07 ABR.- VOL CIUTAT D’ORIGEN / KATHMANDU.
A l’hora prevista, presentació a l’aeroport per prendre el vol amb destinació Kathmandú amb connexió a Istanbul. Nit a bord.

08 ABR.- ARRIBADA A KATHMANDU.
Arribada a l’aeroport de Katmandú. Trasllat a l’Hotel i dia lliure per gaudir de la ciutat de Kathmandu i la seva vall. Nit a Katmandú.

09 ABR.-VOL KATHMANDU / PARO (2.280m) – Thimphu (2.320m).
Esmorzar. A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport de Kathmandú per volar a Paro. Durant el vol, si el clima ho permet, tindrem l’oportunitat de gaudir d’unes fantàstiques vistes de la serralada de l’Himàlaia. Arribada a Paro i trasllat a l’hotel. El bell vall de Paro està representat per una rica cultura, una bellesa escènica i centenars de mites i llegendes. És la llar de molts dels temples més antics de Bhutan i és també una de les valls més fèrtils, amb les seves famoses terrasses d’arròs vermell. Visita del Museu Nacional (Ta-Dzong), Ringpung Dzong i Kyichu Lkakhang. A continuació trasllat a Thimphu (55 kms / 1,30h aprox). Nit a Thimphu.

10 ABR.- THIMPU (2.320m) – VALL DE BHUMTANG.
Esmorzar i sortida cap a Bumthang. (289 kms / 9 hores aprox). En el camí, parada a Dochula Pass (3.100m) per veure les vistes més belles de la zona oriental de l’Himàlaia. A més, es poden veure les 108 stupas en miniatura. Dinar en ruta i continuació fins Bumthang. Bumthang és el cor espiritual de Bhutan i un dels llocs més antics i valuosos del budisme, a més de tenir una gran varietat de llocs històrics i relgiosos, així com antics palaus de les famílies governants de la regió. És un lloc molt especial i espiritual i està compost per quatre valls més petites (Chume, Tang, Ura i Choecker, tots ells es troben a una altitud entre els 2.600m i 4.000 m), la regió té moltes llegendes de caràcter religiós. Nit a Bumthang.

11 ABR.- VALL DE BHUMTANG(de 2.600m a 4.000 m).
Esmorzar i visita del Tamshing Gompa, un dels més antics monestirs ubicat a la vall de Choekhor i construït a principis del segle XVI. Conté antigues pintures religioses, algunes de les més ben conservades d’aquest període en tot l’Himàlaia, totes elles estan dedicades a Guru Rimpoche, una de les figures més importants dins de la religió hinduista, també posseeix una cota d’acer forjat de 25 quilos que, segons explica la llegenda, elimina els pecats del que la porta només amb donar tres voltes a la galeria del temple on es troba. Visita de Pemasambhava. A continuació visitarem KurjeeLhakhang, un altre dels llocs més importants i sagrats, construït al segle VII, està dividit en tres edificis dedicats cadascun d’ells a un rei de Bhutan. A continuació visitarem també Lhakhang, Jambay Lhakhang i Jakar D-Zong i passejarem per la ciutat de Chamkhar. Nit a Bumthang.

12 ABR.- VALL DE BHUMTANG- Trongsa (2.316m) – PUNAKA. (1.300m).
Esmorzar i sortida cap a Trongsa (68 kms / 2 hores aprox). Aturada a Trongsa per visitar el Trongsa Dzong (monestir). Trongsa és una ciutat que data del segle XVI, la qual cosa és relativament recent a Bhutan, amb un paisatge al voltant de la població, espectacular. Des de la seva Dzong, la més gran del país, s’albiren enormes distàncies, com ho feien els antics vigilants. Arribada i visita del Monestir de Trongsa, construït el 1648. Aquest monestir va ser la llar ancestral de la dinastia regnant i és actualment l’oficina d’administració del Districte de Trongsa. Continuació fins Punaka (142 kms / 6 hores). Punakha és l’antiga capital del país i ara capital religiosa. En arribar a Punakha, visita del Dzong, fortalesa monàstica que data del SVII, té la forma de navili ancorat a la riba de dos rius i com passa amb altres no es pot visitar el seu interior, només els patis, aquest és a més la casa de hivern del líder espiritual i els seus monjos. Nit a Punaka.

13 ABR.- PUNAKA (1.300m) – THIMPU (2.320m).
Esmorzar i sortida per carretera de tornada a Thimpu. (77 kms / 3 hores aprox). En ruta a Lobesa, visitarem Chhimi Lhakhang. Chimi Lhakhang, és un monestir budista que s’alça sobre un turó i va ser construït el 1499. Dinarem en una cafeteria de Dochula i continuarem fins Thimpu. Arribada a Thimpu i trasllat a l’hotel. A continuació visita del Memorial Chorten, la Biblioteca Nacional de Bhutan, el Museu del Patrimoni Folklòric i el Museu Tèxtil. Nit a Thimpu.

14 ABR.- THIMPU(2.320m) – PARO(2.280m).
Esmorzar i sortida per carretera per tornar a Paro. (55 kms / 1,30 hores aprox). En ruta, visitarem el monestir Semtokha Dzong,  construït pel gran Lama Zhabdrung Ngawang Namgyel a l’any 1629 i és un monument històric important i un antic monestir budista que avui alberga una de les principals Dzongkha (instituts d’aprenentatge d’idiomes). Arribada a Paro i trasllat a l’hotel. A la tarda passeig per Paro. Nit a Paro.

15 ABR.- ATUR – TAKTSANG – PARO (2.280m).
Esmorzar i visita del monestir de Taktsang. El famós Monestir Taktsang, conegut com Monestir Niu del Tigre, és un dels llocs més venerats de peregrinació a l’Himàlaia, on la gent local ha de visitar com a mínim un cop a la vida. El bell i sagrat Monestir és una visita obligada a Bhutan. La pujada són aprox unes 2-3 hores caminant, a través de pobles i de boscos de pins. (Es pot llogar un cavall per la pujada). El camí al Monestir es pot dividir en 3 etapes. El sender acaba en la primera etapa on trobem una cafeteria per descansar abans de continuar amb el camí a la 2a etapa. Els cavalls poden viatjar fins al final de la 2a etapa des d’aquí tenim una gran vista del Monestir.
A la tornada visita d’Drukgyal Dzong. Drukgyal Dzong era una fortalesa i monestir budista, ara en ruïnes, situat a la part superior de la vall d’Atur. Al final de la tarda passeig per la ciutat d’Atur. Nit a Paro.

16 ABR.- VOL PARO- KATHMANDU.

Esmorzar i trasllat a l’aeroport de Paro per volar amb destinació a Katmandú. Arribada a Kathmandú i trasllat a l’Hotel. Tarda lliure per visitar la ciutat o fer les últimes compres. Nit a Kathmandú.

17 ABR.- VOL KATHMANDU / CIUTAT D’ORIGEN.

A primera hora del matí, trasllat a l’aeroport per sortir amb el vol de tornada a la ciutat d’origen. Arribada i fi dels nostres serveis.