Europa
Destinació
8 dies
Duració
Estiu
Temporada
No Inclosos
Vuelos

Aquesta ruta de senderisme està dedicada als amants de la natura i del senderisme. Els viatgers visitaran els paisatges naturals més diversos i meravellosos d’Eslovènia, caminant per senders de poca dificultat tècnica i fent poc desnivell en cada jornada. Cada dia visitarem algun dels tresors naturals del país, caminant per preciosos senders i banyant-nos en al·lucinants llacs, com els de Bled i Bohinj.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE JULIOL A SETEMBRE 2021
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A LJUBLJANA Hotel
2 LJUBLJANA. ALPS DE KAMNIK I VELIKA PLANINA E / D Hotel
3 LJUBLJANA – LLACS DE BLED I BOHINJ – BLED E / D Hotel
4 BLED. BOSC D’AVETS DE POKLJUKA E / D Hotel
5 BLED – CASCADA DE PERICNIK – MT. VRSIC – BOVEC E / D Hotel
6 BOVEC. VALL DE SOCA I POBLE HISTÒRIC DE KOBARID E / D Hotel
7 BOVEC – COVES DE SKOCIJAN – VINYES DE KRAS – PIRAN E / D Hotel
8 PIRAN. FI DEL VIATGE E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D

Dia 01 | Arribada a Ljubljana
Arribada a Ljubljana. El grup es reunirà a la tarda amb el nostre guia per a concretar els detalls del començament de la ruta. Resta del dia lliure a la capital.

Dia 02 | Ljubljana. Alps de Kamnik i Velika Planina
Trasllat als Alps de Kamnik i Savinja per a visitar un dels prats alpins més meravellosos d’Eslovènia, Velika Planina. La nostra bella caminada ens farà gaudir d’un bell paisatge alpí, a més de la interessant arquitectura de les seves cabanyes. Aquí aprendrem de la cultura dels pastors de la zona, entrant a una de les cabanyes més antigues. Ens cuinaran un fabulós dinar de menjar casolà tradicional, que després de la caminada ens asseurà fenomenal. Tornada a Ljubljana i temps lliure per a descobrir els seus racons i terrasses, a més de gaudir de l’ambient de la ciutat.

Dia 03 | Ljubljana – Llac de Bled i Bohinj – Bled
Trasllat cap a l’interior del Parc Nacional de Triglav, on descobrirem el llac de Bohinj i els seus voltants (rius, goles, típics pobles, etc). Després de dinar, seguim la nostra ruta cap a Bled, on pugem a un fantàstic mirador i tenim temps lliure per a banyar-nos, visitar l’illa i gaudir del llac més famós d’Eslovènia.

Dia 04 | Bled. Bosc d’avets de Pokljuka
Ens dirigim cap a l’interior del Parc Nacional de Triglav, on començarem la nostra caminada pel dens i màgic bosc d’avets de Pokljuka. El nostre camí ens portarà fins a un lloc on gaudirem de les impressionants vistes de les muntanyes més altes d’Eslovènia. Provarem els productes locals dels pastors de la zona i dinarem en una cabanya típica. També caminarem fins a un mirador per a contemplar les vistes de la vall de Bohinj. Tornada a Bled per la tarda.

Dia 05 | Bled – Cascada de Pericnik – Mt. Vrsic – Bovec
Avui començarem visitant la impressionant Cascada de Pericnik a la Vall de Vrata. Ens refrescarem amb la seva aigua i els més atrevits caminarem per sota d’ella. Continuarem acostant-nos al cor dels Alps Julians fins a arribar al port de muntanya de Vrsic. Aquí començarem una altra caminada que ens portarà per l’antiga i fascinant carretera que van construir els presos russos durant la Primera Guerra Mundial. Gaudirem de les vistes més espectaculars dels Alps Julians. Després de dinar en una fabulosa cabanya, continuarem fins a arribar a Bovec.

Dia 06 | Bovec. Vall de Soca i poble històric de Kobarid
Avui explorarem la preciosa Vall de Soca. Descobrirem les seves goles, cascades i caminarem al costat de l’espectacular riu Soca, més conegut com a maragda pel seu intens color turquesa. Ens mourem cap a la ciutat històrica de Kobarid on aprenem dels tristos esdeveniments en la zona durant la primera Guerra Mundial i fem una altra bonica caminada per a gaudir de la bellesa del paisatge. Nit a Bovec.

Dia 07 | Bovec – Coves de Skocijan – Vinyes de Kras – Piran
Avui recorrerem a peu les Coves de Skocijan, declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. A continuació, trasllat a la zona de vinyes de Kras, on arribarem a una granja típica per a provar els seus productes casolans i vi. A la tarda, continuarem cap a la costa per a visitar el poble costaner més pintoresc del país, Piran. Ens perdrem pels seus carrerons i places per a investigar aquest preciós lloc. Brindis de comiat.

Dia 08 | Piran. Fi del viatge
Esmorzar i trasllat a l’aeroport per compte del viatger. Fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 1.340 €
Suplement Habitació Individual 290 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES / MÀXIM 8
SERVEIS INCLOSOS Transport per terra en minivan segons itinerari.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia de parla hispana durant la ruta (que farà a la vegada de xofer).
Tast de vins a la zona de vinyes i visita a les Coves de Skocijan.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Trasllats des de / fins a l’aeroport al principi i final del viatge. Veure apartat TRASLLATS en la fitxa tècnica.
Begudes i àpats no indicats com a inclosos.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació