Àsia
Destinació
En grup
Tipus de viatge
12 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Un viatge al Nord i Sud de Vietnam, amb una extensió als temples d’Angkor a Cambodja. Visita als punts més importants de Hanoi, així com a les ètnies de Muong. Recorregut en barca pel Delta del Mekong, acabant el viatge visitant els temples d’Angkor.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE GENER A DESEMBRE 2017 DES DE HANOI
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A HANOI Hotel
2 HANOI E / S Hotel
3 HANOI – HALONG BAY E / D / S Camarot
4 HALONG BAY – HANOI. TREN A LAO CAI E Tren
5 LAO CAI – SAPA E / D Hotel
6 SAPA – MERCAT BAC HA – HANOI E Hotel
7 VOL HANOI / HO CHI MINH – TÚNELS DE CUCHI – HO CHI MINH E Hotel
8 HO CHI MINH – CAI BE – HO CHI MINH E / D Hotel
9 VOL HO CHI MINH / SIEM REAP E Hotel
10 SIEM REAP E Hotel
11 SIEM REAP E
12 SIEM REAP. TRASLLAT A L’AEROPORT E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

Dia 01.- Arribada a Hanoi
Recepció a l’aeroport de Hanoi, tramitació del visat, i trasllat a l’hotel on disposarem de temps lliure i allotjament.

Dia 02.- Hanoi
El dia d’avui el dedicarem a fer una visita per la ciutat de Hanoi. Entre els punts interessants que visitarem, es troben: el Temple de la Literatura, la plaça de Ba Dinh, la pagoda d’un Pilar, el mausoleu de Ho Chi Minh, la casa presidencial sobre pilars, les pagodes de Tran Quoc i el temple de Quan Thanh al llac de l’Oest. Tarda lliure.

Dia 03.- Hanoi – Ha Long Bay
Sortim per carretera a Ha Long Bay i després d’una mica menys de 4 hores arribem al port on embarcarem en el nostre creuer. La tripulació del vaixell ens rep amb una beguda de benvinguda i ens condueix als nostres cabines. Iniciem de seguida la navegació per aquesta badia declarada per la UNESCO “Patrimoni de la Humanitat”, recorrent els seus impressionants paisatges formats per una combinació capritxosa i variada de pedra, aigua i vegetació, mentre gaudim d’un dinar basat en productes del mar al restaurant panoràmic del vaixell. Durant la navegació tindrem ocasió de visitar alguna de les impressionants coves que l’aigua i el vent ha perforat a través dels mil·lennis, en els colossos de pedra que s’alcen per tot arreu. Si el temps acompanya podrem, a més, donar-nos una capbussada en aquestes aigües del Golf de Tonkin. La navegació del dia acabarà en una bella cala on soparem i passarem la nit.

Dia 04.- Ha Long Bay – Hanoi. Vol a Ho Chi Minh
Els que vulguin matinar, tindran ocasió de veure la sortida del sol, sortint per darrere de les moles de roca i pintant-les amb mil noves llums i ombres a cada moment.
Després de l’esmorzar, continuem en el nostre creuer que ens portarà de tornada al port. Allà ens espera el nostre vehicle per portar-nos de tornada a Hanoi on arribarem a mitja tarda i disposarem de temps lliure fins l’hora del trasllat a l’estació per agafar el tren nocturn a Lao Cai.

Dia 05.- Lao Cai – Sapa
Arribem a Lao Chai a primera hora i des d’allà continuem per carretera fins a l’hotel de Sapa, on deixarem l’equipatge i esmorzarem abans d’iniciar el nostre Trekking pels poblats dels voltants. Sortim per carretera fins a Lao Chai, un poble de la ètnia H’Mong des d’on comencem a caminar. Després d’unes dues hores i mitja arribem a Ta Van, un poble de l’ètnia Giay. El nostre guia es disposa a preparar el dinar mentre passegem pel poble. Després de dinar sortida de nou caminant fins al poble Giang Ta Chai, de l’ètnia Dao-vermells, des d’on seguim amb la furgoneta a Sapa per passar la nit. El trekking és molt senzill, gairebé sense canvis de cota pujades o baixades excepte en l’última part. El temps real caminant són unes 4 hores distribuïdes al llarg de tot el dia.

Dia 06.- Sapa – Hanoi
Disposem del matí lliure a Sapa per poder passejar pels seus carrers, pujar a la muntanya Ham Rong o bé fer l’excursió opcional que oferim al Mercat de Bac Ha. A la tarda sortirem per carretera cap a Hanoi, on passarem la nit.

Dia 07.- Vol Hanoi / Ho Chi Minh. Túnels de Cu Chi
Sortim a primera hora a l’aeroport per prendre un vol a la ciutat de Ho Chi Minh, on passarem els propers dies. A la tarda farem una excursió al districte de Cu Chi on la guerrilla va furgar un vast complex de túnels que alberguen les més variades instal·lacions sota terra: hospitals, sales de reunions, menjadors, cuines … Després de la visita de les impressionants instal·lacions tornarem a Ho Chi Minh.

Dia 08.- Ho Chi Minh – Cai Be – Ho Chi Minh
Sortida d’hora per carretera cap al Delta del Mekong i després d’una mica menys de tres hores arribarem a Cai Be, lloc que anem a a utilitzar com a base per a la nostra exploració del Mekong. Prenem una barca motora per recórrer la riba nord de la llera principal del gran riu. Pararem per conèixer algunes de les Petites Indústries Familiars de la zona, com la fabricació de paper d’arròs, caramels de sucre de canya, crispetes d’arròs … Passejarem i ens aproparem a conèixer una de les antigues cases de la zona.
A mig matí creuarem el riu fins a l’illa Tan Phong. Allà prendrem una barca a rems en la qual, de la mà d’un local, recorrerem un estret canal que es va estrenyent per moments envoltat d’una vegetació exuberant.
Continuarem després a l’illa de An Binh per dinar en una casa local. A la tarda farem una passejada enmig d’arbres fruiters fins a un petit berenador on podrem escoltar un exemple de Don Ca Tai teu, música tradicional de la zona, recentment declarada Patrimoni Cultural Intangible de la Humanitat per la UNESCO. Després de provar algunes de les fruites de temporada i prendre un te, prendrem unes bicicletes en què recorrerem l’illa fins a l’embarcador, des d’on iniciem la tornada a Ho Chi Minh. (Tot i que el recorregut és molt tranquil, sempre que els passatgers tenen oportunitat de muntar en bicicleta advertim que és al seu propi risc).

Dia 09. Vol Ho Chi Minh / Siem Reap
Matí lliure a Ho Chi Minh per aprofundir en aquesta excitant ciutat al ritme de cadascú, per fer les últimes compres pendents del viatge o bé per fer una interessant excursió opcional al Delta del Mekong. A l’hora convinguda, sortida del vol a Siem Reap, on passarem la nit.

Dia 10.- Siem Reap – Temples d’Angkor
Sortim al matí cap al complex arqueològic principal. Visitarem primer la porta sud d’Angkor Thom i el seu pont d’accés, que mostra l’eterna lluita entre el bé i el mal, representada pels colossos i els dimonis. Una mica més endavant entrem en Bayon. Sens dubte, aquest és un dels més impressionants monuments de tota l’àrea, amb 54 torres i més de 200 rostres enormes tallats, representant a la bodhisatva Avalokitecvara. La nostra següent visita serà als temples Phimean Akas i Bapuon i a les a les magnifiques Terrasses del Rei Leprós i dels Elefants, que tenen uns impressionants baix relleus. Continuem per carretera cap a Kravan, un dels temples més peculiars de l’àrea, construït en maó del segle X i dedicat al déu hindú Vixnu. Tant la distribució de les seves torres com els seus baix relleus (sobre maó) són únics en l’art khemer. La nostra última visita serà a Angkor wat, la joia de l’àrea, el temple més gran i monumental mai construït. Dedicat també a Visnu, és la perfecta replica de la muntanya Meru, lloc on habiten els déus del panteó hindú. Són d’especialíssim interès els seus baix relleus.
Per rematar aquest complet programa de la tarda, ens aproparem al temple Pre Rup, des d’on es gaudeix una bonica posta de sol. Un cop fet fosc, tornarem a l’hotel per passar la nit.

Dia 11.- Siem Reap – Temples d’Angkor
Sortim al remot temple de Banteay Srei, la ciutadella de les dones, que té magnífics baix relleus en pedra rosa. Aquest temple del segle X, que ha estat inaccessible als visitants fins a dates recents, és un dels més bells i harmoniosos de tot l’art khemer. Després de la visita ens dirigim a Banteay Samre. Aquest petit temple dedicat a Visnu va ser construït al segle XII seguint l’estil d’Angkor Wat. I ha estat recentment restaurat. Sortim de nou cap a l’àrea arqueològica on visitarem Ta Prohm, el temple germà de la jungla, un dels grans monuments de l’àrea que s’ha mantingut tal com el van trobar els exploradors del segle XIX. Enormes arbres abracen les pedres del temple, formant un conjunt surrealista en el qual no se sap on comença i acaba cada un dels dos elements. Continuem el nostre recorregut visitant Chau Say Tevoda i Tomanom, petits i gairebé bessons temples de gran harmonia que inspiren serenitat. La nostra última visita del matí serà a Takeo, la Torre de Cristall, monument a la simplicitat i a l’elegància.

Dia 12.- Siem Reap. Trasllat a l’aeroport
Dia lliure. A l’hora indicada, trasllat a l’aeroport per prendre el vol de tornada a la nostra ciutat d’origen. Fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base en Habitació Doble 1.440 €
Suplement Habitació Individual 333 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES / MÀXIM 20
SERVEIS INCLOSOS Vol domèstic Hanoi / Ho Chi Minh.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport per terra en vehicles privats amb a/c.
Junc per a l’excursió a Halong Bay, barco en el riu Perfum a Hue, barca motora en el Mekong i barca a rems a Tan Phong.
Recorreguts en bicicleta a An Binh (Delta del Mekong).
Tren nocturn en cabines de 4 lliteres toves Hanoi – Lao Cai.
Allotjament i alimentació segons quadre d’itinerari.
Visites guiades en espanyol, excepte Halong Bay (guia de parla anglesa) i Sapa (guia espanyol per a grups a partir de 4 persones i de parla anglesa per a grups inferiors).
Totes les entrades excepte Temples d’Angkor a Cambodja.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Vol Ho Chi Minh / Siem Reap (trasllat de sortida a Saigón i d’entrada a Siem Reap).
Excursions o activitats opcionals.
Entrada als Temples d’Angkor.
Visats.
Propines i extres personals.
Taxes d’aeroport.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació