Àsia
Destinació
En grup
Tipus de viatge
15 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Un viatge als principals punts de l’est de Xina, combinant la ultramoderna Shangai amb la Xina més sorprenent i tradicional. Visitarem Beijing i la seva impressionant Ciutat Prohibida, i els famosos guerrers de Terracota de Xi’an, entre molts altres llocs d’interès.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DIÀRIES DE JUNY A NOVEMBRE 2018 DES DE BEIJING
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL BARCELONA / BEIJING Vol
2 ARRIBADA A BEIJING Hotel
3 BEIJING E Hotel
4 BEIJING E Hotel
5 TREN BEIJING – DATONG E Hotel
6 DATONG E / D Hotel
7 TREN DATONG – PINGYAO E Hotel
8 PINGYAO E / D Hotel
9 TREN PINGYAO – XI’AN E / D Hotel
10 XI’AN E / D Hotel
11 VOL XI’AN / SHANGAI E / D Hotel
12 SHANGAI E Hotel
13 SHANGAI E Hotel
14 VOL SHANGAI / BARCELONA E Vol
15 ARRIBADA A BARCELONA
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D

DIA 1.- VOL BARCELONA / BEIJING
Sortida en vol regular amb destinació Beijing. Nit a bord.

DIA 2.- BEIJING
Arribada a la capital xinesa i trasllat a l’hotel (sense guia acompanyant). Nit a Beijing.

DIES 3 i 4.- BEIJING
Dies lliures per recórrer la ciutat. Recomanem visitar la major obra d’enginyeria del món, la Gran Muralla Xina. És imprescindible visitar la Ciutat Prohibida i tot seguit pujar al turó Jinshan des d’on es té la millor panoràmica de la ciutat. Podem passejar per la plaça de Tiananmen, la més gran del món, i contemplar el Gran Teatre Nacional, una de les icones més vistoses del nou Pequín.

DIA 5.- ​​TREN BEIJING – DATONG
Matí lliure. Trasllat a l’estació per agafar el tren amb destinació a Datong (sortida a les 15.00h i arribada a les 22.00h). A l’arribada, trasllat a l’hotel a Datong.

DIA 6.- DATONG
Avui visitarem les Coves Yungang, un exemple preciós que ens ha deixat l’art asiàtic pel que fa a la recreació de santuaris budistes a les muntanyes. També visitarem el Temple de Hanging, la Paret dels Quatre Dracs i el Temple de Huayan. Retorn a l’hotel i allotjament.

DIA 7.- TREN DATONG – PINGYAO
Al matí trasllat a l’estació de trens de Datong per agafar el tren a Pingyao (sortida a les 09:32 i arribada a les 15:24). A l’arribada, trasllat a l’hotel a Pingyao. Resta del dia lliure.

DIA 8.- PINGYAO
Dia dedicat a visitar l’antiga ciutat de Pingyao. L’entrada inclou l’accés als principals llocs de la ciutat, entre els quals destaquen: el temple de la Cultura, l’antiga Oficina del Governador, l’antic banc Rishengchang, les muralles de la ciutat, etc.

DIA 9.- TREN PINGYAO – XI’AN
Al matí, visitarem el Temple Daoista de Shuanglin i la Casa Mansió de la Família Wang. Més tard, trasllat a l’estació de trens per agafar el tren ràpid a Xi’an (2 hrs i 40 min) Arribada i trasllat a l’hotel. Nit a Xi’an.

DIA 10.- XI’AN
Després de l’esmorzar, sortirem en bicicleta per visitar les muralles de la ciutat, que daten de la dinastia Ming i encara es troben en molt bon estat de conservació.
A continuació visitarem el museu de la ciutat de Xi’an. Després visitarem la Gran Mesquita, curiosa barreja d’arquitectura àrab i xinesa fruit dels intercanvis que hi va haver en l’antiga Ruta de la Seda. Finalitzarem les visites al barri musulmà de l’ètnia Hui. Retorn a l’hotel i allotjament.

DIA 11.- VOL XI’AN / SHANGAI
Al matí visitarem la Petita Pagoda de l’Oca Salvatge. Després ens desplaçarem a les afores de la ciutat per conèixer el famós Museu de l’Exèrcit dels Guerrers i corsers de Terracota, el major i més important lloc arqueològic de la Xina. Aquí es troba el Mausoleu del Primer Emperador de Xina, Qin Shi Huang, i tota la seva cort reproduïda amb total fidelitat per protegir-lo a l’Altra Vida.
Després de les visites, trasllat a l’aeroport per agafar el vol amb destinació Shangai. A l’arribada, trasllat a l’hotel i allotjament.

DIES 12 i 13.- SHANGAI
Dies lliures per recórrer la ciutat de Shangai. Recomanem visitar la zona del Bund. Bund és la zona del moll de la ciutat de Shangai on s’alcen edificis d’estil gòtic, barroc i romà com si fos un museu d’arquitectura moderna mundial. També recomanem la visita del Jardí Yuyuan, un jardí clàssic de més de 400 anys situat al sud del Iang-Tsé.
També podem observar la impressionant torre de televisió de la ciutat, coneguda com la Perla d’Orient, de 468 metres d’altura. Una altra opció és passejar pel llarg carrer de vianants de l’Avinguda Nanjin, un lloc ideal per realitzar compres i provar alguns productes locals.

DIA 14.- VOL SHANGAI / BARCELONA
Esmorzar. A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport per agafar el vol de tornada a Barcelona.

DIA 15.- ARRIBADA A BARCELONA
Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 10 a 15 persones 2.110 €
En base a grup de 6 a 9 persones 2.335 €
En base a grup de 3 a 5 persones 2.620 €
En base a grup de 2 persones 2.795 €
Suplement Habitació Individual 695 €
Suplement Sortides Temporada Alta (Set – Oct – Nov) 60 €
Suplement Extra Habitació Individual en Temporada Alta 45 €
Taxes Aèries (Aprox.) 370 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES / MÀXIM 15
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals Barcelona / Beijing i Shangai / Barcelona, en classe turista amb possibles escales intermèdies.
Vol domèstic Xi’an / Shangai.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Bitllets de tren Beijing – Datong i Datong – Pingyao (en lliteres de llit dur).
Bitllet de tren ràpid Pingyao – Xi’an en classe turista.
Transport per carretera en vehicle privat en les visites segons programa.
Guies locals de parla hispana durant les visites indicades al programa i de parla anglesa a Datong i Pingyao.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat i tramitació (150 €).
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Guia acompanyant durant els trasllats a Beijing i Shangai per a grups inferiors a 06 persones.
Entrades als llocs a visitar (155 € aprox.).
Visites no indicades com a incloses.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

5 Basat en 2 ressenyes
19 agost, 2016

Tenía muchas ganas de viajar a China y vuelvo muy contenta, como primer viaje al país creo que es perfecto. Lo mejor sin duda es Pekín, que es espectacular, y todo el itinerario entre Datong y Xi’an, visitando templos, mausoleos y museos de gran valor histórico, como el de los guerreros de terracota.

5 octubre, 2016

El viaje ha ido muy bien, éramos un grupo pequeño así que hemos estado cómodos. La ruta es muy interesante, con unos contrastes muy grandes entre las gigantes metrópolis chinas y otras zonas mucho más tradicionales. Me hubiera gustado ver la Gran Muralla más a fondo (quizás otra parte donde hubiera menos gente), pero el resto ha sido perfecto.

Deixar un comentari

Classificació