Europa
Destinació
8 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

Explorarem el món antic dels volcans a peu, seguint els orígens de l’illa de Sao Miguel i experimentant algunes de les fonts termals i la natura en estat pur. Aquest programa ens permet recórrer alguns dels millors senders de Sao Miguel, caminant des del litoral fins a l’interior, creuant boscos de ginebres i laurisilva, i observant llacs, cascades, típiques cases i molins. Les etapes de senderisme es complementen amb una jornada d’avistament de cetacis.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE MAIG A OCTUBRE 2021
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / PUNTA DELGADA Hotel
2 SENDERISME A LAGO SETE CIDADES E / D Hotel
3 SENDERISME A LAGO DO FOGO E / D Hotel
4 SENDERISME RUTA A FAIAL DE TERRA E / D Hotel
5 OBSERVACIÓ DE CETACIS E Hotel
6 EXCURSIÓ CALDERAS I LAGO FURNAS E / D Hotel
7 SENDERISME A MOINHOS DO FÉLIX E / D Hotel
8 VOL PUNTA DELGADA / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D

Dia 01 | Vol Ciutat d’origen / Punta Delgada (Illa de Sao Miguel)
Sortida en el vol amb destinació Punta Delgada. Arribada a l’aeroport i trasllat a l’hotel.

Dia 02 | Senderisme en Llac Sete Cidades
Explorarem la part oest de São Miguel. El llac de Sete Cidades és un dels més famosos i llegendaris de l’illa. Durant la nostra marxa pels camins, tindrem l’oportunitat d’aprendre sobre la fauna, flora, història, formació volcànica de l’illa, i per descomptat, coneixerem la llegendària història d’amor que explica la formació del llac. Després de la caminada, agafarem la carretera per la costa cap al sud per a parar en Ferraria, una encantadora zona de bany en la mar, on l’aigua salada s’escalfa dins d’una fissura volcànica.

Dia 03 | Senderisme al Llac do Fogo
Aquesta caminada ens porta a un dels llacs més bells de l’illa i voltants. L’aigua s’acumula en el fons de la caldera formant un llac. És una activitat molt completa que permet observar una gran varietat de vegetació endèmica. A l’arribada tindrem la possibilitat de donar-nos un bany abans o després del pícnic. L’entorn del camí que ens acosta al llac és principalment muntanyenc (més o menys 2 hores de caminada). Després de dinar, descens per un camí que en alguns trams pot ser relliscós.

Dia 04 | Senderisme ruta en Faial da Terra
Faial da Terra és un petit poble que pertany a Povoação, localitzat en el sud-est de l’illa de Sao Miguel. La nostra caminada comença per un sender empinat i estret que ens porta fins a Sanguinho – un poble petit que va ser abandonat a principis dels 70 i que ara està sent restaurat. La resta del camí és per una zona boscosa, entre densa i variada vegetació, amb moltes pujades i baixades però curtes. Finalment arribarem a la cascada de Salt do Prego, on tindrem l’oportunitat de prendre un bany abans del nostre pícnic. En la ruta de tornada, seguirem un camí diferent però amb similars característiques a l’anada. Quan acabem la caminada tindrem temps per a prendre alguna cosa al poble i conèixer a la gent del lloc.

Dia 05 | Navegació per a l’observació de cetacis
Durant aquesta activitat tindrà l’oportunitat de veure algunes de les més de 25 espècies de cetacis que es poden trobar a les Açores. Encara que la naturalesa mai ofereix garanties, balenes i dofins són normalment albirades durant les nostres sortides de mig dia, a més de tortugues, ocells marins i altres tipus d’espècies. Abans del passeig amb vaixell els nostres biòlegs donen una explicació sobre quines espècies es poden veure, mesures de seguretat a bord, com respectar als animals, normes d’observació i alguns fets històrics. Durant el viatge cada passatger ha d’usar una armilla salvavides (excepte en el nostre catamarà). Opció de demanar jaquetes i pantalons impermeables, si fos necessari.

Dia 06 | Excursió Calderes i Llac Furnas
En aquesta excursió sentirem i experimentarem els orígens volcànics de l’illa en Furnas, un lloc màgic. Començarem per visitar les calderes al costat del llac de Furnas, on es cuina el famós “cozido de Furnas” (un menjar molt especial cuinada amb la calor de la Terra) i continuem amb una lleu caminada que creua el rierol i envolta el llac. Durant aquesta caminada tindrem l’oportunitat d’apreciar la varietat d’espècies de flora endèmiques. Continuem fins a la vila de Furnas, amb les seves fumaroles i fonts termals que contenen aigües de diferents sabors. Per a dinar gaudirem d’un “cozido” en un restaurant local.
Després de dinar visitarem el jardí botànic centenari Terra Nostra, molt famós per la seva col·lecció extraordinària de plantes autòctones. Al final de la visita, tindrem l’oportunitat de banyar-nos en una piscina d’aigua calenta rica en ferro amb una temperatura de 35-40 °C, una magnífica experiència. En el camí de retorn a Punta Delgada, farem parades en diversos miradors de la costa nord i en l’única plantació de te a Europa, on visitarem la fàbrica i prendrem un te.

Dia 07 | Senderisme en Moinhos do Félix
Sortirem cap a Lomba de Sao Pedro, en el municipi de Ribeira Gran per a recórrer la costa nord de l’illa. La caminada comença prop de l’església de Sao Pedro i segueix per un camí de terra que descendeix cap a l’Atlàntic. Les primeres parades seran en el mirador de Rocha i la Cascada de Homem. Seguirem cap a l’antic molí d’aigua de Félix, les cascades de Teófilo i Gruta, i el pou de la truita. Al final de la ruta trobarem algunes fonts que proveïen d’aigua als pobles agrícoles de la zona, abans de tornar a Punta Delgada.

Dia 08 | Vol Punta Delgada / Ciutat d’origen
A l’hora acordada, trasllat a l’aeroport i embarcament en el vol de retorn. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA 4 Primeres Places Preu Base
Preu Base per persona 1.160 € 1.260 €
Taxes Aèries (Aprox.) 205 €
SUPLEMENTS
Suplement Habitació Individual 450 €
Suplement Sortides de Juliol a Setembre 90 €
GRUP MÍNIM 5 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport segons programa en vehicles ajustats al tamany del grup.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia local de parla hispana durant totes les caminades.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Begudes i àpats no indicades com a inclosos.
Propines i extres personals.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació