Àsia
Destinació
17 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Gaudirem dels paisatges dels Annapurnes amb un dels millors trekkings que es poden fer al Nepal. Observarem boscos de bambú, rius i cascades, mentre ens envoltem dels gegants de l’Himàlaia, allotjant-nos en lodges també coneguts com “tea houses”.

Veure fitxa completa del viatge

SALIDA: 30 OCTUBRE 2019
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
30 OCT VOL BARCELONA / KATHMANDÚ A bord
31 OCT ARRIBADA A KATHMANDÚ Hotel
01 NOV KATHMANDÚ E Hotel
02 NOV VOL KATHMANDÚ / POKHARA – KHANDE. TREK A POTHANA (1.900 m) E / D / S Lodge
03 NOV POTHANA – CHUMRUNG (2.170 m) E / D / S Lodge
04 NOV CHUMRUNG – DOVAN (2.505 m) E / D / S Lodge
05 NOV DOVAN – MACHHAPUCHRE BASE CAMP (3.700 m) E / D / S Lodge
06 NOV MACCHAPUCHRE BASE CAMP – ANNAPURNA BASE CAMP (4.110 m) – BAMBOO (2.335 m) E / D / S Lodge
07 NOV BAMBOO – JHINU (1.780 m) E / D / S Lodge
08 NOV JHINU – NAYAPUL. TRASLLAT A POKHARA E / D Hotel
09 NOV POKHARA E Hotel
10 NOV POKHARA – SELVA DE CHITWAN E / D / S Hotel
11 NOV SELVA DE CHITWAN E / D / S Hotel
12 NOV SELVA DE CHITWAN – KATHMANDÚ E Hotel
13 NOV KATHMANDÚ E Hotel
14 NOV VOL KATHMANDÚ / ESTAMBUL E Hotel
15 NOV VOL ESTAMBUL / KATHMANDÚ
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

30 OCT.- Vol Barcelona / Kathmandú
Sortida en el vol des de Barcelona en direcció a Kathmandú, amb una escala intermèdia. Nit a bord.

31 OCT.- Arribada a Kathmandú
Arribada a Kathmandú, recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel. Dia lliure per gaudir de la ciutat del Kathmandú i la seva vall. Kathmandú, la capital del Nepal, es troba enmig d’una espectacular vall. Aquesta ciutat alegre i colorista com poques, posseeix bells monuments i racons, a més de mercats i carrers com Makhan Tole, en la qual encara es respira molt profundament l’ambient d’una localitat nepalesa de l’Edat Mitjana.
Destaca la plaça Durbar, que situada al cor de l’antiquíssima ciutat, és el nucli històric fonamental. Altres monuments d’interès són el Palau Reial, conegut com Hanuman Dhoka i residència de l’antiga dinastia Malla, i l’elegant pagoda de Narayana Mandir. Als barris del sud de la capital, molt menys freqüentats, poden contemplar-se vells santuaris i atrotinats edificis que proporcionen un ambient diferent al que ja visitat. A 6 km trobem la ciutat de Patan, és un veritable santuari d’art religiós i profà. S’estén a l’altra banda del riu Bagmati des Kathmandú i es prea dels seus temples i artesans, a més d’haver acollit la creació de les belles obres que decoren la sorprenent plaça Durbar, plena de la major mostra d’arquitectura newari del Nepal. Nit a Kathmandú.

01 NOV.- Kathmandú
Disposem del dia lliure per poder continuar coneixent la ciutat i els voltants. Una dels llocs més interessants és Swayambunath, coneguda per ser la seu del monestir budista més important del país. A la vall també es pot visitar el conjunt de temples de Pasupatinath i el segon centre més important de peregrinació per als hinduistes i on hi ha un lloc de cremacions semblant als del Ganges. Bodnath és una de les estupes més grans lloc on es concentra la població tibetana del Nepal.

02 NOV.- Vol Kathmandú / Pokhara. Trasllat a Khande i trekking a Pothana
Esmorzar i trasllat a l’aeroport per agafar el vol a Pokhara. Arribada i trasllat en vehicle a Khande, des d’on iniciem el trekking fins a Pothana via Australian Camp (2100m). Arribada i allotjament.

03 NOV.- Pothana – Chumrung
Esmorzar i inici de l’etapa fins a Deurali. Des d’aquí el camí baixa fins a Berikharka a través de boscos. Continuem en pla fins arribar a Landruk. Pel camí creuarem pobles de cultura Gurung amb terrasses de cultiu i verds turons. Des de Landruk baixem fins Manera Khola, per ascendir després fins Jhinu Danda i arribar a Chumrung, on passarem la nit.

04 NOV.- Chumrung – Dovan
Esmorzar. Continuació al llarg de Modi Khola passant per pujols boscosos. Creuarem un pont en suspensió per ascendir cap a Sinuwa Danda. El camí passa per un bosc fins arribar a Khuldighar. Descendim per escales de pedra a través d’un bosc de bambú fins a Dovan, on ens allotjarem.

05 NOV.- Dovan – Machhapuchre Base Camp
L’etapa d’avui comença amb una gradual ascensió seguint el curs del riu. Creuarem boscos de bambú i de roures, a més de petits ponts. Aquest camí passa per llocs solitaris, on es poden apreciar gran varietat de fauna, especialment passant per Hinko Cave. Després de mitja hora caminant des de Deurali, ens trobarem envoltats de muntanyes nevades. Seguim l’itinerari fins a Bagar. L’última part del recorregut fins arribar al camp base del Machhapuchre és cansada, però la recompensa que trobarem val la pena, ja que tindrem espectaculars vistes del Hiunchuli, Annapurna Sud, Annapurna I, Annapurna II, Annapurna III, Fishtail i Machhapuchre. Nit al camp base del Machhapuchre.

06 NOV.- Machhapuchre Base Camp – Annapurna Base Camp – Bamboo
L’etapa d’avui serà llarga. Sortirem molt d’hora cap al camp base dels Annapurnes, on la vegetació desapareix gairebé per complet a causa de l’altura. Tindrem l’oportunitat de veure la sortida del sol a l’Himàlaia des del camp base dels Annapurnes. Després de l’esmorzar descendim de nou desfent el camí i passant per Deurali i Dovan, fins arribar a Bamboo. Tindrem espectaculars vistes del Fishtail i el Hiunchuli.

07 NOV.- Bamboo – Jhinu
Després de l’esmorzar desfem el camí fins Chumrung Khola; creuem el pont i baixem més de 1000 escales fins al poble de Chumrung, des d’on ens dirigim a Jinhua Danda, que té unes fonts termals d’aigua calenta que podrem utilitzar abans d’arribar al poble.

08 NOV.- Jhinu – Nayapul – Pokhara
Esmorzar i sortida en direcció a Nayapul seguint el curs del riu cap Modi Khola via New bridge i el poble de Kyumi. Seguim fins a Birethati i en mitja hora més arribem a Nayapul, on pararem a descansar per tornar a vehicle a Pokhara.

09 NOV.- Pokhara
Dia lliure a Pokhara. Es pot visitar el temple Bindabasini, la cova Gupteshwor, la cascada de Devis Fall, el Camp de Refugiats dels tibetans de Tashiling i gaudir d’un passeig en vaixell pel llac Fewa. Si vols, a la tarda també pots pujar a l’estupa de la Pau Mundial (2 hores caminant per pujar i 1 hora per baixar). Nit a Pokhara.

10 NOV.- Pokhara – Selva de Chitwan
Esmorzar i sortida per carretera cap a la selva de Chitwan. La Selva de Chitwan és considerada com un dels millors llocs d’Àsia per veure fauna salvatge en llibertat. Durant l’estada a la reserva, s’efectuarà un safari en elefant, un passeig per la jungla i un descens del riu Budhi Rapti en canoa. Nit a Chitwan.

11 NOV.- Selva de Chitwan
Esmorzar i continuació de les activitats per la selva. Nit a Chitwan.

12 NOV.- Selva de Chitwan – Kathmandú
Després de l’esmorzar, sortida per carretera des de Chitwan cap a Kathmandú (uns 100 km), en un recorregut que segons el trànsit de la carretera pot trigar entre 4 i 6 hores. Arribada a Kathmandú i resta del dia lliure. Nit en hotel a Kathmandú.

13 NOV.- Kathmandú
Esmorzar i dia lliure per gaudir de la ciutat de Kathmandú i la seva vall. Nit a Kathmandú.

14 NOV.- Vol Kathmandú / Estambul
A l’hora prevista trasllat a l’aeroport i sortida en el vol de tornada a Barcelona, ​​parant primer a Estambul per fer nit.

15 NOV.- Vol Estambul / Barcelona
Sortida a l’hora prevista per agafar el vol a Barcelona. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 10 a 16 persones 1.705 €
En base a grup de 6 a 9 persones 1.770 €
En base a grup de 4 a 5 persones 1.880 €
En base a grup de 2 a 3 persones 1.995 €
Suplement Habitació Individual (només en hotels) 370 €
Taxes Aèries (Aprox.) 340 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Recepció a l’aeroport de Kathmandú a l’arribada.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Vol domèstic Kathmandú / Pokhara.
Transport per carretera en vehicle privat als trams indicats.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Activitats especificades.
Guia local de parla anglesa i portejadors durant el trekking.
Permisos de trekking als Annapurnes.
Assegurança d’assistència en viatge amb cobertura de trekking.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat de Nepal. Es tramita a l’arribada a l’aeroport (25 USD aprox. i 2 fotografies).
Alimentació no especificada en el quadre.
Equip personal de trekking ni sac de dormir (possibilitat de llogar-lo en destí).
Visites i activitats no especificades a Kathmandú i la vall.
Entrades als llocs a visitar.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació