MBURO – ENTEBBE. TRASLLAT A L’AEROPORT E / D Vol
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

DIA 1.- ENTEBBE. TRASLLAT A KAMPALA
Arribada a l’Aeroport Internacional d’Entebbe. Recepció a l’aeroport i trasllat (uns 30 minuts aprox.) al l’hotel a les afores de Kampala amb vistes sobre el Llac Victòria.

DIA 2.- KAMPALA – MURCHISON FALLS
Esmorzar d’hora i trasllat (unes 3 ½ hores aprox.) A Nakitoma per visitar el Santuari de Rinoceronts a Ziwa (situat a 170km al nord-oest de Kampala, a meitat de camí del PN de Murchison Falls). Aquest santuari, gestionat per l’ONG “Uganda Rhino Fund”, treballa en la reintroducció del rinoceront blanc extingit a Uganda des de 1.982. Caminada per observar els rinoceronts blancs i tot seguit sortirem cap a Masindi on dinarem al Court View Hotel. A continuació procedirem cap al PN de Murchison Falls (unes 3 hores aprox. En ruta), travessant un bell paisatge i acostant-nos al majestuós riu Nil. Arribarem al nostre lodge, check in i temps per relaxar-se fins l’hora del sopar.

DIA 3.- MURCHISON FALLS NATIONAL PARK
Trasllat cap al riu Nil on creuarem per ferri cap a la ribera nord del riu Nil on farem un safari. El paisatge és d’una bellesa extraordinària i algunes de les espècies més significatives que es troben en aquesta zona del parc són: elefant, lleó, búfal, girafa de Rhod’schild, alcelafo de Jackson, Oribi, antílop jeroglífic o bosbok, antílop o Redunca Bohor, hiena clapejada i el lleopard. Dinar ia la tarda (a les 14:00 h) agafarem un creuer que remuntarà el riu Nil fins a la base de les cascades de Murchison, en ruta gaudirem dels hipopòtams, cocodrils de grans dimensions i durant els 17 km de recorregut és possible observar elefants així com gran quantitat d’espècies d’aus com la grua Goliat, pelicà, abellerol, Blauet, calau, corb marí i si tenim sort la raríssima cigonya “bec de sabata. El vaixell s’aturarà a uns metres de la “Caldera del Diable”, on el Nil cau des d’una altura de 40 m després de comprimir de 47 m per passar per un canó de 6 m d’ample. En aquest punt deixarem el vaixell i iniciarem una caminada guiada, d’aproximadament una hora i mitja, fins a la part alta de les cataractes de Murchison. Podrem observar des de molt més a prop l’espectacular bellesa d’un dels cabals d’aigua natural més poderosos de la terra. Trasllat de tornada al lodge (20 minuts aprox.).

DIA 4.- MURCHISON FALLS – FORT PORTAL
Esmorzar abans de sortir cap a Fort Portal via Hoima. És un llarg dia en ruta (unes 8 o 9 hores aprox.) Creuant el bonic paisatge que forma el braç occidental de la vall del Rift a les proximitats del Llac Albert. Farem diverses parades per relaxar-nos, observar el verd paisatge rural, amb els seus cultius i cases tradicionals. El dinar serà pícnic. Check in i ens relaxarem fins al sopar.

DIA 5.- ​​FORT PORTAL – KIBALE FOREST- QUEEN ELIZABETH NATIONAL PARK
Esmorzar d’hora i trasllat d’uns 45 minuts cap al Parc Nacional del Bosc de Kibale. Kibale té la major concentració de primats del món, fins a 13 espècies diferents. Més de 1.400 ximpanzés resideixen en aquest bosc, que és el més extens del seu tipus a l’Àfrica sub-Sahariana. Dedicarem el matí a fer una caminada pel parc a la recerca de ximpanzés i altres primats com: la granota de I’hoestes, el colobo vermell, el cercopitec blau, el cercopitec de cua vermella and el mangabei de galtes grises. Menjar, i continuarem el nostre viatge, d’unes 3½ hores aprox., Cap al Parc Nacional de Queen Elisabeth on farem un safari al vespre.

DIA 6.- QUEEN ELIZABETH NATIONAL PARK (KASENYI AREA & PENINSULA AREA)
Al matí d’hora farem un safari a la zona de Kasenyi, dins el PN de Queen Elisabeth, buscarem lleons, búfals, elefants, antílops com el cobo d’Uganda (representat en l’escut nacional d’Uganda) i altres, i fins i tot el lleopard, les hienes i el rar hilóquero ( “Giant forest hog”). Després tornarem a esmorzar al lodge, i podrem relaxar-nos i gaudir de les vistes fins a l’hora del menjar. A la tarda farem un creuer-safari d’unes 2 hores aprox. pel Canal de Kazinga, canal natural de 32Km de llarg que connecta els llacs Edward i George. Tindrem l’oportunitat d’observar una de les majors concentracions del món de hipopòtams, búfals, i aus aquàtiques (al PN de Queen Elisabeth s’han albirat més de 600 espècies d’aus), així com cocodrils del Nil. Després farem un safari al capvespre per la zona dels cràters volcànics / Katwe.

DIA 7.- QUEEN ELIZABETH NATIONAL PARK – ISHASHA
Esmorzar d’hora i sortirem cap a Ishasha (unes 2½ hores aprox.), Al sector sud del PN Queen Elisabeth on farem un safari a la recerca de dels famosos lleons trepadors d’aquesta zona a més de búfals, elefants, antílops d’Uganda, topis, etc . A continuarem al nostre hotel, check in i menjar al nostre allotjament. A la tarda farem un safari a la recerca dels famosos lleons trepadors d’aquesta zona a més de búfals, elefants, antílops d’Uganda, etc.

DIA 8.- QUEEN ELIZABETH NATIONAL PARK – ISHASHA – BWINDI NATIONAL PARK
Al matí farem un safari a la zona de les planes del Llac Eduardo (només quan no està mullat). És una àrea molt rica en aus, incloent la rara cigonya “bec de sabata”. Espècies de mamífers que es troben amb freqüència són búfals, elefants que creuen des del Congo, sitatunga i altres antílops, i fins i tot lleons. Després de dinar sortirem en direcció al Parc Nacional de Bwindi un dels últims reductes d’una de les espècies més amenaçades del planeta: el goril·la de muntanya. Depenent de la disponibilitat de permisos per visitar els goril·les, ens dirigirem cap a un dels següents tres sectors del parc: Buhoma, Rushaga o Ruhija.

DIA 9.- BWINDI NATIONAL PARK – BUHOMA – RUSHAGA – RUHIJA
Esmorzar molt d’hora i ens desplaçarem al centre de visitants del Parc Nacional Bwindi, hàbitat d’una de les espècies més amenaçades del planeta. En primer lloc serem assignats a un dels grups / famílies de goril·les que han estat habituats a la presència humana i rebrem una xerrada informativa per part del guia, del parc nacional, que ens acompanyarà en la nostra caminada.
Els guies i pisters del parc són extremadament professionals, i ens informaran detalladament sobre les regles i comportament que hem de seguir tant durant la caminada com durant el temps que mantinguem observant als goril·les. A continuació ens traslladarem fins al punt des d’on començarem la caminada, portarem menjar / pícnic a causa de la imprevisible durada de la caminada. Volta al lodge. Tarda lliure per descansar, gaudir i compartir el record d’una de les experiències més impactants del món animal.

DIA 10.- BWINDI – LLAC MBURO
Esmorzar d’hora i sortida cap al PN del Llac Mburo (unes 6 hores en ruta aprox.). Creuarem les Muntanyes Kigezi (zona coneguda com la “Suïssa d’Àfrica”), passarem també per la ciutat de Mbarara que és la capital de la regió de Ankhole (coneguda per la seva bestiar de llarguíssimes cornamentes), abans d’arribar al PN Llac Mburo . Farem un safari al vespre amb possibilitats d’observar espècies com zebres, impales, topis, elands i gran varietat d’aus.

DIA 11.- LLAC MBURO – ENTEBBE. TRASLLAT A L’AEROPORT
Al matí d’hora, després del cafè / te, farem una caminada guiada o un safari en vehicle pel PN Llac Mburo. Caminar és una manera molt agradable i diferent d’observar la fauna com zebres, impales, topis, elands i gran varietat d’aus. Tornarem al lodge per esmorzar i tot seguit sortirem cap a Kampala (unes 5 hores aprox.), Creuarem Masaka i la línia de l’Equador abans d’arribar a la capital d’Uganda. Dinar.
Encara tindrem algunes hores per fer compres abans del trasllat a l’aeroport de Entebbe per al vol de tornada.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 2 persones 4.265 €
En base a grup de 3 persones 3.675 €
En base a grup de 4 persones 3.377 €
En base a grup de 5 persones 3.202 €
En base a grup de 6 persones 3.095 €
En base a grup de 7 persones 2.954 €
En base a grup de 8 persones 2.909 €
Supl. Habitació Individual 331 €
Supl. Guia de parla hispana (a dividir entre el grup) 1.114 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Trasllats des de/a l’aeroport segons itinerari.
Trasllats especificats.
Allotjament en hotels, lodges i campaments segons quadre.
Transport en furgoneta 4×4 amb guia-conductor de parla anglesa.
Entrades als parcs i activitats segons itinerari.
Permisos per a la visita dels goril·les i ximpanzés segons itinerari.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Alimentació no especificada en el quadre.
Begudes.
Visat per a Uganda.
Traductor de parla hispana (excepte durant el trekking dels goril·les i ximpanzés).
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

4 Basat en 1 ressenya
2 setembre, 2015

Es un país muy distinto a lo que había visitado hasta ahora y en general me ha gustado. Los gorilas no decepcionan en absoluto, una auténtica maravilla verlos tan de cerca.

Deixar un comentari

Classificació