Àsia
Destinació
En grup
Tipus de viatge
12 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Us proposem descobrir la regió més desconeguda de la Xina. La província de Yunnan és la regió geogràfica i ètnicament més diversa del país. Cap altra província ofereix tanta varietat; cadenes muntanyoses de gran alçada a la zona que limita amb el Tibet, altures mitjanes en el centre, àrees volcàniques, rius llegendaris com el Yangtzé, el Mekong o el Perla … Al sud es troben muntanyes de menor altura i abunda el bosc tropical. En Yunnan existeixen a més 25 minories ètniques de les 55 reconegudes al país.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES D’ABRIL A NOVEMBRE 2018
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A KUNMING S Hotel
2 KUNMING – TUANSHAN – JIANSHUI E Guesthouse
3 JIANSHUI – YUANYANG E Hotel
4 YUANYANG E Hotel
5 YUANYANG – SHILIN o BOSC DE PEDRA E Hotel
6 SHILIN – WEISHAN E Hotel
7 WEISHAN – DALI – XIZHOU E Hotel
8 XIZHOU – ZHOUCHENG – SHAXI E Hotel
9 SHAXI – SHIBAOSHAN (MUNTANYA DELS TRESORS DE PEDRA) – ZHONGDIAN E Hotel
10 ZHONGDIAN E Hotel
11 ZHONGDIAN – GOLA SALT DEL TIGRE – SHUHE (LIJIANG) E Hotel
12 LIJIANG. TRASLLAT A L’AEROPORT E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / SOPAR = S

DIA 1.- ARRIBADA A KUNMING
Arribada a Kunming, capital de la província de Yunnan, i trasllat a l’hotel. Sopar de benvinguda i allotjament.
Kunming és coneguda com la “ciutat de l’Eterna Primavera”. La seva situació en una latitud subtropical, juntament amb una alçada de 1800 metres sobre el nivell del mar, fan que gaudeixi d’un clima temperat durant tot l’any.

DIA 2.- KUNMING – TUANSHAN – JIANSHUI
Després de l’esmorzar sortida cap al petit poble de Tuanshan (4 hores de trajecte), on passejarem per les seves antigues cases perfectament conservades i gaudirem de la magnífica arquitectura tradicional de l’època Ming. Visitarem també el Pont de Shuanglong o dels Dos Dracs, construït durant la Dinastia Qing. Aquest pont està considerat una obra mestra a la Xina. A continuació seguirem fins Jianshui. Des d’aquesta antiga ciutat situada sobre la Ruta de la Seda, més coneguda per l’antiga ruta del te i els cavalls, es controlava als passatgers que es dirigien cap a Vietnam, d’aquí que es convertís en el segle XIII en un centre polític i militar molt actiu. Actualment, aquesta petita ciutat és un veritable museu d’arquitectura antiga.

DIA 3.- JIANSHUI – YUANYANG
Al matí visitarem la ciutat antiga. A continuació sortida cap a la població de Yuanyang (3 hores de trajecte). En aquesta petita població situada a 1800 metres d’alçada i llar de les minories Yi i Hani, es troben les terrasses d’arròs més belles i espectaculars del món, declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO en 2013. Arribada i trasllat a l’hotel.

DIA 4.- YUANYANG
Avui dedicarem el dia a descobrir els voltants de Yuanyang, amb les seves terrasses d’arròs i les poblacions de les minories Yi i Hani. Si el clima ho permet, farem una caminada d’una hora entre terrasses.

DIA 5.- ​​YUANYANG – SHILIN o BOSC DE PEDRA
Després de l’esmorzar iniciarem el nostre camí cap a Shilin o Bosc de Pedra (5 hores de trajecte). El Bosc de Pedra ha estat inclòs recentment en la llista de Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO. És un dels exemples més espectaculars de paisatge càrstic i està considerat un fenomen natural extraordinari i una referència geològica mundial.

DIA 6.- SHILIN – WEISHAN
Avui sortirem cap a la població de Weishan (6 hores de trajecte). Un cop arribem visitarem la muntanya de Weibaoshan, considerada una de les catorze muntanyes taoistes més importants del país. A la tarda visitarem la ciutat antiga de Weishan, llar de les minories ètniques Yi i Hui, construïda fa més de 600 anys durant la Dinastia Ming.

DIA 7.- WEISHAN – DALI – XIZHOU
Al matí sortida cap a la població de Dali (1 hora i mitja de trajecte). Dali està situada en un marc natural incomparable, entre les majestuoses muntanyes de Cangshan (amb una alçada mitjana de 4000 metres) i el Llac Erhai. Dali està principalment poblat per la minoria Bai, que es va instal·lar a la vora del llac fa uns 3000 anys. Aquesta petita i atractiva ciutat es troba dins de muralles que daten de la dinastia Ming i en la seva major part, la ciutat conserva l’arquitectura tradicional dels Bai. Arribada i visita de la ciutat antiga. A continuació trasllat a la petita població de Xizhou, també habitada per la minoria Bai i menys turística que Dali. Aquí ens allotjarem en un hotel amb encant ubicat en una preciosa i antiga casa que va pertànyer a una família molt important que comerciava amb et.

DIA 8.- XIZHOU – ZHOUCHENG – SHAXI
Al matí visitarem les poblacions Bai de Xizhou i Zhoucheng, on descobrirem la seva típica arquitectura, el mercat local i provarem alguna de les seves especialitats. A continuació sortida cap a la població de Shaxi (2 hores de trajecte).

Arribada a Shaxi i resta del dia lliure per visitar la ciutat antiga. Situada al sud-est del districte de Jianchuan, aquesta població va ser també un important poble comercial a l’antiga ruta del te i els cavalls durant les dinasties Qing i Han. Des dels temps de la dinastia Tang, el poble de Shaxi ja era un important centre de comunicacions entre Sichuan, Yunnan i el Tibet. En aquest lloc es realitzaven les transaccions de te, sucre moreno, teles de Yunnan i Sichuan, pells, a més d’altres productes de la regió del Tibet. Tot i que aquesta ruta ja no segueix funcionant, la població de Shaxi encara conserva els seus carrers empedrats i les seves cases tradicionals tal com estaven fa mil anys.

DIA 9.- SHAXI – SHIBAOSHAN (MUNTANYA DELS TRESORS DE PEDRA) – ZHONGDIAN
Continuació de la ruta per carretera fins a Zhongdian (Shangri-La). En ruta visitarem Shibaoshan o la Muntanya dels Tresors de Pedra. Shibaoshan és una zona muntanyosa situada a 12 km de la població de Shaxi, coneguda per les seves escultures tallades en pedra fa més de 1300 anys i que representen la vida del regne de Nanzhao (748-902) i la influència en Yunnan del Budisme Mahayana procedent del Tibet. Des d’aquí i si el temps ho permet, baixarem la muntanya a peu, en una caminada fàcil i agradable d’1 hora i mitja. La població de Zhongdian es troba en una vall envoltada de muntanyes, a 3200 metres d’altura sobre el nivell del mar. Aquest lloc marca l’inici del món tibetà. És conegut també amb el nom de Shangri-la, terra on regna la pau i la serenitat, gràcies a la novel·la de James Hilton “Lost Horizon”.

DIA 10.- ZHONGDIAN
Avui visitarem el Monestir Songzanglin, conegut també com el “Petit Potala”. Aquest monestir tibetà és el més gran i important de la província i compta amb més de 600 monjos i el poble tibetà situat al costat del monestir. Donarem una volta per la ciutat antiga i visitarem la Reserva Natural de l’Estany Napa, una de les praderies més grans de la zona, amb meravellosos paisatges i una gran varietat d’animals, cavalls, iacs, ovelles, ànecs salvatges, etc.

DIA 11.- ZHONGDIAN – GOLA SALT DEL TIGRE – SHUHE (LIJIANG)
Després de l’esmorzar sortida cap a la ciutat antiga de Lijiang. Aquesta població conserva intacte i en la seva totalitat el nucli antic, format per petits carrerons empedrats, centenàries cases tradicionals i petits canals que recorren la ciutat amb l’aigua pura i gelada procedent de la Muntanya del Drac de Jade (5550 m) que serveix, amb el seu cim permanentment coberta de neu, de símbol de la minoria Naxi, els habitants de Lijiang. Lijiang va ser declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO el 1999. En ruta visitarem la impressionant Gola del Salt del Tigre. Aquí les aigües del riu Yangtzé han creat una de les goles més profundes del món. S’estén al llarg de 15 quilòmetres, i en alguns punts les seves parets mesuren 3900 metres d’altura. Arribada i trasllat a l’hotel amb encant que està situat a la població de Shuhe, més petita i menys turística que Lijiang. Temps lliure per visitar la ciutat antiga de Shuhe.

DIA 12.- LIJIANG. TRASLLAT A L’AEROPORT
Al matí ens aixecarem aviat per visitar la ciutat antiga de Lijiang abans que el turisme xinès surti al carrer i abans que les botigues obrin les seves portes. Donarem també una volta pel seu mercat local, un dels més grans i variats de la província. A l’hora acordada, trasllat a l’aeroport i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 16 persones 1.310 €
En base a grup de 12 a 15 persones 1.430 €
En base a grup de 8 a 11 persones 1.630 €
En base a grup de 6 a 7 persones 1.720 €
En base a grup de 4 a 5 persones 1.930 €
Suplement Habitació Individual 570 €
  GRUP MÍNIM 4 PERSONES / MÀXIM 16
SERVEIS INCLOSOS Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle privat amb conductor segons itinerari.
Allotjament en hotels indicats o similars en habitació doble amb esmorzar inclòs. Hotels amb encant i caràcter local a les poblacions de Xizhou, Shaxi, Shuhe i Zhongdian.
Sopar de benvinguda a Kunming.
Guia local acompanyant de parla hispana durant tot el recorregut.
Visites i entrades a monuments segons programa.
Ampolles d’aigua mineral durant tot el recorregut.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Visat i tramitació (150 €).
Alimentació no especificada en el quadre.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

5 Basat en 3 ressenyes
18 juliol, 2016

Yunnan es algo único por su curioso pueblo, sus mercados y unos paisajes impresionantes. La gran variedad de grupos étnicos, con fisonomías bastante características, son un ingrediente más de este viaje.

16 febrer, 2017

Una meravella de viatge, i viatjar amb l’Edith tot un luxe! Nosaltres erem un grup de 6 i va anar tot molt bé! El millor del viatge, l’Edith (brutal) i el paisatge espectacular i la gent amable… molt recomenable!

2 setembre, 2017

Paisatges meravellosos, pobles on s’hi percep una atmosfera antiga, insòlita i única, temples mil·lenaris amagats enmig d’una naturalesa exuberant, menjar deliciós, hotels encantadors….i la professionalitat i gran coneixença del país de la nostra guia Edith han fet aquest viatge INOBLIDABLE.

Deixar un comentari

Classificació