Europa
Destinació
10 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

En aquesta ruta combinarem visites culturals a ciutats i monuments Patrimoni de la Humanitat amb diverses etapes de trekking en la zona de Svaneti, la inaccessible regió muntanyenca del Caucas Major.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A TIBLISI Hotel
2 TIBLISI – MTSKHETA – UPLISTSIKHE – GORI – KUTAISI
E / S Guesthouse
3 KUTAISI – GELATI – ZUGDIDI – MESTIA E / S Guesthouse
4 MESTIA – JABESHI – ADISHI E / P / S Guesthouse
5 ADISHI – IPRALI E / P / S Guesthouse
6 IPRALI – USHGULI E / P / S Guesthouse
7 USHGULI – GLACIAR DE SHKHARA – USHGULI E / P / S Guesthouse
8 USHGULI – PAS DE LATPARI – LENTEKHI – KUTAISI E / S Guesthouse 
9 KUTAISI – TIBLISI E  Hotel
10 TIBLISI. TRASLLAT A L’AEROPORT
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / PICNIC = P / SOPAR = S

Dia 01 Arribada a Tiblisi
Sortida en vol regular amb destinació Tiblisi (connexions intermèdies). Arribada a l’aeroport, trobada amb el corresponsal i trasllat a l’hotel.

Dia 02 | Tiblisi – Mtskheta – Uplistsikhe – Gori – Kutaisi (290 km)
Esmorzar i sortida cap a Mtskheta, antiga capital del regne de Geòrgia i ciutat-museu declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Visita de l’església de Jvari (segle VI), que va servir com a model per a moltes altres esglésies. També visitarem la Catedral de Svetitskhoveli, la més sagrada del país, on es diu que va ser enterrada la túnica de Crist. Continuació cap a Gori, principal ciutat de la regió de Shida Kartli i ciutat natal de Stalin. Després visitarem Uplistsikhe, l’antiga ciutat de les coves que va ser un dels centres polítics, religiosos i culturals més importants de Geòrgia entre el segle VAIG VEURE a. C. i el segle XI d. C. A la tarda arribada a Kutaisi. Sopar i allotjament.

Dia 03 | Kutaisi – Gelati – Zugdidi – Mestia (260 km)
Al matí visitarem el complex monàstic de Gelati (Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO), famós pel mosaic gegant del segle XII de la Mare de Déu. Després ens dirigirem al nord, cap a la inaccessible regió muntanyenca de Svaneti, situada al Caucas major. Ens desplaçarem a través d’un variat paisatge de muntanya i realitzarem una breu parada per a gaudir les vistes panoràmiques des de la presa de Inguri, actualment la segona presa d’arc més alta del món (271,5 m). Continuació cap a Mestia, poble principal de Svaneti. Sopar i allotjament en guesthouse.

Dia 04 | Mestia – Jabeshi – Adishi
Esmorzar. Sortida amb cotxe 4×4 per a arribar al poble Jabeshi i des d’allí començarem la caminada cap a Adishi. Avui gaudirem d’una caminada entre prats de flors, al llarg dels rododendres (belles flors vermelles i blanques que cobreixen la regió caucàsica a principis d’estiu), podrem admirar les vistes de la muntanya Tetnuldi (4800m), la muntanya Banguriani (3857m) i el famós Ushba (4700m). Pícnic en ruta. També gaudirem de les vistes panoràmiques sobre el poble Adishi. Sopar i allotjament en guesthouse en Adishi.

Dia 05 | Adishi – Iprali
Deixarem enrere el poble de Adishi i començarem a caminar per la vall alpina amb el seu paisatge característic de prats verds on pasturen els ramats. Arribarem a un punt on cal travessar el riu i necessitarem ajuda de cavalls per a creuar-lo.
Pujarem al pas Chkhutnieri, a una altitud de 2722 metres, on gaudirem d’una bella vista sobre els cims sencers entre Tetnudi i Shkhara. Començarem el descens cap al poble de Khalde. Finalment arribarem a Iprali. Sopar i allotjament en guesthouse.

Dia 06 | Iprali – Ushguli
Després d’esmorzar caminarem seguint la carretera per uns dos quilòmetres. Deixant la carretera principal seguirem una sendera que puja cap a Ushguli. Arribarem a Ushguli (2200m), que és el poble habitat més alt d’Europa, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. El poble és famós per l’abundància de torres de vigilància i per les vistes a la muntanya més alta de Geòrgia – Muntanya Shkhara (5068m). Pícnic en ruta. En Ushguli visitarem l’Església de Lamaria (segle XII). Sopar i allotjament en guesthouse.

Dia 07 | Ushguli – Glacera de Shkhara – Ushguli
Avui passejarem pel bell i àmplia vall del riu Enguri. Arribarem al peu de la Muntanya Shkhara (5068m), la muntanya més alta de Geòrgia. Gaudirem dels magnífics paisatges de la Glacera Shakhara. Pícnic en ruta. Al final de la caminada tornarem a Ushguli. Sopar i allotjament en guesthouse.

Dia 8 | Ushguli – Pas de Latipari – Lentekhi – Kutaisi (175 km)
Esmorzar. Aquest serà l’últim dia del nostre trekking en Svaneti, acomiadarem al Ushguli místic, i sortirem cap al pas de Latipari (3000m). Gaudirem de diversos paisatges, fins i tot d’una panoràmica meravellosa del pic Shkhara. Arribarem a Lentekhi, una ciutat petita del Baix Svaneti, agafarem el vehicle i anirem a Kutaisi. Sopar i allotjament en guesthouse en Kutaisi.

Dia 09 | Kutaisi – Tiblisi (250 km)
Després d’esmorzar ens dirigirem cap a Tiblisi, una ciutat multiètnica que destaca pels seus carrers estrets, cases de colors, barris antics i excel·lents mostres d’arquitectura moderna. Temps lliure per a passejar per la ciutat. Sopar lliure. Allotjament en hotel.

Dia 10 | Trasllat a l’aeroport
A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport per a embarcar amb en el vol de tornada. Fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base en Habitació Doble 1.350 €
Suplement Habitació Individual 150 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport per carretera en vehicle privat amb A/C (tamany segons grup).
Transport en tot terrenys 4×4 el dia 6 d’agost.
Tot terreny per transportar l’equipatge durant els dies de trekking.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia local de parla hispana durant tota la ruta.
Guia de muntanya de parla georgiana o anglesa durant els dies de trekking.
Entrades segons programa.
Cavalls a Svaneti per creuar el riu (7 d’agost).
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.