Àfrica
Destinació
8 dies
Duració
Fora de temporada
Temporada
No Inclosos
Vuelos

Aquesta és probablement unes de les rutes més boniques del Kilimanjaro. Els portejadors portaran tot el nostre equip i les provisions necessàries, i un cuiner estarà disponible per a preparar tots els àpats. L’allotjament serà en tendes. Aquesta ruta ofereix als excursionistes aventurers una «Exposició de diapositives» durant 6 dies.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DIÀRIES 2023
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A MOSHI Hotel
2 MOSHI – MACHAME GATE (1490M) – MACHAME CAMP (2980M) E / D / S Campament
3 MACHAME CAMP – SHIRA CAMP (3840M) E / D / S Campament
4 SHIRA CAMP – LAVA TOWER (4630M) – BARRANCO CAMP (3950M) E / D / S Campament
5 BARRANCO CAMP – BARAFU CAMP (4550M) E / D / S Campament
6 BARAFU CAMP – UHURU PEAK (5895M) – MWEKA CAMP (3100M) E / D / S Campament
7 MWEKA CAMP – MWEKA GATE (1800M) – MOSHI E Hotel
8 MOSHI. TRASLLAT A L’AEROPORT E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

Dia 01 | Arribada Kilimanjaro – Moshi
Arribada a l’aeroport i després de realitzar els tràmits d’entrada al país ens traslladarem al nostre hotel en Moshi, una ciutat llar de les tribus chagga i masái, i que ens servirà de camp basi per a la nostra expedició al Kilimanjaro. Disposarem de la resta del dia lliure per a recórrer la ciutat al nostre aire. Nit en hotel.

Dia 02 | Moshi – Machame Gate – Machame Camp (2980m)
Després d’esmorzar tindrem una reunió informativa amb el nostre guia local sobre l’ascens al Kilimanjaro. A continuació, sortirem en vehicles privats fins al poble de Machame (1.490m). Aquí ens trobarem amb l’equip de portadors que estaran preparant l’equip necessari per a l’ascens. És el moment de realitzar les últimes compres abans d’iniciar el trekking. Continuarem fins a Machame Gate, on realitzarem els tramitis d’inscripció e una vegada finalitzats iniciarem l’ascensió, a través del bosc tropical que cobreix les faldilles de la muntanya. Esmorzarem a mig camí i arribarem a Machame Camp a la tarda on els portadors ja hauran muntat el campament. Després d’instal·lar-nos tindrem temps per a relaxar-nos i gaudir del lloc. La temperatura a la nit pot baixar fins als 0 graus. Nit en campament.

Dia 03 | Machame Camp – Shira Camp (3840m)
Esmorzar molt d’hora. S’inicia la jornada amb una pujada al voltant d’una hora pel bosc i d’unes dues hores més per un pendent suau per erms. Després de l’esmorzar i un petit descans, continuarem fins a la cresta rocosa sobre l’altiplà de Shira. Aquí tindrem la possibilitat de contemplar unes vistes espectaculars i albirar les glaceres. Després d’una curta caminada arribarem al campament de Shira a 3.840m. Els portadors poden bullir aigua per a beure i rentar-se abans de servir el sopar. La temperatura d’aquest campament és més freda que en la nit anterior. Nit en campament.

Dia 04 | Shira – Lava Tower – Barranco Camp (3950m)
La ruta es dirigeix cap a l’est per un semi-desert i un paisatge rocós que envolta Lava Tower, on l’altitud és de 4.630m. Després d’una caminada de 5 hores se servirà el menjar en una àrea designada abans d’ascendir a la sendera rocosa de Lava Tower. Sens dubte, avui és el dia més dur des del començament del trekking. En aquest punt és on per primera vegada els escaladors poden començar a sentir els efectes del mal d’altura. Després de l’esmorzar, descens d’uns 680m a la zona de Barranco Camp, per a més tard pujar a l’altura de 4.600 metres en Lava Tower. El descens cap al campament serà de 2 hores (aprox.) i ofereix l’oportunitat de prendre fotos de la Western Breach i Breach Wall. Des del campament, situat en una vall sota Great Barranco Wall, es pot apreciar una posta de sol inoblidable, mentre s’espera el sopar. Nit en campament.

Dia 05 | Barranco Camp – Barafu Camp (4550m)
Després de passar la nit en el Great Barranco Wall, iniciarem el camí fins a la imponent Glacera Heim, que normalment resulta ser més fàcil de l’esperat. La ruta segueix cap avall a través de la Vall Karanga, i s’uneix amb la ruta de Mweka. Ens dirigirem cap a la cresta i després d’una hora aproximadament, arribarem a Barafu Hut (‘Barafu’ en swahili significa gel). Es tracta d’una àrea desolada, totalment exposada als vents omnipresents. Les botigues es munten en una zona estreta i pedregosa. L’ascens al cim, que està a 1.345m, s’efectuarà aquesta mateixa nit. Prepararem l’equip, bastons i roba tèrmica per a la temptativa al cim, sense oblidar la llanterna ni una bateria extra per a la cambra (per a prevenir la congelació de l’aigua, serà millor portar-la en un termo). Aquest dia ens ficarem al llit d’hora, al voltant de les 19.00h, ja que ens aixecarem molt aviat, al voltant de les 23.30h. Nit en campament.

Dia 06 | Barafu Camp – Uhuru Peak – Mweka (3100m)
Després d’un esmorzar a primera hora iniciarem el camí cap al cim en plena nit. Ens dirigirem cap al nord-oest des d’on ascendirem a través d’un pedregar cap a Stella Point en la vora del cràter, la qual cosa ens portarà unes 6 hores. Per a molts viatgers, arribar fins a Stella Point (5.685m) suposa el més dur, física i mentalment de tota la ruta. Després d’un breu descans gaudint d’un magnífic començar el dia (sempre que el temps ho permeti) prendrem el camí, normalment nevat, que ens portarà al Uhuru Peak. El temps per a arribar al cim depèn de les condicions climatològiques. No ens detindrem molt temps en el cim perquè no se’ns faci molt difícil emprendre la marxa a causa del fred i la fatiga. Trigarem unes 3 hores per a descendir fins a Barafu, on després d’un curt però merescut descans i recollirem la resta de l’equipatge abans de continuar baixant fins a Mweka Hut (3.100m). La ruta no és difícil, descendirem per un camí rocós en l’erm fins a arribar, finalment, al bosc, on trobarem el campament. En aquesta zona, a la tarda-nit, és freqüent que hi hagi boira o pluja. Nit en campament.

Dia 07 | Mweka Camp – Mweka Gate – Moshi
Després d’esmorzar, farem una curta caminada, de 3 hores aproximadament fins a la porta del parc. A la porta de Mweka, ens registrarem i rebrem el certificat d’haver arribat al cim. Als quals hagin arribat a Stella Point (5.685m) se’ls donarà el certificat verd i els que van arribar a Uhuru Peak (5.895m) rebran el certificat d’or. Des de Mweka Gate continuarem descendint fins al poble de Mweka, per un camí, normalment enfangat, de 3 Km (1 hora). En el poble se servirà un dinar calent. Tornada a Moshi i allotjament a l’hotel. Nit en hotel.

Dia 08 | Vol Kilimanjaro / Ciutat d’origen
Després d’esmorzar a l’hotel disposarem de la resta del matí lliure per a recórrer la ciutat al nostre aire. A l’hora convinguda un transfer ens portarà a l’aeroport internacional de Kilimanjaro. Fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu en base a Habitació Doble 1.955 €
Suplement Individual (hotel i tenda de campanya) 170 €
Suplement Solo Trekker al març, abril, maig i novembre (només aplicable si no hi ha ningun viatger més inscrit en la sortida d’aquest dia) 115 €
GRUP INTERNACIONAL A PARTIR DE 1 PERSONA
SERVEIS INCLOSOS Recepció a l’aeroport internacional del Kilimanjaro.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle privat pels trasllats fins a / des de Machame Gate i Mweka Gate.
Allotjament a Moshi en hotel de categoria turista en base a habitació doble.
Tenda de campanya de dues places durant l’ascensió al Kilimanjaro.
Guia professional de muntanya de parla anglesa, portejadors i cuiner durant tota l’ascensió.
Marfegó per dormir i material d’acampada compartit (carpa, taules, cadires…).
Ampolles d’oxigen d’emergència.
Alimentació especificada en el quadre d’itinerari i aigua.
Tarifes del Parc Nacional del Kilimanjaro (inclou tarifes de conservació, tarifes de campament i tarifes de rescat).
Certificat d’ascens al cim del Kilimanjaro.
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació fins a 3000 €.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari.
Equip personal de trekking ni sac de dormir.
Entrades als llocs a visitar excepte parcs especificats.
Propines i extres personals.
Qualsevol concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari