Amèrica del Nord
Destinació
14 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Descobreix alguns dels paisatges més bells del món situats al Parc Nacional de Grand Canyon. En aquest trekking podràs descobrir els millors senders de la zona, realitzant caminades per indrets poc coneguts i destinacions inèdites, conegudes principalment per la gent local. Tindrem l’oportunitat de visitar llocs tan icònics com Zion, Bryce Canyon, Capitol Reef, Canyonlands, Monument Valley i el mateix Grand Canyon, acabant la nostra ruta a l’emblemàtica ciutat de Las Vegas.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE MARÇ A OCTUBRE 2019
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 LAS VEGAS Hotel
2 LAS VEGAS – SNOW CANYON STATE PARK E / P Hotel
3 SNOW CANYON STATE PARK – PN ZION E / P Hotel
4 PN ZION – PN BRYCE CANYON E / P Hotel
5 PN BRYCE CANYON – PN CAPITOL REEF E / P Hotel
6 PN CAPITOL REEF – SAN RAFAEL REEF E / P Hotel
7 SAN RAFAEL REEF – PN ARCHES E / P Hotel
8 PN ARCHES – CANYONLANDS E / P Hotel
9 CANYONLANDS – MONUMENT VALLEY – CHINLE E / P Hotel
10 CHINLE – CANÓ DE CHELLY E / P Cabaña
11 CANÓ DE CHELLY – GRAND CANYON E / P Cabaña
12 GRAND CANYON E / P Hotel
13 GRAND CANYON – LAS VEGAS E / P Hotel
14 LAS VEGAS E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / PICNIC = P

DIA 1.- Arribada a Las Vegas
Arribada a Las Vegas i trasllat per compte del client a l’hotel. L’hotel que utilitzem disposa d’un servei gratuït de trasllat per als clients. A la sortida de recollides d’equipatge hi ha telèfons de cortesia, se sol·licita comunicació amb l’hotel i es demana la recollida (el temps d’espera ronda els 20 minuts). Aconsellem donar al conductor una propina de 2 €. Allotjament i resta del dia lliure.

DIA 2.- Las Vegas – Snow Canyon State Park
Trobada a les 08.00h del matí amb el guia i la resta del grup per a la reunió d’orientació. Sortida cap a Utah, on farem la nostra primera caminada al Snow Creek. Aquí els senders ens condueixen sobre sorres petrificades, tubs de lava i interessants formacions geològiques.

DIA 3.- Snow Canyon State Park – PN Zion
Avui disposarem del dia complet per gaudir de les meravelles del PN Zion. Un petit rierol en el desert (el riu Virgin) ha tallat aquest espectacular canó famós per les seves parets escarpades de gres vermell de 800 metres d’altura. Farem una caminada fins Observation Point, mentre que aquells que vulguin realitzar una experiència a Angel ‘s Landing podran realitzar pel seu compte aquest sender.

DIA 4.- PN Zion – PN Bryce Canyon
Ens dirigirem al PN Bryce Canyon a través de sinuoses carreteres de muntanya. Per a molts visitants és un dels parcs més bells dels Estats Units. Caminarem a través d’un amfiteatre gegant ple de torres de pedra color porpra, rosa i vermell fosc.
Depenent de l’estació en què ens trobem podrem gaudir d’un meravellós espectacle de contrastos de colors: les roques vermelloses, flors silvestres, el verd dels pins, el cel blau …

DIA 5.- ​​PN Bryce Canyon – PN Capitol Reef
Continuarem la nostra ruta per la increïble autopista 12 vorejant Boulder Mountain. Ens endinsarem a la pista deserta i poc coneguda de Burr Trail i seguidament realitzarem una caminada que ens conduirà a un dels miradors més sorprenents: Strike Valley. Des d’aquí tindrem una de les millors panoràmiques del desert d’Utah, les muntanyes Henry i el cridaner monòlit del Capitol Reef. Continuarem la travessia fins al nostre allotjament i amb una mica de sort podrem gaudir d’una bella posta de sol.

DIA 6.- PN Capitol Reef – Sant Rafael Reef
Visitarem el Goblin Valley State Park on ens meravellarem amb les seves formacions rocoses en forma de fongs, coneguts localment com “follets”. Després ens dirigirem a San Rafael Reef, on ens obrirem camí a través dels seus canons de ranura.

DIA 7.- San Rafael Reef – PN Arches
El Parc Nacional d’Arches és famós entre els excursionistes pels seus més de 2.000 arcs naturals de gres vermell. Tindrem l’oportunitat de recórrer els senders que ens condueixen a través d’aquest meravellós món rocós que ens ofereix oportunitats fotogràfiques sense fi. Començarem la ruta amb una caminada al Primitive Trail cap Double Arch O. Després ens dirigirem a Delicate Arch on podrem apreciar el paisatge de les muntanyes nevades de la sal. El nostre allotjament està situat a la petita localitat de Monticello.

DIA 8.- PN Arches – PN Canyonlands
Avui dedicarem el dia a visitar el Parc Nacional de Canyonlands, on podrem obtenir vistes del famós riu Colorado. Aquest parc està dividit en tres districtes diferents: Island in the Sky, Needles i Maze a més dels rius que en si mateixos conformen un altre espectacle. Podrem veure Needles District, que és poc visitat però fabulós per practicar senderisme. Tindrem l’oportunitat de travessar fissures a la roca, escales naturals, murs i arcs de gres vermell.

DIA 9.- PN Canyonlands – Monument Valley – Chinle
Esmorzar. Sortida per carretera direcció sud cap al Gran Canó. Farem una parada en ruta a Monument Valley, on la tribu local ofereix visites guiades amb tot terreny que ens permetran descobrir el món dels pobles nòmades que habiten la zona. Després ens dirigirem a Chinle, un petit assentament Navajo en el Monument Nacional del Canó de Chelly on ens allotjarem en un històric lloc comercial construït el 1896 a força de maons de tova.

DIA 10.- Chinle – Canó de Chelly
El Canó de Chelly és un lloc molt especial ja que va ser habitat durant més de 4.000 anys pels Anasazi, que van construir els seus assentaments en els penya-segats del canó per protegir-se dels enemics. Al 1400 van arribar els Navajos a la zona, proclamant “Spider Rock” com el lloc més sagrat de la seva religió. Els navajos van prosperar a la vall fins a l’arribada dels europeus. Després d’una llarga batalla, Kit Carson va acceptar la submissió més gran dels Estats Units en 1864, quan 8.000 Navajos es van rendir. Després de romandre a la presó de Fort Sumner durant anys, els Navajos van tornar al seu adorat i enyorat canó per restablir les seves granges i la seva forma de vida. Actualment els Navajos segueixen habitant la zona, a la qual només es pot accedir en 4 × 4 o bé a peu. A causa de la naturalesa culturalment sensible, les passejades només estan permesos amb guies locals.
Baixarem al canó per un sender de roca, passant per granges, panells d’art rupestre de milers d’anys d’antiguitat, antics habitatges en penya-segats de 800 anys enrere i explorarem el lloc gaudint de la seva màgia i la seva pau.

DIA 11.- Canó de Chelly – Grand Canyon
Avui seguirem coneixent el Canó de Chelly visitant les ruïnes de White House (casa blanca), una notable habitatge de penya-segat construïda en les parets del canó. Caminarem fins aquest sorprenent lloc per meravellar-nos amb l’assentament de penya-segats de 800 anys d’antiguitat. Continuarem el nostre viatge fins al Gran Canó i si el temps ens ho permet podrem contemplar una posta de sol a la vora del canó.

DIA 12.- Grand Canyon
Disposarem de tot el dia per visitar el famós Gran Canó del Colorado situat en la seva major part dins del Parc Nacional del Gran Canó, un dels primers parcs naturals dels Estats Units i declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO en 1979. Encara que molts turistes visiten la zona, no és molt comú veure’ls per les senderes.

Tindrem l’oportunitat de fer una excursió al canó fins Plateau Point o caminar pel Vora Oest, on ens esperen increïbles vistes. Disposarem de temps per veure una posta de sol inoblidable.

DIA 13.- Grand Canyon – Las Vegas
Al matí tindrem l’oportunitat de realitzar un passeig en helicòpter sobre el Gran Canó (opcional, a partir de 225 USD). Després tornarem a Las Vegas, l’últim punt de la nostra ruta, a través de la coneguda Ruta 66. Farem una parada a Seligman on tindrem l’oportunitat d’adquirir algun souvenir. El nostre viatge conclou amb una nit a la ciutat que mai dorm: Las Vegas.

DIA 14.- Las Vegas
Esmorzar. Trasllat a l’aeroport per compte del client. L’hotel ofereix servei de transport gratuït a l’aeroport. Fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base en Habitació Doble 2.575 €
Preu 3ª-4ª persona en Habitació Doble 1.990 €
Suplement Habitació Individual 695 €
  GRUP MÍNIM 4 PERSONES / MÀXIM 14
SERVEIS INCLOSOS Transport en mini-van o similar amb capacitat per a 15 persones (amb o sense remolc segons el tamany del grup).
Conductor- guia local de parla anglesa més un altre idioma segons la data de sortida i la composició del grup.
13 nits d’allotjament en hotels categoria turista 3* o similar.
Alimentació segons quadre d’itinerari. Esmorzars tipus continental o americà i picnics al migdia.
Entrades a parcs nacionals, estatals i terres Navajo.
Assegurança d’assistència en viatge amb cobertura de trekking.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Visites i excursions opcionals o no indicades a l’itinerari.
Propines pel guia (100-140 USD per persona aprox.).
Portejadors durant les caminades.
Algunes caminades no inclouen guia per la regulació dels diferents parcs nacionals.
Taxes aèries ni d’aeroport.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació