Àsia
Destinació
En grup
Tipus de viatge
14 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Un viatge des del Nord al Sud de Vietnam. Navegarem per la Badia de Halong i visitarem Hoi An abans d’arribar al Delta del Mekong. Un complet recorregut on et mostrarem com és la vida a la “terra dels dracs”. Acabem el nostre viatge visitant els Temples d’Angkor a Cambodja.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE GENER A DESEMBRE 2017 DES DE HANOI
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A HANOI Hotel
2 HANOI – HALONG BAY E / S Camarot
3 HALONG BAY – HANOI E Hotel
4 VOL HANOI / HUE E Tren
5 HUE E Hotel
6 HUE – DANANG – HOI AN E Hotel
7 HOI AN E Hotel
8 HOI AN – DANANG. VOL A HO CHI MINH E Hotel
9 HO CHI MINH – TÚNELS DE CU CHI – HO CHI MINH E Hotel
10 HO CHI MINH E Hotel
11 VOL HO CHI MINH / SIEM REAP E Hotel
12 SIEM REAP. TEMPLES D’ANGKOR E Hotel
13 SIEM REAP. TEMPLES D’ANGKOR E Hotel
14 SIEM REAP. TRASLLAT A L’AEROPORT E Hotel
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / SOPAR = S

Dia 1. Hanoi
Recepció a l’aeroport de Hanoi, tramitació del visat, i trasllat a l’hotel on disposarem de temps lliure i allotjament.

Dia 2. Hanoi – Ha Long Bay
Sortim per carretera a Ha Long Bay i després d’una mica menys de 4 hores arribem al port on vam embarcar en el nostre creuer. La tripulació del vaixell ens rep amb una beguda de benvinguda i ens condueix als nostres cabines.
Iniciem la navegació per aquesta badia declarada per la UNESCO Patrimoni de la Humanitat, recorrent els seus impressionants paisatges formats per una combinació capritxosa i variada de pedra, aigua i vegetació, mentre gaudim d’un dinar basat en productes del mar al restaurant panoràmic del vaixell. Durant la navegació tindrem ocasió de visitar alguna de les impressionants coves que l’aigua i el vent han perforat a través dels mil·lennis, en els colossos de pedra que s’alcen per tot arreu.
Si el temps acompanya podrem, a més, donar-nos una capbussada en aquestes aigües del Golf de Tonkin. La navegació del dia acabarà en una bella cala on soparem i passarem la nit.

Dia 3. Ha Long Bay – Hanoi
Els qui vulguin matinar, tindran ocasió de veure la sortida del sol, apuntant per darrere de les moles de roca i pintant-les amb mil noves llums i ombres a cada moment.
Després de l’esmorzar, vam continuar el nostre creuer que ens portarà de tornada al port. Allà ens espera el nostre vehicle per portar-nos de tornada a Hanoi on arribarem a mitja tarda.

Dia 4. Vol Hanoi / Hue
Programa de visites a la ciutat, que inclou els llocs més interessants, entre ells el Temple de la Literatura, la plaça de Ba Dinh, la pagoda d’un Pilar, el mausoleu de Ho Chi Minh, la casa presidencial sobre pilars, les pagodes de Tran Quoc i el temple de Quanh Thanh al llac de l’Oest. A la tarda anem a l’aeroport per prendre un vol a Hue, on passarem la nit.

Dia 5. Hue
Dedicarem el dia complet a explorar l’importantíssim llegat arquitectònic de Hue, la que va ser capital de l’última dinastia imperial del Vietnam. Visitarem la Ciutadella, el Palau Reial i les restes de la Ciutat Púrpura Prohibida, el Mausoleu del rei-poeta Tu Duc, etc.
Farem un creuer pel riu dels Perfums i ens relaxarem a la Pagoda de Thien Mu, símbol màxim de l’espiritualitat en el centre del Vietnam. Nit a Hue.

Dia 6. Hue – Danang – Hoi An
Trasllat per la panoràmica carretera de la costa a Hoi An, uns 130 km al sud de Hue. Pel camí ens aturarem primer a Danang per visitar l’interessant Museu Cham que allotja la major col·lecció del món d’escultures i artefactes d’aquesta antiga civilització. La nostra segona parada serà a les Muntanyes de Marbre, complex de 5 formacions rocoses al costat del mar que ha estat, al llarg dels segles, un lloc de gran importància espiritual i religiosa. Tindrem ocasió de pujar a la “Muntanya de l’Aigua” i visitar alguna de les seves coves i pagodes
A la tarda visitarem la ciutat de Hoi An i tindrem ocasió de veure alguns dels monuments més rellevants: la casa antiga Tan Ky, la congregació xinesa de Phuc Kien, el pont cobert japonès, el museu de ceràmiques de la ciutat, el centre de treballs artesanals i el colorista mercat.

Dia 7. Hoi An
Hem passat ja l’equador d’un viatge molt intens i ens mereixem un dia lliure a Hoi An, una de les ciutats més boniques del sud-est asiàtic. Aprofitarem per descansar i passejar pels seus carrerons, gaudir de la seva magnífica platja de Cua Dai (a 4,5 km de la ciutat) o bé fer alguna de les activitats opcionals.

Dia 8. Hoi An – Danang. Vol a Ho Chi Minh
Passarem el matí a Hoi An i per la tarda ens dirigirem a Danang per prendre un vol a Ho Chi Minh, l’antiga Saigon, on vam passar la nit.

Dia 9. Ho Chi Minh – Túnels de Cu Chi – Ho Chi Minh
Dedicarem el matí a visitar la ciutat, incloent els llocs més interessants, com són el Temple de l’Emperador de Jade, la Catedral de Notre Damme, l’Oficina de Correus, el Palau de l’Òpera, l’Ajuntament, el Mercat de Ben Thanh …
Ens dirigirem després al districte de Cu Chi, on la guerrilla grate un vast complex de túnels que alberguen les més variades instal·lacions sota terra: hospitals, sales de reunions, menjadors, cuines, etc. Després de la visita de les impressionants instal·lacions tornarem a Ho Chi Minh

Dia 10. Ho Chi Minh
Matí lliure a Ho Chi Minh per aprofundir en aquesta excitant ciutat al ritme de cadascú, per acabar les compres pendents del viatge o bé per fer una interessant excursió opcional al Delta del Mekong.

Dia 11. Vol Ho Chi Minh / Siem Reap
Matí lliure a Ho Chi Minh per aprofundir en aquesta excitant ciutat al ritme de cadascú, per acabar les compres pendents del viatge o bé per fer una interessant excursió opcional al Delta del Mekong. A l’hora acordada sortida del vol a Siem Reap, on passarem la nit.

Dia 12. Siem Reap. Temples d’Angkor
Sortim al matí cap al complex arqueològic principal. Visitarem primer la porta sud d’Angkor Thom i el seu pont d’accés, que mostra l’eterna lluita entre el bé i el mal, representada pels colossos i els dimonis.
Una mica més endavant entrem en Bayon. Sens dubte, aquest és un dels més impressionants monuments de tota l’àrea, amb 54 torres i més de 200 rostres enormes tallats, representant a la bodhisatva Avalokitecvara.
La nostra següent visita serà als temples Phimean Akas i Bapuon i a les a les magnifiques Terrasses del Rei Leprós i dels Elefants, que tenen uns impressionants baix relleus.
Continuem per carretera cap a Kravan, un dels temples més peculiars de l’àrea, construït en maó s. X i dedicat al déu hindú Vixnu. Tant la distribució de les seves torres com els seus baix relleus (sobre maó) són únics en l’art khemer.
La nostra última visita serà a Angkor wat, la joia de l’àrea, el temple més gran i monumental mai construït. Dedicat també a Visnu, és la perfecta replica de la muntanya Meru, lloc on habiten els déus del panteó hindú. Són especialíssim interès els seus baix relleus
Per rematar aquest complet programa de la tarda, ens aproparem al temple Pre Rup, des d’on es gaudeix una bonica posta de sol. Un cop fet fosc, tornarem a l’hotel per passar la nit.

Dia 13. Siem Reap. Temples d’Angkor
Sortim al remot temple de Banteay Srei, la ciutadella de les dones, que té magnífics baix relleus en pedra rosa. Aquest temple del segle X, que ha estat inaccessible als visitants fins a dates recents, és un dels més bells i harmoniosos de tot l’art khemer.
Després de la visita ens dirigim a Banteay Samre. Aquest petit temple dedicat a Visnu va ser construït al segle XII seguint l’estil d’Angkor Wat. I ha estat recentment restaurat.
Sortim de nou cap a l’àrea arqueològica on visitarem Ta Prohm, el temple germà de la jungla, un dels grans monuments de l’àrea que s’ha mantingut tal com el van trobar els exploradors del segle XIX. Enormes arbres abracen les pedres del temple, formant un conjunt surrealista en el qual no se sap on comença i acaba cada un dels dos elements
Continuem el nostre recorregut visitant Chau Say Tevoda i Tomanom, petits i gairebé bessons temples de gran harmonia que inspiren serenitat. La nostra última visita del matí serà a Takeo, la Torre de Cristall, monument a la simplicitat i a l’elegància.

Dia 14. Siem Reap. Trasllat a l’aeroport
Dia lliure. A l’hora indicada, trasllat a l’aeroport per prendre el vol de tornada a la nostra ciutat d’origen. Fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base en Habitació Doble 1.445 €
Suplement Habitació Individual 455 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES / MÀXIM 20
SERVEIS INCLOSOS Vols domèstics Hanoi / Hue i Danang / Ho Chi Minh.
Trasllats aeropuerto – hotel – aeroport.
Transport per terra en vehicles privats amb a/c.
Junc per a l’excursió a Halong Bay i barco en el riu Perfum a Hue.
Allotjament i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guies locals de parla hispana per a totes les visites detallades en el programa,  excepte a Halong Bay (guia de parla anglesa).
Totes les entrades excepte Temples d’Angkor a Camboya.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Vol Ho Chi Minh / Siem Reap (trasllat de sortida a Saigón y i d’entrada a Siem Reap).
Entrada als Temples d’Angkor.
Visats.
Propines i extres personals.
Taxes d’aeroport.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació