Àsia
Destinació
8 dies
Duració
Setmana Santa
Temporada
Inclosos
Vuelos

Partint d’un confortable hotel situat al centre de Capadòcia, caminarem pels senders d’aquesta increïble regió de Turquia, visitant els llocs principals i les àrees menys freqüentades. Realitzarem diferents etapes de senderisme durant quatre jornades i finalitzarem el viatge amb una estada a la increïble ciutat d’Estambul.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
14 ABR VOL CIUTAT D’ORIGEN / ESTAMBUL / KAYSERI – CAPADÒCIA S Hotel
15 ABR SENDERISME: VALL BLANCA – UCHISAR I VALL DELS COLOMS E / D / S Hotel
16 ABR SENDERISME: VALL D’IHLARA – CIUTAT SUBTERRÀNIA D’OZLUCE E / D / S Hotel
17 ABR SENDERISME: VALL VERMELLA I VALL DE LES XEMENEIES DE FADES E / D / S Hotel
18 ABR SENDERISME: VALL DE GIOLGOLI – VALL UZENGI – MUSTAFAPASHA E / D / S Hotel
19 ABR VOL CAPADÒCIA / ESTAMBUL E Hotel
20 ABR ESTAMBUL E Hotel
21 ABR VOL ESTAMBUL / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

14 ABR.- VOL CIUTAT D’ORIGEN / ESTAMBUL / KAYSERI – CAPADÒCIA
Presentació a l’aeroport a l’hora indicada. Tràmits de facturació i embarcament en el vol amb destinació Kayseri, via Estambul. Arribada a l’aeroport i tràmits de visat. Assistència i trasllat a Capadòcia.

15 ABR.- SENDERISME A CAPADÒCIA
Sortida en minibús fins a la Vall Blanca o de Baglýdere (1 hora de trajecte). Iniciem la caminada descendint fins al centre de la vall per veure les formacions volcàniques que donen nom a la Vall dels Enamorats i seguim fins a Uchisar. Ascensió al Castell d’Uchisar, una estranya formació geològica amb antics habitatges i altres dependències excavades a l’interior. La seva pintoresca forma li ha donat el sobrenom de castell encara que, en realitat, és una fortalesa. Va ser abandonat fa relativament poc temps a causa dels despreniments de roques. Dinar en un restaurant del mateix poble.
Caminada per baixar a la Vall dels Coloms i arribar fins al poble de Goreme. Al llarg de la vall veurem les coves, les cases dels coloms i les extenses vinyes. Trasllat a l’hotel en minibús.

16 ABR.- SENDERISME A CAPADÒCIA
Trasllat en vehicle fins al poble d’Ihlara (1,30 hores de trajecte), situat a la vall del mateix nom. Caminada al llarg del canó d’Ihlara, amb 14 km de llarg i fins a 100 metres de profunditat en alguns punts. En les seves parets hi ha excavades més d’un centenar d’esglésies, algunes de l’època bizantina i està en part cobert per una rica vegetació, més o menys verd en funció de l’època de l’any. Durant l’excursió es visiten els monestirs i les esglésies excavades a la roca, mostres de la original arquitectura local. Dinar a la pintoresca població de Belisýrma. Seguim la nostra marxa creuant el poble fins arribar a la ciutat subterrània d’Ozluce. Visitarem el lloc arqueològic per veure les seves singulars cases, túnels i dipòsits. Retorn a l’hotel en minibús.

17 ABR.- SENDERISME A CAPADÒCIA
Esmorzar i trajecte de 15 minuts en minibús. Arribada a Kýzýlvade, coneguda com la Vall Vermella.
Caminada a través de la magnífica vall de Güllüdere, on visitarem les esglésies d’Üzümlü Kilise i Haçlý Kilise, nomenades en la Bíblia i que representen l’esperit i la simbologia de les primeres comunitats cristianes. Arribarem al poble de Cavusin, el més antic de la Capadòcia, excavat a la roca, i que avui dia està abandonat. Pujarem cap a la part alta del poble i visitant l’església i la mesquita també excavades a la roca. Al cim ens espera una de les més esplèndides vistes de Capadòcia.
La nostra marxa continuarà fins a la Vall de Paþabaðý, coneguda amb el nom de Vall de les Xemeneies de les Fades, a causa de les singulars formacions de roca erosionada pel pas del temps. El minibús ens portarà al poble d’Avanos. Avanos, travessat pel riu Kizilýrmak, és el centre de l’artesania local. Dinar i temps per visitar alguns dels seus tallers locals de catifes, kilims, onix, ceràmica, etc.

18 ABR.- ​​SENDERISME A CAPADÒCIA
Esmorzar i sortida cap a la Vall de Golgoli. Descens a peu fins al centre de la vall de Golgoli, travessa de la vall de Gomeda per visitar alguns dels monestirs i esglésies excavades a la roca, mostra de l’arquitectura de les primeres comunitats cristianes. Seguim la marxa fins a la Vall d’Üzengi, des del qual podrem contemplar els millors colomars de la zona, excavats per la mà de l’home en les enormes i altes roques de pedra calcària. A causa de les característiques del terreny, podrem veure’ns obligats a caminar per zones humides o enfangades. A la sortida de la vall, el nostre minibús ens espera per portar-nos al poble de Mustafapasha, on dinarem en una casa local. Trasllat de tornada a l’hotel.

19 ABR.- CAPADÒCIA – KAYSERI. VOL A ESTAMBUL
Esmorzar i sortida cap a l’aeroport per volar a Estambul. Arribada, recepció i trasllat a l’hotel. Temps lliure. Recomanem un recorregut pels carrers de Tahtakale, Soguk Cesme i Mahmut Pacha, ens porten fins el basar egipci, l’antiga estació del “Orient Express” i a la zona de teles i mosaics respectivament. Aquests recorreguts, tot i estar allunyats dels centres turístics habituals, bé mereixen una visita. A més de creuar la Banya d’or pel Pont de Galata, val la pena pujar a la Torre de Galata, des d’on es poden veure unes magnífiques vistes de la ciutat. És agradable seure a descansar, prenent un te o un cafè, amb vistes a la Banya d’or o a qualsevol de les mesquites de la ciutat.

20 ABR.- ESTAMBUL
Dia lliure a Estambul.

21 ABR.- VOL ESTAMBUL / CIUTAT D’ORIGEN
Temps lliure i a l’hora acordada, trasllat a l’aeroport per sortir en vol de tornada a la nostra Ciutat d’origen. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 1.100 €
Preu Base per persona (04 Primeres Inscripcions) 995 €
Suplement Habitació Individual 140 €
Taxes Aèries (Aprox.) 195 €
  GRUP MÍNIM 4 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols Ciutat d’origen / Estambul / Kayseri (anada i tornada).
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport per terra en minibús amb aire condicionat.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Caminades, excursions i visites segons itinerari. Entrades a museus, esglésies, etc.
Guia local de parla hispana a Capadòcia.
Assegurança d’assistència en viatge.
Impostos i IVA, en cas de ser aplicables.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visites i guia a Estambul.
Visat d’entrada a Turquia.
Propines i extres personals.
Taxes aèries ni d’aeroport.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació