Àfrica
Destinació
8 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Santo Antao i Sao Vicente són les dues illes més occidentals de Cap Verd. La nostra ruta recorre alguns dels senders empedrats, herència de la colònia portuguesa, que encara fan servir els habitants locals per viatjar entre pobles i entre els seus propis cultius. Caminarem a través de valls tropicals, plantacions de canya de sucre, cafè, etc. També descobrirem Ponta do Sol, l’última població africana a veure posar-se el sol.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / SAO VICENTE – MINDELO Hotel local
2 FERRY A SANTO ANTAO. TRASLLAT A CHA DA MORTE E / D / S Casa local
3 CHA DA MORTE – VILA DAS POMBAS E / D / S Casa local
4 VILA DAS POMBAS E / D / S Casa local
5 VILA DAS POMBAS – PONTA DO SOL E / D / S Hotel local
6 PONTA DO SOL E / D / S Hotel local
7 PONTA DO SOL – FERRY A SAO VICENTE – MINDELO E Hotel local
8 VOL DE TORNADA A CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

Dia 1.- Vol Ciutat d’origen / Sao Vicente – Mindelo
Vol a Cap Verd. Arribada a l’aeroport de Sao Vicente i trasllat a la ciutat colonial de Mindelo, davant de la badia de Porto Grande. Trasllat a l’hotel.

Dia 2.- Ferri a Sant Antao. Trasllat a Cha da Morte
Després de l’esmorzar ens desplacem al port de Mindelo per agafar el ferri que ens portarà en una hora a l’illa de Santo Antao. Avui tenim una suau caminada per la part més deshabitada de l’illa, la part occidental, recorrent paisatges semiàrids i formacions de basalt. Creuarem diferents poblacions petites fins a arribar a Cha da Morte, la nostra destinació final.

Dia 3.- Cha da Morte – Vila das Pombas
Ens desplacem per carretera fins a la població de Janela, a la part oriental de l’illa. La carretera per la costa de Janela es va construir fa només 8 anys, fent la ruta de Porto Novo a Ponta do Sol molt més ràpida en evitar l’antiga carretera empedrada per les muntanyes. En Janela començarem la nostra caminada que serpenteja per terrasses de plantacions de canya de sucre i bananes, sense perdre de vista l’Oceà Atlàntic. A la tarda ens desplaçarem fins a Vila das Pombas on ens espera el nostre allotjament. Per als que encara tinguin ganes de caminar, es pot visitar també la cascada de Ribeira das Pombas, la més alta de Cap Verd amb 200 metres de desnivell.

Dia 4.- Vila das Pombas – Vall de Paül – Vila das Pombas
La nostra ruta d’avui remunta la Vall de Paül i el Circ del Cap da Ribeira, potser el més famós de l’illa de Santo Antao i d’on surten molts dels productes que es venen en els mercats locals. Durant el recorregut caminarem envoltats de canyes de sucre, cafè, guaiaba, taronges, llegums i tubercles. Serpentegem entre plantacions per tornar al nostre hotel de Vila das Pombas.

Dia 5.- Vila das Pombas – Ribeira da Torre – Ponta do Sol
Comencem la jornada amb un trasllat que ens portarà fins Ribeira da Torre, una profunda vall envoltada de parets de roca volcànica i pics afilats. Avui caminem per canals d’irrigació usats per proveir d’aigua els camps fins a arribar a Cua Curto on ens esperen per menjar. La tornada a la vall la realitzarem entre canya de sucre i plantacions de “nyam”. A la tarda arribarem a temps a Ponta do Sol per veure la seva famosa posta de sol des del petit moll.

Dia 6.- Ponta do Sol – Cruzinha – Ponta do Sol
Després de l’esmorzar ens desplacem en 4×4 per la Vall de Ribeira Gran fins a la població de Cruzinha, a la costa Nord de l’illa. Durant el dia d’avui caminarem per un dels senders empedrats més impressionants de l’illa. En alguns trams el camí està literalment penjat a l’Oceà Atlàntic i passa per algunes de les platges més llargues de Sant Antao. Poc abans d’arribar a Ponta do Sol podrem refrescar-nos a la bonica població de Fontahinas, molt a prop ja de la nostra destinació final, Ponta do Sol.

Dia 7.- Ponta do Sol – Ferri a Sao Vicente – Mindelo
Ens aixequem aviat per dirigir-nos a Porto Novo on ens espera el nostre ferri a Sao Vicente. Però aquesta vegada ho fem per l’antiga carretera de Corda, construïda pels portuguesos durant l’època colonial i que creua l’illa per les muntanyes. Després d’una hora de ferri, arribada a Mindelo i temps per menjar. A la tarda tindrem temps de visitar Callhau i la Badia das Gatas, a l’interior de l’illa.

Dia 8.- Vol de tornada a Ciutat d’origen
Trasllat a l’aeroport a l’hora acordada i embarcament en vol de tornada. Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 1.240 €
Suplement Habitació Individual 95 €
Taxes Aèries (Aprox.) 215 €
GRUP MÍNIM 4 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Ferry de Sao Vicente a Santo Antao i tornada.
Trasllats en vehicle privat.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia local de parla portuguesa i francesa durant el recorregut.
Taxa turística local.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat d’entrada (s’obté a l’arribada a l’aeroport).
Begudes de ningun tipus.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari