Àsia
Destinació
En grup
Tipus de viatge
14 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Un viatge de nord a sud del Vietnam. Descobrirem les minories ètniques i els colorits mercats de les muntanyes de Sapa, navegarem per Halong Bay i visitarem Hoi An abans d’arribar a l’antiga Saigon. Un complet recorregut on descobrirem com és la vida a la “terra de de dracs”.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE GENER A DESEMBRE 2018 DES DE HANOI
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A HANOI Hotel
2 HANOI – SAPA E Hotel
3 TREKKING A SAPA E / D Hotel
4 SAPA – MERCAT BAC HA – HANOI E Hotel
5 HANOI – HALONG BAY E / D / S Barco
6 HALONG BAY – HANOI E Hotel
7 HANOI. VOL A HUE E Hotel
8 HUE  E Hotel
9 HUE – DANANG – HOI AN E Hotel
10 HOI AN E Hotel
11 HOI AN – DANANG. VOL A HO CHI MINH E Hotel
12 HO CHI MINH. VISITA TÚNELS DE CU CHI E Hotel
13 HO CHI MINH E Hotel
14 HO CHI MINH. TRASLLAT A L’AEROPORT E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

DIA 1.- Arribada a Hanoi
Recepció a l’aeroport de Hanoi, tramitació del visat i trasllat a l’hotel, on disposarem de temps lliure i allotjament.

DIA 2.- Hanoi – Sapa
Sortida per carretera cap al nord-oest seguint el curs del poderós Riu Vermell, observant els paisatges que van canviant gradualment. Ens endinsem en una zona muntanyosa que es va fent més bella a mida que ens acostem a la frontera amb la Xina. L’aparició de les terrasses d’arròs ens anuncia que estem a prop del nostre destí. El poblet de Sapa va ser fundat a principis del segle XX pels francesos com a lloc d’esbarjo. Per la inigualable bellesa dels seus paisatges van anomenar aquesta zona “Els Alps de Tonkin”. La zona també té un gran interès des del punt de vista antropològic ja que constitueix un mosaic de grups ètnics amb diferents cultures, llengües, tradicions i creences. A la tarda visitarem un poblat de la vall (Cat Cat, de l’ètnia H’mong, o Ta Van, de l’ètnia Giay). Després de la visita, retorn a Sapa i temps lliure.

DIA 3.- Trekking a Sapa (Sapa – Giang Ta Chai – Ban Ho – Nam Toong – Sapa)
Sortida per carretera a Giang Ta Chai, poblat de la tribu Dao Rojos, on iniciem el nostre trekking. Passant per Su Pan, comuna de muntanya amb poblats de les ètnies Hmong i Dao, arribem a Ban Ho, un poblat dels Tay, on esmorzarem. A la tarda passejarem fins a la cascada de Ban Ho i continuem el nostre trekking fins al poblat de Nam Toong, dels Dao Rojos. La durada total del trekking és d’entre 5 i 6 hores. Després de descansar i visitar el poble, baixem a la carretera on ens espera el nostre vehicle per portar-nos de tornada a Sapa, on disposarem de temps lliure i allotjament.

DIA 4.- Sapa – Mercat Bac Ha – Hanoi
Sortim d’hora cap a l’oest fins arribar a Bac Ha, un petit poble de muntanya en el qual els diumenges es celebra el Mercat Tribal més important de Vietnam. És el principal lloc de socialització de la gent de muntanya que hi va amb les seves millors gales a intercanviar productes, notícies i xafarderies. Disposarem de temps per perdre’ns entre els llocs i menjar en algun dels locals. A primera hora de la tarda ens dirigirem al poblat Trung Do, de l’ètnia Tay, on utilitzarem una barqueta per remuntar el riu Chay, a través d’un paisatge preciòs. El recorregut acabarà al poblat de Bao Nhai, on ens espera el nostre vehicle que ens portarà a Lao Cai. Allà agafarem l’autobús de tornada a Hanoi, on passarem la nit.

DIA 5.- ​​Hanoi – Halong Bay
Després d’esmorzar, sortim per carretera a Halong Bay i després d’una mica menys de 4 hores arribem al port on embarquem en el nostre creuer. La tripulació del vaixell ens rep amb una beguda de benvinguda i ens condueix als nostres cabines. Iniciem de seguida la navegació per aquesta badia declarada per la UNESCO “Patrimoni de la Humanitat”. Recorrem els seus impressionants paisatges formats per una combinació capritxosa i variada de pedra, aigua i vegetació, mentre gaudim d’un dinar basat en productes del mar al restaurant panoràmic del vaixell.
Durant la navegació tindrem ocasió de visitar alguna de les impressionants coves que l’aigua i el vent ha perforat a través dels mil·lennis, i observar els colossos de pedra que s’alcen per tot arreu. Si el temps acompanya podrem, a més, donar-nos una capbussada en aquestes aigües del Golf de Tonkin. La navegació del dia acabarà en una bella cala on soparem i passarem la nit.

DIA 6.- Halong Bay – Hanoi
Els que vulguin matinar, tindran ocasió de veure la sortida del sol, per darrere de les roques gegants, que es pinten de mil noves llums i ombres a cada moment. Després de l’esmorzar, continuem el nostre creuer que ens portarà de tornada al port. Allà ens espera el nostre vehicle per retornar a Hanoi, on arribem a mitja tarda.

DIA 7.- Hanoi. Vol a Hue
Programa de visites a la ciutat, que inclou els llocs més interessants, entre ells el Temple de la Literatura, la Plaça Ba Dinh, la Pagoda del Pilar Únic, el mausoleu de Ho Chi Minh, la casa presidencial, la Pagoda Tran Quoc i el temple Quanh Thanh. A la tarda anem a l’aeroport per agafar el vol a Hue, on passarem nit.

DIA 8.- Hue
Dedicarem el dia complet a explorar l’importantíssim llegat arquitectònic de Hue, la que va ser capital de l’última dinastia imperial del Vietnam. Visitarem la Ciutadella, el Palau Reial i les restes de la Ciutat Púrpura Prohibida; el mausoleu del rei-poeta Tu Duc; farem un creuer pel riu dels Perfums i ens relaxarem a la Pagoda de Thien Mu, símbol màxim de l’espiritualitat en el centre del Vietnam. Nit a Hue.

DIA 9.- Hue – Danang – Hoi An
Trasllat per la carretera panoràmica de la costa a Hoi An, uns 130 km al sud de Hue. Pel camí ens aturarem primer a Danang per visitar l’interessant Museu Cham, que allotja la major col·lecció del món d’escultures i artefactes d’aquesta antiga civilització. La nostra segona parada serà a les Muntanyes de Marbre, complex de 5 formacions rocoses al costat del mar que ha estat, al llarg dels segles, un lloc de gran importància espiritual i religiosa. Tindrem ocasió de pujar a la “Muntanya de l’Aigua” i visitar alguna de les seves coves i pagodes.
A la tarda visitarem la ciutat de Hoi An i tindrem ocasió de veure alguns dels monuments més rellevants: la casa antiga Tan Ky, la congregació xinesa de Phuc Kien, el pont cobert japonès, el museu de ceràmiques de la ciutat, el centre de treballs artesanals i el colorista mercat.

DIA 10.- Hoi An
Hem passat ja l’equador d’un viatge molt intens i ens mereixem un dia lliure a Hoi An, una de les ciutats més boniques del sud-est asiàtic, per descansar i passejar pels seus carrerons, gaudir de la seva magnífica platja de Cua Dai (a 4, 5 km de la ciutat) o bé fer alguna activitat opcional.

DIA 11.- Hoi An – Danang. Vol a Ho Chi Minh
Passarem el matí a Hoi An i per la tarda ens dirigirem a Danang per prendre un vol a Ho Chi Minh, l’antiga Saigon, on vam passar la nit.

DIA 12.- Ho Chi Minh. Visita Túnels de Cu Chi
Dedicarem el matí a visitar la ciutat, incloent els llocs més interessants, com són el Temple de l’Emperador de Jade, la Catedral de Notre Damme, l’Oficina de Correus, el Palau de l’Òpera, l’Ajuntament, el mercat de Ben Thanh, etc . Ens dirigirem després al districte de Cu Chi, on la guerrilla va excavar un vast complex de túnels que alberguen les més variades instal·lacions sota terra: hospitals, sales de reunions, menjadors, cuines… Després de la visita d’aquestes impressionants instal·lacions tornarem a Ho Chi Minh.

DIA 13.- Ho Chi Minh
Matí lliure a Ho Chi Minh per aprofundir en aquesta excitant ciutat al ritme de cadascú, per acabar les compres pendents del viatge o bé per fer una interessant excursió opcional al Delta del Mekong.

DIA 14.- Ho Chi Minh. Trasllat a l’aeroport
Dia lliure. A l’hora indicada, trasllat a l’aeroport per prendre el vol de tornada a la nostra Ciutat d’origen. Fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base en Habitació Doble 1.480 €
Suplement Habitació Individual 425 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES / MÀXIM 20
SERVEIS INCLOSOS Vols domèstics Hanoi / Hue i Danang / Ho Chi Minh.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport per terra en vehicle amb A/C.
Jonc per a l’excursió a Halong Bay i bot-dragó en el Riu del Perfum a Hue.
Allotjament en habitacions dobles en hotels de categoria turista amb esmorzar inclòs.
Pensió completa a Halong Bay.
Activitats i visites guiades en espanyol durant tota la ruta (excepte guia de parla anglesa en el creuer a Halong Bay).
Entrades als llocs a visitar.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Visat Vietnam.
Propines i extres personals.
Activitats i visites opcionals o no especificades com a incloses.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació