Europa
Destinació
8 dies
Duració
Estiu
Temporada
No Inclosos
Vuelos

Aquesta ruta de senderisme està dedicada als amants de la natura i del senderisme. Els viatgers visitaran els paisatges naturals més diversos i meravellosos d’Eslovènia, caminant per senders de poca dificultat tècnica i fent poc desnivell en cada jornada. Cada dia visitarem algun dels tresors naturals del país, caminant per preciosos senders i banyant-nos en al·lucinants llacs, com els de Bled i Bohinj.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE JUNY A SETEMBRE 2022
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A LJUBLJANA Hotel
2 LJUBLJANA. ALPS DE KAMNIK I VELIKA PLANINA E / D Hotel
3 LJUBLJANA – LLACS DE BLED I BOHINJ – BLED E / D Hotel
4 BLED. BOSC D’AVETS DE POKLJUKA E / D Hotel
5 BLED – CASCADA DE PERICNIK – MT. VRSIC – BOVEC E / D Hotel
6 BOVEC. VALL DE SOCA E / D Hotel
7 BOVEC – COVES DE SKOCIJAN – VINYES DE KRAS – PIRAN E / D Hotel
8 PIRAN. FI DEL VIATGE E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D

Dia 01 | Arribada a Ljubljana
Arribada a Ljubljana. El grup es reunirà a la tarda amb el nostre guia per a concretar els detalls del començament de la ruta. Resta del dia lliure a la capital.

Dia 02 | Ljubljana. Alps de Kamnik i Velika Planina
Trasllat als Alps de Kamnik i Savinja per a visitar un dels prats alpins més meravellosos d’Eslovènia, Velika Planina. La nostra bella caminada ens farà gaudir d’un bell paisatge alpí, a més de la interessant arquitectura de les seves cabanyes. Aquí aprendrem de la cultura dels pastors de la zona, entrant a una de les cabanyes més antigues. Ens cuinaran un fabulós dinar de menjar casolà tradicional, que després de la caminada ens asseurà fenomenal. Tornada a Ljubljana i temps lliure per a descobrir els seus racons i terrasses, a més de gaudir de l’ambient de la ciutat.

Dia 03 | Ljubljana – Llac de Bled i Bohinj – Bled
Trasllat cap a l’interior del Parc Nacional de Triglav, on descobrirem el llac de Bohinj i els seus voltants (rius, goles, típics pobles, etc). Després de dinar, seguim la nostra ruta cap a Bled, on pugem a un fantàstic mirador i tenim temps lliure per a banyar-nos, visitar l’illa i gaudir del llac més famós d’Eslovènia.

Dia 04 | Bled. Bosc d’avets de Pokljuka
Ens dirigim cap a l’interior del Parc Nacional de Triglav, on començarem la nostra caminada pel dens i màgic bosc d’avets de Pokljuka. El nostre camí ens portarà fins a un lloc on gaudirem de les impressionants vistes de les muntanyes més altes d’Eslovènia. Provarem els productes locals dels pastors de la zona i dinarem en una cabanya típica. També caminarem fins a un mirador per a contemplar les vistes de la vall de Bohinj. Tornada a Bled per la tarda.

Dia 05 | Bled – Cascada de Pericnik – Mt. Vrsic – Bovec
Avui començarem visitant la impressionant Cascada de Pericnik a la Vall de Vrata. Ens refrescarem amb la seva aigua i els més atrevits caminarem per sota d’ella. Continuarem acostant-nos al cor dels Alps Julians fins a arribar al port de muntanya de Vrsic. Aquí començarem una altra caminada que ens portarà per l’antiga i fascinant carretera que van construir els presos russos durant la Primera Guerra Mundial. Gaudirem de les vistes més espectaculars dels Alps Julians. Després de dinar en una fabulosa cabanya, continuarem fins a arribar a Bovec.

Dia 06 | Bovec. Vall de Soca
Avui explorarem la preciosa Vall de Soca. Descobrirem les seves goles, cascades i caminarem al costat de l’espectacular riu Soca, més conegut com a maragda pel seu intens color turquesa. Durant la caminada aprenem dels tristos esdeveniments en la zona durant la Primera Guerra Mundial i gaudirem de la bellesa del paisatge. Els més valents podran prendre un bany ràpid en les belles aigües. Ja a la tarda, qui ho desitgi podrà realitzar alguna activitat d’aventura com rafting, kayaking o canyoning, entre altres, per a gaudir de l’aigua des de dins. Els que prefereixin activitats més tranquil·les podran continuar descobrint els punts naturals i culturals més interessants de la zona. Nit en hotel.

Dia 07 | Bovec – Coves de Skocijan – Vinyes de Kras – Piran
Avui recorrerem a peu les Coves de Skocijan, declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. A continuació, trasllat a la zona de vinyes de Kras, on arribarem a una granja típica per a provar els seus productes casolans i vi. A la tarda, continuarem cap a la costa per a visitar el poble costaner més pintoresc del país, Piran. Ens perdrem pels seus carrerons i places per a investigar aquest preciós lloc. Brindis de comiat.

Dia 08 | Piran. Fi del viatge
Esmorzar i trasllat a l’aeroport per compte del viatger. Fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu per persona en base a Habitació Doble 1.450 €
Suplement Habitació Individual 290 €
GRUP REGULAR INTERNACIONAL MÍNIM 2 PERSONES

La realització d’aquest viatge requereix la participació d’un mínim de 2 persones.
Si no s’arriba a aquest mínim, l’agència té dret a anul·lar el viatge fins a 20 dies abans de l’inici del viatge. En el cas que l’agència anul·li el viatge per no assolir el nombre mínim de viatgers, l’agència reemborsarà tots els imports prèviament abonats en concepte del viatge.

SERVEIS INCLOSOS Transport per terra en minivan segons itinerari.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia de parla hispana durant la ruta (que farà a la vegada de xofer).
Tast de vins a la zona de vinyes i visita a les Coves de Skocijan.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Trasllats des de / fins a l’aeroport al principi i final del viatge. Veure apartat TRASLLATS en la fitxa tècnica.
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari.
Propines i extres personals.
Assegurances opcionals de cancel·lació i/o d’assistència en viatge ampliat. Consultar.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.