Àsia
Destinació
26 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Viatge de trekking vorejant el Manaslu (8.163 m), el vuitè cim més alt del planeta. Situada a prop del Tibet, la ruta transcorre a través de petits pobles de caràcter tibetà. Durant les nostres caminades per senders gaudirem de les impressionants vistes de la serralada de l’Himàlaia.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / KATHMANDÚ A bord
2 ARRIBADA A KATHMANDÚ Hotel
3 KATHMANDÚ – ARUGHAT BAZAAR – SOTI KHOLA E / D / S Lodge
4 SOTI KHOLA – MACHHA KHOLA E / D / S Lodge
5 MACHHA KHOLA – JAGAT E / D / S Lodge
6 JAGAT – FOREST CAMP E / D / S Lodge
7 FOREST CAMP – GHAP E / D / S Lodge
8 GHAP – LHO E / D / S Lodge
9 LHO – SAMA GAON E / D / S Lodge
10 SAMA GAON. DIA D’ACLIMATACIÓ E / D / S Lodge
11 SAMA GAON – SAMDO E / D / S Lodge
12 SAMDO – DHARMASALA E / D / S Lodge
13 DHARMASALA – BIMTANG E / D / S Lodge
14 BIMTANG – TILCHE E / D / S Lodge
15 TILCHE – DHARAPANI E / D / S Lodge
16 DHARAPANI – KOTO E / D / S Lodge
17 KOTO – PISANG E / D / S Lodge
18 PISANG – MANANG E / D / S Lodge
19 MANANG – TILICHO LAKE BASE CAMP E / D / S Lodge
20 TILICHO LAKE BASE CAMP – TILICHO HIGH CAMP E / D / S Tenda
21 TILICHO HIGH CAMP – MESOKANTO LA – CHAURI KHARKA E / D / S Tenda
22 CHAURI KHARKA – JOMSOM E / D / S Lodge
23 VOL JOMSOM / POKHARA E / D / S Hotel
24 VOL POKHARA / KATHMANDÚ E / D / S Hotel
25 VOL KATHMANDÚ / CIUTAT D’ORIGEN E A bord
26 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

DIA 1.- VOL CIUTAT D’ORIGEN / KATHMANDÚ
Sortida en vol amb destinació a Kathmandú, amb connexions intermèdies. Nit a bord.

DIA 2.- KATHMANDÚ
A l’arribada, recepció a l’aeroport per trasllat a l’hotel. Resta del temps lliure.

DIA 3.- KATHMANDÚ – ARUGHAT BAZAAR – SOTI KHOLA (730 m)
Sortida en vehicle per la Kathmandú-Pokhara Highway (5-6 hores aprox.), fins a un punt on es gira cap a la població de Gorkha. Des d’aquí la carretera es torna més difícil, fins arribar a Arughat Bazaar, des d’on comença el trekking amb un suau ascens seguint el riu Budi Gandaki, mentre travessem camps d’arròs, pintorescs pobles i podem observar els costums locals d’aquesta zona del país. Arribada a Soti Khola, on ens allotgem per passar la nit.

DIA 4.- SOTI KHOLA – MACHHA KHOLA (930 m)
En aquesta jornada la geografia va canviant, l’àmplia vall s’estreny i alhora el camí s’endinsa en un altre vall escarpada, passant per petits pobles situats en les vessants fins a arribar a Machha Khola (930 m), on passem aquesta nit.

DIA 5.- ​​MACHHA Khola – JAGAT (1310 m)
Continuació de la ruta creuant el Machha Khola, per després passar pel diminut poble de Khola Bensi, des d’on es va a les aigües termals de Tatopani. Després d’un curt tram a través del bosc, arribada a una solitària tea house a Doban. En aquesta zona el Budi Gandaki, descendeix vertiginosament, en una impressionant sèrie de ràpids. Des de Lauri, cal creuar el riu a través d’un pont penjant i ascendir per un camí fins a arribar als camps de Jagat (1310 m), on dormirem.

DIA 6.- JAGAT – FOREST CAMP (1860 m)
Començament de la jornada descendint una llarga sèrie de graons de pedra fins al riu, per ascendir de nou per un turó aterrassat, fins a Saguleri, des d’on es gaudeix d’una bonica vista i es pot veure el Sringi Himal (7187 m). Continuem cap amunt, a través d’una gola amb impressionants cascades creuant el riu fins a tres vegades. Dormirem a prop de la població de Deng.

DIA 7.- FOREST CAMP – GHAP (2380 m)
Sortim en direcció al poble de Llana i entrem en zona budista, trobant en el camí pedres amb oracions gravades i multitud de banderes d’oració. El canvi cultural és obvi, com també el canvi de clima a causa de l’altitud. Continuem fins al poble de Ghap (2380 m), on dormirem.

DIA 8.- GHAP – LHO (3180 m)
En la jornada d’avui, poc a poc i gradualment es va guanyant alçada, entrant en un territori més alpí. A la ruta cap a Manrung es troben nombrosos Manis (pedres gravades amb oracions) i cal creuar el riu tres vegades. Deixant enrere el poble se segueix a través d’extenses pastures, creuant un torrent que flueix de la glacera de Lidanda, fins arribar al poble tibetà de Sho (3000 m), des d’on es tenen increïbles vistes del Manaslu Nord. Continuació cap a Lho (3180 m), on es troben un petit monestir, alguns manis i nombrosos chorten i on es passa la nit.

DIA 9.- LHO – SAMA GAON (3520 m)
Seguint el marge dret del riu, amb vistes al pic 29, llarga caminada fins als camps on es troba Sama Gaon (3520 m), on dormirem. Caminada fins al gompa Sama (20 min aprox.).

DIA 10.- SAMA GAON. DIA D’ACLIMATACIÓ
Dia dedicat a l’aclimatació a l’altitud, amb possibilitat de passejar o simplement relaxar-nos.

DIA 11.- SAMA GAON – SAMDO (3850 m)
Continuació de la ruta remuntant el curs del Budi Gandaki, entre un paisatge d’espectaculars muntanyes, sobresortint l’impressionant Manaslu. Després de creuar a la riba est del riu, s’arriba a Samdo, l’últim assentament permanent de la vall, on dormirem.

DIA 12.- SAMDO – DHARMASALA (4480 m)
Després de deixar enrere el poble de Samdo, es creua la riera provinent del Gya la, fins arribar a les ruïnes d’un altre poble, conegut com Larkya Bazaar, del que es diu va prosperar gràcies al seu comerç amb Tibet, avui pràcticament desaparegut. Continuem fins a les proximitats del glaciar Larkya, on es troba el lodge de Dharmasala (4460 m), on passarem la nit.

DIA 13.- DHARMASALA – BIMTANG (3710 m)
Comencem amb un curt ascens fins arribar a una vall a la part nord del glaciar Larkya, amb bones vistes sobre dels pics Cho Danda i Larkya. Continuem per la morrena ascendint gradualment fins a l’última part del pas, on es torna una mica més escarpat. Disposarem d’excepcionals vistes del Himlung Himal, Kangguru i de l’enorme Annapurna II. Arribada a Bimtang (3710m), on passem la nit. Caminada d’ascens (1 hora aprox.) a través d’un camí en la morrena fins a Tanbuche (3900 m), en un agradable bosc.

DIA 14.- BIMTANG – TILCHE (2217 m)
Continuem el trekking trobant en el camí pedres d’oració i cases desertes, en una zona d’altes pastures. Després baixem fins a la vall del Burdin Khola, a l’àrea del camp base de la cara oest del Manaslu. Hi ha una excel·lent vista des d’una aresta a 4150 metres de la cara sud-est del Manaslu i de la cara sud-oest del Annanpurna II. Continuació del descens entre boscos, seguint un sender per una estreta vall fins arribar a les altes terres cultivades de Karche (2785 m).
Realitzem llavors un ascens a través de camps aterrassats fins al pas de Karche la, des d’on s’albira una vall verda densament arbrada i arribem a Tilche (2217 m), on passem la nit.

DIA 15.- TILCHE – DHARAPANI (1925 m)
Descendim creuant el riu Marsyandi, ens incorporem a la ruta del tour dels Annapurnes per arribar a Dharapani (1925 m), i ens prenem la resta del dia de descans en aquesta localitat per recuperar energies per al proper pas de muntanya de Mesokanto.

DIA 16.- DHARAPANI – KOTO (2610 m)
La jornada discorre travessant Bagarchhap i després a través de boscos de pins i roures, passant per Dhanakyu abans d’arribar a una eixordadora cascada. A mesura que avança, el Marsyangdi Khola penetra en un congost i el camí es fa més agrest i es converteix en empinats graons de pedra. Prosseguim per una senda entre magnífics rododendres cap Ratamron i continuem per una suau pendent fins a creuar un rierol. Entrem llavors en un bosc de pins i tallem a través d’un vessant fins al poblet de Koto (2610 m).

DIA 17.- KOTO – PISANG (3210 m)
El camí contínua a través d’un bosc de pins i avets fins a Chame (2720 m), la capital administrativa del districte de Manang, i seguim amb una bonica vista del Lamjung Himal (6893m), il·luminat amb el sol del matí. Ascendim per la vall, entre enormes horts de pomeres, passant per boscos de pins i avets, per arribar a una alta àrea rocosa. El camí continua fins arribar a Bratang, una antiga estació militar que va albergar les tropes que van lluitar contra els revolucionaris Khampa.
Pugem després fins travessar el riu per un pont de fusta i continuar per un alt i tortuós camí abans de creuar de nou a la riba dreta i seguir a través d’un bosc de pins fins arribar a la vall, on canvia la seva forma de V a forma d’U (la coma) obrint-se i mostrant una vista espectacular. Allotjament a Pisang (3210 m).

DIA 18.- PISANG – MANANG (3500 m)
Continuació de la ruta per un camí amb excel·lents vistes de la vall de Manang, el pic Tilicho (7134 m), la cara nord-est de l’Annapurna II, Gangapurna (7455 m) Annapurna III, Annapurna IV (7525 m), etc… i passant pels pobles de Mungji i Bryaga amb el seu esplèndid monestir. Després d’un curt ascens, s’arriba a Manang (3450 m), un gran poble que sorprèn per la seva ubicació en aquesta remota regió muntanyosa. Ens desviem a l’esquerra de la ruta principal fins Khangsar (3770 m), on dormim en un lodge.

DIA 19.- MANANG – TILICHO LAKE BASE CAMP (4150 m)
Continuació de l’ascens fins al Camp Base del Tilicho (4140 m), on passem la nit.

DIA 20.- TILICHO LAKE BASE CAMP – TILICHO HIGH CAMP (4900 m)
S’uneix a nosaltres l’equip d’expedició i seguim amb l’ascens fins arribar a la riba est del llac Tilicho, ja a uns 5.000 metres d’altura, arribant finalment al Tilicho High Camp, on acamparem.

DIA 21.- TILICHO HIGH CAMP – MESOKANTO LA (5.340 m) – CHAURI KHARKA (4.300 m)
Avui ascendim per creuar per la collada de Mesokanto La (5340 m) i baixem després fins a la zona de Chauri kharka, on acamparem a uns 4.300 metres d’altura.

DIA 22.- CHAURI KHARKA – JOMSOM (2750 m)
Des del campament baixem seguint el curs del Kali Gandaki fins a un pas a 3040 metres d’altura. Continuem finalment fins a Jomsom. Arribada i trasllat al lodge.

DIA 23.- VOL JOMSOM / POKHARA
A l’hora indicada, sortida en vol cap a Pokhara (35 minuts aprox.). Arribada, recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel. Resta del temps lliure.

DIA 24.- VOL POKHARA / KATHMANDÚ
Hotel fins a les 12 hores. A l’hora indicada, trasllat a l’aeroport per sortir en vol cap a Kathmandú. Arribada, recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel. Dia lliure per poder realitzar les últimes visites i compres.

DIA 25.- VOL KATHMANDÚ / CIUTAT D’ORIGEN
Hotel fins a les 12 hores. Temps lliure per a poder realitzar les últimes visites i compres. A l’hora indicada, trasllat a l’aeroport per embarcar en el vol de tornada a la nostra ciutat d’origen.

DIA 26.- ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 10 a 16 persones 2.950 €
En base a grup de 6 a 9 persones 3.175 €
En base a grup de 4 a 5 persones 3.435 €
En base a grup de 2 a 3 persones 3.730 €
Suplement Habitació Individual 340 €
Taxes Aèries (Aprox.) 345 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Recepció a l’aeroport de Kathmandú a l’arribada.
Vols domèstics Jomson / Pokhara / Kathmandú.
Trasllats especificats.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Entrada al Parc Nacional de Manaslu.
Guia local de parla anglesa i portejadors durant el trekking.
Permisos de trekking i permís especial àrea de Manaslu.
Material d’us col·lectiu durant el trekking.
Assegurança d’assistència en viatge amb cobertura de trekking.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Nepal. Es tramita a l’arribada a l’aeroport (50 USD aprox.).
Alimentació no especificada en el quadre.
Equip personal de trekking ni sac de dormir (possibilitat de llogar-lo en destí).
Visites i activitats no especificades a Kathmandú, la vall i Pokhara.
Entrades als llocs a visitar.
Propines i extres personals.
Taxes d’aeroport.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari