Viatges d' Aventura i Trekking

Ens especialitzem amb viatges en grup reduït i viatges a mida per a tot el món. Viatges alternatius, d’aventura, culturals, senderisme i trekking. Cada any fem viatges d’introspecció per revisar que tot segueix amb la qualitat de sempre, i escoltem les sugerències dels viatgers, que ens ajuden a millorar encara més cada detall. Durant 40 anys, el món ha canviat molt, i nosaltres hem crescut amb tots aquests canvis. Seguim amb la mateixa filosofia i objectiu d’apropar el món als nostres viatgers, i compartir les emocions i experiències que transmeten cada un dels nostres viatges. Cada any editem nous itineraris, oferint viatges diferents, inèdits, on la nostra curiositat insaciable i la nostra passió inacabable s’acaba plasmant en moltes de les nostres rutes més apassionants. L’objectiu final és entendre el que el viatger busca per poder oferir el viatge adequat, i la nostra llarga experiència ens ajuda a fer-ho realitat.

Serveis

serveis_viatges_en_grup_reduit

VIATGES EN GRUP REDUÏT

Els nostres viatges en grup reduït els treballem a fons un any abans, per oferir la millor qualitat al millor preu, ajudats per l’estreta relació amb els nostres corresponsals i unes bones tarifes d’avió. El resultat és la millor qualitat al millor preu.

servicios_viajes_a_medida

VIATGES A MIDA

La nostra llarga experiència i passió pels viatges ens facilita arribar a molts dels indrets més inhòspits. Amb un mapa davant podem recrear moltes de les aventures viscudes i / o treballades des de fa anys, i plasmar-ho en cada un dels viatges a mida sol.licitats.

serveis_viatges_soloengrupo

VIATGES SOLOENGRUP

La filosofia de SOLENGRUP respon a una necessitat del viatger de compartir el viatge amb altres persones que també viatgin soles i que tinguin interessos similars als seus. Gran part de les nostres sol.licituds són de gent que viatja sola.

serveis_viatges_alternatius_de_aventura_i_trekking

VIATGES ALTERNATIUS, D’AVENTURA I TREKKING.

Pioners amb viatges alternatius, d’aventura i trekking. Joan Pla va deixar els estudis d’arquitectura per la seva passió, els viatges, i l’any 80 va fer d’ells la seva professió, sent un dels fundadors de Trekking i Aventura. Coneix el desert del Sàhara com pocs i és una garantia que qualsevol ruta que passi per la seva taula de treball contingui l’essència de “l’esperit viatger” en la seva concepció més tradicional.

Vols saber més sobre els nostres Viatges?