Àsia, Pròxim Orient
Destinació
8 dies
Duració
Setmana Santa
Temporada
Inclosos
Vuelos

Les capritxoses formacions geològiques que esculpeixen les valls de Capadòcia han estat llar de cultures mil·lenàries, des dels remots hitites i assiris fins bizantins i turcs, el que la converteix en un immens museu a l’aire lliure. Caminarem per les senderes d’aquesta increïble regió de Turquia, visitant els llocs principals i les àrees menys freqüentades. Amb un nivell fàcil de senderisme durant tots els dies, acabarem el viatge amb una estada a la ciutat d’Estambul, nexe d’unió d’orient i occident.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
04 ABR VOL CIUTAT D’ORIGEN / ESTAMBUL / KAYSERI – CAPADÒCIA S Hotel
05 ABR SENDERISME: VALL BLANCA – UCHISAR I VALL DELS COLOMS E / D / S Hotel
06 ABR SENDERISME: VALL D’IHLARA – CIUTAT SUBTERRÀNIA D’OZLUCE E / D / S Hotel
07 ABR SENDERISME: VALL VERMELLA I VALL DE LES XEMENEIES DE FADES E / D / S Hotel
08 ABR SENDERISME: VALL DE GIOLGOLI – VALL UZENGI – MUSTAFAPASHA E / D / S Hotel
09 ABR VOL CAPADÒCIA / ESTAMBUL E Hotel
10 ABR ESTAMBUL E Hotel
11 ABR VOL ESTAMBUL / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

04 ABR.- Vol Ciutat d’origen / Estambul / Kayseri. Capadòcia
Sortida en vol de línia regular amb destinació a Kayseri, amb connexió a Estambul.
Arribada i tràmits d’entrada a país. Després de recollir l’equipatge, trobada i assistència per part del nostre equip local i trasllat al nostre allotjament a Capadòcia. Arribada a l’hotel, sopar i allotjament.

05 ABR.- Senderisme a Capadòcia. Vall Blanc, Castell d’Uchisar i Vall dels Coloms
Després de l’esmorzar, sortida fins a la Vall Blanca o de Baglýdere (1 hora de trajecte). Iniciarem la caminada descendint fins al centre de la vall per veure les formacions volcàniques que donen nom a la Vall dels Enamorats i seguim fins Uchisar. Ascensió al Castell d’Uchisar, una estranya formació geològica amb antics habitatges i altres dependències excavades a l’interior. La seva pintoresca forma li ha donat el sobrenom de castell encara que, en realitat, és una fortalesa. Va ser abandonat fa relativament poc temps a causa dels despreniments de roques. Dinar en un restaurant de mateix poble.
A continuació, caminada per baixar fins a la Vall dels Coloms i arribar fins al poble de Goreme. Al llarg de la vall veurem les coves, els colomars i les extenses vinyes. Finzalizada la caminada, trasllat a l’hotel. Temps lliure per descansar. Sopar i allotjament.

06 ABR.- Senderisme a Capadòcia. Vall d’Ihlara i Ozluce
Trasllat fins al poble de Ihlara (1 i ½ h. De trajecte), situat a la vall del mateix nom. Caminada al llarg del canó de Ihlara, amb 14 km de llarg i fins a 100 metres de profunditat en alguns punts. En les seves parets hi ha excavades més d’un centenar d’esglésies, algunes de l’època bizantina. Està en part cobert per una rica vegetació, més o menys verd en funció de l’època de l’any. Durant l’excursió es visiten els monestirs i les esglésies excavades a la roca, mostres de l’original arquitectura local. Dinar a la població pintoresca Belisýrma.
Seguim la nostra marxa creuant el poble fins arribar a la ciutat subterrània de Ozluce. Visitarem el lloc arqueològic per veure els teus singulars cases, túnels i dipòsits. Tornarem al nostre hotel, amb vehicle, en un trajecte de 30 minuts, aproximadament.

07 ABR.- Senderisme a Capadòcia. Vall Vermella i Xemeneies de Fades
Esmorzar. Farem amb el nostre vehicle un trajecte de 15 minuts fins Kýzýlvade. Arribada a Kýzýlvade conegut com la Vall Roig. Caminada a través del magnífic vall de Güllüdere, on visitarem les esglésies de Üzümlü Kilise i Haçlý Kilise, nomenades en la Bíblia i que representen l’esperit i la simbologia de les primeres comunitats cristianes.
Arribarem a el poble de Cavusin, el més antic de la Capadòcia excavat a la roca, i que avui dia està abandonat. Pujarem cap a la part alta de la vila i visitarem l’església i mesquita, també excavades a la roca. Al cim ens espera una de les més esplèndides vistes de tota Capadòcia.
La nostra marxa continuarà fins a la Vall Paþabaðý, conegut mundialment com la Vall de les Xemeneies de les Fades, a causa de les singulars formacions de roca erosionades pel pas del temps.
Ens trobarem amb el nostre vehicle per portar-nos a poble d’Avanos, que es troba travessat pel riu Kizilýrmak, i és el centre de l’artesania local. Dinar i temps lliure per visitar si es desitja alguns dels seus tallers locals de catifes, kilims, onix, ceràmica ….

08 ABR.- Senderisme a Capadòcia. Vall de Giolgoli, Mustafapasha i Vall de Gomeda i Üzengi
Esmorzar i sortida cap a la Vall de Golgoli.
Baixarem a peu fins al centre de la vall de Golgoli i travessarem la vall de Gomeda per visitar alguns dels monestirs i esglésies excavats a la roca, mostra de l’arquitectura de les primeres comunitats cristianes. Seguim la marxa fins a la Vall Üzengi, des del qual podrem contemplar els millors colomars de la zona, excavats per la mà de l’home en les enormes i altes roques de pedra calcària. Aturada en una deu d’aigua mineral.
A causa de les característiques del terreny, podrem veure’ns obligats a caminar per zones humides o enfangades. A la sortida de la vall, el nostre transport ens espera per portar-nos a al poble de Mustafapasha, on dinarem en una casa local. Trasllat de tornada a l’hotel.

09 ABR.- Capadòcia – Kayseri. Vol a Estambul
Esmorzar i sortida cap a a l’aeroport per volar a Estambul. Arribada, recepció i trasllat a l’hotel. Temps lliure per iniciar les visites per compte propi a algun dels nombrosos atractius que ofereix la ciutat.

10 ABR.- Estambul
Dia lliure per continuar visitant la ciutat per compte propi.
La història d’Estambul abasta uns 3.000 anys i llocs d’interès així ho testifiquen: el palau Topkapi, residència dels sultans des del segle XV fins a principis del XIX, és una de les joies de la ciutat, el harem del palau (els apartaments de la família imperial) s’assemblava a un petit poble, que albergava fins a 500 persones de forma contínua, entre les quals hi havia unes 300 concubines. El tresor imperial és un altre dels reclams del palau, està ple d’or, plata, diamants i objectes enlluernadors; Aya Sofya (Santa Sofia), la basílica de la Divina Saviesa, es va erigir durant el regnat de Justinià, l’any 548 i en aquesta època va ser la major església de la cristiandat. Després de 14 segles d’història, l’amenaça dels sismes ha provocat que en l’actualitat l’església es trobi reforçada amb contraforts, suports, quioscos i dependències que abracen les seves robustes parets. En qualsevol cas, la immensa cúpula de l’interior segueix sent impressionant; la mesquita blava és un triomf de l’harmonia, la proporció i l’elegància; seva part exterior evoca el mateix tipus d’admiració que l’interior d’Aya Sofya.
A l’agafar un transbordador per creuar el Bòsfor o a passejar pel Gran Basar (un laberint de carrerons en què és possible comprar un braçalet, una catifa o simplement tafanejar), un pot cansar de veure tants turistes, tot i que hi ha diverses maneres de escapar. Uzunçarsi Caddesi constitueix l’alternativa menys turística; en ella es poden trobar botigues de torners de fusta, equipament de caça o comerciants de peces de vestir. A la zona de Beyoglu, a nord del pont, resulta fascinant-se una passejada a través d’Istiklal Caddesi, el carrer principal. En aquest lloc passejaven els otomans de classe alta i els residents de les potències europees fa un segle, però en l’actualitat és un escenari decadent. Malgrat tot, no resulta difícil imaginar aquesta magnífica artèria en la seva època d’apogeu i visita de la capital, ruïnes del palau de la Reina, mercats, etc.

11 ABR.- Vol Estambul / Ciutat d’origen
Esmorzar i a l’hora acordada, trasllat a l’aeroport per sortir en vol de tornada a la nostra ciutat d’origen. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup a partir de 6 persones 1.155 €
Suplement grup de 4 a 5 persones 100 €
Suplement Habitació Individual 225 €
Taxes Aèries (Aprox.) 210 €
GRUP MÍNIM 4 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols Ciutat d’origen / Estambul / Kayseri (anada i tornada).
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport per terra en minivan o minibús amb aire condicionat.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Caminades, excursions i visites segons itinerari. Entrades a museus, esglésies, etc.
Guia local de parla hispana a Capadòcia.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visites i guia a Estambul.
Propines i extres personals.
Taxes aèries ni d’aeroport.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació