Amèrica del Sud
Destinació
19 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

En aquest espectacular trek recorrerem un dels circuits d’alta muntanya més espectaculars del món. Caminant per camins per sobre dels 4.000 metres, creuarem valls i passos d’altura sota l’atenta mirada d’escarpats cims i pics nevats que en molts casos superaran els 6.000 metres d’altitud. Durant les caminades muntarem els nostres campaments al costat de llacunes i rius d’aigües cristal·lines, on podrem apreciar la flora i fauna típica de la regió Andina. Com a curiositat veurem el Siula Grande, la mítica muntanya on va succeir l’èpica història de l’escalador Joe Simpson que va ser portada al cinema sota el títol “Touching the Void”.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE JULIOL A SETEMBRE 2022
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / LIMA Hotel
2 LIMA – HUARAZ E Hotel
3 HUARAZ – LAGUNA WILCACOCHA – HUARAZ E / P Hotel
4 HUARAZ – PORTACHUELO DE LLANGANUCO – HUARAZ E / P Hotel
5 HUARAZ – CUARTEL HUAYIN E / D / S Acampada
6 CUARTEL HUAYIN – PASO QAQANAN – MITUCOCHA E / D / S Acampada
7 MITUCOCHA – PASO CARHUAC – CARHUACOCHA E / D / S Acampada
8 CARHUACOCHA – PASO SIULA – HUAYHUASH E / D / S Acampada
9 HUAYHUASH – PASO PORTACHUELO – VICONGA E / D / S Acampada
10 VICONGA – PASO CUYOC – HUANAC PATAY E / D / S Acampada
11 HUANAC PATAY – HUAYLLAPA – HUATIAC E / D / S Acampada
12 HUATIAC – TAPUSH – GASHCAPAMPA E / D / S Acampada
13 GASHCAPAMPA – LAGUNA JAHUACOCHA E / D / S Acampada
14 LAGUNA JAHUACOCHA E / D / S Acampada
15 LAGUNA JAHUACOCHA – PAMPA LLÁMAC – HUARAZ E / D / S Hotel
16 HUARAZ E / D / S Hotel
17 HUARAZ – LIMA E Hotel
18 VOL LIMA / CIUTAT D’ORIGEN E
19 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / PICNIC = P / SOPAR = S

Dia 01 | Vol Ciutat d’origen / Lima
Inici del viatge en vol regular cap a la ciutat de Lima. Després de realitzar els tràmits d’entrada al país ens traslladarem a un cèntric hotel. Nit en hotel.

Dia 02 | Lima – Huaraz
Després d’esmorzar ens traslladarem al terminal de busos on prendrem un bus de línia regular que ens portarà en unes 8 hores fins a Huaraz (3.052 msm), la capital de la regió de Ancash. Aquesta ciutat es troba en l’anomenat Carreró de Huaylas, una allargada vall de la Serralada Andina encaixonat entre la Serralada Negra a l’oest i la Serralada Blanca a l’est. Ens traslladarem a l’hotel i tindrem la resta de la tarda lliure per a recórrer al nostre aire aquesta agradable ciutat. Nit en hotel.

Dia 03 | Huaraz – Laguna Wilkacocha – Huaraz
Avui realitzarem el nostre primer trekking de aclimatamiento a l’altura. Després d’esmorzar ens traslladarem fins a Santa Cruz (3.400 msm), des d’on començarem a caminar fins a arribar a la petita llacuna Wilkacocha. Des d’aquest lloc tindrem una vista privilegiada de la majoria de les muntanyes de la Serralada Blanca. Després de recórrer una mica la zona del mirador i menjar alguna cosa, tornarem a Huaraz pel mateix camí arribant a primera hora de la tarda. Tarda lliure i nit en hotel.

Dia 04 | Huaraz – Laguna Churup – Huaraz
Avui realitzarem la segona caminada d’aclimatació en la Serralada Blanca. Després d’esmorzar sortirem en vehicle cap al costat aquest de Huaraz amb direcció a Pitec, on es troba el control d’accés al Parc Nacional Huascarán, on realitzarem els tràmits d’accés al parc. Des d’aquest punt iniciarem un ascens d’unes dues hores per una sendera fins a arribar a una zona rocosa -que no requereix de cap preparació especial- que ens portarà fins a la preciosa Laguna Churup (4.450 msm). Després de descansar i gaudir de les precioses vistes, menjarem alguna cosa i iniciarem el camí de tornada a Huaraz. Nit en hotel.

Dia 05 | Huaraz – Cuartel Huayin
Després d’esmorzar sortirem d’hora en el nostre vehicle privat a la recerca de Matacancha o Cuartel Huayin (4.150 m). Durant el viatge que durarà unes 4-5 hores anirem deixant enrere pobles andins de vida tradicional, submergits en un paisatge realment espectacular. Arribats a destí instal·larem el nostre camp basi és un lloc especialment interessant, amb espectaculars vistes a la cara nord dels nevats Rondoy (5.870 m) i Ninashanca (5.607 m). Nit en campament.

Dia 06 | Cuartel Huayin – Pas Qaqanan – Mitucocha
Després del nostre primer esmorzar envoltat de muntanyes, iniciarem el nostre treeking a la recerca del nostre primer pas d’altura, el Cacananpunta (4.700 m), que ens regalarà unes precioses vistes a les valls baixes de la serralada de Huayhuash. Descendirem el pas per una preciosa sendera i aconseguirem el mirador de les llacunes Mitucocha i Rondoy. A mesura que anem descendint, tindrem a vista les cares aquest de les muntanyes Jirishanca (6.094 m), Rondoy i Ninashanca. A mitjan tarda aconseguirem el nostre segon campament (4.250 m) i després d’instal·lar-nos caminarem prop d’una hora més per a visitar la preciosa llacuna Mitucocha. Nit en campament.

Dia 07 | Mitucocha – Pas Carhuac – Carhuacocha
El nostre tercer dia de trekking s’iniciarà ascendint el segon pas de la nostra ruta per la Serralada, el Carhuac (4.650 m). Per a arribar a ell travessarem una preciosa vall que a poc a poc s’anirà obrint fins a poder veure des de l’alt del pas les espectaculars cares aquest del Yerupajá (6.636 m), la segona muntanya més alta del Perú, i el Siulá Gran (6.354 m), un nevat mític gràcies a la pel·lícula documental “Tocant el buit”. Durant el descens aconseguirem l’espectacular llacuna Carhuacocha (4.150 m) on instal·larem el campament en un dels llocs més bonics del circuit. Nit en campament.

Dia 08 | Carhuacocha – Pas Siula – Huayhuash
Avui serà important aixecar-se abans de l’alba per a poder gaudir d’un de les millors albes que tindrem a la muntanya. A poc a poc, les cares aquest del Yerupajá, del Siulá Gran i del Jirishanca, aniran tornant-se d’un color viu naranjado que difícilment oblidarem. Després d’esmorzar partirem a la recerca del Pas Siula (4.850 msm) caminant al costat de la riba de la llacuna Carhuacocha. Durant la caminada veurem els nevats Alcay, Jirishanca Chico, Jirishanca Gran, Yerupajá Chico, Toro, Yerupajá Gran, Siula i Carnisser, i gaudirem de les vistes a les llacunes Qanrajancacocha, Siulacocha i Quesillocha. Arribats al Pas Siula tindrem una vista completa de la majoria dels nevats del costat occidental de la Serralada Huayhuash, i especialment del Nevat Siula. Després d’un breu descans iniciarem el descens fins a aconseguir el nostre següent campament, en Huayhuash (4.455 m), el lloc que dona origen a aquesta part de la serralada andina pel fet que en aquesta zona es troben molts huayhuash, un petit rosegador andí. Nit en campament.

Dia 09 | Huayhuash – Pas Portachuelo – Viconga
Després d’esmorzar partirem cap al Pas Portachuelo (4.750 m), al qual arribarem després d’unes dues hores de caminada. En aquest pas limiten les Serralades Huayhuash i Raura, i les vistes són senzillament espectaculars. Des d’aquest punt es poden observar els nevats Carnisser, Jurau, Trapezi, Puscanturpas, Cuyoc i Millpo. Després de descansar i gaudir de les vistes, descendirem al costat de flames i alpacas a la recerca de la Llacuna Viconga (4.400 m) on instal·larem el nostre campament. Qui ho desitgi podrà acostar-se en un curt passeig fins als banys termals de Atuscancha. Nit en campament.

Dia 10 | Viconga – Pas Cuyoc – Huanac Patay
Avui ens espera una jornada interessant perquè aconseguirem el punt més alt del nostre recorregut en la Serralada Huayhuash; el Pas Cuyoc (5.000 m). Des d’aquest pas situat entre els nevats Cuyoc i Pumarinri, tindrem una vista espectacular amb innombrables nevats de totes dues serralades: els Puscanturpas, Trapezi, Quesillo, Huaraca, Jurau, Carnisser, Sarapo, Siula, Rasac, Seriosa, Huacrish, Angoscancha, etc. Les glaceres penjants d’aquesta muntanya ens acomiadaran a través d’una preciosa baixada en la feta fallida de Huanac Patay, on verdes planícies ens conduiran fins al nostre campament (4.300 m). Opcionalment i segons com vagi la jornada, podrem acostar-nos a visitar l’espectacular mirador de Sant Antoni (4.950 m). Nit en campament.

Dia 11 | Huanac Patay – Huayllapa – Huatiac
Després d’esmorzar iniciarem un descens a la recerca de Huayllapa, un poble típic de les zones andines altes d’on són oriünds molts dels traginers que treballen en la serralada. Aquest serà el punt més “baix” de tot el nostre recorregut (3.500 m). Segons com anem de temps, opcionalment podrem realitzar un recorregut pel poble abans de reprendre el nostre camí ascendint fins a Huatiac (4.250 m) on muntarem el nostre campament. Nit en campament.

Dia 12 | Huatiac – Tapush – Gashcapampa
D’hora al matí ens posarem en marxa ascendint fins al pas Tapush (4.750 m). El camí fins a arribar aquí transcorre per una de les àrees més boniques i vistoses. Durant el descens podrem observar el nevat Diable Mut (5.350 m) també conegut com Raju Collata. Continuant la caminada envoltats de precioses muntanyes, aconseguirem en Gashcapampa (4.625 m) el més elevat de tots els campaments que tindrem durant el trekking. Nit en campament.

Dia 13 | Gashcapampa – Laguna Jahuacocha
Després d’un esmorzar en un entorn espectacular, farem un descens d’uns 200 metres de desnivell per a després iniciar l’ascens fins al pas Tapush (4.847 m). Després d’un descans iniciarem el descens fins a arribar a un altre dels llocs més bonics d’aquest trekking, la llacuna Jahuacocha (4.010 m.), des d’on veurem les cares oest de les muntanyes que dies enrere observem des del seu costat aquest. Arribats a aquest punt, haurem donat la volta completa a aquest meravellós massís replet de nevats. Després d’instal·lar-nos en el campament, gaudirem d’un vesprejar realment màgic. Opcionalment podrem acostar-nos al mirador del Pas Yaucha (4.800 m) el qual ofereix una vista espectacular de la llacuna i les cares oest del Ninashanca, Rondoy, Jirishanca, Yerupajá i Rasac. Nit en campament.

Dia 14 | Laguna Jahuacocha
Avui disposarem del dia lliure en la llacuna de Jahuacocha, el qual podrem aprofitar per a realitzar alguna caminada. Una d’elles és la visita a la llacuna Solterococha (4.120 m) situada al peu del nevat Jirishanca. De tornada al campament a mitja tarda podrem veure la preparació de la Pachamanca, un menjar típic dels caminis peruans que es cuina en forns de pedra, una tradició ancestral que posarà un punt final perfecte a la nostra preciosa caminada. Nit en campament.

Dia 15 | Laguna Jahuacocha – Pampa Llámac – Huaraz
Després d’esmorzar ascendirem tranquil·lament fins al que serà el nostre últim pas del trekking, el Pampa Llámac (4.300 m). Des d’aquest pas podrem gaudir d’una vista pràcticament completa de tota la Serralada de Huayhuash que suposarà la guinda a tot l’esforç realitzat al llarg de tots els dies. Després d’un breu descans iniciarem el descens fins a aconseguir el poblat de Llámac (3.400 m) on un vehicle ens portarà de tornada a la ciutat de Huaraz. Nit en hotel.

Dia 16 | Huaraz. Opcional Chavín de Huantar o Pastoruri
Avui disposarem del dia lliure per a descansar i recórrer la ciutat al nostre aire. Qui ho desitgi, podrà realitzar un tour pels voltants de Huaraz. Una opció per a aquest dia és anar a visitar Chavín de Huantar, un dels complexos arqueològics més importants del Perú declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO en 1985. Aquest assentament, construït i ocupat aproximadament entre els anys 1500 i 500 a. C., va ser el centre administratiu i religiós de la cultura Chavín. Per a aquells que prefereixin continuar amb naturalesa, els recomanem el tour de la glacera Pastoruri, situat dins del Parc Nacional Huascarán i declarat també Patrimoni Natural de la Humanitat per la UNESCO. Nit en hotel.

Dia 17 | Huaraz – Lima
A l’hora indicada un trasllat privat ens portarà de l’hotel al terminal d’autobusos on prendrem un bus que ens portarà de tornada a Lima. Ja en la capital un vehicle privat ens portarà a l’hotel on passarem la nit. Nit en hotel.

Dia 18 | Vol Lima / Ciutat d’origen
Després d’esmorzar tindrem el matí lliure per a recórrer la capital peruana. A l’hora indicada trasllat de l’hotel a l’aeroport.

Dia 19 | Arribada a Ciutat d’origen
Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 8 a 12 persones 2.380 €
En base a grup de 2 a 7 persones 2.495 €
Taxes Aèries (Aprox.) 320 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
La realització d’aquest viatge requereix la participació d’un mínim de 2 persones.
Si no s’arriba a aquest mínim, l’agència té dret a anul·lar el viatge fins a 20 dies abans de l’inici del viatge. En el cas que l’agència anul·li el viatge per no assolir el nombre mínim de viatgers, l’agència reemborsarà tots els imports prèviament abonats en concepte del viatge.
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – terminal de bus i viceversa.
Tickets de bus Lima – Huaraz – Lima.
2 nits d’hotel a Lima i 5 nits a Huaraz.
Trekkings d’aclimatació a Laguna Wilcacocha i Laguna Churup.
Trasllats als punts d’inici i de retorn dels trekkings.
Equip de campament d’ús col·lectiu durant el trekking.
Règim de pensió completa durant els dies de trekking, amb cuiner a càrrec dels àpats.
Arriers, mules i cavall d’emergència durant el trekking.
Guia de trekking de parla hispana durant les caminades.
Entrades als llocs mencionats a l’itinerari.
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació fins a 3.000 €.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Activitats, entrades i visites no indicades com a incloses.
Equip personal de trekking ni sac de dormir (possibilitat de llogar-lo en destí).
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari