Europa
Destinació
8 dies
Duració
Estiu
Temporada
No Inclosos
Vuelos

Aquesta ruta de senderisme està dedicada als amants de la natura i del senderisme. Els viatgers visitaran els paisatges naturals més diversos i meravellosos d’Eslovènia, caminant per senders de poca dificultat tècnica i fent poc desnivell en cada jornada. Cada dia visitarem algun dels tresors naturals del país, caminant per preciosos senders i banyant-nos en al·lucinants llacs, com els de Bled i Bohinj.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE JUNY A SETEMBRE 2020
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A LIUBLIANA Hotel
2 LIUBLIANA. ALPS DE KAMNIK I VELIKA PLANINA E / D Hotel
3 LIUBLIANA – LLACS DE BLED I BOHINJ – BLED E / D Hotel
4 BLED. BOSC D’AVETS DE POKLJUKA E / D Hotel
5 BLED – CASCADA DE PERICNIK – MT. VRSIC – BOVEC E / D Hotel
6 BOVEC. VALL DE SOCA I POBLE HISTÒRIC DE KOBARID E / D Hotel
7 BOVEC – COVES DE SKOCIJAN – VINYES DE KRAS – PIRAN E / D Hotel
8 PIRAN. FI DEL VIATGE E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D

DIA 1.- Arribada a Ljubljana
Arribada a Ljubljana. El grup es reunirà per la tarda amb el nostre guia per concretar els detalls de l’inici de la ruta. Temps lliure a Liubliana i allotjament en hotel. 

DIA 2.- Ljubljana. Alps de Kamnik i Velika Planina
Trasllat als Alps de Kamnik i Savinja per visitar un dels prats alpins més meravellosos d’Eslovènia, Velika Planina. La nostra bella caminada ens farà gaudir d’un bell paisatge alpí, a més de la interessant arquitectura de les seves cabanes. Aquí aprendrem de la cultura dels pastors de la zona, entrant a una de les cabanes més antigues. Ens cuinaran un fabulós dinar de menjar casolà tradicional, que després de la caminada ens s’asseurà fenomenal. Tornada a Ljubljana i temps lliure per descobrir els seus racons i terrasses, a més de gaudir de l’ambient de la ciutat. Allotjament a Ljubljana.

DIA 3.- Ljubljana – Llacs de Bled i Bohinj – Bled
Trasllat cap a l’interior del Parc Nacional de Triglav, on descobrirem el llac de Bohinj i els seus voltants (rius, goles, típics pobles, etc.). Després de dinar, continuem la nostra ruta cap a Bled, on pujem a un fantàstic mirador i tenim temps lliure per banyar-nos, visitar l’illa i gaudir del llac més famós d’Eslovènia. Allotjament a Bled.

DIA 4.- Bled. Bosc d’Avets de Pokljuka
Ens dirigim cap a l’interior del Parc Nacional de Triglav, on començarem la nostra caminada pel dens i màgic bosc d’avets de Pokljuka. La nostra ruta ens portarà fins a un lloc on gaudirem de les impressionants vistes de les muntanyes més altes d’Eslovènia. Degustarem els productes locals dels pastors de la zona i esmorzarem en una cabana típica. També caminarem fins a un mirador per observar les vistes sobre la vall de Bohinj. Tornada a Bled i allotjament.

DIA 5.- Bled – Cascada de Pericnik – Mt, Vrsic – Bovec
Avui començarem visitant la impressionant Cascada de Pericnik a la Vall de Vrata. Ens refrescarem amb la seva aigua i els més atrevits caminarem per sota d’ella. Continuarem acostant-nos al cor dels Alps Julians fins a arribar al port de muntanya de Vrsic. Aquí començarem una altra caminada que ens portarà per l’antiga i fascinant carretera que van construir els presos russos durant la Primera Guerra Mundial. Gaudirem de les vistes més espectaculars dels Alps Julians. Dinar en una fabulosa cabana. Continuació fins a Bovec.

DIA 6.- Bovec. Vall de Soca i poble històric de Kobarid
Avui explorarem el preciós Vall de Soca. Descobrirem les seves goles, cascades i caminarem al costat de l’espectacular riu Soca, més conegut com maragda pel seu intens color turquesa. Ens mourem cap a la ciutat històrica de Kobarid on aprenem dels tristos esdeveniments a la zona durant la primera Guerra Mundial i fem una altra bonica caminada per gaudir de la bellesa del paisatge. Allotjament a Bovec.

DIA 7.- Bovec – Coves de Skocijan – Vinyes de Kras – Piran
Avui recorrerem a peu les Coves de Skocijan, declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. A continuació, trasllat a la zona de vinyes de Kras, on arribarem a una granja típica per provar els seus productes casolans i vi. A la tarda, continuarem cap a la costa per visitar el poble costaner més pintoresc del país, Piran. Ens perdrem pels seus carrerons i places per investigar aquest preciós lloc. Brindis de comiat. Allotjament a Piran.

DIA 8.- Piran. Fi del viatge
Esmorzar i trasllat a l’aeroport per compte del viatger. Fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 1.340 €
Suplement Habitació Individual 290 €
Suplement Extra Habitació Individual (al Setembre) 30 €
GRUP MÀXIM 16 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Transport per terra en minivan segons itinerari.
07 nits d’allotjament en hotels 3/4* en base habitacions dobles.
Alimentació especificada en el quadre d’itinerari.
Guia de parla hispana durant la ruta (que farà a la vegada de xofer). Per a grups superiors a 8 persones és possible comptar amb 2 guies (un d’ells pot no ser de parla hispana).
Tast de vins a la zona de vinyes i visita Coves de Skocijan.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Trasllats des de / fins a l’aeroport al principi i final del viatge. Veure apartat TRASLLATS en la fitxa tècnica.
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Activitats i visites no especificades com a incloses.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació