Les nostres xerrades culturals

El 2010, vam començar les nostres xerrades culturals, on parlem de la realitat actual dels diferents països. Vam començar amb IRAN, tenint el privilegi d’escoltar Nazanin ARMANIAN en 4 ocasions. La xerrada va tenir molt èxit, omplint el local en 24 hores des de la primera convocatòria, i així fins a 4 ocasions. Nazanin Armanian, escriptora i politòloga iraniana, exiliada a Espanya des de 1983, ens va fer enamorar-nos de l’Iran més real, enigmàtic i desconegut, i ens va apropar a la Realitat Actual del país i la seva gent.

 

 

Fotos de les xerrades sobre IRAN amb NAZANIN ARMANIAN, organitzat per VIATGES INDEPENDENTS & TREKKINGS, i amb la col·laboració de TURKISH AIRLINES.

Després de l’Iran, hem fet moltes altres xerrades sobre la realitat actual del PRÒXIM ORIENT, EMIRATS ÀRABS I OMAN, d’ ETIÒPIA, de MADAGASCAR, de NEPAL, de JAPÓ … i molts més.

           

Si estàs interessat /a, en rebre informació de les nostres properes xerrades culturals o de les nostres novetats i grups garantits… et pots inscriure a la nostra newsletter, enviant e-mail a bcn@viatgesindependents.cat o trucant al 93 454 37 03, o ens pots seguir a facebook T’esperem !!

 

Comentaris

Deixa un comentari