Àsia
Destinació
11 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Viatjar a Uzbekistan és rememorar algunes de les pàgines més interessants dels llibres d’història. Centre neuràlgic de la mítica Ruta de la Seda, unió d’Orient i Occident. Aquesta terra cobejada per grecs, perses, mongols i russos va ser la Pàtria del gran Tamerlà, a més de bressol de grans científics i filòsofs. Viatjar a Uzbekistan és anar a la recerca de les empremtes de la Ruta de la Seda. Amb la ment posada en la llegendària Samarcanda, el viatger torna enamorat de Khiva i Bukhara, del paisatge de “Les mil i una nits”.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
05 AGO VOL BARCELONA / TASHKENT Hotel
06 AGO TASHKENT – URGENCH E Tren nocturn
07 AGO URGENCH – KHIVA E Hotel
08 AGO KHIVA E Hotel
09 AGO KHIVA – BUKHARA E Hotel
10 AGO BUKHARA E Hotel
11 AGO BUKHARA – CAMP DE IURTES KYZYL-KUM – NURATA E / D / S Guesthouse
12 AGO NURATA – SAMARCANDA E Hotel
13 AGO SAMARCANDA E Hotel
14 AGO SAMARCANDA – TASHKENT E Hotel
15 AGO VOL TASHKENT / BARCELONA E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

05 AGO.- Vol Barcelona / Tashkent
Sortida en vol de línia regular, amb connexió intermèdia. Arribada a Tashkent per la nit, trobada amb el representant local i, a continuació, trasllat a l’hotel per a descansar.

06 AGO.- Tashkent – Urgench
Arribada a Tashkent primera hora del matí, trobada amb el representant local i, a continuació, trasllat a l’hotel per descansar. Després, visita de la part antiga de la ciutat, capital de l’Uzbekistan. Tashkent és una ciutat amb molta activitat cultural, la història i esplendor s’originen fa més de 2.000 anys amb el comerç de la seda entre Orient i Occident. Una barreja entre el passat esplèndid com a centre important de comerç i un recent passat soviètic confereixen a Tashkent un caràcter especial.
Excursió per Tashkent: la plaça Khast-Imam, la madrassa de Barak-khan, el mausoleu de Kaffal-ash-Shashi, la madrassa Kukeldash, el mercat més antic de Tashkent – Chorsu. Després de dinar la visita del museu de les arts aplicades, la plaça de la Independència, el parc d’Amir Timur. A la tarda trasllat a l’estació de ferrocarril. Tren nocturn a Urgench. Nit al tren.

07 AGO.- Urgench – Jiva
Arribada a Urgench passat el migdia i trasllat a Jiva. Trasllat a l’hotel. Tarda lliure per explorar Jiva per compte propi. Aquesta petita localitat va ser una de les parades clau de la Ruta de la Seda per a les caravanes que creuaven cap o des Turkmenistan i el seu centre es troba envoltat d’una muralla de fang, en perfecta harmonia amb els habitatges que es troben en el seu interior, on encara avui en dia i malgrat la creixent influència del turisme se segueix desenvolupant una vida bastant tradicional i autèntica.

08 AGO.- Jiva
Esmorzar a l’hotel i dia de visites per Jiva: Ichan Kala (ciutat interior de Jiva), el conjunt de Pakhlavan Makhmud, la fortalesa Kunya Ark, la madrassa i el minaret d’Islam Khodja, el palau Tash Khauli, la mesquita Juma, el minaret , la madrassa de Mukhammad Amin Khan i el museu de Avesta.

09 AGO.- Jiva – Bukhara
Esmorzar i continuarem les visites amb un exemple de les més esplèndides mesquites medievals, la Mesquita de Bibi-Khanum, construïda en tan sols cinc anys. També visitarem el complex arquitectònic de Shahi-Zinda, el mausoleu Gur-emir i l’Observatori astronòmic de Ulugbek, únic al món, juntament amb les ruïnes d’Afrosiab. Ulugbek, nét de Tamerlà, va convertir Samarcanda en un dels centres científics més importants del món.

10 AGO.- Bukhara
Esmorzar i visites a la ciutat. Aquest bell oasi situat en ple desert respira un aire de profunda i enigmàtica espiritualitat. Construïda sobre un turó sagrada, durant més de 20 segles s’han anat edificant monuments i edificis que en molts casos han arribat fins als nostres dies en molt bon estat de conservació. Es troba present l’empremta de l’antiga ciutat comercial i de trànsit de caravanes que provenien dels diferents punts d’Àsia Central. Avui visitem el mausoleu dels Samànides, el sepulcre Chashma Ayub, el conjunt Bolo-Jauz, l’antiga fortalesa Ark, el conjunt Poy Kalyan, la madrassa d’Abdulaziz-Khan, la madrassa de Ulugbek. Després de dinar realitzem la visita del conjunt Lyabi Jauz, la madrassa Kukeldash, la madrassa de Nodir Divan Begui i les cúpules comercials.

11 AGO.- Bukhara – Camp de Iurtes Kyzyl-Kum – Nurata
Trasllat al camp de iurtes al desert de Kyzyl- Kum, situat a la vora del llac Aydarkul. A l’arribada al camp passeig en camells (30 minuts). Dinar al camp de iurtes amb els nòmades de la regió. Posteriorment, trasllat a l’assentament Hayat, situat a les muntanyes de Nurata i allotjament a les cases dels habitants locals.

12 AGO.- Nurata – Samarcanda
Esmorzar a l’habitatge local. Recorregut a peu pels voltants de l’assentament Alt Hayat i per la vall de la muntanya Hayatsay. Visita a continuació del viver de moltons de Severtsov fins l’hora de dinar. Trasllat a Samarcanda a la tarda i allotjament en hotel.

13 AGO.- Samarcanda
Samarcanda és una de les ciutats més antigues del món, considerada des de temps immemorials com la joia del desert i la Perla del Món Musulmà. Va ser capital de l’Imperi d’Amir Temur. A causa de la seva situació estratègica, va rebre influència de cultures tan diverses com la persa, hindú, àrab i xinesa. En l’actualitat, el seu gairebé mig milió d’habitants, conviuen amb la influència d’aquell antic mosaic cultural i religiós. Avui visitarem el mausoleu Gur-Emir (sepulcre del gran Tamerlà) i la plaça de Registan (la madrassa d’Ulugbek, la madrassa Sher-Dor, la madrassa Tilla-Kari), que es considera la la plaça més famosa d’Àsia Central. Després de dinar farem la visita de la mesquita Bibi Khanum, el conjunt arquitectònic Shakhi-Zinda i l’observatori d’Ulugbek.

14 AGO.- Samarcanda – Tashkent
Esmorzar a l’hotel i continuació de l’excursió per Samarcanda: mercat Siab, museu arqueològic Afrosiab, fàbrica de paper i catifes. Trasllat a Tashkent en tren d’alta velocitat Afrosiab.

15 AGO.- Vol Tashkent / Barcelona
Esmorzar i trasllat a l’aeroport per agafar el vol de tornada fent escala intermèdia. Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup a partir de 8 persones 1.395 €
En base a grup de 6 a 7 persones 1.455 €
En base a grup de 4 a 5 persones 1.545 €
Suplement Habitació Individual 165 €
Visat 95 €
Taxes Aèries (Aprox.) 300 €
  GRUP MÍNIM 4 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Tren nocturn Tashkent – Urgench.
Tren d’Alta Velocitat Samarcanda – Tashkent.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport per carretera en vehicle privat amb A/C segons itinerari.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia acompanyant de parla hispana durant tot el recorregut.
Entrades als llocs a visitar.
Taxes turístiques.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visites no especificades com a incloses.
Propines i extres personals.
Taxes per a realitzar fotografies o grabar en vídeo en llocs històrics.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

4.5 Basat en 2 ressenyes
8 juliol, 2016

El viaje fue muy interesante y las ciudades son preciosas, especialmente Jiva y Bukhara. Me pareció curioso que hay muchas flores y árboles siempre acompañando los principales monumentos y le dan un toque más bonito. Se nota que está todo muy bien cuidado.

7 agost, 2016

Uzbekistán es un país precioso con una historia milenaria que te atrapa desde el principio. Su pasado como centro de la mítica Ruta de la Seda hacen del país algo mágico.
Su pueblo tiene raíces muy diversas y hacen el país más interesante si cabe. Un país muy recomendable de visitar.

Deixar un comentari

Classificació