Àsia
Destinació
14 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

Gaudirem dels paisatges dels Annapurnes amb un dels millors trekkings que es poden fer al Nepal. Observarem boscos de bambú, rius i cascades, mentre ens envoltem dels gegants de l’Himàlaia, allotjant-nos en les conegudes “tea houses”.

Veure fitxa completa del viatge

DATES DE SORTIDA 2019: 02, 04 i 18 AGOST
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL BARCELONA / KATHMANDÚ A bord
2 ARRIBADA A KATHMANDÚ Hotel
3 KATHMANDÚ E Hotel
4 VOL KATHMANDÚ / POKHARA – KHANDE. TREK A POTHANA E / D / S Lodge
5 POTHANA – CHUMRUNG E / D / S Lodge
6 CHUMRUNG – DOVAN E / D / S Lodge
7 DOVAN – MACHHAPUCHRE BASE CAMP E / D / S Lodge
8 MACHHAPUCHRE BASE CAMP – ANNAPURNA BASE CAMP – BAMBOO E / D / S Lodge
9 BAMBOO – JHINU E / D / S Lodge
10 JHINU – NAYAPUL – POKHARA E / D Hotel
11 POKHARA – BANDIPUR E Hotel
12 BANDIPUR – KATHMANDÚ E Hotel
13 KATHMANDÚ E Hotel
14 VOL KATHMANDÚ / BARCELONA E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

Dia 1.- Vol Barcelona / Kathmandú
Prenem el vol de sortida des de Barcelona en direcció a Kathmandú, amb una escala intermèdia, fent nit a bord.

Dia 2.- Arribada a Kathmandú
Arribada a Kathmandú, recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel. Dia lliure per gaudir de la ciutat del Kathmandú i la seva vall. Kathmandú, la capital del Nepal, es troba enmig d’un espectacular vall. Aquesta ciutat alegre i colorista com poques, posseeix bellíssims monuments i racons, a més de mercats i carrers com Makhan Tole, en la qual encara es respira molt profundament l’ambient d’una localitat nepalesa de l’Edat Mitjana.
Destaca la plaça Durbar, que situada al cor de l’antiquíssima ciutat, és el nucli històric fonamental. Altres monuments d’interès són el Palau Reial, conegut com Hanuman Dhoka i residència de l’antiga dinastia Malla, i l’elegant pagoda de Narayana Mandir. Als barris del sud de la capital, molt menys freqüentats, poden contemplar-se vells santuaris i atrotinats edificis que proporcionen un ambient diferent al que ja visitat.
A 6 km trobem la ciutat de Patan, és un veritable santuari d’art religiós i profà. S’estén a l’altra banda del riu Bagmati des Kathmandú i es prea dels seus temples i artesans, a més d’haver acollit la creació de les belles obres que decoren la sorprenent plaça Durbar, plena de la major mostra d’arquitectura newari del Nepal. Nit a Kathmandú.

Dia 3.- Kathmandú
Disposem del dia lliure per poder continuar coneixent la ciutat i els voltants. Una dels llocs més interessants és Swayambunath, coneguda per ser la seu del monestir budista més important del país. A la vall també es pot visitar el conjunt de temples de Pasupatinath i el segon centre més important de peregrinació per als hinduistes i on hi ha un lloc de cremacions semblant als del Ganges. Bodnath és una de les estupes més grans lloc on es concentra la població tibetana del Nepal.

Dia 4.- Vol Kathmandú / Pokhara. Trasllat a Khande i trekking a Pothana
Esmorzar i trasllat a l’aeroport per agafar el vol a Pokhara. Arribada i trasllat en vehicle a Khande, des d’on iniciem el trekking fins a Pothana via Australian Camp (2100m). Arribada i allotjament.

Dia 5.- Pothana – Chumrung
Esmorzar i començament de l’etapa fins Deurali. Des d’aquí el camí baixa fins Berikharka a través de boscos. Continuem en pla fins arribar a Landruk. Pel camí creuarem pobles de cultura Gurung amb terrasses de cultiu i verds turons. Des Landruk baixem fins Manera Khola, per ascendir després fins Jhinu Danda i arribar a Chumrung, on passarem la nit.

Dia 6.- Chumrung – Dovan
Esmorzar. Continuem al llarg de Modi Khola passant per pujols boscosos; creuarem un pont en suspensió per pujar cap a Sinuwa Danda. El camí passa per un bosc fins arribar a Khuldighar. Descendim per escales de pedra a través d’un bosc de bambú fins arribar a Dovan, on ens allotjarem.

Dia 7.- Dovan – Camp Base Machhapuchre
L’etapa d’avui comença amb una gradual ascensió pel camí que segueix el curs del riu. Creuarem boscos de bambú i de roures, a més de petits ponts. Aquest camí passa per llocs solitaris, on es poden apreciar gran varietat de fauna, especialment passant per Hinko Cave. Després de mitja hora caminant des Deurali, ens trobarem envoltats de muntanyes nevades. Seguim l’itinerari fins Bagar. L’última part del recorregut fins arribar al camp base de l’Machhapuchre és cansada, però la recompensa que trobarem val la pena, ja que tindrem espectaculars vistes del Mt Hiunchuli, Annapurna South, Annapurna I, Annapurna II, Annapurna III, Fishtail i Machhapuchre. Nit al camp base de l’Machhapuchre.

Dia 8.- Machhapuchre – Camp Base Annapurna – Bamboo
L’etapa d’avui serà llarga. Sortirem molt d’hora cap al camp base dels Annapurnes, on la vegetació desapareix gairebé per complet a causa de l’altura. Tindrem l’oportunitat de veure la sortida del sol a l’Himàlaia des del camp base dels Annapurnes. Després de l’esmorzar descendim de nou desfent el camí i passant per Deurali i Dovan, fins arribar a Bamboo. Tindrem espectaculars vistes del Fishtail i el Hiunchuli.

Dia 9.- Bamboo – Jhinu
Després de l’esmorzar desfem el camí fins Chumrung Khola; creuem el pont i baixem més de 1000 escales fins al poble de Chumrung, des d’on ens dirigim a Jinhua Danda, que té unes fonts termals d’aigua calenta que podrem utilitzar abans d’arribar al poble.

Dia 10.- Jhinu – Nayapul – Pokhara
Esmorzar i sortida en direcció a Nayapul seguint el curs del riu cap Modi Khola via New bridge i el poble de Kyumi. Seguim fins Birethati i en mitja hora més arribem a Nayapul, on pararem a descansar per tornar a vehicle a Pokhara.

Dia 11.- Pokhara – Bandipur
Esmorzar i sortida per carretera cap a Bandipur (80 km aprox). Bandipur és un poble típic Newar, situat al cim d’un turó (1.300 m) des d’on podrem contemplar els pics de Himalchuli, Manaslu i els Annapurnes. Fins a l’any 1998, Bandipur va ser poc accessible, només hi havia un camí de difícil accés que arribava fins a la població, aquest aïllament ha contribuït possiblement a salvar l’arquitectura dels seus edificis i tot això li dóna un encant especial a aquesta població. Visita i nit a Bandipur.

Dia 12.- Bandipur – Kathmandú
Després de l’esmorzar, sortida des de Bandipur cap Kathmandú per carretera (uns 150 km), en un recorregut que segons el trànsit de la carretera pot trigar entre 3 i 6 hores. Arribada a Kathmandú i resta del dia lliure. Nit en hotel a Kathmandú.

Dia 13.- Kathmandú
Esmorzar i dia lliure per gaudir de la ciutat de Kathmandú i la seva vall. Nit a Katmandú.

Dia 14.- Vol Kathmandú / Barcelona
A l’hora prevista trasllat a l’aeroport i embarcament en el vol de tornada a Barcelona. Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 10 a 16 persones 1.640 €
En base a grup de 6 a 9 persones 1.695 €
En base a grup de 4 a 5 persones 1.815 €
Suplement Habitació Individual (només en hotels) 285 €
Habitació Compartida ** Garantida
Taxes Aèries (Aprox.) 330 €
GRUP MÍNIM 4 PERSONES
** NOTA: En aquest viatge si la reserva s’ha fet amb un mínim de 30 dies i s’ha sol·licitat habitació a compartir, l’agència no aplicarà el suplement d’habitació individual, sempre que s’estigui disposat a compartir amb un home o dona indistintament.
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Recepció a l’aeroport de Kathmandú a l’arribada.
Vol domèstic Kathmandú / Pokhara.
Transport per carretera en vehicle privat en els trams especificats.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Activitats especificades.
Guia local de parla anglesa i portejadors durant el trekking.
Permisos de trekking als Annapurnes.
Assegurança d’assistència en viatge amb cobertura de trekking.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat de Nepal. Es tramita a l’arribada a l’aeroport (25 USD aprox. i 2 fotografies).
Alimentació no especificada en el quadre.
Equip personal de trekking ni sac de dormir (possibilitat de llogar-lo en destí).
Visites i activitats no especificades a Kathmandú i la vall.
Entrades als llocs a visitar.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació