Els nostres destins més populars de 2019

Tenim més ganes que mai de sortir de casa, de tornar a viatjar, de conèixer noves cultures i descobrir els paisatges i llocs més espectaculars del planeta. Esperem inspirar-vos amb aquest TOP 10 amb els destins més populars de l’any passat!

1. NEPAL
Nepal encapçala la nostra llista i no és d’estranyar! Un destí del que estem enamorats i que és un clàssic en la nostra programació. Durant aquest any 14 grups diferents vau gaudir de les delícies d’aquest país, la seva amable gent, la seva arquitectura, i com no els magnífics paisatges que ens proporciona l’Himàlaia.

2. GEÒRGIA
Geòrgia es manté entre els nostres destins més venuts. Aquest país econòmic i poc turístic compta amb importants tresors arquitectònics i una preciosa capital de marcat caràcter europeu. Els pobles remots en les muntanyes del Caucas són ideals per a les rutes de trekking. A més, el contrast amb els països veïns d’Armènia o Azerbaidjan ens permet realitzar itineraris molt complets per la regió.

3. JAPÓ
Japó té l’honor de tancar el nostre podi, i és que encara que l’idioma ens faci pensar el contrari, una de les nostres propostes més populars és viatjar al vostre aire a bord del famós tren bala. Els contrastos entre la cultura tradicional japonesa en les zones rurals amb la modernitat de les seves ciutats són un dels majors al·licients per conèixer aquest destí.

4. JORDÀNIA
Des de fa temps Jordània és un dels destins més populars d’Orient Pròxim. Es tracta d’un país petit que podem visitar en pocs dies, i que triomfa entre les nostres propostes de Nadal o Setmana Santa. El desert de Wadi Rum o la històrica ciutat nabatea de Petra són llocs que ningun viatger hauria de perdre’s.

5. UZBEKISTAN
Les ciutats de la Ruta de la Seda i els paisatges de ‘les mil i una nits’ atrauen als viatgers que volen descobrir més sobre l’espectacular arquitectura islàmica, que podem observar a Khiva, Bukhara o Samarkanda. Els trets de la seva gent i els carrers de Tashkent, la capital, ens traslladen a un temps passat anterior a la caiguda de la Unió Soviètica.

6. VIETNAM
No és una sorpresa que Vietnam aparegui en aquest ranking. És un dels destins més populars del Sud-est Asiàtic pels seus paisatges Patrimoni de la Humanitat: la Badia de Halong i el Delta del Mekong, sense oblidar-nos de la zona rural del nord, amb els seus mercats i petits pobles.

7. BANGLADESH
L’any 2018 ens vam proposar conèixer Bangladesh i vam tornar simplement encantats. Aquest país desconegut inclús pels viatgers més experimentats sorprèn per la vida en els seus rius, l’autenticitat de la seva gent o els manglars de Sundarbans. És l’únic destí del TOP 10 sense sortides a l’estiu!

8. ALBÀNIA
Si busques un lloc proper i econòmic on viatjar i encara no coneixes Albània estàs de enhorabona. Aquest destí encara poc turístic ens apropa a llocs Patrimoni de la Humanitat rics en cultura i arqueologia, així com bonics paisatges en les valls del nord.

9. XINA
L’any passat vam ampliar la nostra programació a Xina amb gran èxit. A les nostres rutes habituals vam afegir la ‘Xina Rural’, un viatge a través de pobles autèntics, arrossars, poblacions fluvials i arquitectura Feng Shui. Altres itineraris que realitzem en el gegant asiàtic són: la regió muntanyosa i ètnica de Yunnan, l’indomable Tibet, o les antigues rutes de caravanes que creuaven el Xinjiang.

10. TAILÀNDIA
Tanca el nostre top 10 Tailàndia, un destí senzill per aquells que vulgueu visitar el Sud-est Asiàtic per primera vegada o en família. Destaca la increïble metròpolis de Bangkok, els parcs i selves al nord de Chiang Mai, i les platges de Koh Samed, Koh Samui o Phuket.

Amb això acabem el nostre rankings de destins més populars de 2019. Ja els coneixes tots? Si no es així et recomanem apuntar-los a la teva llista. T’esperem!

Comentaris

Deixa un comentari