Europa
Destinació
8 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

Explorarem el món antic dels volcans a peu, seguint els orígens de l’illa de Sao Miguel i experimentant algunes de les fonts termals i la natura en estat pur. Aquest programa ens permet recórrer alguns dels millors senders de Sao Miguel, caminant des del litoral fins a l’interior, creuant boscos de ginebres i laurisilva, i observant llacs, cascades, típiques cases i molins. Les etapes de senderisme es complementen amb una jornada d’avistament de cetacis.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE MAIG A OCTUBRE 2022
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / PUNTA DELGADA Hotel
2 SENDERISME A LAGO SETE CIDADES E / D Hotel
3 SENDERISME A LAGO DO FOGO E / D Hotel
4 SENDERISME RUTA A FAIAL DE TERRA E / D Hotel
5 OBSERVACIÓ DE CETACIS E Hotel
6 EXCURSIÓ CALDERAS I LAGO FURNAS E / D Hotel
7 SENDERISME A MOINHOS DO FÉLIX E / D Hotel
8 VOL PUNTA DELGADA / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D

Dia 01 | Vol Ciutat d’origen / Punta Delgada (Illa de Sao Miguel)
Sortida en el vol amb destinació Punta Delgada. Arribada a l’aeroport i trasllat a l’hotel.

Dia 02 | Senderisme en Llac Sete Cidades
Explorarem la parteix oest de São Miguel. El llac de Sete Cidades és un dels més famosos i llegendaris de l’illa. Durant la nostra marxa per les senderes, tindrem l’oportunitat d’aprendre sobre la fauna, flora, història, formació volcànica de l’illa, i per descomptat, coneixerem la llegendària història d’amor que explica la formació del llac. Després de la caminada, agafarem la carretera per la costa cap al sud per a parar en Ferraria, una encantadora zona de bany en la mar, on l’aigua salada s’escalfa dins d’una fissura volcànica.

Dia 03 | Senderisme a Llac do Fogo
Aquesta caminada ens porta a un dels llacs més bells de l’illa i voltants. L’aigua s’acumula en el fons de la caldera formant un llac. És una activitat molt completa que permet observar una gran varietat de vegetació endèmica. L’entorn del camí que ens acosta al llac és principalment muntanyenc (més o menys 2 hores de caminada). Després de l’esmorzar, descens per un camí que en alguns trams pot ser relliscós. Al final de la jornada, pararem a la platja d’Aigua d’Alt o en Caloura per a refrescar-nos amb un bany en l’oceà.

Dia 04 | Senderisme ruta en Faial dona Terra
Faial dona Terra és un petit poble que pertany a Povoação, localitzat en el sud-est de l’illa de Sao Miguel. La nostra caminada comença per una senda empinada i estreta que ens porta fins a Sanguinho – un poble petit que va ser abandonat a principis dels 70 i que ara està sent restaurat. La resta de la sendera és per una zona boscosa, entre densa i variada vegetació, amb moltes pujades i baixades però tales. Finalment arribarem a la cascada de Salt do Prego, on tindrem l’oportunitat de prendre un bany abans del nostre esmorzar pícnic. En el camí de tornada, seguirem una senda diferent però amb similars característiques a l’anada. Quan acabem la caminada tindrem temps per a prendre alguna cosa al poble i conèixer a la gent del lloc.

Dia 05 | Navegació per a l’observació de cetacis
Durant aquesta activitat tindrà l’oportunitat de veure algunes de les més de 25 espècies de cetacis que es poden trobar a les Açores. Encara que la naturalesa mai ofereix garanties, balenes i dofins són normalment albirades durant les nostres sortides de mig dia, a més de tortugues, ocells marins i altres tipus d’espècies. Abans del passeig amb vaixell els nostres biòlegs donen una explicació sobre quines espècies es poden veure, mesures de seguretat a bord, com respectar als animals, normes d’observació i alguns fets històrics.
Durant el viatge cada passatger ha d’usar una armilla salvavides (excepte en el nostre catamarà). Opció de demanar jaquetes i pantalons impermeables, si fos necessari.

Dia 06 | Excursió Calderas i Llac Furnas
En aquesta excursió sentirem i experimentarem els orígens volcànics de l’illa en Furnas, un lloc màgic. La primera parada la farem en la plantació de te Gorreana abans d’arribar al mirador sobre Furnas: Pico do Ferro. Visitarem les calderes, fumaroles i fonts termals que contenen aigües de diferents composicions.
Per a l’esmorzar, menjarem en un restaurant local on es prepara el famós “cozido de Furnas” (un menjar molt especial cuinada amb la calor de la Terra). Havent dinat visitarem el jardí botànic centenari Terra Nostra, molt famós per la seva col·lecció extraordinària de plantes autòctones. Al final de la visita, tindrem l’oportunitat de banyar-nos en una piscina d’aigua calenta rica en ferro amb una temperatura de 35-40 °C, una magnífica experiència. En el camí de tornada a Punta Delgada, farem parades en diversos miradors de la costa sud; des de Vila Franca do Camp podrem veure el pròxim illot i conèixer alguna cosa de la història de la primera capital de l’illa i del terratrèmol de 1522.

Dia 07 | Senderisme en Moinhos do Félix
Sortirem cap a Lomba de Sao Pedro, en el municipi de Ribeira Gran per a recórrer la costa nord de l’illa. La caminada comença prop de l’església de Sao Pedro i segueix per un camí de terra que descendeix cap a l’Atlàntic. Les primeres parades seran en el mirador de Rocha i la Cascada de Homem. Seguirem cap a l’antic molí d’aigua de Félix, les cascades de Teófilo i Gruta, i el pou de la truita. Al final de la ruta trobarem algunes fonts que proveïen d’aigua als pobles agrícoles de la zona, abans de tornar a Punta Delgada.

Dia 08 | Vol Punta Delgada / Ciutat d’origen
A l’hora acordada, trasllat a l’aeroport i embarcament en el vol de tornada. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 1.160 €
Preu Base per persona (4 Primeres Places) 1.090 €
Suplement Habitació Individual (Maig, Juny i Octubre) 335 €
Suplement Habitació Individual (Juliol a Setembre) 480 €
Suplement Sortides de Juliol a Setembre 140 €
Nit extra en Doble – Juliol a Setembre (altres dates consultar) 80 €
Nit extra en Individual – Juliol a Setembre (altres dates consultar) 145 €
Taxes Aèries (Aprox.) 205 €
GRUP MÍNIM 5 PERSONES
La realització d’aquest viatge requereix la participació d’un mínim de 5 persones.
Si no s’arriba a aquest mínim, l’agència té dret a anul·lar el viatge fins a 20 dies abans de l’inici del viatge. En el cas que l’agència anul·li el viatge per no assolir el nombre mínim de viatgers, l’agència reemborsarà tots els imports prèviament abonats en concepte del viatge.

SERVEIS INCLOSOS Vols Ciutat d’origen / Punta Delgada i tornada, via Lisboa, en classe turista.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport segons programa en vehicles ajustats al tamany del grup.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia local de parla hispana durant totes les caminades.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Propines i extres personals.
Assegurances opcionals de cancel·lació i/o d’assistència en viatge ampliat. Consultar.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

26 agost, 2022

Volia comentar que el viatge a les Açores m’ha encantat. Tot molt ben organitzat. Les excursions són totes precioses, diferents i permeten veure tota la meravellosa ecodiversitat de la illa i els costums dels seus habitants. M’ha agradat molt poder fer cada dia un bany en entorns diferents (mar, gorg, llacuna termal,…). El nivell de les excursions suau i relaxat. Molt plaent. L’hotel molt bé i el guia un encant. Com a suggeriments de millora incloure com a mínim 5 sopars i caiac a Sete Cidades, per exemple. I a la sortida de l’avistament de cetacis, també hi havia la possibilitat a l’agència de fer-la en zodiac i poder banyar-te amb ells. Crec que és més atractiva.

Moltes gràcies per tot!

Eva

Deixar un comentari