Àsia
Destinació
28 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

La Ruta que proposem és de les menys conegudes i potser la més interessant. Amb començament a Taskhent i final a Pequín, serà un recorregut de ciutats històriques i increïbles com Samarcanda, Bukhara, Khiva, Kashgar i Xian que no ens deixaran indiferents. Contemplarem una gran diversitat de paisatges: deserts, belles praderies on s’assenten els nòmades en les seves iurtes a l’estiu i que utilitzarem per dormir, mítics passos com el Torugart, oasi famosos com els de Kashgar, Turfan i Dunhuang. Travessarem el corredor d’Hexi i rozaremos l’altiplà tibetà a Xiahe. El nostre camí continua cap a Xian i finalment acabarem a Pekin.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / TASHKENT
2 VOL TASHKENT / URGENCH – KHIVA S Hotel
3 KHIVA E / S Hotel
4 KHIVA – BUKHARA E / P / S Hotel
5 a 6 BUKHARA E / S Hotel
7 BUKHARA – SHAKHRISABZ – SAMARCANDA E / S Hotel
8 SAMARCANDA E / S Hotel
9 SAMARCANDA – TASHKENT. VOL A BISHKEK E Hotel
10 BISHKEK – LLAC SON KUL E / S Yurta
11 LLAC SON KUL – TASH RABAT E / S Yurta
12 TASH RABAT – TORUGART PASS – KASHGAR E / P / S Hotel
13 KASHGAR E / S Hotel
14 MERCAT DE KASHGAR. VOL A URUMQUI. TREN A TURPAN E / S Hotel
15 TURPAN. TREN NOCTURN A LIUYUAN – DUNHUANG E / S Tren
16 COVES DE MOGAO I DUNES DE MINGSHA E / S Hotel
17 DUNHUANG – JIAYUGUAN. TREN A LANZHOU E / D Hotel
18 LANZHOU – BINGLISI – XIAHE E / S Hotel
19 MONESTIR DE LABRANG E / S Hotel
20 LABRANG – LANZHOU – TIANSHUI E / S Hotel
21 MAIJI SHAN. TREN NOCTURN A XI’AN E / S Tren
22 a 23 XI’AN E / S Hotel
24 TREN A PEKÍN E / S Tren
25 a 26 PEKÍN E / S Hotel
27 PEKÍN. TRASLLAT A L’AEROPORT E
28 VOL PEKÍN / CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / PICNIC = P / DINAR = D / SOPAR = S

DIA 1.- Vol Ciutat d’origen / Tashkent
Vol de ciutat d’origen directe Tashkent.

DIA 2.- Vol Tashkent / Urgench – Khiva
Agafarem un vol des de Tashkent amb destinació a Urgench on es realitzarà un trasllat a Khiva.

DIA 3.- Khiva
Visita ciutat.

DIA 4.- Khiva-Bukhara
Esmorzar. Dia de trànsit cap a Bukhara en un recorregut amb una durada aproximada de 6/9 hores depenent de l’estat de la carretera. Es passarà pel desert Kizil-Kum i es farà una parada al riu Amu Daria. Box lunch de menjar inclòs en ruta. A l’arribada a Bukhara trasllat a l’hotel i lliure fins a l’hora del sopar.

DIA 5 I 6.- Bukhara. Visita de la ciutat
Esmorzar. Durant aquests dos dies d’estada es faran les visites programades a la ciutat, tot i així es disposarà de temps lliure per les tardes. L’ordre de les visites el marcarà el guia per al millor aprofitament del temps.
Bukhara és la ciutat natal del metge i filòsof Avicenna, està considerada ciutat sagrada per als musulmans i posseeix més de 700 monuments que van ser referència dels intel·lectuals de l’època. Era tal el seu esplendor que se la coneixia amb el nom de “Ciutat de Glòria”, el seu paisatge urbà al centre antic de la ciutat ens mostra les diverses etapes de la seva llarga història tot i que la majoria pertanyen al període cheibanida de principis del segle XVI.

DIA 7.- Bukhara – Shakhrisabz – Samarcanda
Esmorzar i sortida cap a Shakhrisabz on es farà una parada per fer les visites. Continuació més tard fins Samarcanda on es farà nit. Shakhrisabz. És una petita ciutat situada al sud de Samarcanda, creuant els turons de la província de kashka-Darya. En aquesta regió va néixer l’emperador Temur, motiu pel qual la ciutat va intentar fer ombra a Samarcanda, cosa que mai va aconseguir. Quan Temur va ascendir al poder li va donar a la ciutat el nom actual, convertint-la en un fastuós monument a la seva família; moltes de les construccions que es poden veure actualment van ser construïdes gràcies a ell, incloent el seu propi mausoleu.

DIA 8.- Samarcanda
Esmorzar i dia complet de visites a la ciutat.
Samarcanda és considerada com la ciutat més antiga de l’ex Àsia central Soviètica, el seu origen es remunta al primer mil·lenni a. de C. Sota el nom de Afrosiab i com a capital de l’estat de Sogdiana, va esdevenir el segle XIV a la sumptuosa capital del més extens imperi islàmic de la història. Va ser un dels punts més importants de parada a la Ruta de la Seda, unint la Xina amb Europa. Avui en dia a la ciutat conviuen els vestigis del passat al costat de nous edificis i els seus monuments ens meravellen amb la seva riquesa arquitectònica, les seves decoracions i la qualitat dels seus treballs.

DIA 9.- Samarcanda – Taskhent. Vol a Bishkek
Esmorzar i sortida per terra fins Taskhent a 304 km, el trajecte té una durada aproximada de 5 hores. Més tard vol a Bishkek assistència a l’arribada a l’aeroport i trasllat a l’hotel.

DIA 10. Bishkek – Llac Son Kul
Esmorzar. Sortida cap al llac Son Kul (350 km). En el camí es visitaran els vestigis de la ciutat medieval del Balasagun (Torre Burana). A l’arribada sopar i allotjament a campament de iurtes.

DIA 11. Llac Son Kul – Caravanserai – Tash Rabat
Després de l’esmorzar sortida per fer un dels trajectes més bells d’aquest recorregut. Aquest paisatge muntanyós i de verds prats, on els ramats de bestiar pasturen relaxadament, ens acompanyarà fins a l’arribada a la gola o canó de Tash-Rabat. En el trajecte veurem ramats de cavalls que de vegades fins i tot galopen a l’una del nostre vehicle, com si d’una carrera es tractés entre l’animal i la màquina. Arribada al campament de iurtes i més tard visita del caravanseria de Tash Rabat. Retorn al campament i sopar. Des d’aquest inigualable paratge es poden fer diferents activitats com muntar a cavall o bé recórrer en un tranquil passeig pels voltants del campament.

DIA 12. Tash Rabat – Torugart Pash – Kashgar
Després de l’esmorzar sortida per completar una etapa en què els tràmits burocràtics de sortida de Kirgyzstan i entrada a la Xina, han de portar bona part del dia fins arribar a la mítica ciutat / oasi a la Ruta de la Seda de Kashgar, primera ciutat de la Xina a la qual es dormirà.

DIA 13. Kashgar. Visita de la ciutat
Esmorzar i dia dedicat a les visites de la ciutat, temps lliure en finalitzar les visites fins a l’hora del sopar. Amb els seus 2000 anys d’història ha guardat el seu caràcter medieval. És el cor de l’islam a la Xina, La seva ubicació li permetia controlar l’accés de les rutes comercials cap a l’Àsia Central, Índia i Pèrsia i la van convertir en un punt neuràlgic a la Ruta de la Seda. Actualment és una tranquil·la ciutat agrícola a la qual es pot apreciar, la forma de vida de la Xina islàmica. Sense cap dubte el major plaer per al viatger consisteix a passejar per aquesta ciutat, visitar els seus basars i descobrir els vestigis que en aquesta ciutat va deixar el pas de la Ruta de la Seda.

DIA 14. Kashgar. Mercat dominical. Vol a Urumqui, Tren a Turpan
Després de l’esmorzar visita del mercat dominical. Posteriorment sortirem en un curt vol a Urumqui on agafarem un tren a Turpan. El mercat de Kashgar o Basar (mercat dominical) és un dels més grans que podem trobar al continent asiàtic, al podem retrocedir en el temps ja que acudeixen nombroses minories d’aquesta regió.

