Europa
Destinació
10 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

En aquesta ruta combinarem visites culturals a ciutats i monuments Patrimoni de la Humanitat amb diverses etapes de trekking en la zona de Svaneti, la inaccessible regió muntanyenca del Caucas Major.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / TIBLISI Hotel
2 TIBLISI – MTSKHETA – UPLISTSIKHE – GORI – KUTAISI E / S Guesthouse
3 KUTAISI – GELATI – ZUGDIDI – MESTIA E / S Guesthouse
4 MESTIA – LAKHIRI – MULAKHI – ADISHI E / P / S Guesthouse
5 ADISHI – IPRALI E / P / S Guesthouse
6 IPRALI – USHGULI E / P / S Guesthouse
7 USHGULI – GLACIAR DE SHKHARA – MESTIA E / P / S Guesthouse
8 MESTIA – MARTVILI – KUTAISI E / S Guesthouse 
9 KUTAISI – TIBLISI E  Hotel
10 VOL TIBLISI / CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / PICNIC = P / SOPAR = S

Dia 01 | Vol Ciutat d’origen / Tiblisi
Sortida en vol regular amb destinació Tiblisi (connexions intermèdies). Arribada a l’aeroport, trobada amb el corresponsal i trasllat a l’hotel.

Dia 02 | Tiblisi – Mtskheta – Uplistsikhe – Gori – Kutaisi
Esmorzar i sortida cap a Mtskheta, antiga capital del regne de Geòrgia i ciutat-museu declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Visita de l’església de Jvari (segle VI), que va servir com a model per a moltes altres esglésies. També visitarem la Catedral de Svetitskhoveli, la més sagrada del país, on es diu que va ser enterrada la túnica de Crist. Continuació cap a Gori, principal ciutat de la regió de Shida Kartli i ciutat natal de Stalin. Després visitarem Uplistsikhe, l’antiga ciutat de les coves que va ser un dels centres polítics, religiosos i culturals més importants de Geòrgia entre el segle VAIG VEURE a.C. i el segle XI d.C. A la tarda arribada a Kutaisi.

Dia 03 | Kutaisi – Gelati – Zugdidi – Mestia
Al matí visitarem el complex monàstic de Gelati (Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO), famós pel mosaic gegant del segle XII de la Mare de Déu. Després ens dirigirem al nord, cap a la inaccessible regió muntanyenca de Svaneti, situada al Caucas major. Ens desplaçarem a través d’un variat paisatge de muntanya i realitzarem una breu parada per a gaudir les vistes panoràmiques des de la presa de Inguri, actualment la segona presa d’arc més alta del món (271,5 m). Continuació cap a Mestia, poble principal de Svaneti.

Dia 04 | Mestia – Lakhiri – Mulakhi – Adishi
Després d’esmorzar començarem el trekking cap a Mulakhi, en una caminada sobre prats amb flors, rododendres i amb vista a les muntanyes Tetnuldi (4.800 m), Banguriani (3.857 m) i el famós Ushba (4.700 m). Pícnic en ruta. Després de la caminada pujarem a un 4×4 per a arribar al poble d’Adishi.

Dia 05 | Adishi – Iprali
Deixarem enrere el poble d’Adishi i començarem a caminar per la vall alpina amb el seu paisatge característic de prats verds on pasturen els ramats. Arribarem a un punt on cal travessar el riu i necessitarem ajuda de cavalls per a creuar-lo. Pujarem al pas Chkhutnieri, a una altitud de 2722 metres, on gaudirem d’una bella vista sobre els cims sencers entre Tetnudi i Shkhara. Començarem el descens cap al poble de Khalde. Finalment arribarem a Iprali.

Dia 06 | Iprali – Ushguli
Després d’esmorzar caminarem seguint la carretera per uns dos quilòmetres. Deixant la carretera principal seguirem una sendera que puja cap a Ushguli. Arribarem a Ushguli (2200m), que és el poble habitat més alt d’Europa, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. El poble és famós per l’abundància de torres de vigilància i per les vistes a la muntanya més alta de Geòrgia – Muntanya Shkhara (5068m). Pícnic en ruta. En Ushguli visitarem l’Església de Lamaria (segle XII).

Dia 07 | Ushguli – Glacial de Shkhara – Mestia
Avui passejarem pel bell i àmplia vall del riu Enguri. Arribarem al peu de la Muntanya Shkhara (5068m). Pícnic en ruta. Al final de la caminada tornarem a Mestia en vehicle privat (2 hores).

Dia 08 | Mestia – Martvili – Kutaisi
Després d’esmorzar deixarem les muntanyes de Svaneti i ens dirigirem cap a la regió de Samegrelo. Farem una parada en Martvili. Aquí durant milions d’anys s’ha format una gola de fins a 40 metres de profunditat i amb una longitud de 2,4 km. Un barquer ens portarà en pot per a gaudir d’una excursió inoblidable.

Dia 09 | Kutaisi – Tiblisi
Després d’esmorzar ens dirigirem cap a Tiblisi, una ciutat multiètnica que destaca pels seus carrers estrets, cases de colors, barris antics i excel·lents mostres d’arquitectura moderna. Temps lliure per a passejar per la ciutat. Sopar lliure.

Dia 10 | Vol Tiblisi / Ciutat d’origen
A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport i embarcament en el vol de tornada. Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu per persona en base a Habitació Doble (taxes aèries incloses) 1.910 €
Suplement Habitació Individual 150 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES / MÀXIM 12
La realització d’aquest viatge requereix la participació d’un mínim de 2 persones.
Si no s’arriba a aquest mínim, l’agència té dret a anul·lar el viatge fins a 20 dies abans de l’inici del viatge. En el cas que l’agència anul·li el viatge per no assolir el nombre mínim de viatgers, l’agència reemborsarà tots els imports prèviament abonats en concepte del viatge.

SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals Barcelona / Tiblisi / Barcelona (connexió intermèdia a Estambul) amb la companyia Turkish Airlines, en classe turista (E).
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport per carretera en vehicle privat (tamany segons grup).
Transport en vehicles 4×4 durant els dies 4 i 7.
Tot terrenys per a l’equipatge durant els dies 4, 5, 6 i 7.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia local de parla hispana durant tota la ruta.
Guia de muntanya de parla georgiana o anglesa durant els dies de trekking.
Entrades segons programa.
Cavalls a Svaneti per a creuar el riu (dia 5).
Taxes aèries (de carburant, aeroport, seguretat): 235 €.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Propines i extres personals.
Assegurances opcionals de cancel·lació i/o d’assistència en viatge ampliat. Consultar.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.