Per què els bitllets d’avió estan tan cars i la nostra alternativa

Aquest estiu està sent més difícil que mai trobar vols a destinacions internacionals a un preu raonable.

Per això, alguns viatgers se sorprenen al comprovar que algun dels nostres viatges té un cost similar al de només el bitllet d’avió que pots trobar per internet. I això que el viatge organitzat per nosaltres inclou els vols, allotjament, transport, guia, visites, assegurança de cancel·lació… Com és possible això?

BITLLETS D’AVIÓ MÉS CARS QUE MAI

Després d’haver passat el pitjor de la pandèmia, la gent vol tornar a viatjar amb normalitat, i en certa manera recuperar el temps perdut. La demanda de bitllets d’avió s’ha vist incrementada a nivells similars als de 2019, no obstant això les companyies aèries han estat cauteloses a l’hora de recuperar les seves operatives pre-pandèmia, deixant encara molts dels seus avions inactius en els hangars. Això es nota especialment en els destins que van tardar més en aixecar o suavitzar les restriccions de viatge, per exemple en el Sud-est Asiàtic. Tot això unit a la falta de personal disponible, ja que moltes companyies i aeroports van reduir significativament les seves plantilles durant la pandèmia.

EL PREU DEL CARBURANT

La invasió a Ucraïna ha estat el detonant que ha fet augmentar exponencialment el preu del carburant, que ja venia pujant els últims mesos. Això es tradueix en les anomenades “taxes aèries” que tenen tots els bitllets d’avió, i en les que s’inclou precisament el cost del combustible, molt més car que en anys anteriors.

LA NOSTRA SOLUCIÓ: VIATGES AMB CUPO AERI GARANTIT

Per sort, ¡no tot són males notícies! En diversos viatges en grup nostres per juliol i agost, tenim places d’avió reservades amb 12 mesos d’antelació, amb tarifes molt més econòmiques de les que es poden trobar a dia d’avui per internet. Això sí, les places són molt limitades i… no les tindrem disponibles durant molt més temps!

Consulta els nostres Viatges Estiu 2022: sortides en grup reduït de màxim 16 persones. Possibilitat d’organitzar qualsevol ruta en privat en les mateixes dates de sortida i tornada.

Comentaris

Deixa un comentari