Àsia
Destinació
15 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Un viatge als principals punts de l’est de la Xina, combinant la ultramoderna Xangai amb la Xina més sorprenent i tradicional. Visitarem Beijing i el seu impressionant Ciutat Prohibida, i els famosos guerrers de Terracota de Xi’an, entre molts altres llocs.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL BARCELONA / BEIJING Vol
2 ARRIBADA A BEIJING Hotel
3 BEIJING E Hotel
4 BEIJING E Hotel
5 TREN BEIJING – DATONG E Hotel
6 DATONG E / D Hotel
7 TREN DATONG – PINGYAO E Hotel
8 PINGYAO E / D Hotel
9 TREN PINGYAO – XI’AN E / D Hotel
10 XI’AN E / D Hotel
11 VOL XI’AN / SHANGAI E / D Hotel
12 SHANGAI E Hotel
13 SHANGAI E Hotel
14 VOL SHANGAI / BARCELONA E Vol
15 ARRIBADA A BARCELONA E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D

Dia 01. Vol Barcelona / Estambul / Beijing
Sortida en vol regular amb destinació Beiing, connexió a Estambul i nit a bord.

Dia 02. Beijing
Arribada a la capital xinesa, trasllat a l’hotel (sense guia acompanyant). Resta del temps lliure.

Dies 03 i 04. Beijing
Dies lliures per recórrer la ciutat. Recomanem visitar la major obra d’enginyeria del món, la Gran Muralla Xina. També la visita de la Ciutat Prohibida i tot seguit pujar al turó Jinshan des d’on es té la millor vista de la ciutat. Passejar per la plaça de Tiananmen, la més gran del món i contemplar el Gran Teatre Nacional, un dels més cridaners icones del nou Pequín.

Dia 05. Beijing – Datong
Matí lliure. A l’hora indicada, trasllat a l’estació per agafar tren amb destinació a Datong. Sortida al voltant de les 15:00 i arribada al voltant de les 22.00h. A l’arribada, trasllat a l’hotel i allotjament

Dia 06. Datong
A l’hora indicada, sortida per realitzar la viisita de les Coves Yungang, el Temple de Hanging, la Paret dels Quatre Dracs, el Temple de Huayan, etc. Retorn a l’hotel i allotjament.

Dia 07. Tren Datong – Pingyao
Al matí, trasllat a l’estació de trens de Dantong per prendre tren a Pingyao amb sortida a les 09:32 i arribada a les 15:24 en un llit dura. Arribada i trasllat a Pingyao. Allotjament. Resta del dia lliure.

Dia 08. Pingyao
Dia dedicat a visitar l’antiga ciutat de Pingyao. L’entrada inclou l’accés a tots els principals espots de la ciutat, entre els quals destaquen: el temple de la Cultura, l’antiga Oficina del Governador, l’antic banc Rishengchang, les Muralles antigues … Allotjament.

Dia 09. Tren Pingyao – Xi’an
Al matí, visitarem el Temple Daoista de Shuanglin i la Casa Mansió de la Família Wang. Més tard, trasllat a l’estació de trens per agafar el tren ràpid a Xi’an (2 hores i 40 min) Arribada i trasllat a l’hotel. Nit a Xi’an

Dia 10. Xi’an
Esmorzarem i sortirem per visitar en bicicleta les Muralles de la ciutat, que daten de la dinastia Ming i encara es troben en molt bon estat de conservació.
A continuació visitarem el Museu de la ciutat de Xi’an. Després visitarem la Gran Mesquita, curiosa barreja d’arquitectura àrab i xinesa fruit dels intercanvis que hi ha hagut en l’antiga Ruta de la Seda i finalitzarem les visites al barri musulmà de l’ètnia Hui . Retorn a l’hotel i allotjament.

Dia 11. Vol Xi’an / Shangai
Sortida al matí per visitar la Petita Pagoda de l’Oca Salvatge. Més tard ens desplaçarem a les afores de la ciutat per visitar el Museu de l’Exèrcit dels Guerrers i corsers de Terracota, el major i més important lloc arqueològic de la Xina, ja que conté el Mausoleu del Primer Emperador de Xina, Qin Shi Huang, i tota la seva cort reproduïda amb tota fidelitat per protegir-lo en l’altra Vida. Després de la visita, trasllat a l’aeroport per agafar el vol amb destinació Shangai. Arribada, trasllat a l’hotel i allotjament.

Dies 12 i 13. Shangai
Dies lliure per recórrer la ciutat. Recomanem visitar la zona del Bund. Bund és la zona del moll de la ciutat de Shangai on s’alcen edificis d’estil gòtic, barroc i romà com si fos un museu d’arquitectura moderna mundial. També recomanem la visita del Jardí Yuyuan que és un jardí clàssic de més de 400 anys i està situat al sud del Iang-Tsé, la Torre de la Perla d’Orient que juntament amb els Ponts Nanpu i Yangpu formen una vista espectacular en què dos dragons juguen amb una perla. Passar pel llarg carrer de vianants de l’Av. Nanjin que és el carrer principal de Shangai i és un lloc ideal per a la compra, l’alimentació i la diversió.

Dia 14. Vol Shangai / Barcelona
Matí lliure. A la tarda, trasllat a l’aeroport per agafar el vol amb destinació Barcelona, ​​amb connexions intermèdies.

Dia 15. Arribada a Barcelona
Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup a partir de 10 persones 1.950 €
En base a grup de 6 a 9 persones 2.190 €
En base a grup de 3 a 5 persones 2.445 €
En base a grup de 2 persones 2.580 €
Suplement Habitació Individual 595 €
Supl. Extra Habitació Individual (Set – Oct – Nov) 75 €
Taxes Aèries (Aprox.) 425 €
Visat i Tramitació 100 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vol domèstic Xi’an / Shangai.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Bitllets de tren especificats a l’itinerari.
Transport per carretera en vehicle privat durant les visites indicades en el programa.
Guies locals de parla hispana durant les visites indicades en el programa (a Datong i Pingyao parla anglesa).
Alimentació segons quadre d’itinerari.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre.
Entrades (170 USD aprox.).
Visites no indicades com a incloses.
Propines i extres personals.
Visat.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

5 Basat en 2 ressenyes
19 agost, 2016

Tenía muchas ganas de viajar a China y vuelvo muy contenta, como primer viaje al país creo que es perfecto. Lo mejor sin duda es Pekín, que es espectacular, y todo el itinerario entre Datong y Xi’an, visitando templos, mausoleos y museos de gran valor histórico, como el de los guerreros de terracota.

5 octubre, 2016

El viaje ha ido muy bien, éramos un grupo pequeño así que hemos estado cómodos. La ruta es muy interesante, con unos contrastes muy grandes entre las gigantes metrópolis chinas y otras zonas mucho más tradicionales. Me hubiera gustado ver la Gran Muralla más a fondo (quizás otra parte donde hubiera menos gente), pero el resto ha sido perfecto.

Deixar un comentari

Classificació