Àsia, Pròxim Orient
Destinació
8 dies
Duració
Nadal
Temporada
Inclosos
Vuelos

A les costes del Mar Mediterrani han sorgit des de temps immemorials ciutats que com Beirut han sabut rebre i comerciar amb tot tipus de visitants. Fenicis, grecs, bizantins, romans, àrabs … tots ells han deixat part de la seva història i cultura en aquest petit país. En contrast amb altres països del seu entorn, al Líban s’aixeca una cadena muntanyosa amb cims de més de tres mil metres d’alçada i sovint cobertes de neu. Els seus vessants estan cobertes de boscos de cedres i es troben nombrosos i pintorescs pobles. Aquest serà l’objectiu del nostre trekking, recórrer aquests espais naturals que ens aportaran una visió diferent d’aquest país.

Veure fitxa completa del viatge

DATA DE SORTIDA: 28 DESEMBRE 2022
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / BEIRUT Hotel
2 BEIRUT – DEIR EL QAMAR – BARUK – MAASER CHOUF E / S Casa local
3 MAASER CHOUF – VALL BEKAA – ANJAR – BAALBECK E Hotel
4 BAALBECK – FONT D’AFQA. TREKKING TANNOURINE – HADATH EL JOBBE E / S Casa local
5 TREKKING HADATH EL JOBBE – CEDRES DE BCHERRI E Hotel
6 TREKKING CEDRES DE BCHERRI – WADI QADISHA E / S Casa local
7 WADI QADISHA – TRÍPOLI – BEIRUT E Hotel
8 VOL BEIRUT / CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / SOPAR = S

28 DES | Vol Ciutat d’origen / Beirut
Sortida del vol amb destinació Beirut (connexió intermèdia a Estambul). Arribada, recepció en l’aeroport i trasllat a l’hotel. Nit a Beirut.

29 DES | Beirut – Deir el Qamar – Baruk – Maaser Chouf
Comencem el nostre recorregut dirigint-nos a la pintoresca població de Deir el Qamar amb les seves típiques construccions en pedra. Arribada a Baruk a mig matí i inici de l’excursió de Baruk a Maaser Chouf (5 hores de durada) que transcorre per la reserva de cedres del Chouf, la major reserva natural del país, amb prop d’un milió de cedres i vistes panoràmiques, en moltes ocasions amb els núvols als nostres peus.
Maaser és un poble pintoresc del Mt. Líban envoltat de boscos de coníferes, nevats des de desembre fins a febrer. Sopar i allotjament a l’alberg de Saint Michel de Maaser o en casa local de la regió de Baruk.

30 DES | Maaser Chouf – Reserva de Baruk – Valle de Bekaa – Anjar – Baalbeck
Al matí passeig a peu per la reserva de Cedres de Baruk amb vista sobre la Vall de Bekaa, o bé caminada fins a la població de Khreibeh, o si la neu ho dificulta en el seu lloc caminada per  l’ample de la Vall de Bekaa per a veure la tranquil·la vida de pagesos i beduïns en aquesta fèrtil vall envoltada per les serralades del Mt. Líban i l’Antilíban.
El descens a la vall es fa per l’espectacular carretera que descendeix des dels 2000 mts als 1000 mts fins a arribar a la Vall de Bekaa. Les grans vistes mostren un dels grans trets geològics del país, el pas del Great Rift Valley entre la serralada del Mt. Líban i la de l’Antilíban.
Sortim en direcció a la ciutat Omeia de Anjar i les ruïnes greco-romanes de Baalbeck, el major conjunt de temples edificat per Roma en tot l’Imperi. A més podem visitar la mesquita omeia o la font del riu Litani. Allotjament i esmorzar a l’històric Hotel Palmyra amb encant (establiment del segle XIX).

31 DES | Baalbeck – Font de Afqa. Trek de Tannourine a Hadath el Jobbe
Sortida des de Baalbeck en direcció a l’alt de la serralada del Mt. Líban, on gaudim de paisatges majestuosos fins a arribar a les fonts de Afqa, lloc que commemora el mite del déu Adonis. Al migdia passarem per Tannourine Fowka, un dels llocs més aïllats i pintorescos del país, conegut per les seves fonts, i iniciarem una caminada per la reserva de Tannourine en direcció a la població de Hadath el Jobbeh, situada sobre Wadi Qadisha. Sopar i allotjament en casa local habilitada.

01 GEN | Trek de Hadath el Jobbe a Reserva de Cedres de Bcherri
Sortida del trekking que ens portarà fins a la reserva de cedres de Bcherri, al peu de les pistes de ski (durada 6 hores). El camí sofrirà modificacions en funció de la quantitat de neu que hi hagi en els diversos itineraris. Allotjament en hotel de Bcherri.
Alternativament, a la reserva natural de cedres de Tannourine podem realitzar un trekking de 3 fins a 6 hores (circular o de només anada).

02 GEN | Trek de Cedres de Bcherri a Wadi Qadisha
Iniciem un trekking de 5 o 6 hores (descens tot el dia) de la vall més profunda, verda i mística de les valls del llevant mediterrani, passant per diversos monestirs medievals (alguns en ús, altres oberts sense vigilància i algun tancat) que van ser l’epicentre dels cristians maronites del Líban. El més destacat de tots és Deir Qannoubin, a unes 3 hores de l’inici de la caminada. Al principi del wadi un petit ascens a peu ens permet arribar al monestir de Mar Lychee. Sopar i allotjament en casa local.

03 GEN | Wadi Qadisha – Trípoli – Beirut
Descens en vehicle fins a la línia de la costa i trasllat fins a Trípoli.
Visita a peu dels seus animats i fascinants socs, centre comercial d’una ciutat àrab decadent, amb parades per a conèixer algun monument com a mesquites o hammams i especialment de la fortalesa de Saint Gilles. Si el temps ho permet bany en l’únic Hammam històric de la ciutat per a recuperar-nos del cansament acumulat. Continuació fins a Beirut i resta de la tarda lliure.

04 GEN | Vol Beirut / Ciutat d’origen
A l’hora prevista trasllat a l’aeroport per a embarcar en el vol de tornada (connexió intermèdia a Estambul). Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 1.230 €
Suplement Habitació Individual 185 €
Taxes Aèries (Aprox.) 315 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols Ciutat d’origen / Beirut / Ciutat d’origen (connexió intermèdia a Estambul) amb la companyia aèria Turkish Airlines.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Allotjament en hotels en base habitacions dobles amb esmorzar inclòs.
3 nits d’allotjament en cases locals amb sopar inclòs (una de les nits podria ser en monestir).
Transport en vehicle privat amb A/C i conductor de parla hispana (sense guia).
Guia de parla hispana per a grups a partir de 8 persones.
Guia local de trekking (parla anglesa o francesa) durant els 4 dies de trekking.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Líban (actualment gratuït).
Alimentació no especificada al quadre d’itinerari. Begudes.
Entrades als llocs a visitar (40 € aprox.).
Propines i extres personals.
Ampliació de les cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació (recomanada).
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari