Àsia
Destinació
En grup
Tipus de viatge
17 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Un viatge des del nord al sud del Vietnam. Visitarem les minories ètniques a la regió de Sapa, navegarem a la Badia de Halong i visitarem Hoi An abans d’arribar al Delta del Mekong. Des d’allà volarem fins a Siem Reap per contemplar els magnífics Temples d’Angkor. Un complet recorregut on descobrirem com és la vida a la “terra dels dracs”.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE GENER A DESEMBRE 2017 DES DE HANOI
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A HANOI Hotel
2 HANOI – SAPA E Hotel
3 SAPA – LAO CAI – SAPA E / D Hotel
4 SAPA – HANOI E Hotel
5 HANOI – HALONG BAY E / D / S Camarot
6 HALONG BAY – HANOI E Hotel
7 HANOI – DANANG – HUE E Hotel
8 HUE  E Hotel
9 HUE – DANANG – HOI AN E Hotel
10 HOI AN E Hotel
11 HOI AN – DANANG – HO CHI MINH E Hotel
12 HO CHI MINH – TÚNELS DE CU CHI – HO CHI MINH E Hotel
13 HO CHI MINH E Hotel
14 VOL HO CHI MINH / SIEM REAP E Hotel
15 SIEM REAP. TEMPLES D’ANGKOR E Hotel
16 SIEM REAP. TEMPLES D’ANGKOR E Hotel
17 SIEM REAP. TRASLLAT A L’AEROPORT E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

Dia 1. Arribada a Hanoi
Recepció a l’aeroport de Hanoi, tramitació del visat, i trasllat a l’hotel on disposarem de temps lliure i allotjament.

Dia 2. Hanoi – Sapa
Sortim per carretera cap al nord-oest seguint el curs del poderós Riu Vermell. Els paisatges van canviant gradualment; deixem enrere la gran llanada que constitueix el seu delta per endinsar-nos en una zona muntanyosa que es va fent més bella a mida que ens acostem a la frontera amb la Xina. L’aparició de les terrasses d’arròs ens anuncia que estem a prop del nostre destí.
El poble de Sapa va ser fundat pels francesos a principis del segle XX com a lloc d’esbarjo. Per la inigualable bellesa dels seus paisatges van anomenar a aquesta zona “Els Alps Tonquinesos”.
A més dels seus paisatges, aquesta zona té un gran interès des del punt de vista antropològic ja que constitueix un mosaic de grups ètnics diferenciats, amb diferents cultures, llengües, tradicions, creences …
A la tarda sortirem caminant cap a Cat Cat, poblat de l’ètnia H’mong. L’acostament és sempre cap avall i pren poc més de 30 minuts. Visitem el petit poble en la qual segurament podrem veure el treball de les seves dones en un dels telers artesanals en els que confeccionen les seves vistoses teles. Després de la visita continuem caminant uns minuts més fins a la cascada que porta el nom del poblat. Allà tindrem ocasió de descansar abans de tornar a Sapa. Recomanem deixar la part més voluminosa de l’equipatge a l’hotel de Hanoi.

Dia 3. Sapa – Lao Cai – Sapa
Sortim per carretera fins a Lao Chai, poblat de l’ètnia H’mong des d’on comencem a caminar. Després d’unes dues hores i mitja arribem a Ta Van, un poblat de l’ètnia Giay. El nostre guia es disposa a preparar l’esmorzar mentre passegem pel poble. Després de dinar sortim de nou caminant fins al poblat Giang Ta Chai, de l’ètnia dels Dao-vermells, des d’on tornem en furgoneta a Sapa per passar la nit.
El trekking és molt senzill, gairebé sense canvis d’altitud excepte en l’última part. El temps real caminant són unes 4 hores distribuïdes al llarg de tot el dia.

Dia 4. Sapa – Hanoi
Disposem del matí lliure a Sapa per poder passejar pels seus carrers, pujar a la muntanya Ham Rong o bé fer realitzar una excursió opcional al Mercat de Bac Ha. A la tarda sortirem per carretera cap a Hanoi, on passarem la nit

Dia 5. Hanoi – Ha Long Bay
Després d’esmorzar, sortim per carretera a Ha Long Bay i després d’una mica menys de 4 hores arribem al port on vam embarcar en el nostre creuer. La tripulació del vaixell ens rep amb una beguda de benvinguda i ens condueix als nostres cabines. Iniciem de seguida la navegació per aquesta badia declarada per la UNESCO Patrimoni de la Humanitat, recorrent els seus impressionants paisatges formats per una combinació capritxosa i variada de pedra, aigua i vegetació, mentre gaudim d’un dinar basat en productes del mar al restaurant panoràmic del vaixell.
Durant la navegació tindrem ocasió de visitar alguna de les impressionants coves que l’aigua i el vent ha perforat a través dels mil·lennis, en els colossos de pedra que s’alcen per tot arreu.
Si el temps acompanya podrem, a més, donar-nos una capbussada en aquestes aigües del Golf de Tonkin. La navegació del dia acabarà en una bella cala on soparem i passarem la nit.

Dia 6. Ha Long Bay – Hanoi
Els qui vulguin matinar, tindran ocasió de veure la sortida del sol, apuntant per darrere de les moles de roca i pintant-les amb mil noves llums i ombres a cada moment. Després de l’esmorzar, continuem el nostre creuer que ens portarà de tornada al port. Allà ens espera el nostre vehicle per portar-nos de tornada a Hanoi on arribarem a mitja tarda.

Dia 7. Hanoi – Hue
Programa de visites a la ciutat, que inclou els llocs més interessants, entre ells el Temple de la Literatura, la plaça de Ba Dinh, la pagoda d’un Pilar, el mausoleu de Ho Chi Minh, la casa presidencial sobre pilars, la pagodes de Tran Quoc i temple de Quanh Thanh al llac de l’Oest. A la tarda anem a l’aeroport per prendre un vol a Hue on passarem nit.

Dia 8. Hue
Dedicarem el dia complet a explorar l’importantíssim llegat arquitectònic de Hue, la que va ser capital de l’última dinastia imperial del Vietnam. Visitarem la Ciutadella, el Palau Reial i les restes de la Ciutat Púrpura Prohibida; el mausoleu del rei-poeta Tu Duc; farem un creuer pel riu dels Perfums i ens relaxarem a la Pagoda de Thien Mu, símbol màxim de l’espiritualitat en el centre del Vietnam. Nit a Hue.

Dia 9. Hue – Danang – Hoi An
Trasllat per la panoràmica carretera de la costa a Hoi An, uns 130 km al sud de Hue. Pel camí ens aturarem primer a Danang per visitar l’interessant Museu Cham que allotja la major col·lecció del món d’escultures i artefactes d’aquesta antiga civilització. La nostra segona parada serà a les Muntanyes de Marbre, complex de 5 formacions rocoses al costat del mar que ha estat, al llarg dels segles, un lloc de gran importància espiritual i religiosa. Tindrem ocasió de pujar a la “Muntanya de l’Aigua” i visitar alguna de les seves coves i pagodes.

A la tarda visitarem la ciutat de Hoi An i tindrem ocasió de veure alguns dels monuments més rellevants: la casa antiga Tan Ky, la congregació xinesa de Phuc Kien, el pont cobert japonès, el museu de ceràmiques de la ciutat, el centre de treballs artesanals i el colorista mercat.

Dia 10. Hoi An
Hem passat ja l’equador d’un viatge molt intens i ens mereixem un dia lliure a Hoi An, una de les ciutats més boniques del sud-est asiàtic, per descansar i passejar pels seus carrerons, gaudir de la seva magnífica platja de Cua Dóna (a 4, 5 km de la ciutat) o bé fer alguna activitat opcional.

Dia 11. Hoi An – Danang – Ho Chi Minh
Passarem el matí a Hoi An i per la tarda ens dirigirem a Danang per prendre un vol a Ho Chi Minh, l’antiga Saigon, on vam passar la nit.

Dia 12. Ho Chi Minh – Túnels de Cu Chi – Ho Chi Minh
Dedicarem el matí a visitar la ciutat, incloent els llocs més interessants, com són el Temple de l’Emperador de Jade, la Catedral de Notre Damme, l’Oficina de Correus, el Palau de l’Òpera, l’Ajuntament, el mercat de Ben Thanh, etc .
Ens dirigirem després al districte de Cu Chi on la guerrilla grate un vast complex de túnels que alberguen les més variades instal·lacions sota terra: hospitals, sales de reunions, menjadors, cuines … Després de la visita d’aquestes impressionants instal·lacions tornarem a Ho Chi Minh.

Dia 13. Ho Chi Minh
Dia lliure a Ho Chi Minh per aprofundir en aquesta excitant ciutat al ritme de cadascú, per acabar les compres pendents del viatge o bé per fer una interessant excursió opcional al Delta del Mekong.

Dia 14. Vol Ho Chi Minh / Siem Reap
A l’hora acordada, trasllat a l’aeroport per prendre un vol a Siem Reap, on passarem la nit.

Dia 15. Siem Reap. Temples d’Angkor
Sortim al matí cap al complex arqueològic principal. Visitarem primer la porta sud d’Angkor Thom i el seu pont d’accés, que mostra l’eterna lluita entre el bé i el mal, representada pels colossos i els dimonis. Una mica més endavant entrem en Bayon. Sens dubte, aquest és un dels més impressionants monuments de tota la zona, amb 54 torres i més de 200 rostres enormes tallats, representant a la bodhisatva Avalokitecvara. La nostra següent visita serà als temples Phimean Akas i Bapuon i a les a les magnifiques Terrasses del Rei Leprós i dels Elefants, que tenen uns impressionants baix relleus.
Continuem per carretera cap a Kravan, un dels temples més peculiars de l’àrea, construït en maó s. X i dedicat al déu hindú Vixnu. Tant la distribució de les seves torres com els seus baix relleus (sobre maó) són únics en l’art khemer.
La nostra última visita serà a Angkor wat, la joia de l’àrea, el temple més gran i monumental mai construït. Dedicat també a Visnu, és la perfecta replica de la muntanya Meru, lloc on habiten els déus del panteó hindú. Són especialíssim interès els seus baix relleus.
Per rematar aquest complet programa de la tarda, ens aproparem al temple Pre Rup, des d’on es gaudeix una bonica posta de sol. Un cop fet fosc, tornarem a l’hotel per passar la nit.

Dia 16. Siem Reap. Temples d’Angkor
Sortim al remot temple de Banteay Srei, la ciutadella de les dones, que té magnífics baix relleus en pedra rosa. Aquest temple del segle X, que ha estat inaccessible als visitants fins a dates recents, és un dels més bells i harmoniosos de tot l’art khemer.
Després de la visita ens dirigim a Banteay Samre. Aquest petit temple dedicat a Visnu va ser construït al segle XII seguint l’estil d’Angkor Wat. I ha estat recentment restaurat.
Sortim de nou cap a l’àrea arqueològica on visitarem Ta Prohm, el temple germà de la jungla, un dels grans monuments de l’àrea que s’ha mantingut tal com el van trobar els exploradors del segle XIX. Enormes arbres abracen les pedres del temple, formant un conjunt surrealista en el qual no se sap on comença i acaba cada un dels dos elements.
Continuem el nostre recorregut visitant Chau Say Tevoda i Tomanom, petits i gairebé bessons temples de gran harmonia que inspiren serenitat. La nostra última visita del matí serà a Takeo, la Torre de Cristall, monument a la simplicitat i a l’elegància.

Dia 17. Siem Reap. Trasllat a l’aeroport
Dia lliure. A l’hora indicada, trasllat a l’aeroport per prendre el vol de tornada a la nostra ciutat d’origen. Fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base en Habitació Doble 1.725 €
Suplement Habitació Individual 375 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES / MÀXIM 20
SERVEIS INCLOSOS Vols domèstics Hanoi / Hue i Danang / Ho Chi Minh.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport per terra en vehicle amb a/c (a Sapa podria no tenir a/c).
Junc per a l’excursió a Halong Bay i barco al riu Perfum a Hue.
Allotjament i alimentació especificats en el quadre d’itinerari.
Guies locals de parla hispana per a totes les visites, excepte a Halong Bay, que serà de parla anglesa.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Vol Ho Chi Minh / Siem Reap (trasllat de sortida a Saigón i d’entrada a Siem Reap).
Entrada als Temples d’Angkor.
Visats.
Propines i extres personals.
Taxes d’aeroport.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació