Àsia
Destinació
En grup
Tipus de viatge
11 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Un viatge des del Nord al Sud de Vietnam. Navegarem per la Badia de Halong i visitarem Hoi An abans d’arribar al Delta del Mekong. Un recorregut complet on et mostrarem com és la vida a la “terra dels dracs”.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE GENER A DESEMBRE 2017 DES DE HANOI
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A HANOI Hotel
2 HANOI – HALONG BAY E / D / S Camarot
3 HALONG BAY – HANOI E Hotel
4 VOL HANOI / HUE E Hotel
5 HUE E Hotel
6 HUE – DANANG – HOI AN E Hotel
7 HOI AN E Hotel
8 HOI AN – DANANG – HO CHI MINH E Hotel
9 HO CHI MINH – TÚNELS DE CU CHI – HO CHI MINH E Hotel
10 HO CHI MINH E Hotel
11 HO CHI MINH. TRASLLAT A L’AEROPORT E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

Dia 1. Arribada a Hanoi
Recepció a l’aeroport de Hanoi, tramitació del visat, i trasllat a l’hotel on disposarem de temps lliure i allotjament.

Dia 2. Hanoi – Ha Long Bay
Sortim per carretera a Ha Long Bay i després d’una mica menys de 4 hores arribem al port on vam embarcar en el nostre creuer. La tripulació del vaixell ens rep amb una beguda de benvinguda i ens condueix als nostres cabines.
Vam iniciar de seguida la navegació per aquesta badia declarada per la UNESCO Patrimoni de la Humanitat, recorrent els seus impressionants paisatges formats per una combinació capritxosa i variada de pedra, aigua i vegetació, mentre gaudim d’un dinar basat en productes del mar al restaurant panoràmic del vaixell.

Durant la navegació tindrem ocasió de visitar alguna de les impressionants coves que l’aigua i el vent ha perforat a través dels mil·lennis, en els colossos de pedra que s’alcen per tot arreu. Si el temps acompanya podrem, a més, donar-nos una capbussada en aquestes aigües del Golf de Tonkín. La navegació del dia acabarà en una bella cala on soparem i passarem la nit.

Dia 3. Ha Long Bay – Hanoi
Els qui vulguin matinar tindran ocasió de veure la sortida del sol, apuntant per darrere de les moles de roca i pintant-les amb mil noves llums i ombres a cada moment. Després de l’esmorzar, vam continuar el nostre creuer que ens portarà de tornada al port. Allà ens espera el nostre vehicle per portar-nos de tornada a Hanoi, on arribarem a mitja tarda.

Dia 4. Vol Hanoi / Hue
Programa de visites a la ciutat, que inclou els llocs més interessants, entre ells el Temple de la Literatura, la plaça de Ba Dinh, la pagoda d’un Pilar, el Mausoleu de Ho Chi Minh, la casa presidencial sobre pilars, la pagodes de Tran Quoc i el Temple de Quanh Thanh al llac de l’Oest. A la tarda anem a l’aeroport per prendre un vol a Hue, on passarem la nit.

Dia 5. Hue
Dedicarem el dia complet a explorar l’importantíssim llegat arquitectònic de Hue, la que va ser capital de l’última dinastia imperial del Vietnam. Visitarem la Ciutadella, el Palau Reial i les restes de la Ciutat Púrpura Prohibida; com el mausoleu del rei-poeta Tu Duc. Realitzarem un creuer pel riu dels Perfums i ens relaxarem a la Pagoda de Thien Mu, símbol màxim de l’espiritualitat en el centre del Vietnam. Nit a Hue.

Dia 6. Hue – Danang – Hoi An
Trasllat per la panoràmica carretera de la costa a Hoi An, uns 130 km al sud de Hue. Pel camí ens aturarem primer a Danang per visitar l’interessant Museu Cham que allotja la major col·lecció del món d’escultures i artefactes d’aquesta antiga civilització.
La nostra segona parada serà a les Muntanyes de Marbre, complex de 5 formacions rocoses al costat del mar que ha estat, al llarg dels segles, un lloc de gran importància espiritual i religiosa. Tindrem ocasió de pujar a la “Muntanya de l’Aigua” i visitar alguna de les seves coves i pagodes.
A la tarda visitarem la ciutat de Hoi An i tindrem ocasió de veure alguns dels monuments més rellevants: la casa antiga Tan Ky, la congregació xinesa de Phuc Kien, el pont cobert japonès, el museu de ceràmiques de la ciutat, el centre de treballs artesanals i el seu colorista mercat.

Dia 7. Hoi An
Passat ja l’equador d’aquest viatge tan intens ens mereixem un dia lliure a Hoi An, una de les ciutats més boniques del sud-est asiàtic, per descansar i passejar pels seus carrerons, gaudir de la seva magnífica platja de Cua Da (a 4,5 km de la ciutat) o bé fer alguna de les activitats opcionals.

Dia 8. Hoi An – Danang – Ho Chi Minh
Passarem el matí a Hoi An i per la tarda ens dirigirem a Danang per prendre un vol a Ho Chi Minh, l’antiga Saigon, on vam passar la nit.

Dia 9. Ho Chi Minh – Túnels de Cu Chi – Ho Chi Minh
Dedicarem el matí a visitar la ciutat, incloent els llocs més interessants, com són el Temple de l’Emperador de Jade, la Catedral de Nôtre Damme, l’Oficina de Correus, el Palau de l’Òpera, l’Ajuntament, el Mercat de Ben Thanh, etc . Ens dirigirem després al districte de Cu Chi, on la guerrilla grate un vast complex de túnels que alberguen les més variades instal·lacions sota terra: hospitals, sales de reunions, menjadors, cuines …
Després de la visita de les impressionants instal·lacions tornarem a Ho Chi Minh.

Dia 10. Ho Chi Minh
Matí lliure a Ho Chi Minh per aprofundir en aquesta excitant ciutat al ritme de cadascú, per acabar les compres pendents del viatge o bé per fer una interessant excursió opcional al Delta del Mekong.

Dia 11. Ho Chi Minh. Trasllat a l’aeroport
Dia lliure. A l’hora indicada, trasllat a l’aeroport per prendre el vol de tornada. Fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 1.135 €
Suplement Habitació Individual 310 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES / MÀXIM 20
SERVEIS INCLOSOS Vols domèstics Hanoi / Hue i Danang / Ho Chi Minh.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport per terra en vehicles privats amb a/c.
Junc per a la excursió a Halong Bay i barco en el riu Perfum a Hue.
Allotjament en habitacions dobles en hotels categoria turista amb esmorzar inclòs. Pensió completa a Halong Bay. 
Visites guiades en espanyol i servei de guia de parla anglesa durant el creuer a Halong Bay.
Taxes de visites a Vietnam.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Visat.
Propines i extres personals.
Taxes d’aeroport.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació