Àsia
Destinació
17 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Des de la emblemàtica Ho Chi Minh, on descobrirem el Delta del Mekong, travessant el país cap al nord, coneixent ciutats tan belles com Hoi An, fins a arribar al Nord, a la capital Hanoi. Navegarem per la fascinant Badia de Halong i ens endinsarem a conèixer les minories ètniques del nord i el vistós mercat de Sapa. Una ruta que ens porta a aprofundir en un país molt ric a nivell històric, cultural i paisatgístic.

Veure fitxa completa del viatge

DATES DE SORTIDA 2017: 03, 15 JULIOL / 07, 16 AGOST / 04 SETEMBRE / 02 OCTUBRE
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / HO CHI MINH A bord
2 ARRIBADA A HO CHI MINH Hotel
3 HO CHI MINH – CU CHI – HO CHI MINH E Hotel
4 HO CH MINH – MY THO – CAN THO E / D Hotel
5 CAN THO – HO CHI MINH. VUELO A HUE E Hotel
6 HUE E Hotel
7 HUE – DANANG – HOI AN E Hotel
8 HOI AN – MY SON – HOI AN E Hotel
9 HOI AN – DANANG. VOL A HANOI E Hotel
10 HANOI E Hotel
11 HANOI – TAM COC – HANOI. TREN A LAO CAI E / D Tren
12 LAO CAI – SAPA – MA TRA – TA PHIN E Hotel
13 SAPA – CAT CAT – LAO CHAI – TA VAN – HANOI E Hotel
14 HANOI – HALONG BAY  E / D / S Barco
15 HALONG BAY – HANOI  E / D Hotel
16 VOL HANOI / CIUTAT D’ORIGEN  E A bord
17 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN  – – 
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

Dia 1.- Vol Ciutat d’origen / Ho Chi Minh
Sortida en vol regular amb destinació Ho Chi Minh fent escala a Istanbul. Nit a bord.

Dia 2.- Ho Chi Minh
Arribada a Ho Chi Minh i benvinguda per part del nostre representant local. Trasllat a l’hotel i temps lliure per començar a conèixer la ciutat. Allotjament.

Dia 3.- Ho Chi Minh – Cu Chi – Ho Chi Minh. Visita de la ciutat
Esmorzar i sortida per visitar els túnels de Cu Chi, una immensa xarxa de galeries subterrànies i estretes cavades a mà pels guerrillers per refugiar-se i defensar-se durant la guerra del Vietnam. Durant el recorregut per la zona es podran veure diferents trampes usades pels vietcongs, algun tanc nord-americà destruït o els cràters formats per les bombes llançades pels bombarders B-52 ianquis. També es tindrà l’oportunitat d’introduir-se en un dels túnels per recórrer amagat un tros. Després de la visita, retorn a Ho Chi Minh.
Visita del Museu de la Guerra o dels Crims de Guerra on hi ha una àmplia exposició adreçada a demostrar els crims de guerra que els americans van cometre durant la Guerra de Vietnam. La visita continuarà amb la visita de la Catedral de Nôtre Dame. Aquesta església va ser construïda entre els anys 1877-1880 en l’època de dominació francesa. Al costat de la catedral es troba l’oficina de correus, dissenyada per Gustave Eiffel. Temps lliure per visitar el mercat Ben Thanh on podem trobar tot tipus d’articles a preus molt econòmics. Allotjament.

Dia 4. Ho Chi Minh – My Tho – Can Tho
Esmorzar i sortida des de Ho Chi Minh fins My Tho, a unes dues hores per carretera de les bullicioses i animades carrers de Saigon. Un cop a My Tho, passeig en vaixell per les 4 illes de Drac, Unicorn, Tortuga i Fénix. Visitarem un poble de pescadors.
Posteriorment prendrem una barca de rems per poder travessar estrets canals a Rach Xep, una experiència única. Visitarem una casa tradicional del delta Mekong i gaudirem d’una tassa de te amb mel. Passeig en un carro de cavalls en el llogaret Quoi Són (2 km) per visitar els fruiters, on gaudirem de la fruita tropical de temporada i escoltarem la música tradicional a càrrec de la gent del poble (Don Ca Tai teu), reconegut recentment per la UNESCO com a Patrimoni cultural immaterial de la Humanitat. Les seves músiques i cançons evoquen la vida i el treball de les poblacions en els camps i zones fluvials de la regió del delta del Mekong. Dinar inclòs.
Més tard, pujarem a un sampan i navegarem pels canals fins a “coconut village” on podrem degustar els caramels de coco elaborat en fàbriques familiars. Tornem a l’embarcador a agafar el cotxe per dirigir-nos a Can Tho. Arribem a l’hotel i allotjament.

Dia 5. Can Tho – Ho Chi Minh. Vol a Hue
Esmorzar i sortida al matí en una travessia en vaixell pel riu Mekong en direcció al animat mercat flotant de Cai Rang, un mercat majorista de fruites i hortalisses. La raó que es faci la venda sobre el riu és que, a la zona del delta, les autovies són fluvials. No hi ha carreteres preparades per al transport amb grans camions. A més, un vaixell resulta molt més assequible que un camió.
Aturada en Ba Cong, un hort fruiter per degustar algunes de les delicioses fruites del delta del Mekong. Retorn a Ho Chi Minh i trasllat a l’aeroport per a un vol de curta durada a la ciutat de Hue, antiga capital de Vietnam. Assistència i trasllat a l’hotel. Allotjament.

Dia 6.- Hue
Esmorzar. Continuem el nostre viatge visitant la ciutat imperial de Hue que va ser declarada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco l’any 1993. Es va establir Hue com la capital de l’imperi i es va construir una ciutat emmurallada a semblança de la Ciutat Prohibida de Pequín. Ha sofert importants danys durant les diferents guerres del país, i en l’actualitat s’estan restaurant diverses estructures i edificis.
Passeig en vaixell pel Riu Perfum, per visitar la pagoda Thien Mu, un altre lloc molt interessant de Hue i podem trobar un cotxe Austin dels anys 60 des del qual el cèlebre monjo Thich Quang Duc va baixar per immediatament suïcidar-se en acte de protesta cap al nou govern de Saigon (actual Ho Chi Minh). Posteriorment vam visitar la Tomba de l’emperador Tu Duc, un dels treballs més bells de l’arquitectura real de la dinastia dels Nguyen. Es troba dins d’un bosc de pins, a 8 km de Hue. La tomba de Khai Dinh per contra és més gran i amb una decoració més elaborada conjugant la grandesa vietnamita i l’opulència francesa. Les dues tombes ens transportaran en el temps per tenir una idea de la vida dels antics emperadors. Si el temps ho permet, vam visitar el bulliciós mercat de Dong Ba. Allotjament.

Dia 7.- Hue – Da Nang – Hoi An
Esmorzar i al matí trasllat per la panoràmica carretera de la costa a Hoi An, uns 130 km al sud de Hue. Pel camí ens aturarem primer en el Pas dels Núvols (Pas de Hai Van), abans d’arribar a Da Nang per admirar els seus magnífics paisatges. La nostra segona parada serà ja a Da Nang per visitar l’interessant Museu Cham que allotja la major col·lecció del món d’escultures i artefactes d’aquesta antiga civilització. A continuació ens dirigim a Hoi An. Aquesta ciutat va ser en el passat un pròsper port i punt de trobada entre Orient i Occident, durant l’època dels senyors Nguyen. Allotjament.

Dia 8.- Hoi An – My Son – Hoi An
Esmorzar i sortida per visitar My Son, a uns 40 km de Hoi An. La meva Són era un centre religiós hinduista especialment dedicat a Shiva que era considerat el fundador de la dinastia Cham. Originalment molts edificis estaven recoberts per una capa d’or que a poc a poc va anar desapareixent.
Segles més tard, durant la guerra del Vietnam, la zona de My Son patir bombardejos i saquejos que van destruir moltes estructures. Les ruïnes estan catalogades com a Patrimoni de la humanitat per la UNESCO el 1999.

Retorn a Hoi An ara visitar la Pagoda de Phuoc Kien, construïda per mariners xinesos al segle XVII en honor a Thien Hau Thanh Mau, considera per ells com la Deessa del mar i protectora de mariners i pescadors. El Pont cobert Japonès que compta amb 400 anys d’antiguitat. També la Casa Vella de Tan Ky, casa antiga i típica vietnamita (Phung Hung), antiga casa de comerciants edificada fa més de 2 segles. Es mostra la riquíssima decoració de l’habitatge, en la qual es reflecteixen elements estilístics xinesos i japonesos al costat de la clàssica ornamentació local … i el Museu d’història de la ciutat “Sa Huynh”. Allotjament.

Dia 9.- Hoi An – Da Nang. Vol a Hanoi
Esmorzar i matí lliure per descansar a la zona de platja. A l’hora indicada trasllat a l’aeroport per agafar el vol a Hanoi. A la seva arribada assistència per la seva guia i trasllat a l’hotel. Allotjament.

Dia 10.- Hanoi
Esmorzar i visita de Hanoi. Començarem la visita per l’exterior del Mausoleu de Ho Chi Minh (obert cada dia menys el dilluns, divendres i els mesos de setembre i octubre). Molt a prop del mausoleu es troben el groc Palau Presidencial (visita exterior), i la Casa sobre Pilots d’Ho Chi Minh. En sortir vam visitar la Pagoda del Pilar Únic o d’una sola columna. La visita continua amb el Temple de la Literatura que va ser fundat al segle XI dedicat al culte de Confuci, convertint-se més tard a la primera Universitat del país dedicada a la formació de mandarins segons les normes del confucianisme. A la tarda, ens dirigirem al llac Hoan Kiem on es troba el Temple de la Muntanya de Jade (Ngoc Son), a la qual s’accedeix pel cèlebre Pont del Sol Naixent i que va ser erigit durant el segle XVIII. Dins el temple es pot veure una enorme tortuga dissecada trobada al llac. Al final de la tarda, assistiran a un espectacle tradicional de marionetes sobre aigua (45 minuts). Allotjament.

Dia 11.- Hanoi – Tam Coc – Hanoi. Tren a Lao Cai
Esmorzar i al matí sortida cap a Hoa Lu, triada com la Antiga capital de Dai Co Viet (nom antic de Vietnam). Visitarem dos temples de les dinasties Dinh i Le. Després dirigirem cap a l’embarcador Tam Coc per realitzar un recorregut en pot de rema a través d’un paisatge fantàstic al llarg del Riu Ngo Dong per més de 2 hores a tres grutes anomenades també “Badia de Halong seca” o “Badia de Halong entre els arrossars “, un paisatge impressionant ple de roques, coves i arrossars. Dinar. Ens dirigim cap a la pagoda de Bich Dong on veurem 3 pagodes antigues del segle XVII. Pujarem per una cova humida i fosca fins al cim per la seva vista espectacular. Després traslladarem a l’estació de trens a Lao Cai. Allotjament a bord (cabina compartida de 4 lliteres toves amb aire condicionat – 4 persona / cabina).

Dia 12.- Lao Cai – Sapa – Ma Treball – Ta Phin
Arribada a l’estació de tren de Lao Cai sobre les 05.30 des d’on sortirem cap a Sapa, situada a 38 km i a uns 1600 m d’altitud. Vam trigar una mica més d’una hora ja que les corbes de la muntanya i la boira ens obligaran a anar una mica a poc a poc. Des de la pujada, el paisatge és impactant, amb muntanyes verdes cobertes de terrasses d’arrossars. En arribar esmorzarem a l’hotel. Després d’un breu descans posem rumb al llogaret de Ma Treball, un altre passeig pels camps plens d’arrossars. Ma Treball és un llogaret de la minoria ètnica H’Mong Negre, un llogaret molt petita i després continuarem el passeig fins alcazar al poble de Ta Phin de l’ètnia Dzao vermells, on trobarem el nostre vehicle. Tornarem a Sapa i gaudirem de temps lliure. Allotjament.

Dia 13.- Sapa – Cat Cat – Lao Chai – Ta Van. Bus públic a Hanoi
Després de l’esmorzar visitarem el poblat de Cat Cat, a uns 3 km de Sapa. És un petit poble on es pot veure com viuen les ètnies vietnamites de les muntanyes. Un cop a baix, passem el pont i arribem a la Cascada de Tien Sa. A la tarda vam visitar Lao Chai, un llogaret de 2000 habitants distribuïts pels vessants de diverses muntanyes en cabanes, barraques i cases de fusta o bambú. Seguim fins arribar al poblat de Ta Van, el llogaret de la tribu Dzay. Retorn a Sapa i temps lliure. A l’hora indicada trasllat a la parada de bus per tornar a Hanoi en bus públic (unes 5h30m de durada). Arribada a Hanoi i allotjament.

Dia 14.- Hanoi – Badia de Halong
Esmorzar i ens dirigim a la nostra propera parada, la badia de Halong, “on el drac descendeix al mar”. Aquest és un dels 5 Patrimonis de la Humanitat a Vietnam reconeguts per la UNESCO. Travessa pels camps d’arròs immensos on pot trobar les camperoles treballant amb els barrets cònics. Seran 4 hores fins arribar al port amb una parada de 20 minuts per descansar i estirar les cames. Cap a les 12.30 els donaran la benvinguda al creuer i aviat el dinar estarà servit durant la navegació a través de la badia Bai Tu Long i Halong. Creuarem el poble de pescadors de Vung Vieng. El trajecte ens servirà per aprendre sobre la vida a les comunitats de Ha Long Bay. Després de dinar vam visitar la platja Vung Ha, on podem nedar i relaxar-nos en una de les cales amagades de la badia. Retorn al vaixell mentre naveguem a Ho Dong Tien, on el vaixell ancorarà durant la nit. Sopar a bord. Passarem una tranquil·la nit a bord del nostre còmode jonc en cabines privades.

Dia 15.- Badia de Halong – Hanoi
A les 6.30 hrs per a qui ho desitgi es pot realitzar una classe de Tai Chi a la terrassa. Posteriorment se servirà un lleuger mentre es creua a la Cova de Sung Sot, també coneguda com la Cova Sorpresa, nom posat pel seu descobridor d’origen francès. Baixarem del vaixell en aquesta zona per realitzar la pujada de 90 graons que ens porten a la primera caverna. A la tornada al vaixell seguirem gaudint dels paisatges de la badia Ha Long i prendrem un esmorzar-dinar a bord. Desembarcament i tornada a Hanoi. En ruta pararem a la província de Bac Ninh per tenir més coneixement de la història i de la cultura del Vietnam. Visitem el temple Dinh Bang, un dels més antics de Bac Ninh, on dinarem. Continuació cap a Hanoi. Allotjament.

Dia 16.- Vol Hanoi / Ciutat d’origen
Esmorzar i dia lliure per perdre per la ciutat. A les 12 hrs deixarem l’habitació però podem deixar el nostre equipatge a la consigna. A la nit, trasllat a l’aeroport per prendre el vol de tornada. Nit a bord.

Dia 17.- Arribada a Ciutat d’origen
Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 5 a 7 persones 1.975 €
En base a grup de 8 a 10 persones 1.850 €
En base a grup a partir de 11 persones 1.760 €
Suplement Habitació Individual 565 €
Suplement Sortides Setembre i Octubre 35 €
Suplement Sortida 15 Juliol 160 €
Suplement Sortides 03 Juliol i 16 Agost 215 €
Taxes Aèries (Aprox.) 410 €
  GRUP MÍNIM 5 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vols domèstics Ho Chi Minh / Hue i Danang / Hanoi.
Allotjament en hotels especificats amb esmorzar.
Alimentació segons quadre d’itinerari.
Transport per terra en vehicle privat amb a/c.
Guia local de parla hispana durant les visites (excepte a Halong Bay que serà de parla anglesa). 
Barcos per a les excursions.
Tren Hanoi – Lao Cai en cabina compartida de 4 llits amb a/c.
Bús públic Lao Cai – Hanoi.
Visites indicades en el programa.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Begudes. 
Alimentació no especificada en el quadre.
Taxes aèries ni d’aeroport.
Guia de parla hispana a Halong Bay.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

4.67 Basat en 3 ressenyes
16 agost, 2016

Estoy muy contento con el resultado del viaje. Me ha encantado conocer la región de Sapa y las etnias de la zona, además del mercado. La Bahía de Halong no me ha defraudado y visitar las ciudades imperiales y los Túneles de Cu Chi me ha parecido muy interesante. Me gustó mucho el Delta del Mekong y sus mercados flotantes… espero volver pronto para explorarlo a fondo.

4 octubre, 2016

El viatge ha estat força bé. La ruta és molt completa i serveix per fer-se una idea clara de Vietnam. Potser he trobat a faltar un parell de dies per gaudir amb més tranquil·litat del país.

8 octubre, 2016

Un viaje recomendable sin duda, la diversidad de paisajes de la ruta hace que nunca te aburras y la gente es muy risueña y amable, especialmente en la zona de Sapa.

Deixar un comentari

Classificació