Europa
Destinació
8 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

L’illa de Madeira es presenta com una muntanya de lava i basalt sobre les aigües de l’Atlàntic. El seu interior és extremadament accidentat, un laberint de barrancs verds sobre els quals discorren les levadas, antigues sèquies que distribuïen l’aigua per tota l’illa. Avui aquests canals s’han reconvertit en camins que són la via perfecta per recórrer a peu l’illa, i ens proporcionen unes vistes extraordinàries sobre l’oceà.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / FUNCHAL Hotel
2 CAMINADA EN LA PENÍNSULA DE SAO LOURENÇO. MACHICO E Hotel
3 CAMINADA A FUNDURAS. MACHICO E Hotel
4 CAMINADA PICO DAS PEDRAS – CALDEIRA VERDE FINS ILHA. PORTO MONIZ E Hotel
5 CAMINADA CRISTO REI – FLORENÇAS. PORTO MONIZ E Hotel
6 CAMINADA BOCA DA CORRIDA – ENCUMEADA. FUNCHAL E Hotel
7 CAMINADA DELS CIMS ARIEIRO A RUIVO. FUNCHAL E Hotel
8 VOL FUNCHAL / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E 

DIA 1.- Vol Ciutat d’origen / Funchal
Sortida en vol amb destinació Madeira. Connexions intermèdies i arribada a l’aeroport de Funchal. Trasllat a l’hotel i temps lliure.
Funchal és una capital pintoresca situada en una gran badia i envoltada de verds muntanyes. Destaquen els monuments de l’època manuelina, palaus, esglésies i fabulosos jardins. El centre de la ciutat, és un conjunt de laberíntics carrers amb pujades i baixades pronunciades, que conviden a un a perdre per descobrir lentament aquesta ciutat.

DIA 2.- Caminada Península de Sao Lourenço. Machico
Esmorzar i trasllat en vehicle fins a Sao Lourenço, la península nord-est de Madeira. Iniciem la caminada per sobre d’uns penya-segats que ens ofereixen unes magnífiques vistes de tots dos costats de la península. Les parets de roca d’origen volcànic, mostren la seva erosió per la fúria de l’oceà Atlàntic. Aquesta àrea és seca, deserta i ofereix un gran contrast amb la resta de l’illa, que és més aviat humida. Tornada a Machico. Nit en hotel.

DIA 3.- Caminada a Funduras. Machico
Aquesta ruta té el seu inici al mirador de la Portela, des d’on es pot veure la bellesa de les poblacions de Porto da Cruz i Faial, al costat de la imponent roca de la Penha d’Aguia.
El passeig segueix pel carretera forestal de la Serra dasFunduras, entrant de seguida en el sender que s’endinsa per la magnífica floresta laurisilva. Al llarg del camí per aquesta floresta podrà admirar l’extraordinària bellesa de la flora i fauna endèmica de l’illa de Madeira. El verd intens dels arbres i de la vegetació, el melodiós cant dels ocells i tot l’ambient envoltant és gairebé màgic i irreal. Gaudeixi de la natura mentre camina i aprofiti els locals adequats per fer un picnic i relaxar-se una mica.
Més endavant trobarà la “Casa das Funduras”, una casa de camp bellíssima que dóna suport l’activitat forestal de la zona. Al costat de la casa hi la baixada de Levada 2 Maroços, que porta els caminants fins al centre de la població d’aquesta zona. Al llarg de la baixada observarem els tradicionals terrenys de plantació ( “poios”), que componen aquest fantàstic paisatge agrícola característic d’aquesta zona.

DIA 4.- Caminada de Pico das Pedras a Ilha – Porto Moniz
Després de l’esmorzar conducció fins al Pico das Pedras. Inici de la caminada que primer ens condueix fins a les cases de Queimadas. A partir d’aquí, s’inicia una de les millors considerades levadas de Madeira (canals d’irrigació o aqüeductes de l’illa), que va fins Caldeira Verde.
De tornada, es pren un camí de baixada, que amb un ràpid desnivell ens porta al poble d’Ilha. Una gran caminada per la seva varietat, veurem des dels boscos més verds i humits fins a les vistes més àmplies de la costa nord. Des Ilha ens recollirà el vehicle per traslladar-nos fins a Porto Moniz.

DIA 5.- Caminada Cristo Rei – Florenças. Porto Moniz
Avui anirem de l’interior de l’illa, cap a la plana deserta seguint la “duta”. Al llarg del camí trobarem coves, cascades i fins i tot algun pastor amb les seves vaques o cabres. Aquest camí ens porta fins Rabaçal. A continuació un llarg túnel (800 m.) Ens conduirà fins a la unió amb una altra “duta” que ens portarà de baixada fins Florenças. A la tarda el vehicle ens traslladarà de tornada a Porto Moniz.

DIA 6.- Caminada de Boca da Corrida – Encumeada. Funchal
Conduirem cap a les muntanyes i el vehicle ens deixarà en un bonic balcó natural anomenat Boca da Corrida. A partir d’aquí comença, la caminada més llarga del viatge. Només començar a caminar, el camí ens regala unes fabuloses vistes del Curral das Freiras. Un bonic i pintoresc poble amagat entre valls. La ruta que seguirem, era un d’aquests camins utilitzats per connectar els pobles entre si, abans de haguessin carreteres.
A dues hores de caminada per sender planer, trobem una desviació per pujar al Pico Grande (opcional 1 hora). A partir d’aquí, la resta del trajecte és tot descens suau fins al punt d’arribada. Passarem per sota dels penya-segats del Pico Grande, per una zona més aviat àrida. En els últims quilòmetres, creuarem un bosc de nogueres i passarem per unes antigues terrasses sense cultius.
Arribada a Encumeada, on diverses cafeteries ens poden servir algun refresc mentre gaudim d’unes bones vistes panoràmiques de la regió. Trasllat a Funchal i allotjament.

DIA 7.- Caminada dels cims Arieiro a Ruivo. Funchal
A primera hora sortida cap al Pico do Arieiro (1.818 m), punt de partida per a la desafiant caminada que recorre la carena fins arribar al pic més alt de l’illa, el Ruivo (1.862 m). Les vistes en dies clars són espectaculars, però l’efecte de núvols baixos encara pot fer-ho més especial. De baixada passarem per davant els pics do Gato i das Torres amb certes formacions suggerents fins arribar a la Achada do Teixeira. Trobada amb el nostre vehicle i tornada a Funchal.

DIA 8.- Vol Funchal / Ciutat d’origen
A l’hora prevista embarcament en el vol de tornada. Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA 4 Primeres Places Preu Base
En base a grup de 6 a 15 persones 990 € 1.150 €
Taxes Aèries (Aprox.) 190 €
SUPLEMENTS
Suplement Habitació Individual 250 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en furgonetes de 8 seients.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia local de parla hispana durant totes les caminades.
Totes les visites i excursions especificades.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Entrades als llocs a visitar.
Visites no especificades a l’itinerari.
Propines i extres personals.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari