Àsia
Destinació
En grup, Estiu
Tipus de viatge
17 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Des de l’emblemàtica Ho Chi Minh, on descobrirem el Delta del Mekong, travessant el país cap al nord, coneixent ciutats tan belles com Hoi An, fins arribar a la capital del país, Hanoi. Navegarem per la fascinant Badia de Halong i ens endinsarem a conèixer les minories ètniques del nord i el vistós mercat de Sapa. Una ruta que ens porta a aprofundir en un país molt ric a nivell històric, cultural i paisatgístic.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDA: 04 SETEMBRE 2018
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
04 SET VOL CIUTAT D’ORIGEN / HO CHI MINH A bord
05 SET ARRIBADA A HO CHI MINH Hotel
06 SET HO CHI MINH – CU CHI – HO CHI MINH E Hotel
07 SET HO CH MINH – MY THO – CAN THO E / D Hotel
08 SET CAN THO – HO CHI MINH. VOL A HUE E Hotel
09 SET HUE E Hotel
10 SET HUE – DANANG – HOI AN E Hotel
11 SET HOI AN E Hotel
12 SET HOI AN – DANANG. VOL A HANOI E Hotel
13 SET HANOI – HOA LU – TAM COC – HANOI E Hotel
14 SET HANOI – HALONG BAY E / D / S Barco
15 SET HALONG BAY – HANOI. TREN A LAO CAI E / D Tren
16 SET LAO CAI – MERCAT DE BAC HA – SAPA – LAO CHAI – TA VAN E Hotel
17 SET SAPA – CAT CAT. BUS A HANOI E Hotel
18 SET HANOI E Hotel
19 SET VOL HANOI / CIUTAT D’ORIGEN E A bord
20 SET ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN  – – 
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

04 SET. Vol Ciutat d’origen / Ho Chi Minh
Sortida en vol regular amb destinació Ho Chi Minh fent escala intermèdia. Nit a bord.

05 SET. Arribada a Ho Chi Minh
Arribada a Ho Chi Minh i benvinguda per part del nostre representant local. Trasllat a l’hotel i temps lliure per començar a conèixer la ciutat.

06 SET. Ho Chi Minh – Cu Chi – Ho Chi Minh
Esmorzar i sortida per visitar els túnels de Cu Chi, una immensa xarxa de galeries subterrànies i estretes cavades a mà pels guerrillers per refugiar-se i defensar-se durant la guerra del Vietnam. Durant el recorregut per la zona es podran veure diferents trampes usades pels vietcongs, algun tanc nord-americà destruït o els cràters formats per les bombes llançades pels bombarders B-52 ianquis. També es tindrà l’oportunitat d’introduir-se en un dels túnels per recórrer amagat un tros. Després de la visita, retorn a Ho Chi Minh.
Visita del Museu de la Guerra o dels Crims de Guerra on hi ha una àmplia exposició adreçada a demostrar els crims de guerra que els americans van cometre durant la Guerra de Vietnam. La visita continuarà amb la visita de la Catedral de Nôtre Dame. Aquesta església va ser construïda entre els anys 1877-1880 en l’època de dominació francesa. Al costat de la catedral es troba l’oficina de correus, dissenyada per Gustave Eiffel. Temps lliure per visitar el mercat Ben Thanh on podem trobar tot tipus d’articles a preus molt econòmics.

07 SET. Ho Chi Minh – My Tho – Can Tho
Esmorzar i sortida des de Ho Chi Minh fins My Tho, a unes dues hores per carretera de les bullicioses i animats carrers de Saigon. Un cop a My Tho, passeig en vaixell per les 4 illes de Drac, Unicorn, Tortuga i Fènix. Visitarem un poble de pescadors.
Posteriorment prendrem una barca de rems per poder travessar estrets canals a Rach Xep, una experiència única. Visitarem una casa tradicional del delta Mekong i gaudirem d’una tassa de te amb mel. Passeig en un carro de cavalls en el poblet de Quoi Són (2 km) per visitar els fruiters, on gaudirem de la fruita tropical de temporada i escoltarem la música tradicional a càrrec de la gent del poble (Don Ca Tai El teu), reconegut recentment per la UNESCO com a Patrimoni cultural immaterial de la Humanitat. Les seves músiques i cançons evoquen la vida i el treball de les poblacions en els camps i zones fluvials de la regió del delta del Mekong. Més tard, pujarem a un sampan i navegarem pels canals fins a “coconut village” on podrem degustar els caramels de coco elaborat en fàbriques familiars. Tornem a l’embarcador a agafar el cotxe per dirigir-nos a Can Tho.

08 SET. Can Tho – Ho Chi Minh. Vol a Hue
Esmorzar i sortida al matí en una travessia en vaixell pel riu Mekong en direcció al animat mercat flotant de Cai Rang, un mercat majorista de fruites i hortalisses. La raó que es faci la venda sobre el riu és que, a la zona del delta, les autovies són fluvials. No hi ha carreteres preparades per al transport amb grans camions. A més, un vaixell resulta molt més assequible que un camió. Aturada en Ba Cong, un hort fruiter per degustar algunes de les delicioses fruites del delta del Mekong. Retorn a Ho Chi Minh i trasllat a l’aeroport per a un vol de curta durada a la ciutat de Hue, antiga capital de Vietnam.

09 SET. Hue
Continuem el nostre viatge visitant la ciutat imperial de Hue que va ser declarada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco l’any 1993. Es va establir Hue com la capital de l’imperi i es va construir una ciutat emmurallada a semblança de la Ciutat Prohibida de Pequín. Ha sofert importants danys durant les diferents guerres del país, i en l’actualitat s’estan restaurant diverses estructures i edificis.
Passeig en vaixell pel Riu Perfum, per visitar la pagoda Thien Mu, un altre lloc molt interessant de Hue i podem trobar un cotxe Austin dels anys 60 des del qual el cèlebre monjo Thich Quang Duc va baixar per immediatament suïcidar-se en acte de protesta cap al nou govern de Saigon (actual Ho Chi Minh). Posteriorment visita de la Tomba de l’emperador Tu Duc, un dels treballs més bells de l’arquitectura real de la dinastia dels Nguyen. Es troba dins d’un bosc de pins, a 8 km de Hue. La tomba de Khai Dinh per contra és més gran i amb una decoració més elaborada conjugant la grandesa vietnamita i l’opulència francesa. Les dues tombes ens transportaran en el temps per tenir una idea de la vida dels antics emperadors. Si el temps ho permet, visita del bulliciós mercat de Dong Ba.

10 SET. Hue – Danang – Hoi An
Esmorzar i al matí trasllat per la panoràmica carretera de la costa a Hoi An, uns 130 km al sud de Hue. Pel camí ens aturarem primer en el Pas dels Núvols (Pas de Hai Van), abans d’arribar a Danang per admirar els seus magnífics paisatges. La nostra segona parada serà ja a Danang per visitar l’interessant Museu Cham que allotja la major col·lecció del món d’escultures i artefactes d’aquesta antiga civilització i les Muntanyes de Marbre, complex de 5 formacions rocoses al costat del mar que ha estat, al llarg dels segles, un lloc d’importància espiritual i religiosa. Tindrem oportunitat de pujar a “La Muntanya de l’Aigua” i visitar alguna de les seves coves i pagodes. A continuació ens dirigim a Hoi An. Aquesta ciutat va ser en el passat un pròsper port i punt de trobada entre Orient i Occident, durant l’època dels senyors Nguyen.

11 SET. Hoi An
Esmorzar i visites a Hoi An. Al matí visitarem la Pagoda de Phuoc Kien, construïda per mariners xinesos al segle XVII en honor a Thien Hau Thanh Mau, considera per ells com la Deessa del mar i protectora de mariners i pescadors. El Pont cobert Japonès que compta amb 400 anys d’antiguitat. També la Casa Vella de Tan Ky, casa antiga i típica vietnamita (Phung Hung), antiga casa de comerciants edificada fa més de 2 segles. Es mostra la riquíssima decoració de l’habitatge, en la qual es reflecteixen elements estilístics xinesos i japonesos al costat de la clàssica ornamentació local … i el Museu d’història de la ciutat “Sa Huynh”.
Qui ho desitgi, de forma opcional (no inclòs) pot fer una excursió al Santuari de My Son, situat a uns 40 km de Avui An, de manera que es triga poc a arribar amb cotxe. La meva Són era un centre religiós hinduista especialment dedicat a Shiva i considerat el fundador de la dinastia Cham. Originalment molts edificis estaven recoberts per una capa d’or que a poc a poc va anar desapareixent. Segles més tard, durant la guerra del Vietnam, la zona va patir bombardejos i saquejos que van destruir moltes estructures. Les ruïnes estan catalogades com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

12 SET. Hoi An – Danang. Vol a Hanoi
Esmorzar i matí lliure per descansar a la zona de platja. A l’hora indicada trasllat a l’aeroport per agafar el vol a Hanoi. A la seva arribada assistència per la seva guia i trasllat a l’hotel.

13 SET. Hanoi – Hoa Lu – Tam Coc – Hanoi
Esmorzar i al matí sortida cap a Hoa Lu, triada com l’antiga capital de Dai Co Viet (nom antic de Vietnam). Visitarem dos temples de les dinasties Dinh i Le. Després anirem cap a l’embarcador a Tam coc per realitzar un recorregut en pot de rem a través d’un paisatge fantàstic al llarg del riu Ngo Dong per més de 2 hores a tres grutes anomenades també “la badia de Halong seca” o la Badia de Halong entre arrossars, un paisatge impressionant ple de roques, coves i arrossars. Ens dirigirem cap a la Pagoda de Bich Dong on veurem 3 pagodes antigues del segle XVII. Pujarem per una cova humida i fosca fins al cim per la seva vista espectacular.

14 SET. Hanoi – Halong Bay
Esmorzar i sortida cap a la Badia de Halong, “on el drac descendeix al mar”, un dels 5 Patrimonis Mundials a Vietnam reconeguts per la UNESCO. Travessarem pels camps d’arròs immensos on trobarem camperoles treballant en un paisatge bucòlic. Seran 4 hores fins arribar al port amb una parada de 20 min per descansar i estirar les cames. Cap a les 12.30 arribarem al creuer on prendrem el dinar durant la navegació a través de la Badia Bai Tu Long i Halong creuant el poble de pescadors de Vung Vieng. Coneixerem el poble i aprendrem la vida de les comunitats de Ha Long Bay. Després de dinar visitarem la platja Vung Ha on tindrem temps per nedar i relaxar-nos a una de les cales amagades de la badia. Posteriorment ens relaxarem al vaixell mentre naveguem a la apartada de Ho Dong Tien on el vaixell ancorarà durant la nit.

15 SET. Halong Bay – Hanoi. Tren nocturn a Lao Cai
Aquest dia hi ha una classe de tai-txi a les 6.30 AM al els que ho desitgin a la terrassa del vaixell. Gaudirem d’un esmorzar lleuger mentre creuem la Cova de Sung Sot, també coneguda com la Cova sorpresa. Baixarem i des d’allà pujarem els 90 graons per arribar a l’entrada i entrar a la primera caverna. A la tornada al vaixell prepararem l’equipatge per fer el check out del vaixell. Gaudirem dels paisatges de la badia i realitzarem un esmorzar-dinar a bord.
Desembarcament i trasllat a Hanoi. En ruta pararem a la província de Bac Ninh per conèixer una mica més la cultura del Vietnam. Visitarem el Temple de Dinh Bang, un dels més antics i Bac Ninh. Retorn a Hanoi i trasllat a l’hotel prop de l’estació de tren per descansar abans de la sortida del tren nocturn destinació a Lao Cai.

16 SET. Lai Cai – Mercat de Bac Ha – Sapa – Lao Chai – Ta Van
Arribada a l’estació

17 SET. Sapa – Cat Cat. Bus a Hanoi
Esmorzar i sortida cap al poblat de Cat Cat, a uns 3 km de Sapa. Cat Cat és un petit poble on podem veure com viuen les ètnies vietnamites de les muntanyes. Un cop a baix, passarem el pont i arribarem a la Cascada de Tien Sa. Retorn a Sapa i temps lliure fins l’hora indicada per agafar el bus local a Hanoi que té sortida a les 16.00 i arriba a Hanoi cap a les 21.30.

18 SET. Hanoi
Esmorzar i inici de la nostra visita a Hanoi, la capital de Vietnam per l’exterior del Mausoleu de Ho Chi Minh (Al setembre està tancat). Molt a prop del mausoleu es troben el groc Palau Presidencial (visita de l’exterior) i la Casa sobre Pilots d’Ho Chi Minh. Visita de la Pagoda del Pilar Únic o d’una sola columna. La visita continua amb el Temple de la Literatura que va ser fundat al segle XI dedicat al culte de Confuci va allotjar va la primer universitat del país dedicada a la formació de mandarins segons les normes del Confucianisme.
A la tarda ens dirigirem al Llac Hoan Kiem on es troba el Temple de la Muntanya de Jade (Ngoc Son) a la qual s’accedeix pel cèlebre Pont del Sol Naixent i que va ser erigit durant el segle XVIII. Dins el temple es pot veure una enorme tortuga dissecada trobada al llac. Al final de la tarda es assistirà a un espectacle de titelles sobre l’aigua (45 min).

19 SET. Vol Hanoi / Ciutat d’origen
Esmorzar i temps lliure. A les 12.00 haurem de deixar l’habitació tot i que podrem deixar l’equipatge a l’hotel fins a l’hora determinada per a realitzar el trasllat a l’aeroport. Sortida amb el vol nocturn destinació a la nostra ciutat d’origen fent escala intermèdia. Nit a bord.

20 SET. Arribada a Ciutat d’origen
Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 11 a 16 persones 1.820 €
En base a grup de 8 a 10 persones 1.900 €
En base a grup de 5 a 7 persones 2.020 €
En base a grup de 4 persones 2.150 €
Suplement Habitació Individual 510 €
Taxes Aèries (Aprox.) 405 €
  GRUP MÍNIM 4 PERSONES / MÀXIM 16
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vols domèstics Ho Chi Minh / Hue i Danang / Hanoi.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Transport en vehicle amb A/C durant la ruta.
Guies locals de parla hispana durant les visites (excepte a la Badia de Halong, que serà de parla anglesa).
Tren nocturn Hanoi – Lao Cai en cabina compartida amb A/C.
Bús públic Lao Cai – Hanoi.
Excursions en barco.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Guia de parla hispana a Halong Bay.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

4.67 Basat en 3 ressenyes
16 agost, 2016

Estoy muy contento con el resultado del viaje. Me ha encantado conocer la región de Sapa y las etnias de la zona, además del mercado. La Bahía de Halong no me ha defraudado y visitar las ciudades imperiales y los Túneles de Cu Chi me ha parecido muy interesante. Me gustó mucho el Delta del Mekong y sus mercados flotantes… espero volver pronto para explorarlo a fondo.

4 octubre, 2016

El viatge ha estat força bé. La ruta és molt completa i serveix per fer-se una idea clara de Vietnam. Potser he trobat a faltar un parell de dies per gaudir amb més tranquil·litat del país.

8 octubre, 2016

Un viaje recomendable sin duda, la diversidad de paisajes de la ruta hace que nunca te aburras y la gente es muy risueña y amable, especialmente en la zona de Sapa.

Deixar un comentari

Classificació