Àsia
Destinació
En grup
Tipus de viatge
12 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Farem un curt trekking a Sapa i navegarem per la Badia de Halong abans d’arribar al Delta del Mekong. Un vol a Siem Reap ens servirà per descobrir els increïbles Temples d’Angkor a Cambodja, declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE GENER A DESEMBRE 2018 DES DE HANOI
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A HANOI Hotel
2 HANOI E Hotel
3 HANOI – HALONG BAY E / D / S Barco
4 HALONG BAY – HANOI. TREN A LAO CAI E Tren
5 LAO CAI – SAPA. TREKKING A SAPA E / D Hotel
6 SAPA – MERCAT BAC HA – HANOI E Hotel
7 VOL HANOI / HO CHI MINH. VISITA TÚNELS DE CU CHI E Hotel
8 HO CHI MINH – CAI BE – HO CHI MINH E / D Hotel
9 VOL HO CHI MINH / SIEM REAP E Hotel
10 SIEM REAP. TEMPLES D’ANGKOR E Hotel
11 SIEM REAP. TEMPLES D’ANGKOR E Hotel
12 SIEM REAP. TRASLLAT A L’AEROPORT E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

DIA 1.- Arribada a Hanoi
Recepció a l’aeroport de Hanoi, tramitació del visat i trasllat a l’hotel, on disposarem de temps lliure i allotjament.

DIA 2.- Hanoi
Esmorzar i programa de visites a la ciutat que inclou els llocs més interessants: el Temple de la Literatura, la Plaça Ba Dinh, la Pagoda del Pilar Únic, el Mausoleu de Ho Chi Minh, la casa presidencial sobre pilars, la Pagoda de Tran Quoc i el Temple de Quan Thanh. Temps lliure a la tarda per passejar pel barri antic.

Dia 3.- Hanoi – Halong Bay
Després d’esmorzar sortim per carretera a Halong Bay. Després d’una mica menys de 4 hores arribem al port on embarcarem en el nostre creuer. La tripulació del vaixell ens rep amb una beguda i una benvinguda i ens condueix als nostres cabines. Iniciem de seguida la navegació per aquesta badia declarada per la UNESCO “Patrimoni de la Humanitat”, recorrent els seus impressionants paisatges formats per una combinació capritxosa i variada de pedra, aigua i vegetació, mentre gaudim d’un dinar basat en productor de la mar al restaurant panoràmic del vaixell. Durant la navegació tindrem ocasió de visitar alguna de les impressionants coves que l’aigua i el vent ha perforat a través dels mil·lennis, en els colossos de pedra que s’alcen per tot arreu. Si el temps acompanya podrem, a més, donar-nos una capbussada en aquestes aigües del Golf de Tonkín. La navegació del dia acabarà en una bella cala on soparem i passarem la nit.

DIA 4.- Halong Bay Hanoi – Sapa. Tren a Lao Cai
Els que vulguin matinar, tindran ocasió de veure la sortida del sol, sortint per darrere de les moles de roca i pintant-les amb mil noves llums i ombres a cada moment. Després de l’esmorzar, continuem el nostre creuer que ens portarà de tornada al port. Allà ens espera el nostre vehicle per portar-nos de tornada a Hanoi on arribarem a mitja tarda i disposarem de temps lliure fins l’hora del trasllat a l’estació per agafar el tren nocturn a Lao Cai.

DIA 5.- ​​Lao Cai – Sapa. TREKKING Giang Ta Chai – Ban Ho – Nam Toong – Sapa
Arribada a Lao Cai a primera hora del matí. Continuació per carretera fins a l’hotel de Sapa, on deixarem l’equipatge i esmorzarem abans d’iniciar el nostre trekking pels poblats dels voltants.
Sortim per carretera fins Giang Ta Chai, un poble de l’ètnia Dao Rojos, on iniciem el nostre trekking. Passant per la població de Su Pan, comuna de muntanya amb poblats Hmong i Dao, arribem a Ban Ho, de l’ètnia Tay, on esmorzarem. A la tarda passejarem fins a la cascada de Ban Ho i seguirem la nostra caminada fins al poble de Nam Toong, dels Dao Rojos. Un cop visitada l’aldea, baixem a la carretera on ens espera el nostre vehicle per tornar a Sapa.

DIA 6.- Sapa – Mercat Bac Ha – Hanoi
Sortim d’hora cap a l’Oest fins arribar a Bac Ha, un petit poble de muntanya en el qual els diumenges es celebra el Mercat Tribal més important de Vietnam. És el principal lloc de socialització dels vilatans que van amb els seus millors gales a intercanviar productes, notícies i xafarderies. Temps lliure per perdre’ns entre els llocs i menjar en algun dels senzills locals. A primera hora de la tarda sortim cap a Trung Do, un poble dels Tay, on prendrem una barqueta per remuntar el riu Chay, a través d’un paisatge molt suggerent. El recorregut acabarà a l’aldea de Bao Nhai, on ens espera el vehicle que ens portarà a Lao Cai. Prendrem l’autobús de tornada a Hanoi, on passarem la nit.

DIA 7.- Vol Hanoi / Ho Chi Minh. Visita Túnels de Cu Chi.
Sortim a primera hora a l’aeroport per prendre un vol a la ciutat de Ho Chi Minh, on passarem els propers dies. A la tarda farem una excursió al districte de Cu Chi on la guerrilla va excavar un vast complex de túnels que alberguen les més variades instal·lacions sota terra: hospitals, sales de reunions, menjadors, cuines… Després de la visita d’aquestes impressionants instal·lacions tornarem a Ho Chi Minh.

DIA 8.- Ho Chi Minh – Cai Be – Ho Chi Minh
Sortida d’hora per carretera cap al Delta del Mekong. Després d’una mica menys de tres hores arribarem a Cai Be, lloc que utilitzarem com a base per a explorar un dels deltes més famosos del món. Prenem una barca motora per recórrer la riba nord de la llera principal del gran riu, parant per conèixer algunes de les petites indústries familiars de la zona: fabricació de paper d’arròs, caramels de sucre de canya, crispetes d’arròs, etc. També ens aproparem a conèixer alguna de les cases més antigues de la zona. A mig matí creuarem el riu fins a la Illa Tan Phong.
Recorrerem un estret canal que es va estrenyent per moments en una barca a rems, mentre ens envolta una vegetació exuberant. Continuarem després cap a la Illa An Binh per dinar en una casa local. A la tarda farem una passejada enmig d’arbres fruiters fins a un petit berenador on podrem escoltar un exemple de Don Ca Tai teu, un tipus de música tradicional recentment declarada Patrimoni Cultural Intangible de la Humanitat per la UNESCO. Després de provar algunes de les fruites de temporada i prendre un te, recorrerem l’illa fins a l’embarcador amb bicicleta. Retorn a Ho Chi Minh i allotjament.

DIA 9. Vol Ho Chi Minh / Siem Reap
A l’hora convinguda, sortida del vol a Siem Reap, que serà el centre de les nostres visites als Temples d’Angkor. Resta del dia lliure i allotjament.

DIA 10.- Siem Reap. Temples d’Angkor
Sortim al matí cap al complex arqueològic principal. Visitarem primer la porta sud d’Angkor Thom i el seu pont d’accés, que mostra l’eterna lluita entre el bé i el mal, representada pels colossos i els dimonis. Una mica més endavant entrem en Bayon. Sens dubte, aquest és un dels més impressionants monuments de tota l’àrea, amb 54 torres i més de 200 rostres enormes tallats, representant a la bodhisatva Avalokitecvara.
La nostra següent visita serà als temples Phimean Akas i Bapuon i a les magnifiques Terrasses del Rei Leprós i dels Elefants, que tenen uns impressionants baix relleus. Continuem per carretera cap a Kravan, un dels temples més peculiars de l’àrea, construït en maó al segle X i dedicat al déu hindú Vixnu. Tant la distribució de les seves torres com els seus baix relleus (sobre maó) són únics en l’art khemer. La nostra última visita serà a Angkor Wat, la joia de l’àrea, el temple més gran i monumental mai construït. Dedicat també a Visnu, és la perfecta replica de la muntanya Meru, lloc on habiten els déus del panteó hindú. Per acabar aquest complet programa de tarda, ens aproparem al Temple Pre Rup, des d’on gaudim d’una bonica posta de sol. A la nit, retorn a l’hotel i allotjament.

DIA 11.- Siem Reap. Temples d’Angkor
Sortida al remot Temple Banteay Srei, la ciutadella de les dones, que té magnífics baix relleus en pedra rosa. Aquest temple del segle X, que ha estat inaccessible als visitants fins a dates recents, és un dels més bells i harmoniosos de tot l’art khemer. Després de la visita ens dirigim a Banteay Samre, un petit temple dedicat a Visnu que va ser construït al segle XII seguint l’estil d’Angkor Wat, restaurat recentment.
Sortim de nou cap a l’àrea arqueològica on visitarem Ta Prohm, el temple germà de la jungla, un dels grans monuments de l’àrea que s’ha mantingut tal com el van trobar els exploradors del segle XIX. Enormes arbres abracen les pedres del temple, formant un conjunt surrealista en el qual no se sap on comença i acaba cada un dels dos elements. Continuem el nostre recorregut visitant Chau Say Tevoda i Tomanom, dos temples bessons i molt petits de gran harmonia que inspiren serenitat. La nostra última parada serà a Takeo, la Torre de Cristall, un monument a la simplicitat i a l’elegància.

Dia 12.- Siem Reap. Trasllat a l’aeroport
Dia lliure per gaudir al nostre aire de les últimes hores abans de sortir d’Indoxina. A l’hora indicada, trasllat a l’aeroport per prendre el vol de tornada a la nostra ciutat d’origen. Fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base en Habitació Doble 1.445 €
Supl. Habitació Individual (02 Gener – 25 Setembre) 360 €
Supl. Habitació Individual (02 Octubre – 11 Desembre) 405 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES / MÀXIM 20
SERVEIS INCLOSOS Vol domèstic Hanoi / Ho Chi Minh.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport per terra en vehicle privat amb A/C.
Jonc per a l’excursió a Halong Bay. Barca motora al Mekong i barca a rems a Illa Tan Phong.
Recorregut en bicicleta a Illa An Binh (Delta del Mekong).
Tren nocturn en cabines de 4 lliteres toves en el trajecte Hanoi – Lao Cai.
Allotjament en habitacions dobles en hotels de categoria turista amb esmorzar inclòs.
Pensió completa a Halong Bay i dinar durant el trekking a Sapa.
Degustació de fruites i dinar a An Binh.
Visites guiades en espanyol durant tota la ruta, excepte el creuer a Halong Bay (que serà amb el guia del barco de parla anglesa). La part de Sapa s’opera en espanyol per a grups a partir de 5 persones.
Entrades als llocs a visitar a Vietnam.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Vol Ho Chi Minh / Siem Reap (trasllat de sortida a Ho Chi Minh i d’entrada a Siem Reap segons horari de vols). Consultar.
Visats.
Activitats i visites opcionals o no especificades com a incloses.
Entrades Temples d’Angkor a Cambodja.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació