Europa
Destinació
8 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

Des de Porto da Cruz fins a Porto Moniz, una travessia de 6 dies caminant que ens portarà per frondosos i humits boscos i per camins estrets amb grans precipicis a banda i banda. Aquesta ruta ens permetrà descobrir els paisatges més espectaculars de tota l’illa. Des del Pico Arieiro (1.818 m) fins al Pico Ruivo (1.862 mts), caminarem entre els núvols, la qual cosa ens donarà la sensació d’estar tocant el cel.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE JUNY A NOVEMBRE 2022
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / FUNCHAL (MACHICO) Hotel
2 MACHICO – BOCA DO RISCO – LARANO – PORTO DA CRUZ E Hotel
3 PORTO DA CRUZ – PORTELA – RIBEIRO FRIO – PORTO DA CRUZ E Hotel
4 PORTO DA CRUZ – PICO DO ARIEIRO – PICO RUIVO E / S Refugi
5 PICO RUIVO – ENCUMEADA E / D Hotel
6 ENCUMEADA – ESTANQUINHOS – PORTO MONIZ E Hotel
7 PORTO MONIZ – PAUL DA SERRA – FANAL – FUNCHAL E Hotel
8 VOL FUNCHAL / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

Dia 01 | Vol Ciutat d’origen / Funchal (Machico)
Embarcament en el vol amb destinació a Funchal (connexions intermèdies). Arribada a l’aeroport, assistència per part del nostre representant i trasllat a l’hotel situat en la localitat de Machico.

Dia 02 | Machico – Boca do Risco – Larano – Porto da Cruz
Sortida en bus cap a l’anomenada «casa dels Levadeiros» des d’on iniciarem la nostra caminada del dia. Fins a la primera etapa del camí (Levada dos Maroços), el paisatge és tranquil i dominat per camps agrícoles tradicionals. Seguint la sendera clarament visible s’arriba ràpidament al mirador de Boca do Risco, un dels més bells de l’est de l’illa. Seguirem cap a Larano per un camí impressionant des d’un punt de vista escènic. Totes aquests senders costaners, servien antigament perquè les persones es poguessin desplaçar d’una localitat a l’altra. Amb el pas dels anys, aquests camins han estat exposats a l’erosió i per tant són més susceptibles al desgast, de manera que en algunes zones s’han instal·lat cables d’acer per a facilitar la mobilitat. La caminada d’avui acabarà prop del centre de la ciutat de Porto da Cruz on tindrem el nostre hotel. Temps lliure i allotjament.

Dia 03 | Porto da Cruz – Portela – Ribeiro Frio. Tornada a Porto da Cruz
Esmorzar a l’hotel i sortida en bus cap a la localitat de Portela on començarem la nostra caminada. El recorregut d’avui es pot considerar un dels més bonics de Madeira, on es pot descobrir el veritable patrimoni natural de l’illa, ja que el camí està replet d’espècies endèmiques de la fauna i flora de l’illa. Durant la ruta anirem acompanyats de la levada que transporta suaument l’aigua al llarg del camí. Ja a Ribeiro Frio, opcionalment podrem seguir per un sender fàcil cap al fabulós mirador dels Balções. Des d’aquest mirador es poden contemplar diversos pics de l’illa de Madeira, on es destaquen per descomptat els dos més alts: Pico Ruivo (1.861m) i Pico do Arieiro (1.817m). Tornada en bus cap a Porto da Cruz i arribada a l’hotel.

Dia 04 | Porto da Cruz – Pico do Arieiro – Pico Ruivo
Esmorzar i sortida en bus fins al Pico do Arieiro des d’on començarà la nostra caminada que ens portarà fins al Pico Ruivo. Aquest camí estret transcorre per la mateixa cresta de la muntanya, amb grans precipicis a banda i banda del camí. La sensació de llibertat i pau està assegurada. La jornada d’avui serà la més dura de totes pel fet que ens enfrontarem a molts alts i baixos, però quedarem totalment recompensats per les extraordinàries vistes que ens brindarà el recorregut. Arribada al Pico Ruivo i allotjament en el refugi denominat la «casa d’abric de Pico Ruivo».

Dia 05 | Pico Ruivo – Encumeada
Esmorzar a l’alberg. El camí d’avui es dirigeix cap a l’oest al llarg de la serralada central fins a Encumeada, amb vista als penya-segats volcànics i envoltats de laurisilva. Aquesta ruta es caracteritza per freqüents ascensos i descensos en altituds entre 1.800 m i 1.000 m oferint-nos paisatges de gran bellesa. En el camí, hi ha diverses coves excavades en les roques, com la Furna da Lapa da Cadela i Brezo Molar. A mesura que ens anem aproximant a Encumeada, augmentarà la sensació d’estar en el centre de l’illa, ja que podrem contemplar el paisatge panoràmic sobre les majestuoses valls de Curral das Freiras i les valls de São Vicente al nord. Arribada a l’hotel i resta del dia lliure.

Dia 06 | Encumeada – Estanquinhos – Porto Moniz
Esmorzar a l’hotel. La nostra ruta d’avui començarà des del mateix hotel. Entre algunes pujades i baixades, sorgeixen paisatges que ens deixaran sense paraules, on sobresurt la frondosa vegetació que envolta tota aquesta zona. Existeixen parts on el camí serà totalment obert, oferint-nos la possibilitat d’apreciar la grandesa del paisatge i altres parts on estarem totalment coberts per l’exuberant vegetació de boscos de laurisilva, encantant als visitants amb la seva frescor i abundància. Arribada a Porto Moniz.

Dia 07 | Porto Moniz – Paul da Serra – Fanal – Funchal
Esmorzar a l’hotel i trasllat en bus fins a Paul da Serra des d’on començarem la nostra caminada. Al llarg del camí ens trobarem diversos miradors que ens permetran gaudir d’espectaculars paisatges, destacant les vistes sobre la vall de la Ribeira da Janela i del Chão da Ribeira. La nostra ruta acabarà a Fanal des d’on agafarem un bus fins a Funchal. Arribada a l’hotel.

Dia 08 | Vol Funchal / Ciutat d’origen
Esmorzar. A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport i embarcament en el vol de tornada a Ciutat d’origen (connexions intermèdies). Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA 4 Primeres Places Preu Base
En base a grup de 9 a 12 persones 980 € 1.040 €
En base a grup de 6 a 8 persones 1.080 € 1.140 €
Suplement Habitació Individual 130 €
Taxes Aèries (Aprox.) 190 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en furgonetes de 8 a 16 seients, segons el tamany del grup.
Allotjament en hotels en base habitacions dobles amb esmorzar inclòs.
Allotjament en alberg (habitacions compartides) a Pico Ruivo amb sopar inclòs.
Guia local de parla hispana durant totes les caminades.
Totes les visites i excursions especificades.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Entrades als llocs a visitar.
Visites i/o excursions opcionals.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari