Pioners amb grans viatges, viatges d’aventura i trekking. Fa més de 40 anys que proposem viatges que busquen conèixer la naturalesa i la diversitat cultural, abans com “Trekking & Aventura“, i des de fa uns anys com “Viatges Independents & Trekkings“. Sempre ubicats al barri de l’Eixample de Barcelona, ​​vam començar en un petit local del carrer Girona programant tots els viatges i acompanyant als nostres grups; quan el local es va fer petit ens  vam traslladar a Gran Via-Urgell, que va ser el nostre refugi durant 30 anys, i com l’equip ha anat creixent, a principis del 2016 ens hem traslladat a la nostra nova oficina, ubicada a l’Avinguda Diagonal 337 (entre Girona i Bailen).  Amb la nostra llarga experiència i trajectòria, hem apostat pels viatges de qualitat, amb les rutes més interessants i al millor preu, destacant els viatges a l’Iran, Índia, Nepal, sud-est asiàtic en general, Pròxim Orient, trekkings al Kilimanjaro, safaris a l’Àfrica i molts més destins. Des de principis del 2012 també comptem amb el nostre últim projecte, “Sol en grup”, per crear un programa de qualitat dirigit a totes aquelles persones que viatgen soles però que ho volen fer en grup. Us hi esperem!

Per què viatjar amb nosaltres?

ANYS D’EXPERIÈNCIA

Tenim més de 40 anys d’experiència, pioners amb viatges alternatius I d’aventura, abans com a “Trekking & Aventura Barcelona“, i ara com a “Viatges Independents & Trekkings“.

PRODUCTE PROPI

La majoria dels nostres viatges, són programats per a nosaltres, dissenyem les nostres rutes punt per punt, i coneixem a fons les destinacions.

GRUPS REDUÏTS

En tots els viatges que són programats per a nosaltres, garantim grup reduït de màxim 12 o 16 persones aprox.

HABITACIONS COMPARTIDES

NOVETAT!! En molts dels nostres viatges, garantim habitació compartida, per la gent que viatja sola i vol compartir habitació, i si no trobem company/a d’habitació, assumim nosaltres el cost de l’ habitació individual.

EXPERIENCIA VIATGERA

A tot l’equip ens entusiasma viatjar. La nostra passió és viatjar, i entre tots, hem recorregut pràcticament el mon sencer, i això és l’ànima de Viatges Independents & Trekkings.

COBERTURA 365 DIES DE L’ANY

Donem cobertura els 7 dies de la setmana , els 365 dies de l’any.

L' Agència

Vols saber més sobre els nostres Viatges?