Europa
Destinació
12 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

En aquesta ruta combinarem visites culturals a ciutats i monuments Patrimoni de la Humanitat amb diverses etapes de trekking en la zona de Svaneti, la inaccessible regió muntanyenca del Caucas Major.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL BARCELONA / TIBLISI Hotel
2 TIBLISI E Hotel
3 TIBLISI – MTSKHETA – UPLISTSIKHE – GORI – KUTAISI
E / S Hotel
4 KUTAISI – GELATI – ZUGDIDI – MESTIA E / S Guesthouse
5 MESTIA – JABESHI – ADISHI E / P / S Guesthouse
6 ADISHI – IPRALI E / P / S Guesthouse
7 IPRALI – USHGULI E / P / S Guesthouse
8 USHGULI – GLACIAR DE SHKHARA – USHGULI E / P / S Guesthouse
9 USHGULI – PAS DE LATPARI – LENTEKHI – KUTAISI E / P / S Guesthouse
10 KUTAISI – TIBLISI E Hotel 
11 TIBLISI E  Hotel
12 VOL TIBLISI / BARCELONA E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / PICNIC = P / SOPAR = S

02 AGO | Vol Barcelona / Tiblisi
Sortida a la tarda, en vol regular amb destinació Tiblisi, connexió intermèdia a Istanbul. Arribada a Tiblisi de matinada, trobada amb el corresponsal i trasllat a l’hotel.

03 AGO | Tiblisi
Avui realitzarem una visita de mig dia per la ciutat de Tiblisi. En aquesta ciutat de poc més d’un milió d’habitants, conviuen amb total normalitat, edificis de l’església ortodoxa georgiana (la majoritària del país), amb edificis de l’església armènia, la catòlica-romana, Sinagogues, Mesquites i un Temple Zoroàstric (corrent religiosa iraniana).

04 AGO | Tiblisi – Mtskheta – Uplistsikhe – Gori – Kutaisi (290 km)
Sortida cap a Mtskheta, antiga capital del regne de Geòrgia i ciutat-museu declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Visita de l’església de Jvari (segle VI), que va servir com a model per a moltes altres esglésies. També visitarem la Catedral de Svetitskhoveli, la més sagrada del país, on es diu que va ser enterrada la túnica de Crist. Continuació cap a Gori, principal ciutat de la regió de Shida Kartli i ciutat natal de Stalin. Després visitarem Uplistsikhe, l’antiga ciutat de les coves que va ser un dels centres polítics, religiosos i culturals més importants de Geòrgia entre el segle VAIG VEURE a. C. i el segle XI d. C. A la tarda arribada a Kutaisi.

05 AGO | Kutaisi – Gelati – Zugdidi – Mestia (260 km)
Al matí visitarem el complex monàstic de Gelati (Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO), famós pel mosaic gegant del segle XII de la Mare de Déu. Després ens dirigirem al nord, cap a la inaccessible regió muntanyenca de Svaneti, situada al Caucas major. Ens desplaçarem a través d’un variat paisatge de muntanya i realitzarem una breu parada per a gaudir les vistes panoràmiques des del dic de Enguri, actualment la segona presa d’arc més alta del món (271,5 m). Continuació cap a Mestia, poble principal de Svaneti.

06 AGO | Mestia – Jabeshi – Adishi
Sortida amb cotxe 4×4 per a arribar al poble Jabeshi i des d’allà començarem la caminada cap a Adishi. Avui gaudirem d’una caminada entre prats de flors, al llarg dels rododendres (belles flors vermelles i blanques que cobreixen la regió caucàsica a principis d’estiu), podrem admirar les vistes de la muntanya Tetnuldi (4800m), la muntanya Banguriani (3857m) i el famós Ushba (4700m). Pícnic en ruta. També gaudirem de les vistes panoràmiques sobre el poble Adishi.

07 AGO | Adishi – Iprali
Deixarem enrere el poble de Adishi i començarem a caminar per la vall alpina amb el seu paisatge característic de prats verds on pasturen els ramats. Arribarem a un punt on cal travessar el riu i necessitarem ajuda de cavalls per a creuar-lo. Pujarem al pas Chkhutnieri, a una altitud de 2722 metres, on gaudirem d’una bella vista sobre els cims sencers entre Tetnudi i Shkhara. Començarem el descens cap al poble de Khalde. Finalment arribarem a Iprali.

08 AGO | Iprali – Ushguli
Caminarem seguint la carretera per uns dos quilòmetres. Deixant la carretera principal seguirem una sendera que puja cap a Ushguli. Arribarem a Ushguli (2200m), que és el poble habitat més alt d’Europa, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. El poble és famós per l’abundància de torres de vigilància i per les vistes a la muntanya més alta de Geòrgia – Muntanya Shkhara (5068m). Pícnic en ruta. En Ushguli visitarem l’Església de Lamaria (segle XII).

09 AGO | Ushguli – Glaciar de Shkhara – Ushguli
Avui passejarem pel bell i àmplia vall del riu Enguri. Arribarem al peu de la Muntanya Shkhara (5068m), la muntanya més alta de Geòrgia. Gaudirem dels magnífics paisatges de la Glacera Shakhara. Pícnic en ruta. Al final de la caminada tornarem a Ushguli.

10 AGO | Ushguli – Pas de Latipari – Lentekhi – Kutaisi (175 km)
Aquest serà l’últim dia del nostre trekking en Svaneti, acomiadarem al Ushguli místic, i sortirem cap al pas de Latipari (3000m). Gaudirem de diversos paisatges, fins i tot d’una panoràmica meravellosa del pic Shkhara. Arribarem a Lentekhi, una ciutat petita del Baix Svaneti, agafarem el vehicle i anirem a Kutaisi. Com a alternativa, aquest dia es pot fer el viatge en 4×4 (Ushguli-Lentekhi). Preu addicional del 4×4, són 95 euros per cotxe de 6 places. En cas de dividir el grup, el guia georgià, de parla hispana, acompanya al grup de Trekking.

11 AGO | Kutaisi – Tiblisi (250 km)
Després d’esmorzar ens dirigirem cap a Tiblisi, una ciutat multiètnica que destaca pels seus carrers estrets, cases de colors, barris antics i excel·lents mostres d’arquitectura moderna. Temps lliure per a passejar per la ciutat.

12 AGO | Tiblisi
Avui tindrem el dia lliure, per a gaudir del nostre últim dia a la ciutat de Tiblisi.

13 AGO | Vol Tiblisi / Barcelona
A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport i embarcament en el vol de tornada. Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 12 a 16 persones 1.295 €
En base a grup de 8 a 11 persones 1.490 €
En base a grup de 2 a 7 persones 1.660 €
Suplement Habitació Individual 275 €
Taxes Aèries (Aprox.) 265 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport per carretera en vehicle privat amb A/C (tamany segons grup).
Transport en tot terrenys 4×4 el dia 6 d’agost.
Tot terreny per transportar l’equipatge durant els dies de trekking.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia local de parla hispana durant tota la ruta.
Guia de muntanya de parla georgiana o anglesa durant els dies de trekking.
Entrades segons programa.
Cavalls a Svaneti per creuar el riu (7 d’agost).
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.