DIA 15. Turpan. Tren nocturn a Liuyan. Trasllat a Dunhuang
Al matí, visitarem les Jiaohe, una de les ciutats més importants al llarg de l’antiga Ruta de la Seda. També és la construcció de terra més gran, més antiga i més ben conservada del món. Encara que han passat 2.000 anys, l’antiga glòria de Jiaohe encara es pot intuir de les ruïnes que queden. Coneixerem la pagoda antiga més gran existent a Xinjiang, Pagoda de Sugong. És una pagoda islàmica de 44 metres d’altura amb una història de més de 200 anys. Continuarem a la Cova dels Mil Budas de Bizaklik, un grup de coves amb milers de murals del budisme. Els murals vius mostren moltes figures del budisme, històries i la vida social fa aproximadament 1.000 anys a l’antic regne de Gaochang. Després del sopar, sortida en tren nocturn amb destinació a Liyuan. Nit amb tren.

DIA 16. Arribada a Dunhuang
Arribada a Liuyuan i trasllat per terra a Dunhuang. Començament de les visites.
Les visites que realitzarem són les Coves de Magao, situades a 25 quilòmetres de Dunhuang i consten un total de 492 coves. Aquestes van començar a tallar-se al segle IV d. C. i durant sis segles van ser adornades amb pintures i esfinxs de Buda, al seu interior també trobem nombrosos manuscrits religiosos.
Una altra visita seran les Dunes de Mingsha i el llac de la Lluna, són unes de les imatges més belles de desert, i les més fàcilment accessibles que es poden veure al llarg de la Ruta de la Seda en el seu interior es troba el llac de la Lluna creixent.

DIA 17. Dunhuang – Jiayuguan. Tren Alta Velocitat a Lanzhou
Després de l’esmorzar sortida per carretera a uns 320 quilòmetres fins arribar al punt més occidental de la Gran Muralla Xina.
En el recorregut les escenes del desert del Gobi seran úniques, amb munts de sorra semblants a un turó un darrere l’altre que recorden les ruïnes abandonades de la Gran Muralla. A la tarda es visitarà la magnífica i espectacular Fortalesa de Jiayuguang amb la porta aquest mirant a la Xina i l’oest a Mongòlia i altres pobles nòmades. Després es farà una parada a la Muralla Xinesa, en el punt més occidental que conserva una milla de llarg. Continuació més tard en tren d’alta velocitat a Lanzhou. Nit a Lanzhou.

DIA 18. Lanzhou – Binglisi – Xiahe (Labrang)
Arribada Lanzhou, cruïlla de camins entre Sibèria, l’Índia i Tibet. Durant dues hores es viatjarà per carretera fins a arribar a la Presa de Liujiaxia, construïda el 1964 a la part alta del riu Groc. Des d’aquí amb llanxa a motor s’anirà corrent amunt pel riu, fins arribar a les coves de Binglisi on es troba un imponent buda gegant esculpit a la muntanya. Retorn a Lanzhou un cop visitades les coves, per continuar per carretera en un trajecte llarg en el qual es creuarà la regió autònoma de Dongxiang. La majoria dels seus habitants pertanyen a la minoria “Hui”, musulmans d’origen mongol, que posseeixen curioses mesquites amb clara influència xinesa i asiàtica. Arribada entrada la nit a la prefectura autònoma Ttbetana de Xiahe.

DIA 19. Visita Monestir de Labrang
Després de l’esmorzar sortida per visitar el monestir tibetà de Labrang. Es realitza en grups i l’hora ha estat ja fixada prèviament. Un monjo de la comunitat rep els visitants i dirigeix ​​la visita donant les explicacions, únicament en Anglès, a tots aquells grups que han concertat la visita per aquest dia. Es veuran diversos dels monestirs més importants que es troben a la població. Més tard trasllat al centre del poble on es donarà temps lliure fins el trasllat i retorn a l’hotel per sopar.

DIA 20. Xiahe – Lanzhou. Tren a Tianshui
Esmorzar i sortida d’hora tornant a Lanzhou. A l’arribada s’anirà directament al Museu Provincial de Gansu, on es donarà temps lliure fins a l’hora acordada per al sopar. Posteriorment trasllat a l’estació de tren. Arribada a Tianshui entrada la nit i trasllat directament a l’hotel.

DIA 21. Tianshui (Maiji Shan i la Muntanya dels Immortals). Tren nocturn a Xi’an
Esmorzar i dia complet de visites fins a la sortida a la nit el tren nocturn que ens portarà fins Xi’an. Nit amb tren. Les visites que es realitzaran són les Grutes de Maijishan i la Muntanya dels Immortals.

DIA 22 I 23. Xi’an. Visita de la ciutat
Arribada al matí a Xi’an. Trasllat a l’hotel i començament de les visites. Les visites a la ciutat es repartiran entre els dos dies d’estada a Xi’an. Xi’an va ser la gran capital de l’antiguitat i l’extrem est del final de la Ruta de la Seda. Crida Chang’an. Actualment és un dels punts més importants del turisme a la Xina, per albergar als famosos guerrers de Terracota, considerats com una de les meravelles del món.

DIA 24. Tren Alta Velocitat a Pequín
Esmorzar. Sortida amb tren alta velocitat a Pequín. Arribada i trasllat a l’hotel. Resta del dia lliure.

DIA 25. Pequín. Visita de la ciutat
Esmorzar i visites. Visitarem la Gran Muralla, l’única estructura feta per l’home que es pot veure des de la lluna. Va ser construïda fa més de 2000 anys és el símbol de la civilització del país i consta de 6500 quilòmetres. També visitarem les Tombes de Ming, es troben a 50 quilòmetres en una vall de Beijing. En elles trobem les tombes de 13 emperadors de la dinastia Ming costat dels seus emperadrius i concubines. Les visites finalitzaran fent una passejada a peu per visitar els estrets i antics carrers del Beijin’s hutongs, que donarà una imatge de les antigues edificacions de la ciutat.

DIA 26. Pequín. Visita de la ciutat
Després de l’esmorzar es completaran les visites de la ciutat. Resta del dia lliure.
Visitarem la Plaça de Tiananmen, les seves 40 hectàrees la converteixen en la major plaça pública del món. Es va edificar inicialment per a les demostracions a favor del règim i va ser en aquest mateix lloc on es va proclamar la República Popular de la Xina. A la plaça es troba, entre altres, la tomba de Mao, el Monument als Herois i un obelisc, homenatge als morts per la lluita revolucionària.
Visitarem també la Ciutat Prohibida, va ser durant més de cinc-cents anys la residència dels emperadors xinesos, durant aquest període estava prohibit entrar-hi. Ha estat incendiada en diverses ocasions i reconstruïda altres tantes. Una altra visita que realitzarem serà el Temple del Cel en el qual podem veure a diversos grups de persones realitzant activitats com la gimnàstica o narrant històries antigues, i el Palau d’estiu que va ser ús de la família imperial com paradís d’edificis aristocràtics.

DIA 27. Pequín
Dia lliure fins a l’hora acordada per al trasllat a l’aeroport a la nit.

DIA 28. Vol Pequín / Ciutat d’origen
Vols de tornada a la nostra Ciutat d’origen.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 16 persones 4.650 €
Suplement grup 12 a 15 persones 270 €
Suplement grup 10 a 11 persones 310 €
Suplement Habitació Individual 890 €
Opció Sichuan Consultar
Taxes Aèries (Aprox.) 360 €
  GRUP MÍNIM 16 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals i vols domèstics segons itinerari.
Allotjaments i alimentació segons quadre.
Guia acompanyant a partir de 12 persones.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en mini van o minibús segons número de viatgers.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Taxes aèries ni d’aeroport.
Visats.
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes en els àpats.
Visites i activitats no especificades.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

5 Basat en 2 ressenyes
6 setembre, 2015

Una ruta totalmente recomendable por sus paisajes y gente, y por ese sentimiento que recorre el cuerpo al estar pasando por la histórica Ruta de la Seda, donde han comerciado (y luchado) muchas civilizaciones bien distintas entre sí.
Un viaje de aventura en el que hicimos miles de fotografías y vivimos muchas experiencias increíbles.

11 agost, 2016

Es un viaje de ensueño, a través de ciudades legendarias y multitud de paisajes diferentes, todos ellos protagonistas de las antiguas rutas comerciales. Estar allí e imaginar cómo tenían que ser esas caravanas es sencillamente mágico.

Deixar un comentari

Classificació