Àsia, Pròxim Orient
Destinació
8 dies
Duració
Setmana Santa
Temporada
Inclosos
Vuelos

Partint d’un confortable hotel situat en el centre de Capadòcia, caminarem per les senderes d’aquesta increïble regió de Turquia, visitant els llocs principals i les àrees menys freqüentades. Quatre jornades de senderisme de nivell fàcil recorrent laberíntiques ciutats subterrànies, esglésies excavades en la roca, i valls amb roca modelada pel pas del temps, formant paisatges increïbles. El viatge es completa amb una estada a la ciutat d’Istanbul, porta entre Orient i Occident.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / ESTAMBUL / KAYSERI S Hotel
2 SENDERISME: VALL BLANCA – CASTELL UCHISAR – VALL DELS COLOMS – GOREME E / D Hotel
3 SENDERISME: VALL D’IHLARA – CIUTAT SUBTERRÀNIA D’OZLUCE E / D Hotel
4 SENDERISME: VALL VERMELLA – CAVUSIN – VALL DE LES XEMENEIES DE FADES E / D Hotel
5 SENDERISME: VALLS DE GIOLGOLI I UZENGI – MUSTAFAPASHA E / D Hotel
6 VOL KAYSERI / ESTAMBUL E Hotel
7 ESTAMBUL E Hotel
8 VOL ESTAMBUL / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

28 MAR | Vol Ciutat d’origen / Kayseri
Sortida en el vol amb destinació Kayseri (via Istanbul). Arribada, assistència en l’aeroport i trasllat a l’hotel a Capadòcia.

29 MAR | Senderisme a Capadòcia
Després d’esmorzar, trobada amb el guia i sortida en vehicle fins a l’inici de Baglidere o Vall Blanca. Des d’aquí baixarem a peu fins al centre de la vall durant mitja hora, veient les formacions volcàniques que avui dia el nomenen Vall dels enamorats. Després d’una breu parada seguim la caminada durant 1 hora fins a Uchisar. Pujarem al Castell de Uchisar, una estranya formació geològica amb multitud d’habitatges i altres dependències excavades l’interior. La seva pintoresca forma li ha donat el sobrenom de castell encara que, en realitat, era una fortalesa, que va ser abandonada fa relativament poc a causa dels despreniments de roques. Dinar en un restaurant al poble de Uchisar. Després del menjar descendirem per la Vall dels Coloms fins al poble de Goreme. Al llarg de la vall es poden veure les coves, les cases dels coloms i els sembrats de vinya. A Goreme, visita del museu a l’aire lliure i retrobament amb els vehicles. Tornada a l’hotel. Temps lliure, sopar i allotjament.

30 MAR | Senderisme a Capadòcia
Esmorzar i trasllat en vehicle al poble d’Ihlara, a la vall del mateix nom. Caminada al llarg de la vall, en el qual s’estén un espectacular canó de 14 km de longitud i 100 metres d’ample, un dels més importants emplaçaments per als monestirs de l’època Bizantina. Durant la marxa, visitarem els monestirs i les esglésies excavades en la roca, mostres de la peculiar arquitectura local. Descans per a dinar en el pintoresc poble de Belissarma, a la vall. Després del menjar seguirem la nostra marxa creuant el poble i arribarem a la ciutat subterrània d’Ozluce. Si bé encara no han finalitzat les excavacions arqueològiques, coneixerem aquesta ciutat i les seves singulars cases, túnels i dipòsits. Trobada amb el vehicle i tornada a l’hotel.

31 MAR | Senderisme a Capadòcia
Esmorzar i trajecte de 15 minuts en vehicle per a arribar a la Vall de Kizilvade, coneguda com la Vall Vermella. Caminada a través de la vall de Güllüdere, on visitarem les esglésies d’Üzümlü Kilise i Haçli Kilise, nomenades en la Bíblia i que representen l’esperit i la simbologia de les primeres comunitats cristianes.
Arribarem al poble excavat en la roca de Cavusin, el més antic de Capadòcia però que avui dia està abandonat. Visitarem l’església i la mesquita també excavades en la roca i pujarem a la part alta del poble, des d’on tindrem una de les millors panoràmiques de les valls de Capadòcia. La nostra marxa continuarà fins a la Vall Papabagi, coneguda amb el nom de Vall de les Xemeneies de les Fades, a causa de les singulars formacions de roca erosionada pel pas del temps. El vehicle ens esperarà per a portar-nos fins al poble de Avanos. Esmorzar en un restaurant i temps lliure per a visitar el poble i alguns dels seus tallers locals de catifes i kilims, o de ceràmica tallada en el fang procedent del riu que travessa el poble. Tornada a l’hotel en vehicle.

01 ABR | Senderisme a Capadòcia
Esmorzar i sortida cap a la Vall de Golgoli. Descendirem a peu fins al centre de la vall i continuarem per la vall de Gomeda per a visitar alguns dels monestirs i esglésies excavades en la roca, mostra de l’arquitectura de les primeres comunitats cristianes. Seguim la marxa fins a la Vall d’Uzengi, des d’on tindrem la millor vista dels colomars de la zona, excavats per la mà de l’home en les enormes i altes roques de pedra calcària. Parada i descans en un manantial d’aigua mineral. En aquesta zona, a causa de les característiques del terreny, podríem veure’ns obligats a caminar per zones humides o enfangades. A la sortida de la vall, el nostre vehicle ens espera per a portar-nos al poble de Mustafapasha, on dinarem en una casa local. Temps lliure per a conèixer el poble i tornada a l’hotel.

02 ABR | Capadòcia – Kayseri. Vol a Istanbul
Esmorzar i sortida cap a a l’aeroport per a prendre el vol a Istanbul. A l’arribada, recepció i trasllat a l’hotel. Temps lliure.
Recomanem a més de les visites habituals, un recorregut a peu pels carrers de Tahtakale, Soguk Cesme i Mahmut Pacha, que ens portaran fins al basar egipci, l’antiga estació del Orient Express i a la zona de teles i mosaics respectivament. Aquests recorreguts malgrat estar allunyats dels centres turístics habituals, bé mereixen una visita. A més de creuar la Banya d’Or pel Pont de Galata, és interessant la pujada a la Torre de Galata, des d’on es poden veure unes magnífiques vistes de la ciutat. És agradable asseure’s a descansar, prenent un te o un cafè, amb vista a la Banya d’Or o a qualsevol de les mesquites.

03 ABR | Istanbul
Dia lliure a la ciutat d’Istanbul. Nit en hotel.

04 ABR | Vol Istanbul / Ciutat d’origen
A l’hora acordada, trasllat a l’aeroport per a embarcar en el vol de tornada a Ciutat d’origen. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 1.065 €
Preu Base per persona (4 Primeres Inscripcions) 995 €
Suplement Habitació Individual 180 €
Suplement grups de 4 a 5 persones 125 €
Taxes Aèries (Aprox.) 220 €
GRUP MÍNIM 4 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols Ciutat d’origen / Estambul / Kayseri (anada i tornada).
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Recorreguts per terra en van o minibús amb aire condicionat.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Caminades, excursions i visites segons itinerari. Entrades a museus, esglésies, etc.
Guia local de parla hispana a Capadòcia.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat d’entrada.
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visites i guia a Estambul.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari