Àsia
Destinació
12 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Us proposem descobrir la regió més desconeguda de la Xina. La província de Yunnan, situada al sud-oest, és la regió geogràfica i ètnicament més diversa del país. Cap altra província ofereix tanta varietat; cadenes muntanyoses de gran alçada a la zona que limita amb el Tibet, altures mitjanes al centre, àrees volcàniques i rius llegendaris, com el Yangtzé, Mekong o el Perla; que travessen la província. Al sud les muntanyes són de menor altura i abunda el bosc tropical. Existeixen a més a Yunnan 25 minories ètniques de les 55 reconegudes al país.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A KUNMING S Hotel turista
2 KUNMING – TUANSHAN – JIANSHUI E Guesthouse
3 JIANSHUI – YUANYANG E Guesthouse
4 YUANYANG E Guesthouse
5 YUANYANG – KUNMING E Hotel turista
6 KUNMING – WEISHAN E Hotel local
7 WEISHAN – XIZHOU – DALI E Hotel local
8 DALI – SHIBAOSHAN – MUNTANYA DELS TRESORS DE PEDRA – SHAXI E Hotel local
9 SHAXI – GORJA SALT DEL TIGRE – ZHONGDIAN E Hotel local
10 ZHONGDIAN E Hotel local
11 ZHONGDIAN – LIJIANG E Hotel local
12 LIJIANG. TRASLLAT A L’AEROPORT E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / SOPAR = S

Dia 1.- KUNMING (1800m)
Arribada a Kunming capital de la província de Yunnan i trasllat a l’hotel. Kunming és coneguda a la Xina com “La ciutat de l’Eterna Primavera” i la seva situació permet al viatger gaudir d’un clima temperat durant tot l’any. Sopar de Benvinguda. Allotjament a Kunming.

Dia 2.- KUNMING – TUANSHAN – JIANSHUI
Després de l’esmorzar sortida cap al petit poble de Tuanshan (aprox. 3 hores de trajecte) on passejarem per les seves antigues cases perfectament conservades i gaudirem de la seva magnífica arquitectura tradicional de l’època Ming. Visitarem també el pont de Shuanglong o dels Dos Dracs, construït durant la Dinastia Qing. Aquest pont està considerat una obra mestra entre els ponts de la Xina.
A continuació seguirem fins Jianshui. Des d’aquesta antiga ciutat situada sobre la ruta de la Seda del Sud-oest de la Xina, més coneguda per l’antiga ruta del te i els cavalls, es controlava als passatgers que es dirigien cap a Vietnam, d’aquí que es convertís en el S. XIII en un centre polític i militar molt actiu. Avui, aquesta petita ciutat és com un veritable museu d’arquitectura antiga. Arribada a Jianshui i allotjament.

Dia 3.- JIANSHUI – YUANYANG
Al matí visitarem la ciutat antiga. A continuació sortida cap a la població de Yuanyang (aprox. 3 hores de trajecte). En aquesta petita població, situada a 1800m d’alçada i llar de les minories Yi i Hani, es troben les terrasses d’arròs més belles i espectaculars del món, incloses en la llista de Patrimoni Mundial de la UNESCO des de 2013. Arribada i trasllat a l’hotel . Allotjament a Yuanyang.

Dia 4.- YUANYANG
Avui dedicarem el dia a descobrir els voltants de Yuanyang amb les seves terrasses d’arròs i les poblacions de les minories Yi i Hani. Allotjament a Yuanyang.

Dia 5.- YUANYANG – KUNMING
Després de l’esmorzar iniciarem el nostre camí de tornada cap a Kunming (aprox. 6 hores de trajecte). Arribada i trasllat a l’hotel. Resta del dia lliure. Allotjament a Kunming.

Dia 6.- KUNMING – WEISHAN
Avui sortirem cap a la població de Weishan (aprox. 5 hores i mitja de trajecte), un cop arribem visitarem la muntanya de Weibaoshan, considerada una de les catorze muntanyes taoistes més importants del país. A la tarda visitarem la ciutat antiga de Weishan, llar de les minories ètniques Yi i Hui, construïda fa més de 600 anys durant la Dinastia Ming. Allotjament en Weishan.

Dia 7.- WEISHAN – XIZHOU – DALI (1974 m)
Al matí sortida cap a la població de Dali (aprox. 1 hora i mitja de trajecte). En ruta visitarem la població de Xizhou, bonica població Bai situada a la vora del llac Erhai, aquí gaudirem de la seva típica arquitectura, el seu mercat local i provarem una de les seves especialitats.
A continuació arribarem a Dali, població situada en un marc natural incomparable, entre les majestuoses muntanyes de Cangshan amb una alçada mitjana de 4000m i el llac Erhai, Dali està principalment poblat per la minoria Bai que es va instal·lar a la vora del llac fa uns 3.000 anys . Aquesta petita i atractiva ciutat es troba dins de muralles que daten de la dinastia Ming i en la seva major part, la ciutat conserva l’arquitectura tradicional dels Bai. Arribada i trasllat a l’hotel. Resta del dia lliure per visitar la ciutat antiga. Allotjament a Dali.

Dia 8.- DALI – SHIBAOSHAN – MUNTANYA DELS TRESORS DE PEDRA – SHAXI
Sortida cap a la població de Shaxi (aprox. 2 hores). En ruta visitarem Shibaoshan o la muntanya dels tresors de pedra. Shibaoshan és una àrea muntanyosa situada a 12 km de la població de Shaxi coneguda per la seva escultures tallades en pedra fa més de 1300 anys i que representen la vida del regne de Nanzhao (748-902) i la influència en Yunnan del Budisme Mahayana procedent del Tibet.

Arribada a Shaxi i resta del dia lliure per visitar la ciutat antiga. Situada al sud-est del districte de Jianchuan, aquesta població va ser també un important poble comercial a l’antiga ruta del Te i dels Cavalls durant les Dinasties Qing i Han. Des dels temps de la Dinastia Tang, el poble de Shaxi ja era un important centre de comunicacions entre la província xinesa de Sichuan, Yunnan i el Tibet.
En aquest lloc es realitzaven les transaccions de te, sucre moreno, teles de Yunnan i Sichuan, pells i altres productes de la regió del Tibet. Tot i que aquesta ruta ja no segueix funcionant, la població de Shaxi encara conserva els seus carrers empedrats i les seves cases tradicionals tal com estaven fa mil anys. Allotjament en Shaxi.

Dia 9.- SHAXI – GOLA SALT DEL TIGRE – ZHONGDIAN (SHANGRI-LA) (3200m)
Continuació de la ruta per carretera fins a Zhongdian (Shangri-La). En ruta visitarem la impressionant Gola del Salt del Tigre. Aquí les aigües del riu Yangtze han creat una de les goles més profundes del món. S’estén al llarg de 15 quilòmetres, i en alguns punts les seves parets mesuren 3900 metres d’altura.
La població de Shangri.la es troba en una vall envoltada de muntanyes, a 3200 metres d’altura sobre el nivell del mar. Aquest lloc marca l’inici del món tibetà. Coneguda també amb el nom de Shangri-La, terra on regna la pau i la serenitat, gràcies a la novel·la de James Hilton “Lost Horizon”. Arribada i trasllat a l’hotel. Allotjament a Zhongdian.

Dia 10.- ZHONGDIAN
Avui visitarem el Monestir Songzanglin, conegut també com el “Petit Potala”. Aquest monestir tibetà és el més gran i important de la província i compta amb més de 600 monjos i el poble tibetà situat al costat del monestir. Donarem una volta per la ciutat antiga i visitarem la Reserva Natural de l’Estany Napa, una de les praderies més grans de la zona, amb meravellosos paisatges i una gran varietat d’animals, cavalls, iacs, ovelles, ànecs salvatges, etc. Allotjament en Shangri.la

Dia 11.- ZHONGDIAN – LIJIANG (2500 m)
Després de l’esmorzar sortida cap a la ciutat antiga de Lijiang. Aquesta població conserva intacte i en la seva totalitat el nucli antic, format per petits carrerons empedrats, centenàries cases tradicionals i petits canals que recorren la ciutat amb l’aigua pura i gelada procedent de la Muntanya del Drac de Jade (5550m) que serveix, amb la seva cim permanentment coberta de neu, de símbol de la minoria Naxi, els habitants de Lijiang. Lijiang va ser declarada en 1999 Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.
Arribada i visita de la ciutat antiga de Lijiang i el seu magnífic mercat local.

A continuació ens dirigirem fins al parc de Heilongtang, símbol de la minoria Naxi i la població de Baisha situada a la falda de la Muntanya del Drac de Jade. Baisha va ser l’antiga capital del regne Naxi coneguda pel seu gran valor artístic dels seus frescos. Allotjament a Lijiang o Shuhe.

Dia 12.- LIJIANG. TRASLLAT A L’AEROPORT
A l’hora acordada, trasllat a l’aeroport per agafar el nostre vol de tornada i fi dels serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup a partir de 14 persones 1.365 €
En base a grup de 12 a 13 persones 1.455 €
En base a grup de 10 a 11 persones 1.530 €
En base a grup de 8 a 9 persones 1.640 €
En base a grup de 6 a 7 persones 1.740 €
En base a grup de 4 a 5 persones 2.040 €
Suplement Habitació Individual 580 €
Visat i Tramitació 100 €
  GRUP MÍNIM 4 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Allotjament i alimentació segons quadre d’itinerari.
Transport per carretera en cotxe privat amb a/c.
Guia local acompanyant de parla hispana durant tot el recorregut.
Totes les visites i entrades segons indica el programa.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Taxes aèries.
Begudes i àpats no indicats com a inclosos.
Propines i extres personals.
Visat i tramitació
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

5 Basat en 3 ressenyes
18 juliol, 2016

Yunnan es algo único por su curioso pueblo, sus mercados y unos paisajes impresionantes. La gran variedad de grupos étnicos, con fisonomías bastante características, son un ingrediente más de este viaje.

16 febrer, 2017

Una meravella de viatge, i viatjar amb l’Edith tot un luxe! Nosaltres erem un grup de 6 i va anar tot molt bé! El millor del viatge, l’Edith (brutal) i el paisatge espectacular i la gent amable… molt recomenable!

2 setembre, 2017

Paisatges meravellosos, pobles on s’hi percep una atmosfera antiga, insòlita i única, temples mil·lenaris amagats enmig d’una naturalesa exuberant, menjar deliciós, hotels encantadors….i la professionalitat i gran coneixença del país de la nostra guia Edith han fet aquest viatge INOBLIDABLE.

Deixar un comentari

Classificació