Àfrica
Destinació
11 dies
Duració
Nadal
Temporada
Inclosos
Vuelos

La Ruta Lemosho de les rutes més noves. L’accés és pel vessant Oest del Parc Nacional del Kilimanjaro. Ruta poc transitada amb unes precioses vistes durant tot l’itinerari. Una ruta que ofereix als excursionistes més aventurers una col·lecció de diapositives durant els 7 dies que dura l’ascens a la muntanya més alta d’Àfrica. El trekking està planejat per a disposar de la major probabilitat d’arribar al cim, ja que inclou un dia d’aclimatació.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / KILIMANJARO Vol / Hotel
2 ARRIBADA A MOSHI E Hotel
3 MOSHI – LONDROSS GATE – MTI MKUBWA CAMP (2800M) E / D / S Campament
4 MTI MKUBWA CAMP – SHIRA CAMP 1 E / D / S Campament
5 SHIRA CAMP 1 – SHIRA CAMP 2 (3840M) E / D / S Campament
6 SHIRA CAMP 2 – LAVA TOWER – BARRANCO CAMP (3950M) E / D / S Campament
7 BARRANCO CAMP – KARANGA CAMPSITE (4200M) E / D / S Campament
8 KARANGA CAMPSITE – BARAFU CAMP (4600M) E / D / S Campament
9 BARAFU CAMP – UHURU PEAK (5895M) – MWEKA CAMP (3100M) E / D / S Campament
10 MWEKA CAMP – MWEKA GATE (1800M) – MOSHI E Vol
11 VOL KILIMANJARO / CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

28 Des. | Vol Ciutat d’origen / Kilimanjaro
Sortida en vol internacional amb destinació a l’aeroport internacional de Kilimanjaro, amb escala intermèdia. Nit a bord.

29 Des. | Kilimanjaro – Moshi
Arribarem de matinada i després de realitzar els tràmits d’entrada al país ens traslladarem al nostre hotel en Moshi, ciutat llar de les tribus chagga i masái, i que ens servirà de camp basi per a la nostra expedició al Kilimanjaro. Disposarem de la resta del dia lliure per a recórrer la ciutat al nostre aire. A la tarda, tindrem una reunió informativa amb el nostre guia local sobre l’ascens al Kilimanjaro. Nit en hotel.

30 Des. | Moshi – Londross Gate – Mti Mkubwa Camp (2.800m)
Després d’esmorzar, sortida fins a Londross Gate (2.100 metres), que es troba en el costat occidental del Parc Nacional del Kilimanjaro. El recorregut passa per la localitat de Sanya Juu, en les faldilles de la muntanya. Ja a la porta d’entrada, ens trobarem amb els portadors que disposaran de l’equip necessari. Hem d’assegurar-nos de tenir tots els articles necessaris preparats en una petita motxilla, ja que els portadors van més ràpid. Caminarem creuant el bosc per un camí sinuós fins al primer campament, que es troba a una altitud de 2.250 metres. El camí pot ser enfangat i relliscós, on les polaines i bastons de trekking són ideals per a utilitzar-los aquí. Des d’aquí ens espera un curt camí fins a arribar a Mti Mkubwa Camp (oficialment conegut com Forrest Camp) on descansarem.

31 Des. | Mti Mkubwa – Shira 1 Camp (3.500m)
Avui serà un dia llarg de trekking, amb un desnivell de 700m. Després d’esmorzar, sortida del campament per un camí ascendent que travessa el bruc i els erms. Mes tard, creuarem la Caldera de Shira . Shira és el tercer dels cons volcànics del Kilimanjaro. Acamparem en Shira Camp 1.

01 Gen. | Shira 1 Camp – Shira 2 Camp (3.840m)
Després d’esmorzar, deixarem el bruc per a continuar ascendint, creuant l’erm i, cap a l’est travessant l’altiplà de Shira més enllà de la Catedral de Shira en direcció a Shira Camp 2. En el dia d’avui l’elevació era de només 340 metres, això permet adaptar-nos a l’altura amb més facilitat. Les vistes des de l’altiplà són realment espectaculars. Ens allotjarem en Shira 2 Camp.

02 Gen. | Shira – Lava Tower – Barranco Camp (3950m)
La ruta es dirigeix cap a l’est per un semi-desert i un paisatge rocós que envolta Lava Tower, on l’altitud és de 4.630m. Després d’una caminada de 5 hores se servirà el menjar en una àrea designada abans d’ascendir a la sendera rocosa de Lava Tower. Sens dubte, avui és el dia més dur des del començament del trekking. En aquest punt és on per primera vegada els escaladors poden començar a sentir els efectes del mal d’altura. Després de l’esmorzar, descens d’uns 680m a la zona de Barranco Camp, per a més tard pujar a l’altura de 4.600 metres en Lava Tower. El descens cap al campament serà de 2 hores (aprox.) i ofereix l’oportunitat de prendre fotos de la Western Breach i Breach Wall. Des del campament, situat en una vall sota Great Barranco Wall, es pot apreciar una posta de sol inoblidable, mentre s’espera el sopar. Nit en campament.

03 Gen. | Barranco Camp – Karanga Camp (4200m)
Després de passar la nit en el Great Barranco Wall, iniciarem el camí fins a la imponent Glacera Heim, que normalment resulta ser més fàcil de l’esperat. La ruta segueix cap avall a través de la Vall Karanga, i s’uneix amb la ruta de Mweka. La resta del dia l’aprofitarem per a descansar o realitzar petites caminades al voltant del campament per a aclimatar-nos a l’altitud. Nit en campament.

04 Gen. | Karanga Camp – Barafu Camp (4550m)
Després de passar la nit en el Karanga Valley, ens dirigirem cap a la cresta i després d’una hora aproximadament, arribarem a Barafu Hut (‘Barafu’ en swahili significa gel). Es tracta d’una àrea desolada, totalment exposada als vents omnipresents. Arribada i descans. Les botigues es munten en una zona estreta i pedregosa. L’ascens al cim, que està a 1.345m, s’efectuarà aquesta mateixa nit. Prepararem l’equip, bastons i roba tèrmica per a la temptativa al cim, sense oblidar la llanterna ni una bateria extra per a la cambra (per a prevenir la congelació de l’aigua, serà millor portar-la en un termo). Aquest dia ens ficarem al llit d’hora, al voltant de les 19.00h, ja que ens aixecarem molt aviat, al voltant de les 23.30h. Nit en campament.

05 Gen. | Barafu Camp – Uhuru Peak (5.895m) – Mweka (3100m)
Després d’esmorzar a primera hora, iniciarem el camí cap al cim en plena nit. Ens dirigirem cap al nord-oest des d’on ascendirem a través d’un pedregar cap a Stella Point en la vora del cràter, la qual cosa ens portarà unes 6 hores. Per a molts viatgers, arribar fins a Stella Point (5.685m) suposa el més dur, física i mentalment de tota la ruta. Després d’un breu descans gaudint d’un magnífic començar el dia (sempre que el temps ho permeti) prendrem el camí, normalment nevat, que ens portarà al Uhuru Peak. El temps per a arribar al cim depèn de les condicions climatològiques. No ens aturarem molt temps en el cim perquè no se’ns faci molt difícil emprendre la marxa a causa del fred i la fatiga.
Trigarem unes 3 hores per a descendir fins a Barafu, on després d’un curt però merescut descans i recollirem la resta de l’equipatge abans de continuar baixant fins a Mweka Hut (3.100m). La ruta no és difícil, descendirem per un camí rocós en l’erm fins a arribar, finalment, al bosc, on trobarem el campament. En aquesta zona, a la tarda-nit, és freqüent que hi hagi boira o pluja. Nit en campament.

06 Gen. | Mweka Camp – Mweka Gate – Moshi. Trasllat a l’aeroport
Després d’esmorzar, farem una curta caminada, de 3 hores aproximadament fins a la porta del parc. A la porta de Mweka, ens registrarem i rebrem el certificat d’haver arribat al cim. Als quals hagin arribat a Stella Point (5.685m) se’ls donarà el certificat verd i els que van arribar a Uhuru Peak (5.895m) rebran el certificat d’or. Des de la Porta de Mweka continuarem descendint fins al poble de Mweka, per un camí, normalment enfangat, de 3 Km. (1 hora). Aquí ens espera el vehicle per a realitzar la tornada a Moshi. Temps lliure. A última hora del dia, trasllat a l’aeroport.

07 Gen. | Vol Kilimanjaro / Ciutat d’origen
De matinada, ens embarcarem en el nostre vol de tornada a casa, amb escala intermèdia. Arribada a la nostra ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 8 a 10 persones 2.890 €
En base a grup de 1 a 7 persones 2.950 €
Suplement Individual (hotel i tenda de campanya) 145 €
Taxes Aèries (Aprox.) 355 €
GRUP MÍNIM 1 PERSONA
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle privat des de Moshi fins a Londross Gate i tornada des de Mweka Gate fins a Moshi.
Allotjament a Moshi en hotel de categoria turista en base habitació doble.
Tenda de campanya de dues places durant l’ascensió al Kilimanjaro.
Guia professional de muntanya de parla anglesa, portejadors i cuiner durant tota l’ascensió.
Matalasset per a dormir i material d’acampada compartit (carpa, taules, cadires…).
Ampolles d’oxigen d’emergència.
Alimentació especificada en el quadre d’itinerari. Aigua purificada.
Tarifes del Parc Nacional del Kilimanjaro (inclou tarifes de conservació, de campament i rescat).
Certificat d’ascens al cim del Kilimanjaro.
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari.
Visat i test ràpid COVID a l’arribada al país (si fos necessari).
Equip personal de trekking ni sac de dormir (possibilitat de llogar-lo en destí).
Entrades als llocs a visitar excepte parcs especificats.
Propines i extres personals.
Hotel day use per el dia anterior al vol de tornada (35 € per persona en habitació doble).
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinación de servicios de viaje que se le ofrece es un viaje combinado en el sentido del texto refundido de la Ley General para la Defensa de los Consumidores y Usuarios y otras leyes complementarias, aprobado por Real Decreto Legislativo 1/2007, de 16 de noviembre.Por lo tanto, usted gozará de todos los derechos que se aplican en el marco de la UE a los viajes combinados. La empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. será plenamente responsable de la correcta ejecución del viaje combinado en su conjunto.Además, como exige la legislación, la empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. está cubierta por una garantía para reembolsarle los pagos realizados y, si el transporte está incluido en el viaje, asegurar su repatriación en caso de que incurra en insolvencia.Más información sobre sus principales derechos con arreglo al texto refundido de la Ley General para la Defensa de los Consumidores y Usuarios y otras leyes complementarias, aprobado por Real Decreto Legislativo 1/2007, de 16 de noviembre (que se proporcionará mediante un hiperenlace).2. A esta oferta de viaje le resultan aplicables las siguientes Condiciones Generales de contrato de viaje combinado.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari