Àsia, Pròxim Orient
Destinació
8 dies
Duració
Nadal
Temporada
Inclosos
Vuelos

A les costes del Mar Mediterrani han sorgit des de temps immemorials ciutats que com Beirut han sabut rebre i comerciar amb tot tipus de visitants. Fenicis, grecs, bizantins, romans, àrabs … tots ells han deixat part de la seva història i cultura en aquest petit país. En contrast amb altres països del seu entorn, al Líban s’aixeca una cadena muntanyosa amb cims de més de tres mil metres d’alçada i sovint cobertes de neu. Els seus vessants estan cobertes de boscos de cedres i es troben nombrosos i pintorescs pobles. Aquest serà l’objectiu del nostre trekking, recórrer aquests espais naturals que ens aportaran una visió diferent d’aquest país.

Veure fitxa completa del viatge

DATA DE SORTIDA: 28 DESEMBRE 2020
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
28 DES VOL CIUTAT D’ORIGEN / BEIRUT Hotel
29 DES BEIRUT – DEIR EL QAMAR – BARUK – MAASER CHOUF E / S Casa local
30 DES MAASER CHOUF: RESERVA DE CEDRES DE BARUK – VALL BEKAA – ANJAR – BAALBECK E Hotel
31 DES BAALBECK – FONT D’AFQA. TREKKING TANNOURINE – HADATH EL JOBBE E / S Casa local
01 GEN TREKKING HADATH EL JOBBE – CEDRES DE BCHERRI E Hotel
02 GEN TREKKING CEDRES DE BCHERRI – WADI QADISHA E / S Monestir
03 GEN WADI QADISHA – TRÍPOLI – GRUTES DE JEITA – BEIRUT E Hotel
04 GEN VOL BEIRUT / CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / SOPAR = S

28 DES | Vol Ciutat d’origen / Beirut
Sortida del vol amb destinació Beirut, amb connexió intermèdia a Istanbul. Arribada, recepció en l’aeroport i trasllat a l’hotel. Nit a Beirut.

29 DES | Beirut – Deir el Qamar – Baruk – Maaser Chouf
Comencem el nostre recorregut dirigint-nos a la pintoresca població de Deir el Qamar amb les seves típiques construccions en pedra. Arribada a Baruk a mig matí i inici de l’excursió de Baruk a Maaser Chouf (5 hores de durada) que transcorre per la reserva de cedres del Chouf, la major reserva natural del país, amb prop d’un milió de cedres i vistes panoràmiques, en moltes ocasions amb els núvols als nostres peus.
Maaser és un poble pintoresc del Mt. Líban envoltat de boscos de coníferes, nevats des de desembre fins a febrer. Sopar i allotjament a l’alberg de Saint Michel de Maaser o en casa local de la regió de Baruk.

30 DES | Maaser Chouf – Reserva de Baruk – Valle de Bekaa – Anjar – Baalbeck
Al matí passeig a peu per la reserva de Cedres de Baruk amb vista sobre la Vall de Bekaa, o bé caminada fins a la població de Khreibeh, o si la neu ho dificulta en el seu lloc caminada per  l’ample de la Vall de Bekaa per a veure la tranquil·la vida de pagesos i beduïns en aquesta fèrtil vall envoltada per les serralades del Mt. Líban i l’Antilíban.
El descens a la vall es fa per l’espectacular carretera que descendeix des dels 2000 mts als 1000 mts fins a arribar a la Vall de Bekaa. Les grans vistes mostren un dels grans trets geològics del país, el pas del Great Rift Valley entre la serralada del Mt. Líban i la de l’Antilíban.
Sortim en direcció a la ciutat Omeia de Anjar i les ruïnes greco-romanes de Baalbeck, el major conjunt de temples edificat per Roma en tot l’Imperi. A més podem visitar la mesquita omeia o la font del riu Litani. Allotjament i esmorzar a l’històric Hotel Palmyra amb encant (establiment del segle XIX).

31 DES | Baalbeck – Font de Afqa. Trek de Tannourine a Hadath el Jobbe
Sortida des de Baalbeck en direcció a l’alt de la serralada del Mt. Líban, on gaudim de paisatges majestuosos fins a arribar a les fonts de Afqa, lloc que commemora el mite del déu Adonis. Al migdia passarem per Tannourine Fowka, un dels llocs més aïllats i pintorescos del país, conegut per les seves fonts, i iniciarem una caminada per la reserva de Tannourine en direcció a la població de Hadath el Jobbeh, situada sobre Wadi Qadisha. Sopar i allotjament en casa local habilitada.

01 GEN | Trek de Hadath el Jobbe a Reserva de Cedres de Bcherri
Sortida del trekking que ens portarà fins a la reserva de cedres de Bcherri, al peu de les pistes de ski (durada 6 hores). El camí sofrirà modificacions en funció de la quantitat de neu que hi hagi en els diversos itineraris. Allotjament en hotel de Bcherri.
Alternativament, a la reserva natural de cedres de Tannourine podem realitzar un trekking de 3 fins a 6 hores (circular o de només anada).

02 GEN | Trek de Cedres de Bcherri a Wadi Qadisha
Iniciem un trekking de 5 o 6 hores (descens tot el dia) de la vall més profunda, verda i mística de les valls del llevant mediterrani, passant per diversos monestirs medievals (alguns en ús, altres oberts sense vigilància i algun tancat) que van ser l’epicentre dels cristians maronites del Líban. El més destacat de tots és Deir Qannoubin, a unes 3 hores de l’inici de la caminada. Al principi del wadi un petit ascens a peu ens permet arribar al monestir de Mar Lychee. Sopar i allotjament en casa local.

03 GEN | Wadi Qadisha – Trípoli – Grutes de Jeita – Beirut
Descens en vehicle fins a la línia de la costa i trasllat fins a Trípoli.
Visita a peu dels seus animats i fascinants socs, centre comercial d’una ciutat àrab decadent, amb parades per a conèixer algun monument com a mesquites o hammams i especialment de la fortalesa de Saint Gilles. Si el temps ho permet bany en l’únic Hammam històric de la ciutat per a recuperar-nos del cansament acumulat.
A continuació, excursió a les Grutes de Jeita i visita d’aquest espectacular conjunt de grutes creat per la naturalesa, amb altures de fins a 120 metres. Recorrerem la zona superior a peu (3 km) i la inferior amb barca (2 hores). Resta de la tarda lliure a Beirut pel centro en reconstrucció i el passeig marítim.

04 GEN | Vol Beirut / Ciutat d’origen
A l’hora prevista trasllat a l’aeroport per a embarcar en el vol de tornada via Istanbul. Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 1.160 €
Suplement Individual 155 €
Taxes Aèries (Aprox.) 280 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport durant la ruta en vehicle privat amb conductor de parla anglesa.
Allotjament en hotels en base habitacions dobles amb esmorzar inclòs.
02 nits d’allotjament en cases locals i 01 nit en monestir (sopars inclosos).
Guia local de parla hispana per a grups a partir de 8 persones.
Guia local de trekking (parla anglesa o francesa) durant els 4 dies de trekking.
Activitats i visites especificades.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Entrades als llocs a visitar.
Guia de parla hispana per a grups de 2 a 7 persones.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació