Àsia
Destinació
En grup
Tipus de viatge
17 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Viatge de Sud a Nord de Vietnam. Des de l’emblemàtica Ho Chi Minh, on descobrirem el Delta del Mekong, travessant el país cap al nord, coneixent ciutats tan belles com Hoi An, fins a arribar a la capital Hanoi. Navegarem per la fascinant Halong Bay i ens endinsarem a conèixer les minories ètniques del nord i el vistós mercat de Sapa. Una ruta que ens porta a aprofundir en un país molt ric a nivell històric, cultural, antropològic i paisatgístic.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDA: 30 JULIOL 2018
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
30 JUL VOL CIUTAT D’ORIGEN / HO CHI MINH A bord
31 JUL ARRIBADA A HO CHI MINH Hotel
01 AGO HO CHI MINH – CU CHI – HO CHI MINH E Hotel
02 AGO HO CHI MINH – MY THO – CAN THO E / D Hotel
03 AGO CAN THO – HO CHI MINH. VOL A HUE E Hotel
04 AGO HUE E Hotel
05 AGO HUE – DANANG – HOI AN E Hotel
06 AGO HOI AN E Hotel
07 AGO HOI AN – DANANG. VOL A HANOI E Hotel
08 AGO HANOI E Hotel
09 AGO HANOI – HALONG BAY E / D / S Hotel
10 AGO HALONG BAY – HANOI. TREN A LAO CAI E / D Tren nocturn
11 AGO LAO CAI – SAPA – TA VAN – CAT CAT E Hotel
12 AGO SAPA – MERCAT BAC HA. BUS A HANOI E Hotel
13 AGO HANOI – HOA LU – TAM COC – HANOI E Hotel
14 AGO VOL HANOI / CIUTAT D’ORIGEN E A bord
15 AGO ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

30 JUL. Vol Ciutat d’origen / Ho Chi Minh
Sortida en vol regular amb destinació Ho Chi Minh fent escala intermèdia. Nit a bord.

31 JUL. Arribada a Ho Chi Minh
Arribada a Ho Chi Minh i benvinguda per part del nostre representant local. Trasllat a l’hotel i temps lliure per començar a conèixer la ciutat.

01 AGO. Ho Chi Minh – Cu Chi – Ho Chi Minh
Esmorzar i sortida per visitar els túnels de Cu Chi, una immensa xarxa de galeries subterrànies i estretes cavades a mà pels guerrillers per refugiar-se i defensar-se durant la guerra del Vietnam. Durant el recorregut per la zona es podran veure diferents trampes usades pels vietcongs, algun tanc nord-americà destruït o els cràters formats per les bombes llançades pels bombarders B-52 ianquis. També es tindrà l’oportunitat d’introduir-se en un dels túnels per recórrer amagat un tros. Després de la visita, retorn a Ho Chi Minh.
Visita del Museu de la Guerra o dels Crims de Guerra on hi ha una àmplia exposició adreçada a demostrar els crims de guerra que els americans van cometre durant la Guerra de Vietnam. La visita continuarà amb la visita de la Catedral de Nôtre Dame. Aquesta església va ser construïda entre els anys 1877-1880 en l’època de dominació francesa. Al costat de la catedral es troba l’oficina de correus, dissenyada per Gustave Eiffel. Temps lliure per visitar el mercat Ben Thanh on podem trobar tot tipus d’articles a preus molt econòmics.

02 AGO. Ho Chi Minh – My Tho – Can Tho
Esmorzar i sortida des de Ho Chi Minh fins My Tho, a unes dues hores per carretera dels animats carrers de Saigon. Un cop a My Tho, passeig en vaixell per les 4 illes de Drac, Unicorn, Tortuga i Fénix. Visitarem un poble de pescadors. Posteriorment prendrem una barca de rems per poder travessar estrets canals a Rach Xep, una experiència única. Visitarem una casa tradicional del delta Mekong i gaudirem d’una tassa de te amb mel. Passeig en un carro de cavalls en el poble de Quoi Són (2 km) per visitar els fruiters, on gaudirem de la fruita tropical de temporada i escoltarem la música tradicional a càrrec de la gent del poble (Don Ca Tai El teu), reconegut recentment per la UNESCO com a Patrimoni cultural immaterial de la Humanitat. Les seves músiques i cançons evoquen la vida i el treball de les poblacions en els camps i zones fluvials de la regió del delta del Mekong. Dinar inclòs. Més tard, pujarem a un sampan i navegarem pels canals fins a “coconut village” on podrem degustar els caramels de coco elaborat en fàbriques familiars. Tornem a l’embarcador a agafar el cotxe per dirigir-nos a Can Tho.

03 AGO. Can Tho – Ho Chi Minh. Vol a Hue
Esmorzar i sortida al matí en una travessia en vaixell pel riu Mekong en direcció al animat mercat flotant de Cai Rang, un mercat de fruites i hortalisses. La raó que es faci la venda sobre el riu és que, a la zona del delta, les autovies són fluvials. No hi ha carreteres preparades per al transport amb grans camions. A més, un vaixell resulta molt més assequible que un camió.
Aturada a Ba Cong, un hort fruiter per degustar algunes de les delicioses fruites del delta del Mekong. Retorn a Ho Chi Minh i trasllat a l’aeroport per a un vol de curta durada a la ciutat de Hue, antiga capital de Vietnam.

04 AGO. Hue
Esmorzar. Continuem el nostre viatge visitant la ciutat imperial de Hue que va ser declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l’any 1993. Es va establir Hue com la capital de l’imperi i es va construir una ciutat emmurallada a semblança de la Ciutat Prohibida de Pequín. Ha sofert importants danys durant les diferents guerres del país, i en l’actualitat s’estan restaurant diverses estructures i edificis.
Passeig en vaixell pel Riu Perfum, per visitar la pagoda Thien Mu, un altre lloc molt interessant de Hue i podem trobar un cotxe Austin dels anys 60 des del qual el cèlebre monjo Thich Quang Duc va baixar per immediatament suïcidar-se en acte de protesta cap al nou govern de Saigon (actual Ho Chi Minh). Posteriorment vam visitar la Tomba de l’emperador Tu Duc, un dels treballs més bells de l’arquitectura real de la dinastia dels Nguyen. Es troba dins d’un bosc de pins, a 8 km de Hue. La tomba de Khai Dinh per contra és més gran i amb una decoració més elaborada conjugant la grandesa vietnamita i l’opulència francesa. Les dues tombes ens transportaran en el temps per tenir una idea de la vida dels antics emperadors. Si el temps ho permet, vam visitar el bulliciós mercat de Dong Ba.

05 AGO. Hue – Danang – Hoi An
Esmorzar i trasllat per la panoràmica carretera de la costa a Hoi An, uns 130 km al sud de Hue. Pel camí ens aturarem primer en el Pas dels Núvols (Pas de Hai Van) per admirar els seus magnífics paisatges. La nostra segona parada serà ja a Danang per visitar l’interessant Museu Cham que allotja la major col·lecció del món d’escultures i artefactes d’aquesta antiga civilització. També visitarem les Muntanyes de Marbre, complex de 5 formacions rocoses al costat del mar que ha estat, al llarg dels segles, un lloc d’importància espiritual i religiosa. Tindrem oportunitat de pujar a “La Muntanya de l’Aigua” i visitar alguna de les seves coves i pagodes. A continuació ens dirigim a Hoi An. Aquesta ciutat va ser en el passat un pròsper port i punt de trobada entre Orient i Occident, durant l’època dels senyors Nguyen.

06 AGO. Hoi An
Esmorzar i visites a Hoi An. Al matí visitarem la Pagoda de Phuoc Kien, construïda per mariners xinesos al segle XVII en honor a Thien Hau Thanh Mau, considera per ells com la Deessa del mar i protectora de mariners i pescadors. El Pont cobert Japonès que compta amb 400 anys d’antiguitat. També la Casa Vella de Tan Ky, casa antiga i típica vietnamita (Phung Hung), antiga casa de comerciants edificada fa més de 2 segles. Es mostra la riquíssima decoració de l’habitatge, en la qual es reflecteixen elements estilístics xinesos i japonesos al costat de la clàssica ornamentació local … i el Museu d’història de la ciutat “Sa Huynh”.
Qui ho desitgi (no inclòs) pot fer una excursió al Santuari de My Son, situat a uns 40 km de Avui An, de manera que es triga poc a arribar amb cotxe. My Son era un centre religiós hinduista especialment dedicat a Shiva i considerat el fundador de la dinastia Cham. Originalment molts edificis estaven recoberts per una capa d’or que a poc a poc va anar desapareixent. Segles més tard, durant la guerra del Vietnam, la zona va patir bombardejos i saquejos que van destruir moltes estructures. Les ruïnes estan catalogades com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

07 AGO. Hoi An – Danang. Vol a Hanoi
Esmorzar i matí lliure per descansar a la zona de platja. A l’hora indicada trasllat a l’aeroport per agafar el vol a Hanoi. A la seva arribada assistència per la seva guia i trasllat a l’hotel.

08 AGO. Hanoi
Esmorzar i visita de Hanoi. Començarem la visita per l’exterior del Mausoleu de Ho Chi Minh (obert cada dia menys el dilluns, divendres i els mesos de setembre i octubre). Molt a prop del mausoleu es troben el groc Palau Presidencial (visita exterior) i la Casa sobre Pilots de Ho Chi Minh. En sortir visitarem la Pagoda del Pilar Únic o d’una sola columna. La visita continua amb el Temple de la Literatura que va ser fundat al segle XI dedicat al culte de Confucio, convertint-se més tard a la primera Universitat del país dedicada a la formació de mandarins segons les normes del confucianisme. A la tarda, ens dirigirem al llac Hoan Kiem on es troba el Temple de la Muntanya de Jade (Ngoc Son), a la qual s’accedeix pel cèlebre Pont del Sol Naixent i que va ser erigit durant el segle XVIII. Dins el temple es pot veure una enorme tortuga dissecada trobada al llac. Al final de la tarda, assistiran a un espectacle tradicional de titelles sobre aigua (45 minuts).

09 AGO. Hanoi – Halong Bay
Esmorzar i sortida cap a Halong Bay, un dels 5 Patrimonis de la Humanitat a Vietnam reconeguts per la UNESCO. Travessarem pels camps d’arròs immensos on trobarem camperoles treballant en un paisatge bucòlic. Seran 4 hores fins arribar al port amb una parada de 20 min per descansar i estirar les cames. Cap a les 12.30 arribarem al creuer on prendrem el dinar durant la navegació a través de la Badia Bai Tu Long i Halong creuant el poble de pescadors de Vung Vieng. Coneixerem el poble i aprendrem la vida de les comunitats de Ha Long Bay. Després de dinar visitarem la platja Vung Ha on tindrem temps per nedar i relaxar-nos a una de les cales amagades de la badia. Posteriorment ens relaxarem al vaixell mentre naveguem a la apartada de Ho Dong Tien on el vaixell ancorarà durant la nit. Sopar a bord.

10 AGO. Halong Bay – Hanoi. Tren nocturn a Lao Cai
L’endemà per als que ho desitgin, hi haurà una classe de tai-txi a la tarda. Gaudirem d’un esmorzar lleuger mentre creuem la Cova de Sung Sot, també coneguda com la Cova “Sorpresa”, nom posat pel seu descobridor d’origen francès. Ens mourem per les 90 escales que ens porten a l’entrada de la primera caverna. A la tornada al vaixell gaudirem dels paisatges de Halong Bay i tindrem un esmorzar-dinar a bord.
Desembarcament i trasllat cap a Hanoi parant a la província de Bac Ninh on visitarem el temple de Dinh Bang, un dels temples més antics. A l’arribada a Hanoi descansarem una estona fins a l’hora determinada per al trasllat a l’estació de trens on prendrem el tren nocturn a Lao Cai.

11 AGO. Lao Cai – Sapa – Lao Chai – Ta Van – Cat Cat
Arribada a l’estació de trens de Lao Cai a les 5.30h aproximadament. Sortida en un recorregut d’uns 40 km fins a Sapa, a uns 1.600 metres d’altitud. Tardarem una mica més d’una hora ja que les corbes de la muntanya i la boira ens obliguen a anar a poca velocitat. Durant la pujada el paisatge és impactant, amb muntanyes verdes cobertes de terrasses d’arrossars. A l’arribada, després d’un breu descans, posarem rumb al poblat de Cat Cat, a 3 Km de Sapa. És un petit poble on es pot veure com viuen les ètnies vietnamites de les muntanyes. Un cop avall passarem pel pont i arribarem a la Cascada de Tien Sa. A la tarda visitarem Lao Chai, un poblet de 2000 habitants distribuïts per les vessants de diverses muntanyes en cabanes, barraques i cases de fusta o bambú. Seguim fins arribar al poblat de Ta Van, on viu la tribu Dzay.

12 AGO. Sapa – Mercat de Bac Ha. Bus a Hanoi
Esmorzar i sortida per visitar el Mercat de Bac Ha, un dels mercats ètnics més interessants a Vietnam i possiblement en tot el sud-est asiàtic. Com cada diumenge és dia de mercat a Bac Ha, una ocasió per veure com les diferents ètnies locals es reuneixen en grans multituds per intercanviar notícies, xafarderies, fer compres i gaudir d’un àpat abundant; un visible acte festiu. Tornada a Sapa i temps lliure. A l’hora indicada, trasllat a la parada de bus per agafar el bus local públic de tornada a Hanoi. La durada del trajecte és de 5,30h. Arribada de nit a Hanoi.

13 AGO. Hanoi – Hoa Lu – Tam Coc – Hanoi
Esmorzar i al matí sortida cap a Hoa Lu, triada com l’antiga capital de Dai Co Viet (nom antic de Vietnam). Visitarem dos temples de les dinasties Dinh i Le. Després anirem cap a l’embarcador a Tam Coc per realitzar un recorregut en barquet de rem a través d’un paisatge fantàstic al llarg del riu Ngo Dong. Durant més de 2 hores gaudirem d’un paisatge impressionant ple de roques, coves i arrossars. Ens dirigirem cap a la Pagoda de Bich Dong on veurem 3 pagodes antigues del segle XVII. Pujarem per una cova humida i fosca fins al cim per la seva vista espectacular. Retorn a Hanoi.

14 AGO. Vol Hanoi / Ciutat d’origen
Esmorzar i temps lliure. A les 12.00h haurem de deixar l’habitació tot i que podrem deixar l’equipatge a l’hotel fins a l’hora del trasllat a l’aeroport. Sortida amb el vol nocturn de tornada a la nostra Ciutat d’origen. Nit a bord.

15 AGO. Arribada a Ciutat d’Origen
Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 11 a 16 persones 1.950 €
En base a grup de 8 a 10 persones 2.025 €
En base a grup de 6 a 7 persones 2.125 €
En base a grup de 4 a 6 persones 2.200 €
Suplement Individual 510 €
Taxes Aèries (Aprox.) 405 €
  GRUP MÍNIM 4 PERSONES / MÀXIM 16 
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vols domèstics Ho Chi Minh / Hue i Danang / Hanoi.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle amb A/C durant la ruta.
Excursions en barco.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Tren nocturn en cabina compartida de 4 persones en llit tou amb A/C.
Bus públic de Lao Cai a Hanoi.
Guies locals de parla hispana (excepte a la Badia de Halong, que serà de parla anglesa).
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Guia de parla hispana a Halong Bay.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació