Àfrica
Destinació
8 dies
Duració
Nadal
Temporada
Inclosos
Vuelos

Al sud de Ouarzazate es troba la vall del Draa, l’oasi més gran del Marroc. Aquesta zona repleta de palmerars i camps de cultiu, és famosa per la presència de kasbahs de tova que alberguen petites poblacions on encara mantenen les seves tradicions ancestrals.

Veure fitxa completa del viatge

DATES DE SORTIDA: 27 i 28 DESEMBRE 2021
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL BARCELONA / MARRAKECH Hotel
2 MARRAKECH – OUARZAZATE – NESRAT E / D / S Acampada
3 NESRAT – DUNES DE TIDRI E / D / S Acampada
4 DUNES DE TIDRI – ERG SAHEL E / D / S Acampada
5 ERG SAHEL – RAS RICH E / D / S Acampada
6 RAS RICH – OULAD DRISS – AGDEZ E / D / S Kasbah
7 AGDEZ – AÏT BEN HADDOU – TELOUAT – MARRAKECH E / D Hotel
8 VOL MARRAKECH / BARCELONA E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

Dia 01 | Vol Barcelona / Marrakech
Presentació a l’hora prevista en l’aeroport i embarcament en el vol amb destinació a Marrakech. Arribada a Marrakech, assistència del nostre representant i trasllat a l’hotel. Resta del dia lliure.

Dia 02 | Marrakech – Ouarzazate – Nesrat
Esmorzar i sortida d’hora ja que ens esperen 7 hores i mitja de ruta per carretera i pistes (410 km). Ens dirigirem cap al Sud travessant l’Atles pel serral de Tizi ‘n Tichka, amb impressionants vistes. Passant per Ouarzazate, arribarem fins a la bella vall del Draa -pobles fortificats, palmerars i kasbahs- i, via Zagora continuarem fins a Nesrat on ens espera el nostre equip per a muntar el campament.

Dia 03 | Nesrat – Dunes de Tidri
Esmorzar i començament de la marxa. Creuarem el palmerar de Nesrat per a descobrir el sistema de reg que proveeix d’aigua els cultius d’henna, ordi… Continuarem fins a les dunes de Bougayoir a través d’una hammada fins a arribar a un poble fortificat. Després de reposar forces travessarem el palmerar de Sidi Saleh i el riu Draa fins a arribar a les Dunes de Tidri on acamparem amb la vista de les muntanyes del mateix nom.

Dia 04 | Dunes de Tidri – Erg Sahel
Esmorzar. Avui caminarem entre Regs i Ergs, combinant desert de pedra i dunes. Dinar a l’ombra d’un tamarisco per a protegir-nos del sol per a seguir la marxa pel desert. Acamparem en un espectacular racó des d’on podrem gaudir de la posta de sol i d’un cel increïble.

Dia 05 | Erg Sahel – Ras Rich
Esmorzar i dia interessant. Continuem la nostra marxa per un Reg en el qual trobem tamariscos i acàcies, arbres molt resistents al clima extremadament sec. Al lluny ja albirem algun dels pobles com Bounou, M´hamid i Ouled Driss. Acamparem en arribar a les petites dunes de Lahnithie. A la tarda efectuarem una curta excursió a la muntanya de Ras Rich a la recerca de fòssils. Retorn al campament per a gaudir del Tagoula (pa cuit sota la sorra) i de les cançons berbers al voltant del foc.

Dia 06 | Ras Rich – Oulad Driss – Agdez
Durant tota la jornada d’avui, caminarem pràcticament sota l’ombra dels palmerars. Després de creuar unes boniques dunes amb algun tamarisco solitari, arribarem al palmerar de Ras Níkel i passarem per alguns pobles amb les típiques cases de tova i els seus camps de cultiu. La nostra última parada serà el poble de Oulad Driss, conegut per la qualitat dels seus dàtils. Ens allotjarem en una Kasbah, per a poder donar-nos una dutxa després de les nostres caminades.

Dia 07 | Agdez – Aït Ben Haddou – Telouat – Marrakech
Esmorzar i tornada per la bella vall del Draa i el de Ounila, valls precioses i plenes de contrastos i colors. En ruta pararem per a visitar la kasbah de Aít Ben Haddou, patrimoni de la humanitat per UNESCO. Abans de creuar l’Atles, passarem pel poble de Telouat per a visitar l’Alhambra del sud del Marroc i continuarem cap a Marrakech pel Tizi n’Tichka. Arribada a Marrakech a la tarda, allotjament i sopar lliure.

Dia 08 | Vol Marrakech / Barcelona
Esmorzar. Temps lliure fins a l’hora prevista per al trasllat a l’aeroport i embarcament amb destinació a la ciutat d’origen. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA 4 Primeres Places Preu Base
En base a grup de 8 a 12 persones 1.030 € 1.100 €
En base a grup de 4 a 7 persones 1.160 € 1.230 €
Supl. Individual (només a Marrakech) 80 €
Taxes Aèries (Aprox.) 45 €
GRUP MÍNIM 4 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Aigua mineral durant les etapes de caminades.
Trasllats per carretera en vehicle tot terreny o minibús segons el número de viatgers.
Guia local de parla hispana, cuiner i equip de camellers.
Material d’acampada i cuina (excepte sac de dormir).
Dromedaris pel transport del material d’acampada i equipatges personals.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Visites o activitats opcionals.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

marruecos_fotoweb6

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari