Europa
Destinació
8 dies
Duració
Estiu
Temporada
No Inclosos
Vuelos

Aquest viatge de senderisme ens descobreix Croàcia a través dels seus paisatges marítims, muntanyes, illes i pobles. Ens connecta amb la seva cultura local a través de la seva gent i gastronomia. Un viatge inoblidable per als amants del senderisme.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE JUNY A SETEMBRE 2022
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A ZAGREB Hotel
2 PARC NACIONAL DE PLITVICE E / D Hotel
3 PARC DE VELEBIT I ILLES DE RAB, GOLI OTOK I PRVIC E / D Hotel
4 ILLA DE KRK I POBLE DE VRBNIK E / D Hotel
5 ILLA DE CRES, POBLE DE LUBENICE I PLATGES E / D Hotel
6 BOSC DE LOSINJ I ELS SEUS POBLES: MALI LOSINJ Y VELI LOSINJ E / D Hotel
7 MUNTANYES D’OSORNICA – ZAGREB E / D Hotel
8 ZAGREB. FINAL DEL VIATGE E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D

Dia 01 | Arribada a Zagreb
Arribada a l’aeroport i trasllat a l’hotel per compte del viatger, situat en el centre de Zagreb. Temps lliure per a descobrir la ciutat. El grup es reunirà a la tarda amb el nostre guia per a conèixer-se i concretar els detalls de la ruta.

Dia 02 | Parc Nacional de Plitvice
Sortida molt d’hora (05:00h) cap al Parc Nacional de Plitvice, amb un trasllat de dues hores en el qual podrem aprofitar per a descansar. L’esforç es veurà recompensat a l’ésser els primers a entrar al parc. Podrem recórrer-lo amb total tranquil·litat evitant les massificacions de turistes i gaudirem de la increïble bellesa del parc, de les seves cascades, llacs i la seva frondosa vegetació. Al migdia ens dirigirem al nostre hotel en Plitvice, on assaborirem un deliciós esmorzar local. Després d’un breu temps de descans, ens dirigirem prop del parc fins a un lloc preciós freqüentat per locals, on podrem refrescar-nos entre piscines naturals i petites cascades.

Dia 03 | Parc de Velebit i excursió per les illes
Trasllat cap a la serralada de Velebit als Alps Dinàrics. Velebit és una zona d’especial valor natural, amb importants boscos i interessants formacions rocoses, a més de pics de fins a 1700 metres d’altitud. Realitzarem una increïble caminada semicircular per senderes que ens portaran a unes fabuloses vistes sobre l’Adriàtic i les seves illes. En un curt trasllat arribem a la costa on ens esperarà la nostra llanxa privada per a passar les pròximes 3 hores a les illes perdudes del nord de l’Adriàtic. El nostre capità local coneix millor que ningú on estan les aigües més turqueses de les illes de Goli Otok i Prvic. Tindrem temps per a relaxar-nos en les seves meravelloses platges i desconnectar. Després de finalitzar l’experiència amb llanxa, ens retrobarem amb el guia al poble de Baska, a l’illa de Krk, on passarem les següents dues nits.

Dia 04 | Illa de Krk i poble de Vrbnik
Comencem la caminada des del nostre hotel en Baska. La ruta ens revelarà l’increïble i rocós paisatge del sud de Krk i ens premiarà amb unes increïbles vistes a la serralada de Velebit i les diferents illes. Durant la caminada estarem sota el sol, sense tot just ombra, així que convé anar preparat. En finalitzar la caminada podrem gaudir d’un fabulós bany en les aigües blaves de l’Adriàtic. Tornada a Baska per a l’esmorzar. A la tarda tindrem una mica de temps lliure abans de dirigir-nos a l’entranyable poble de Vrbnik, on soparem en alguna “konoba” local (típica taverna dels pobles costaners).

Dia 05 | Illa de Cres i les seves platges perdudes
Si et ve de gust matinar, tindràs l’oportunitat de fer una caminada amb el guia amb les primeres hores de llum per a gaudir d’un ambient de calma i unes vistes espectaculars a les illes de Goli Otok i Prvic. Després d’un esmorzar més tard de l’habitual, realitzarem un curt trajecte en ferri fins a la preciosa illa de Cres, on notarem de seguida el canvi de paisatges amb la seva abundant vegetació i el deliciós contrast de l’olor de pi i mar. La ruta ens portarà fins a l’antic poble de Lubenice on prendrem un ric esmorzar i començarem també la nostra caminada (1 hora aprox.) fins a l’espectacular platja de Lubenice. El descens es realitza per una preciosa sendera repleta de vegetació que ens portarà a un desitjat bany en les seves aigües turqueses. Aquí embarcarem en un vaixell privat que ens portarà per tota la costa, fent parades a les platges més boniques. El capità ens deixarà en alguna terrasseta de la ciutat de Cres i des d’allà seguirem la ruta en vehicle fins al poble costaner de Veli Losinj, a l’illa de Losinj, on passarem les pròximes dues nits. Les illes de Cres i Losinj estan connectades per un pont pel que no fa falta cap ferri. Nit per a gaudir de l’ambient local de Veli Losinj.

Dia 06 | Mali Losinj, Veli Losinj i les seves senderes
Durant el matí farem una caminada senzilla que ens portarà per les senderes de l’est de Losinj. Gaudirem de l’estupend paisatge costaner i boscós i de les platges que trobarem pel camí. Tornada a Veli Losinj per a prendre l’esmorzar durant les hores més caloroses del dia. A la tarda qui vulgui s’unirà al guia per a descobrir les senderes de la costa oest i acabar en l’atractiva ciutat de Mali Losinj. Qui prefereixi pot tenir la tarda lliure, i ajuntar-se a la nit amb la resta del grup.

Dia 07 | Muntanya de Osornica – Zagreb
Després d’un trasllat de 30 minuts arribem al començament del nostre últim repte, la muntanya de Osornica. Pujarem progressivament els 500 metres de desnivell per a arribar al pic més alt de Losinj, on tindrem el plaer d’admirar unes impressionants vistes de la costa de Cres i Losinj. Aquesta serà el nostre comiat de la meravellosa costa croata. Després del descens, farem una parada al poble d’Osor per a esmorzar i si el temps ho permet donar-nos un últim bany a l’Adriàtic. Iniciem el recorregut de tornada a Zagreb, on arribarem després d’unes hores per carretera. Tindrem la resta de la tarda lliure per a vagarejar el centre o relaxar-nos en alguna de les seves moltes terrasses.

Dia 08 | Zagreb. Fi del viatge
Esmorzar i trasllat a l’aeroport per compte del viatger. Fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu per persona en base a Habitació Doble 1.570 €
Suplement Habitació Individual 330 €
GRUPO REGULAR INTERNACIONAL MÍNIM 2 PERSONES / MÀXIM 8
La realització d’aquest viatge requereix la participació d’un mínim de 2 persones.
Si no s’arriba a aquest mínim, l’agència té dret a anul·lar el viatge fins a 20 dies abans de l’inici del viatge. En el cas que l’agència anul·li el viatge per no assolir el nombre mínim de viatgers, l’agència reemborsarà tots els imports prèviament abonats en concepte del viatge.
SERVEIS INCLOSOS Transport en vehicle privat tipus minivan segons itinerari.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia de parla hispana durant la ruta (que farà a la seva vegada de xofer).
Entrades al Parc Nacional de Plitvice, lloguer de kayaks, llanxa privada per les illes de Goli Otok i Prvic, i barca privada en la costa de Cres.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Propines i extres personals.
Assegurances opcionals de cancel·lació i/o d’assistència en viatge ampliat. Consultar.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.