Àsia
Destinació
Al teu aire
Tipus de viatge
12 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Us proposem descobrir la regió més desconeguda de la Xina. La província de Yunnan, situada al sud-oest, és la regió geogràfica i ètnicament més diversa del país. Cap altra província ofereix tanta varietat; cadenes muntanyoses de gran alçada a la zona que limita amb el Tibet, altures mitjanes al centre, àrees volcàniques i rius llegendaris, com el Yangtzé, Mekong o el Perla; que travessen la província. Al sud les muntanyes són de menor altura i abunda el bosc tropical. Existeixen a més a Yunnan 25 minories ètniques de les 55 reconegudes al país.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DIÀRIES 2017
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A KUNMING S Hotel turista
2 KUNMING – YUANYANG E Guesthouse
3 YUANYANG E Guesthouse
4 YANYANG – JIANSHUI E Guesthouse
5 JIANSHUI – KUNMING E Hotel turista
6 KUNMING – DALI E Hotel local
7 DALI E Hotel local
8 DALI – SHIBAOSHAN – MUNTANYA DELS TRESORS DE PEDRA – SHAXI E Hotel local
9 SHAXI – GOLA SALT DEL TIGRE – ZHONGDIAN E Hotel local
10 ZHONGDIAN E Hotel local
11 ZHONGDIAN – LIJIANG E Hotel local
12 LIJIANG. TRASLLAT A L’AEROPORT E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / SOPAR = S

Dia 1.- KUNMING (1800m)
Kunming, ciutat coneguda a la Xina com “La ciutat de l’Eterna Primavera”, la seva situació a una latitud subtropical, juntament amb una alçada de 1800m sobre el nivell del mar, fan que gaudeixi d’un clima temperat durant tot l’any.
Arribada i trasllat a l’hotel. Un cop a l’hotel tindrem un sopar de benvinguda on també servirà de reunió informativa. En aquesta reunió s’explicarà bé la ruta als clients, llocs que es visitaran, on es podrà menjar i se’ls facilitarà als clients un telèfon mòbil a través del qual es podrà contactar sempre que es necessiti amb assistència de 24 hrs en castellà. Allotjament a Kunming

Dia 2.- KUNMING – YUANYANG
Al matí sortida amb cotxe privat cap a la població de Yuanyang (aprox. 6 hores trajecte). En aquesta petita població, situada a 1800m d’alçada i llar de les minories Yi i Hani, es troben les terrasses d’arròs més belles i espectaculars del món. Allotjament a Yuanyang.

Dia 3.- YUANYANG
El dia d’avui el dedicarem a descobrir els voltants de Yuanyang i les poblacions de la minories Yi i Hani i els seus mercats. Allotjament a Yuanyang.

Dia 4.- YUANYANG – JIANSHUI
Avui sortirem cap a la població de Jianshui. Des d’aquesta antiga ciutat situada sobre la ruta de la Seda del Sud-oest de la Xina, més coneguda per l’antiga ruta del te i els cavalls, es controlava als passatgers que es dirigien cap a Vietnam, d’aquí que es convertís en el S. XIII en un centre polític i militar molt actiu. Avui, aquesta petita ciutat és com un veritable museu d’arquitectura antiga, amb el seu barri musulmà, les seves cases tradicionals i la seva mesquita, els seus diversos monestirs budistes i un magnífic temple de Confuci ( “Wenmiao”, temple de la literatura), el segon temple més gran de la Xina, construït durant l’època mongola (1285). A més, la casa de la família Zhu construïda a la fi de la dinastia Qing, és una excel·lent il·lustració de la casa tradicional xinesa amb patis i jardins interiors, quioscos i galeries cobertes. Arribada i trasllat a l’hotel. Resta del dia lliure per visitar la ciutat antiga. Allotjament en Jianshui.

Dia 5.- JIANSHUI – KUNMING
Retorn a Kunming (aprox. 3 hores de trajecte) i resta del dia lliure. Allotjament a Kunming.

Dia 6.- KUNMING – DALI (1974 m)
Sortida cap a la població de Dali (aprox. 5 hores de trajecte). Situada en un marc natural incomparable, entre les majestuoses muntanyes de Cangshan amb una alçada mitjana de 4000m i el llac Erhai, Dali està principalment poblada per la minoria Bai que es va instal·lar a la vora del llac fa uns 3.000 anys. Aquesta petita i atractiva ciutat es troba dins de muralles que daten de la dinastia Ming i en la seva major part, la ciutat conserva l’arquitectura tradicional dels Bai. La ciutat és rica en història, durant molts segles va ser la ciutat principal de Yunnan, capital del regne de Nanzhao, regnat que va durar 247 anys i que va veure regnar a 13 reis, i d’un regne musulmà al s. XIX. Avui és una de les destinacions turísiticos amb més solera en el Sud-est de la Xina.
Arribada i trasllat a l’hotel. Resta del dia lliure per visitar la ciutat antiga. Allotjament a Dali.

Dia 7.- DALI
A primera hora del matí sortida cap a la muntanya de Weibaoshan, considerada una de les catorze muntanyes taoistes més importants del país. A la tarda visita de la població de Weishan. La ciutat antiga de Weishan, llar de les minories ètniques Yi i Hui, construïda fa més de 600 anys durant la Dinastia Ming. A continuació, tornada a Dali i resta del dia lliure. Allotjament a Dali.

Dia 8.- DALI – SHIBAOSHAN – MUNTANYA DELS TRESORS DE PEDRA – SHAXI
Sortida cap a la població de Shaxi (aprox. 2 hores). En ruta visitarem Shibaoshan o la muntanya dels tresors de pedra. Shibaoshan és una àrea muntanyosa situada a 12 km de la població de Shaxi coneguda per la seva escultures tallades en pedra fa més de 1300 anys i que representen la vida del regne de Nanzhao (748-902) i la influència en Yunnan del Budisme Mahayana procedent del Tibet.
Arribada a Shaxi i resta del dia lliure per visitar la ciutat antiga. Situada al sud-est del districte de Jianchuan, aquesta població va ser també un important poble comercial a l’antiga ruta del Te i dels Cavalls durant les Dinasties Qing i Han. Des dels temps de la Dinastia Tang, el poble de Shaxi ja era un important centre de comunicacions entre la província xinesa de Sichuan, Yunnan i el Tibet. En aquest lloc es realitzaven les transaccions de te, sucre moreno, teles de Yunnan i Sichuan, pells i altres productes de la regió del Tibet. Tot i que aquesta ruta ja no segueix funcionant, la població de Shaxi encara conserva els seus carrers empedrats i les seves cases tradicionals tal com estaven fa mil anys. Allotjament en Shaxi.

Dia 9.- SHAXI – GOLA SALT DEL TIGRE – ZHONGDIAN (SHANGRI-LA) (3200m)
Continuació de la ruta per carretera fins a Zhongdian (Shangri-La). En ruta visitarem la impressionant Gola del Salt del Tigre. Aquí les aigües del riu Yangtze han creat una de les goles més profundes del món. S’estén al llarg de 15 quilòmetres, i en alguns punts les seves parets mesuren 3900 metres d’altura.
La població de Shangri.la es troba en una vall envoltada de muntanyes, a 3200 metres d’altura sobre el nivell del mar. Aquest lloc marca l’inici del món tibetà. Coneguda també amb el nom de Shangri-La, terra on regna la pau i la serenitat, gràcies a la novel·la de James Hilton “Lost Horizon”. Arribada i trasllat a l’hotel. Allotjament a Zhongdian.

Dia 10.- ZHONGDIAN
Dia lliure. Aconsellem visitar el Monestir Songzanglin, conegut també com el “Petit Potala”. Aquest monestir tibetà és el més gran i important de la província i compta amb més de 600 monjos i el poble tibetà situat al costat del monestir i fer una passejada per la ciutat antiga. Allotjament a Zhongdian.

Dia 11.- ZHONGDIAN – LIJIANG (2500 m)
Després de l’esmorzar sortida cap a la ciutat antiga de Lijiang. Aquesta població conserva intacte i en la seva totalitat el nucli antic, format per petits carrerons empedrats, centenàries cases tradicionals i petits canals que recorren la ciutat amb l’aigua pura i gelada procedent de la Muntanya del Drac de Jade (5550m) que serveix, amb la seva cim permanentment coberta de neu, de símbol de la minoria Naxi, els habitants de Lijiang. Lijiang va ser declarada en 1999 Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.
Arribada i visita del parc de Heilongtang, símbol de la minoria Naxi. A continuació arribada a Lijiang, trasllat a l’hotel i temps lliure per visitar la ciutat antiga de Lijiang i el seu magnífic mercat local. Allotjament a Lijiang.

Dia 12.- LIJIANG. TRASLLAT A L’AEROPORT
A l’hora acordada, trasllat a l’aeroport per agafar el nostre vol de tornada i fi dels serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 2 a 3 persones 2.165 €
En base a grup de 4 persones 1.490 €
Suplement Habitació Individual 620 €
Visat i Tramitació 100 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Allotjament i alimentació segons quadre d’itinerari.
Transport en privat per als desplaçaments segons itinerari.
Telèfon móvil d’assistència en castellà 24 hores.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Taxes aèries.
Begudes i àpats no indicats com a inclosos
Entrades (100 USD aprox.).
Propines i extres personals.
Visat i tramitació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

5 Basat en 1 ressenya
18 juliol, 2016

Yunnan es algo único por su curioso pueblo, sus mercados y unos paisajes impresionantes. La gran variedad de grupos étnicos, con fisonomías bastante características, son un ingrediente más de este viaje.

Deixar un comentari

Classificació