Per fer la reserva, pots trucar al 93 454 37 03, enviar e-mail a bcn@viatgesindependents.cat, o venir a la nostra oficina d’ Av. Diagonal 337 (entre c/ Girona i c/ Bailén) de Barcelona.

ELS PRIMERS PASSOS:

1) Hauràs especificar el viatge que t’interessa realitzar, el nombre total de viatgers, i la data concreta que vols viatjar.

2) Quan l’agència de viatges et confirmi disponibilitat, hauràs d’emplenar el FORMULARI DE RESERVA amb totes les teves dades, i fer un dipòsit del 40%, excepte que l’agència hagi comunicat un percentatge diferent. No es considera plaça confirmada, fins que no estigui el dipòsit del viatge realitzat.

COM REALITZAR EL PAGAMENT DEL DIPÒSIT:

1) Per a realitzar el pagament del dipòsit, pots venir a la nostra oficina d’ Av. Diagonal 337 de Barcelona, ​​i pagar en metàl·lic. Únicament per a viatges d’import total inferior a 1.000 €.

2) Pots fer un ingrés o transferència al número de compte: BBVA ES96 0182-0206 – 34-0208533870 indicant el nom de les persones que viatgen.

3) Pots pagar amb targeta, emplenat l’apartat C del FORMULARI DE RESERVA.

QUAN FER EL PAGAMENT DE LA RESTA DEL VIATGE i ENTREGA DE LA DOCUMENTACIÓ.

L’agència t’informarà del concret calendari de pagament corresponent al viatge interessat. A falta d’aquest, el pagament final s’haurà de realitzar 15 dies abans de la sortida prevista, coincidint amb l’entrega de la documentació. La documentació del viatge, s’entregarà a la nostra oficina de Av. Diagonal 337 de BARCELONA, en el moment de realitzar el pagament de la resta del viatge, o s’enviarà per missatgeria si així ho sol·licita el client. També podrà enviar-se per correu electrònic, si el client així ho sol·licita i sempre que la documentació del viatge pugui ser remesa en format electrònic.

CONTRACTE DE VIATGES COMBINAT

La signatura del contracte de viatges combinat és obligatòria i es realitzarà una vegada s’hagi efectuat el primer dipòsit del viatge combinat. En cas de que el contracti sigui enviat per e-mail, el client podrà retornar-lo signat a l’agència pel mateix mitjà.