Europa
Destinació
8 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Aquesta petita illa, declarada Reserva de la Biosfera, t’atraparà pel contrast entre les seves terres volcàniques, el verd dels seus frondosos boscos i la transparència de les aigües de la seva reserva marina. Aquest viatge va dirigit als afeccionats a la cultura local, la geologia, la història i la naturalesa que vulguin un viatge organitzat de senderisme per a descobrir l’illa. Caminarem per les senderes, testimonis d’un passat encara viu, descobrirem la tranquil·litat dels seus pobles, l’hospitalitat de la seva gent, els seus artesans, la cuina tradicional i els seus excel·lents vins.

Veure fitxa completa del viatge

DATES DE SORTIDA 2020: 19 SETEMBRE / 12 DESEMBRE
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / EL HIERRO S Hotel
2 SENDERISME CIRCULAR DES DE VALVERDE E / S Hotel
3 SENDERISME DES DE EL MIRADOR DE LA PEÑA A TIGADAY E / S Hotel
4 SENDERISME DES DE EL MORCILLO A SABINOSA E / S Hotel
5 SENDERISME CIRCULAR DES DE TIGADAY E / S Hotel
6 SENDERISME DES DE EL LOMO NEGRO AL CENTRE D’INTERPRETACIÓ DEL JULAN E / S Hotel
7 SENDERISME DES DE LA RESTINGA A EL TACORÓN E / S Hotel
8 VOL EL HIERRO / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / SOPAR = S

Dia 01 | Vol Ciutat d’origen / El Hierro
Sortida en el vol amb destinació El Hierro, amb connexió intermèdia. Arribada a l’aeroport i trasllat a l’hotel.

Dia 02 | Senderisme circular des de Valverde
Esmorzar. El dia comença en la capital de l’illa, Valverde, l’única capital de l’Arxipèlag situada a 600 metres d’altitud. Avui gaudirem d’una ruta circular amb ràpids canvis de paisatge, des de prats a boscos de fulla perenne i trams d’argiles vermelles. El teu primer camí et portarà a descobrir la història de l’aigua a l’illa, des del passat fins al futur, representats pel mític arbre sagrat Garoé, envoltat pels seus «safaretjos» i pel projecte pilot de la Central de Gorona del Vent. És una zona plena de magnetisme, on es troba aquest arbre sagrat per als habitants de l’illa, perquè les seves fulles recollien l’aigua de la pluja per a proveir a la població illenca. Avui, compta amb un centre d’interpretació per a conèixer el fenomen de la pluja horitzontal i tots els valors que aquest misteriós lloc tanca.

Dia 03 | Senderisme des del Mirador de la Peña a Tigaday
Esmorzar. Després d’esmorzar trasllat al Mirador de la Peña, amb vista al majestuós amfiteatre natural del Golf. Situada a 700 metres d’altitud amb vista a la mar. Aquesta joia del famosos artista canari César Manrique gaudeix d’unes impressionants vistes a la Vall del Golf i als seus cingles de més d’un quilòmetre d’altura. A partir d’aquí, el camí aviat corre a través de les terres altes de la Meseta de Nisdafe entre cons volcànics creuant «la terra que sona». El Mirador de Jinama ofereix una perspectiva diferent del Golf i des d’aquí comença el descens a Tigaday amb impressionants panoràmiques i per trams de laurisilva, els espesos boscos veritables supervivents del Terciari.

Dia 04 | Senderisme des de El Morcillo a Sabinosa
Esmorzar. La ruta d’avui comença, després d’un trasllat, a la Hoya del Morcillo, en el cor del bosc de pi canari. El camí, tradicionalment utilitzat per a connectar els pobles dels dos vessants de l’illa, la creua de sud a nord oferint una gran varietat d’ecosistemes i vistes. El bosc de pi canari, aviat deixa pas al bosc de Fayal-Brezal. Caminaràs en la cresta de l’illa, prop del punt més alt, per trams de cendra volcànica i amb panoràmiques de les pinedes del sud fins quan el camí comença a descendir cap a Sabinosa.

Dia 05 | Senderisme circular des de Tigaday
Esmorzar. El teu passeig comença avui des de l’allotjament. La ruta discorre a través d’un paisatge pla i en camp obert. Aquesta és una zona famosa per la producció de plàtan, pinya i diverses fruites tropicals. La visita a l’Eco Museu de Guinea i Lagartario, t’oferirà una visió històrica de l’illa; el poble és un dels tres més antics de l’illa, convertit en museu en els anys ’80. Des de l’hotel, el camí segueix la meravellosa costa penya-segada de les Puntes fins a arribar a les piscines naturals del Test.

Dia 06 | Senderisme des de Lomo Negro al Centre d’Interpretació del Julan
Esmorzar. Després d’un curt trasllat al Mirador del Lomo Negro, començarà la teva caminada pel bosc de ginebres endèmics que els Alisis modelen en increïbles formes retorçades fins al Sabinar. Caminant per les pastures de la «Dehesa» arribarà a l’Ermita de la Verge, Santuari de la patrona de l’illa i punt de partida de la tradicional «Baixada». Des d’aquí seguirem la vessant sud occidental de l’illa per a arribar al Centre d’Interpretació dels Rètols del Julan.

Dia 07 | Senderisme des de la Restinga al Tacorón
Esmorzar. En l’últim dia del viatge, realitzarem una caminada molt interessant, en un espectacular territori volcànic: la caminada comença des de la Restinga arribant a Taibique, nucli principal del Municipi de El Pinar, des d’on començarà a baixar fins a la costa arribant a la Badia del Tacorón.

Dia 08 | Vol El Hierro / Ciutat d’origen
Esmorzar. Trasllat a l’aeroport per al vol de tornada. Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 845 €
Suplement Individual 195 €
GRUP MÍNIM 8 PERSONES / MÀXIM 14
SERVEIS INCLOSOS Trasllats en vehicle privat.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia local.
Ruta i activitats diàries segons programa. Entrada als centres d’interpretació.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols des de Ciutat d’origen, fins El Hierro.
Alimentació no especificada en el quadre.
Activitats i visites no especificades com a incloses.
Propines i extres personals.
Taxes d’aeroport.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació