Àsia
Destinació
17 dies
Duració
Fora de temporada
Temporada
Inclosos
Vuelos

Un trekking a la regió dels Annapurnes en què arribem als 5.415 metres d’altitud a Thorong La. Gaudirem en tot moment d’un paisatge espectacular, mentre avancem per poblats tibetans i gurungs, que ens rebran amb l’hospitalitat pròpia del poble nepalí.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDA: 30 OCTUBRE 2019
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
30 OCT VOL BARCELONA / KATHMANDÚ
31 OCT ARRIBADA A KATHMANDÚ Hotel
01 NOV KATHMANDÚ – BANDIPUR – BESI SAHAR (850 m) E Hotel
02 NOV JEEP BESI SAHAR – CHAMJE (1.410 m) E / D / S Lodge
03 NOV CHAMJE – DHARAPANI (1.943 m) E / D / S Lodge
04 NOV DHARAPANI – CHAME (2.713 m) E / D / S Lodge
05 NOV CHAME – PISANG (3.200 m) E / D / S Lodge
06 NOV PISANG – MANANG (3.540 m) E / D / S Lodge
07 NOV MANANG E / D / S Lodge
08 NOV MANANG – YAK KHARKA (4.110 m) E / D / S Lodge
09 NOV YAK KHARKA – THORONG PHEDI (4.450 m) E / D / S Lodge
10 NOV THORONG PHEDI – THORONG LA (5.415 m) – MUKTINAH E / D / S Lodge
11 NOV MUKTINAH (3.780 m) – JOMSON (2.713 m) E / D / S Lodge
12 NOV VOL JOMSON / POKHARA E Hotel
13 NOV VOL POKHARA / KATHMANDÚ E Hotel
14 NOV VOL KATHMANDÚ / ESTAMBUL E Hotel
15 NOV VOL ESTAMBUL / BARCELONA
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

30 OCT.- VOL BARCELONA / KATHMANDÚ
A l’hora prevista presentació a l’aeroport de Barcelona per agafar el vol amb destinació Kathmandú, amb connexions intermèdies. Nit a bord.

31 OCT.- ARRIBADA A KATHMANDÚ
A l’arribada, recepció a l’aeroport per trasllat a l’hotel. Resta del temps lliure a la ciutat.
Kathmandú, la capital del Nepal, es troba enmig d’un espectacular vall. Aquesta ciutat alegre i colorista com poques, posseeix bellíssims monuments i racons, a més de mercats i carrers com Makhan Tole, en la qual encara es respira molt profundament l’ambient d’una localitat nepalesa de l’Edat Mitjana.
Destaca la plaça Durbar, que situada al cor de l’antiquíssima ciutat, és el nucli històric fonamental. Altres monuments d’interès són el Palau Reial, conegut com Hanuman Dhoka i residència de l’antiga dinastia Malla, i l’elegant pagoda de Narayana Mandir.
Als barris del sud de la capital, molt menys freqüentats, poden contemplar-se vells santuaris i atrotinats edificis que proporcionen un ambient diferent al que ja visitat.
A 6 km trobem la ciutat de Patan, un veritable santuari d’art religiós i profà. S’estén a l’altra banda del Riu Bagmati des Kathmandú i es prea dels seus temples i artesans, a més d’haver acollit la creació de les belles obres que decoren la sorprenent plaça Durbar, plena de la major mostra d’arquitectura newari del Nepal. Bhagdaon, la vella Bhaktapur, va ser la capital del país durant la dinastia Malla. Està situada a 35 km al sud-est de Kathmandú i pot considerar-se la més medieval de les tres urbs principals de la Vall de Kathmandú.

01 NOV.- KATHMANDÚ – BANDIPUR – BESI SAHAR
Esmorzar i sortida per carretera cap a Bandipur (150 km aprox.). Bandipur és un poble típic Newar, situat dalt d’un turó (1.300 m) des d’on podrem contemplar els pics de Himalchuli, Manaslu i la cadena dels Annapurnes. Fins a l’any 1998, Bandipur va ser poc accessible; només hi havia un camí de difícil accés que arribava fins a la població, aquest aïllament ha contribuït possiblement a salvar l’arquitectura dels seus edificis i tot això li dóna un encant especial a aquesta població. Visita i nit a Bandipur.

02 NOV.- JEEP BESI SAHAR – CHAMJE
Sortim en un jeep cap a Chamje, des d’on iniciarem el trekking al dia següent. Nit a Chamje.

03 NOV.- CHAMJE – DHARAPANI
Seguim cap a Dharapani, poblada principalment per tibetans i Manangis, amb una escola i un petit monestir. La vall comença a encaixar, i el bosc reemplaça progressivament als cultius en terrasses.

04 NOV.- DHARAPANI – CHAME
Després de mitja hora de caminada, arribem a Bargachhap (2.100 m), des d’on es pot veure el cim de l’Annapurna II. Continuem el trekking, passant per Lattamarang (2.454 m), fins a Chame, centre oficial del districte de Manang. El poble està situat sota un imponent penya-segat a la riba del riu Marshyangdi i prop apareixen el Lamjung Himal (7.000 m) i el Manaslu (8.156 m).

05 NOV.- CHAME – PISANG
La ruta ascendeix fins als 3.000 metres d’altura i les condicions canvien a un clima d’alta muntanya, i pot baixar la temperatura a la nit diversos graus sota zero. La població en aquesta zona de l’Himàlaia està fonamentalment composta per tibetans i això es reflecteix en l’arquitectura (comencen a predominar els sostres plans a les cases). A la tarda arribem al poblet de Pisang, amb les seves chorten i munemanis. Al capdavant tenim l’Annapurna II, el Gangapurna i els glaciars que baixen dels cims.

06 NOV.- PISANG – MANANG
Comencem el dia amb una important pujada cap a Gyaru, sent cada vegada millor la vista sobre l’Annapurna II, per després baixar cap a Ngawal. El paisatge en aquesta zona és més àrid. De nou ascendim cap a Bryase, un pintoresc poble enfilat en un vessant, i finalment continuem cap a Manang, animada població amb més de dues-centes cases on acaba la jornada. Aquest dia tenim unes excel·lents vistes de la vall de Manang i del Tilicho Peak (7.132 m).

07 NOV.- MANANG
Aquest dia el dediquem al descans i aclimatació, tot i que tenim la possibilitat opcional de realitzar una curta ascensió, que permet contemplar una bella vista de l’Annapurna IV, II i el glaciar Dome. També es pot baixar fins a les mateixes cascades de gel, que es desplomen del Gangapurna.

08 NOV.- MANANG – YAK KHARKA
Després de la aclimatació a Manang, iniciem ja el primer dia d’ascens en direcció al pas de Thorong La (5.415 m), que serà el punt més elevat del nostre recorregut. Avui seguim la vall cap al nord, seguint el riu Jharsang a partir del punt en què es divideix. L’altre vall, que deixem a l’esquerra, és la que puja fins al llac de Tilicho, un dels més elevats del planeta. Arribem a Yak kharka per descansar i passar la nit.

09 NOV – YAK KHARKA – THORONG PHEDI
Segon dia de trekking en direcció a la collada de Thorong La, que creuarem l’endemà. Disposem de bones vistes sobre els cims del massís dels Annapurnes, Gangapurna, Rock Noel, Thorong Peak, Chulu, Yakawa Kang, etc. Lentament ascendim cap al nord-oest, travessant la vall de Jorsang Khola per un petit pont de fusta a 4.300 metres, per després continuar cap a Thorong Phedi, un lloc espectacular on passarem la nit.

10 NOV.- THORONG PHEDI – THORONG LA – MUKTINATH
Sortida molt d’hora per creuar la collada, punt més alt de la ruta, utilitzat des de fa centenars d’anys per comunicar la Vall de Marshyangdi amb el Kali Gandaky. Arribem després d’unes cinc hores de marxa amb un paisatge grandiós: el cim del Thorong Peak i al fons el Dhaulagiri (8.150 m).
Descendim fins a Muktinath (3.780 m), amb les seves cases de pedra amb finestres de fusta tallada, un castell ruïnós i un gompa al capdamunt. Aquí hi ha dos temples de gran importància, on arriba en pelegrinatge gent del Nepal i de l’Índia.

11 NOV.- MUKTINATH – JOMSOM
Descendim a través d’un escenari desèrtic i impressionant, seguint l’antiga ruta de les caravanes del Kali Gandaki, acompanyats d’impressionants vistes sobre el massís dels Nilgiris (7.061 m) i del Dhaulagiri: conegut com la “Muntanya Blanca” (8.167 m) .

12 NOV.- VOL JOMSOM / POKHARA
A l’hora indicada, trasllat a l’aeroport per sortir en un curt i espectacular vol cap a Pokhara (930 m). A l’arribada, recepció a l’aeroport per al trasllat a l’hotel. Resta del dia lliure. Pokhara és una ciutat que per la seva ubicació geogràfica es converteix en un enclavament perfecte per recuperar-se d’una ruta de trekking. En les seves proximitats trobem diversos assentaments tibetans.

13 NOV.- VOL POKHARA / KATHMANDÚ
Hotel fins a les 12 hores. A l’hora indicada trasllat a l’aeroport, per sortir en vol cap a Kathmandú. A l’arribada recepció a l’aeroport per al trasllat a l’hotel. Resta del temps lliure.

14 NOV.- VOL KATHMANDÚ / ESTAMBUL
Després de l’esmorzar, sortida cap a l’aeroport i embarcament cap al migdia en el nostre vol de tornada a Barcelona, ​​encara que primer passarem una nit a Estambul. Arribada a Estambul, recollida del voucher de l’hotel on passarà la nit, trasllat i allotjament.

15 NOV.- VOL ESTAMBUL / BARCELONA
Trasllat a l’aeroport i embarcament en el vol a Barcelona. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 10 a 16 persones 1.820 €
En base a grup de 6 a 9 persones 1.910 €
En base a grup de 4 a 5 persones 2.035 €
Suplement Habitació Individual (només en hotels) 320 €
Habitació Compartida ** Garantida
Taxes Aèries (Aprox.) 340 €
GRUP MÍNIM 4 PERSONES
** NOTA: En aquest viatge si la reserva s’ha fet amb un mínim de 30 dies i s’ha sol·licitat habitació a compartir, l’agència no aplicarà el suplement d’habitació individual, sempre que s’estigui disposat a compartir amb un home o dona indistintament.
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Recepció a l’aeroport de Kathmandú a l’arribada.
Vols domèstics Jomson / Pokhara / Kathmandú.
Trasllats especificats.
Allotjament en hotel 1ª categoria durant les nits en Kathmandú i categoria turista en Pokhara, en base a habitació doble amb bany privat.
Allotjament en lodges / tea houses durant el trekking en base habitacions múltiples amb bany a compartir.
Alimentació especificada en el quadre d’itinerari.
Guia local de parla anglesa i portejadors durant el trekking.
Permís de trekking als Annapurnes.
Assegurança d’assistència en viatge amb cobertura de trekking.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre.
Equip personal de trekking ni sac de dormir (possibilitat de llogar-lo en destí).
Visites i activitats no especificades a Kathmandú i la vall.
Entrades als llocs a visitar.
Propines i extres personals.
Visat Nepal (40 USD aprox.).
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació