Europa
Destinació
12 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

Geòrgia és una nació originada després del pas de diferents regnes i cultures que van deixar aquí les seves petjades, un lloc a mig camí entre Àsia i Europa, encaixada entre mars i muntanyes i amb una cultura diversa com les terres que la formen. Tusheti és una de les regions més recòndites de Geòrgia i també una de les més espectaculars. És una zona protegida que es troba en el cor de les muntanyes del Gran Caucas. El seu aïllament l’ha protegit dels canvis, i els costums ancestrals dels seus habitants es conserven pràcticament intactes fins als nostres dies. Aquest viatge ens permet conèixer els trets culturals, arquitectònics i humans més interessants del país i inclou 6 dies de trekking a través de paisatges diversos i petites poblacions d’alta muntanya en ple cor de la regió de Tusheti.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL BARCELONA / TIBLISI Hotel
2 TIBLISI E / S Hotel
3 TIBLISI – BODBE – SIGNAGUI – TSINANDALI – TELAVI E / S Guesthouse
4 TELAVI – OMALO (PASSEIG) E / S Guesthouse
5 OMALO – BOCHORNA – DOCHU – JVARBOSELI (TREK) E / P / S Guesthouse
6 JVARBOSELI – PAS DE NAKAICHO – CHESHO (TREK) E / P / S Guesthouse
7 CHESHO – DANO – KVAVLO – DARTLO (TREK) E / P / S Guesthouse
8 DARTLO – CHIGHO – DIKLO (TREK) E / P / S Guesthouse
9 DIKLO – SHENAKO – OMALO (TREK) E / P / S Guesthouse
10 OMALO – ALAVERDI – TIBLISI E Hotel
11 EXCURSIÓ A MTSKHETA, GORI I UPLITSIKHE E Hotel
12 VOL TIBLISI / BARCELONA E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / PICNIC = P / SOPAR = S

Dia 01 | Vol Barcelona / Tiblisi
Sortida en vol regular directe amb destinació a Tiblisi, amb escala intermèdia. Arribada a l’aeroport de Tiblisi, trobada amb el representant local i trasllat a l’hotel de Tiblisi.

Dia 02 | Visites a Tiblisi
Després d’esmorzar tindrem unes hores de familiarització amb la capital, que és una ciutat multiètnica i multi religiosa construïda en el segle V al llarg de la tortuosa vall del riu Mtkvari. Aquí es troben a prop esglésies ortodoxes, gregorianes, catòliques romanes, sinagogues i mesquites. Començarem la visita des de l’església medieval Metekhi (segle XIII); caminarem pel centre descobrint els seus carrerons i veurem els edificis amb balcons de fusta, típics de la ciutat que li atorguen una personalitat particular. Visitarem la catedral de Sioni (Santíssima Trinidad, segle XIII) i la basílica de Anchiskhati (segle VI). Pujarem fins a la fortalesa de Narikala (segle IV) que domina l’horitzó del barri antic. Continuarem explorant el barri dels banys de Sofre a l’estil oriental i després visitarem el Museu Nacional i la seva sala més important amb les obres d’or que daten des de l’III mil·lenni a. C. Finalment, el circuit ens portarà fins a l’avinguda principal de Rustaveli, on veurem el Parlament i el Teatre de l’Òpera i ballet de Tiblisi, que li proporciona un ambient cosmopolita. Sopar en restaurant.

Dia 03 | Tiblisi – Bodbe – Signagi – Tsinandali – Telavi
Després d’esmorzar a l’hotel sortirem cap a la regió de Kakheti, que és la històrica regió de Geòrgia famosa per la seva hospitalitat i producció de vi, on es va produir va venir per primera vegada fa 8000 anys. Visitarem el convent de Bodbe, on es troba la tomba de Sta. Nino, qui va introduir el cristianisme a Geòrgia l’any 326. Seguirem el nostre viatge cap a Signagi, anomenada també “la ciutat de l’amor”, on el que cridarà la nostra atenció serà la seva arquitectura conservada des del segle XVIII amb les seves cases de balcons decorats i una muralla de 23 torres que circumda la ciutat. Conduirem cap a Tsinandali on visitarem la casa – museu del príncep i poeta romàntic Aleksandre Chavchavadze (segle XIX), qui va introduir a Geòrgia el mètode europeu de preparació del vi. Visitarem la casa, on es troben els mobles i objectes pertanyents a la família, sent la majoria de marca europea. A la tarda conduirem cap a Telavi. Sopar i allotjament a casa familiar (bany privat).

Dia 04 | Telavi – Omalo
Sortida cap al poble de Omalo a través d’un camí molt bonic entre les muntanyes del Caucas, construït en el 1978. A Tusheti només es pot arribar en 4×4 des de principis de juliol fins a setembre, quan la neu s’ha fos. Es triga prop de cinc hores a recórrer els 90 quilòmetres que separen Alvani de Omalo. Pujarem fins al pas de Abano amb una altura de 2.950 metres i baixarem cap al poble de Omalo, el centre administratiu de la regió de Tusheti, amb una altura de 1.880 m. Visitarem caminant la part alta del poble (Zemo Omalo) que posseeix un magnífic conjunt de torres medievals (keseloebi). Sopar i allotjament a casa familiar (bany compartit).

Dia 05 | Omalo – Bochorna – Dochu – Jvarboseli (Trek)
Sortida cap al poble Bochorna – un dels llocs habitats permanentment més alts d’Europa (2.345 m). Seguirem el nostre camí cap al poble de Dochu, que es troba en l’àrea protegida de Tusheti, en la gola de Gometsari. Tindrem l’oportunitat de gaudir de les vistes magnífiques i sentir l’esperit de la pura naturalesa. Arribarem finalment a Jvarboseli. Sopar i allotjament a casa familiar (bany compartit).

Dia 06 | Jvarboseli – Pas de Nakaicho – Chesho (Trek)
Després d’esmorzar sortirem cap a Chesho. Pel camí arribarem al pas de Nakaicho a uns 2.903 metres, des d’on s’obriran les vistes panoràmiques de la impressionant regió de Tusheti. Arribarem finalment a Chesho, on ens semblarà que el temps s’ha detingut. Malgrat les cases i torres danyades, la vista principal s’ha conservat molt bé. Prendrem pícnic durant el camí. Sopar i allotjament a la casa familiar (bany compartit).

Dia 07 | Chesho – Dano – Kvavlo – Dartlo (Trek)
Començarem la nostra caminada cap als pobles de Dano i Kvavlo que, com tots els pobles de Tusheti, són monuments històrics que daten des de l’Edat mitjana. Una altra vegada tindrem l’oportunitat de familiarització amb la naturalesa georgiana. El poble Kvavlo és abandonat durant l’hivern. Veurem les ruïnes d’antigues fortaleses que s’utilitzaven no sols per a defensa i protecció, sinó també per a viure. Prendrem el pícnic i després caminarem cap a Dartlo, que es troba a 2.000 m. El poble es coneix per les seves boniques cases amb balcons i és un dels importants tresors de l’arquitectura medieval de Geòrgia. Tant el poble de Dartlo com altres pobles de Tusheti són llocs ideals per a prendre fotos de la Via Làctia. Sopar i allotjament a la casa familiar (bany compartit).

Dia 08 | Dartlo – Chigho – Diklo (Trek)
Començarem el recorregut cap a Diklo, que és un dels pobles més freds de Geòrgia. Aquí es troba la frontera amb Rússia i el lloc del control i els guàrdies fronterers són allí durant totes les estacions. Al poble hi ha llocs que es consideren com a llocs sagrats i, segons la regla, en uns certs llocs les dones no poden entrar. Veurem la fortalesa de Diklo que es troba en el cim de la muntanya, des d’on es veu també el cim Diklosmta (4.285 m). Prendrem el pícnic pel camí. Sopar i allotjament a la casa familiar (bany compartit).

Dia 09 | Diklo – Shenako – Omalo (Trek)
Avui caminarem cap al poble de Shenako, un dels pocs pobles encara poblats en Tusheti que té vista cap a la muntanya Diklosmta. El poble té una sèrie dels edificis més populars de l’arquitectura georgiana i l’església de Santíssima Trinidad del segle XIX. Dins de l’església es pot veure un lloc sagrat «nishi», que és un lloc que mostra la interrelació del paganisme i cristianisme. Prendrem pícnic pel camí. Arribarem finalment a Omalo. Sopar i allotjament a la casa familiar (bany compartit).

Dia 10 | Omalo – Alaverdi – Tiblisi 
Acomiadarem la meravellosa regió de Tusheti i prendrem la famosa carretera de Tusheti per a tornar a Tiblisi. Pel camí visitarem el monestir de Alaverdi- una de les catedrals més altes de Geòrgia (50 m.). La catedral actual va ser construïda en el segle XI pel rei Kvirike III de Kakheti, avui convertit en el centre espiritual de la regió. És una autèntica joia arquitectònica de Kakheti que manté un cicle de frescos del segle XI al XVII. A la tarda arribarem a Tiblisi. Sopar lliure.

Dia 11 | Excursió a Mtskheta, Gori i Uplistsikhe
Sortida cap a Mtskheta, l’antiga capital del Regne de Geòrgia i ciutat museu patrimoni de la UNESCO. Visitarem el monestir de Jvari (creu) del segle VI construït en el mateix punt on Santa Nino va erigir una creu de fusta per a celebrar la conversió d’Ibèria al cristianisme. Continuació amb la visita de la catedral de Svetitskhoveli, que és la catedral més sagrada de Geòrgia, on es diu que va ser enterrada la túnica de Crist. Després ens dirigirem cap a la ciutat de Gori, on realitzarem una breu parada passant pel museu de Stalin. Seguirem el nostre viatge cap a Uplistsikhe – l’antiga ciutat de les coves i un dels assentaments urbans més antics de Geòrgia – on descobrirem diverses estructures d’aquell llavors: un teatre, una farmàcia i diversos palaus. A la tarda tornarem a Tiblisi.

Dia 12 | Vol Tiblisi / Barcelona
Trasllat a l’aeroport i embarcament en el vol de tornada. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu per persona en base a Habitació Doble (taxes aèries incloses) 1.830 €
Suplement Individual 95 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES
La realització d’aquest viatge requereix la participació d’un mínim de 6 persones.
Si no s’arriba a aquest mínim, l’agència té dret a anul·lar el viatge fins a 20 dies abans de l’inici del viatge. En el cas que l’agència anul·li el viatge per no assolir el nombre mínim de viatgers, l’agència reemborsarà tots els imports prèviament abonats en concepte del viatge.
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals Barcelona / Tiblisi / Barcelona (connexió intermèdia a Estambul) amb la companyia aèria Turkish Airlines, en classe turista (T).
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport per terra en vehicle privat i 4×4 segons programa. Transport de l’equipatge (els dies indicats).
Guia de parla hispana durant tot el viatge a Geòrgia.
Guia de muntanya durant el trekking a Tusheti.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Entrades especificades: Museu Nacional de Tiblisi, Tsinandali, Uplistsikhe.
Taxes aèries (de carburant, aeroport, seguretat): 235 €.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Propines i extres personals.
Assegurances opcionals de cancel·lació i/o d’assistència en viatge ampliat. Consultar.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.