Europa
Destinació
8 dies
Duració
Setmana Santa
Temporada
Inclosos
Vuelos

Explorarem el món antic dels volcans a peu, seguint els orígens de l’illa de Sao Miguel i experimentant algunes de les fonts termals i la natura en estat pur. Aquest programa ens permet recórrer alguns dels millors senders de Sao Miguel, caminant des del litoral fins a l’interior, creuant boscos de ginebres i laurisilva, i observant llacs, cascades, típiques cases i molins. Les etapes de senderisme es complementen amb una jornada d’avistament de cetacis.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
04 ABR VOL CIUTAT D’ORIGEN / PONTA DELGADA (ILLA DE SAO MIGUEL) Hotel
05 ABR SENDERISME A LAGO SETE CIDADES E / D Hotel
06 ABR SENDERISME A LAGO DO FOGO E / D Hotel
07 ABR SENDERISME RUTA A FAIAL DE TERRA E / D Hotel
08 ABR OBSERVACIÓ DE CETACIS E Hotel
09 ABR EXCURSIÓ CALDERAS I LAGO FURNAS E / D Hotel
10 ABR SENDERISME A MOINHOS DA RIBERA FUNDA I PRAIA DA VIOLA E / D Hotel
11 ABR VOL PONTA DELGADA / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D

04 ABR.- Vol Ciutat d’origen / Punta Delgada – Illa de Sao Miguel
Sortida en el vol amb destinació Punta Delgada. Arribada a l’aeroport de Punta Delgada i trasllat a l’hotel.

05 ABR.- Senderisme a Lago Sete Cidades
Explorarem la part oest de São Miguel. El llac de Sete Cidades és un dels més famosos i llegendaris de l’illa. Durant els 11 km de sender, tindrem l’oportunitat d’aprendre sobre la fauna, flora, història, formació volcànica de l’illa, i per descomptat, coneixerem la llegendària història d’amor que explica la formació del llac. Després de la caminada, agafarem la carretera per la costa cap al sud per aturar en Ferraria, una zona molt bonica de bany al mar, on l’aigua salada s’escalfa dins d’una fissura volcànica.

06 ABR.- Senderisme a Lago do Fogo
Aquesta caminada ens porta a un dels llacs més bonics de l’illa. És una activitat molt completa que permet observar una gran varietat de vegetació endèmica. El llac omple el fons de la caldera, i a l’arribada tindrem la possibilitat de donar-nos un bany abans o després de l’esmorzar tipus pícnic. Aquest sender és de dificultat mitjana. Al matí, de camí al llac, la ruta és principalment muntanyenca (més o menys durant 2 hores). Després del dinar, el camí és sobretot de baixada, i hem de tenir cura per no relliscar. No recomanem aquesta activitat per a persones amb problemes de genolls o turmells.

07 ABR.- Senderisme ruta a Faial de Terra
Faial da Terra és un petit poble que pertany a Povoação, localitzat al sud-est de l’illa de Sao Miguel. La nostra caminada comença per una senda empinada i estreta que ens porta fins Sanguinho – un poble petit que va ser abandonat a principis dels 70 i que ara està sent restaurat. La resta de la sendera és per zona boscosa, amb moltes pujades i baixades curtes entre vegetació molt densa i bella. Finalment arribarem a la cascada de Salt do Prego, on tindrem l’oportunitat de prendre un bany abans del nostre dinar pícnic. En el camí de tornada, seguirem una senda diferent però amb similars característiques a l’anada. Quan acabem la caminada tindrem temps per prendre una copa al poble i conèixer a la gent de el lloc. No recomanem aquesta activitat per a persones amb problemes de genolls o turmells.

08 ABR.- Observació de balenes i dofins
Durant aquesta activitat tindrem l’oportunitat de veure algunes de les més de 25 espècies de cetacis que es poden trobar a les Açores.
Tot i que la naturalesa no ens dóna garanties, balenes i dofins són normalment observats durant les nostres sortides de mig dia, a més de tortugues, aus marines i altres tipus d’espècies. Abans de la navegació en vaixell el nostres biòlegs donen una explicació sobre quines espècies es poden veure, mesures de seguretat a bord, com respectar els animals, normes d’observació i alguns fets històrics. Durant el viatge cada passatger ha d’usar una armilla salvavides (excepte en el nostre catamarà). Opció de demanar jaquetes i pantalons impermeables, si fos necessari.

09 ABR.- Excursió Calderes i Llac Furnas
En aquesta excursió sentirem i experimentarem els orígens volcànics de l’illa a Furnas, un lloc màgic. Començarem per visitar les calderes al costat del llac de Furnas, on es cuina el famós “Cozido” de Furnas (un àpat molt especial cuinat amb la calor de la Terra) i continuem amb una lleu caminada que creua la riera i envolta el llac. Durant aquesta caminada tindrem l’oportunitat d’apreciar la varietat d’espècies de flora endèmiques. La següent visita és a la vila de Furnas, amb les seves fumaroles i fonts termals que contenen aigües de diferents sabors. El “Cozido” serà servit en un restaurant local. Després de dinar visitarem el jardí botànic centenari Terra Nostra, molt famós per la seva col·lecció extraordinària de plantes natives de les Açores, així com de la resta de món. A la fi de la visita, tindrem l’oportunitat de banyar-nos en una piscina d’aigua calenta rica en ferro amb una temperatura de 35-40ºC, una magnífica experiència. En el camí de tornada a Punta Delgada, farem parades a diversos miradors de la costa nord i en l’única plantació de te a Europa, on visitarem la fàbrica i prendrem un te.

10 ABR.- Senderisme a Moinhos de Ribera Funda i Praia da Viola
Aquesta ruta comença a Ribeira Funda (Fenais dóna Ajuda) i acaba al port de pesques de la Maia. Seguirem la riera i descobrirem ruïnes d’antics molins d’aigua. Creuant a l’altra riba de la riera arribarem a el punt de connexió amb la ruta de Praia de Viola. Després d’arribar a la platja i fer una passejada per la seva sorra negra, comencem a pujar i tindrem una vista més àmplia de el lloc. Continuem per un camí estret amb molts joncs gegants (Arundo donax), trobant molts rierols i els típics paisatges de Açores (camps verds, pastures i alguns animals). Després de caminar per aquesta ruta que segueix la línia costanera arribarem a port de pescadors de la Maia, on acaba el nostre passeig. Si algú desitja refrescar-se amb un bany ràpid, es pot caminar una mica més fins a les piscines naturals de la vila.

11 ABR.- Vol Punta Delgada / Ciutat d’origen
A l’hora acordada trasllat a l’aeroport i retorn a Ciutat d’origen. Fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA 4 Primeres Places Preu Base
En base a grup de 5 a 14 persones 1.080 € 1.180 €
Suplement Habitació Individual 330 €
Taxes Aèries (Aprox.) 90 €
GRUP MÍNIM 5 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport segons programa en vehicles ajustats al tamany del grup.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia local de parla hispana durant totes les caminades.
Totes les visites i excursions especificades.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visites no especificades a l’itinerari.
Propines i extres personals.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anu·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari