Europa
Destinació
8 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

Viatge per l’est de Sicília i les illes de Stromboli, Vulcano i Lipari. Un combinat d’espectaculars caminades en un entorn mediterrani, aproximant-nos a fenòmens volcànics i restes arqueològiques gregues, romanes i bizantines.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE MAIG A OCTUBRE 2021
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / CATÀNIA Hotel
2 CATÀNIA – FERRY ILLES EÒLIES – LIPARI E Hotel local
3 LIPARI E Hotel local
4 LIPARI. FERRY A STROMBOLI E Hotel local
5 ASCENSIÓ AL VOLCÀ STROMBOLI E / S Hotel local
6 STROMBOLI – FERRY A MILAZZO – TAORMINA – ETNA E / S Refugi
7 VOLCÀ ETNA E / S Refugi
8 ETNA – AEROPORT DE CATÀNIA. VOL DE TORNADA E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / SOPAR = S

Dia 01 | Vol Ciutat d’origen / Catània
Sortida en el vol amb destinació Catània. Arribada, assistència a l’aeroport i trasllat a l’hotel.

Dia 02 | Catània – Ferri Illes Eòlies – Lipari
Trasllat en minibús al port de Milazzo (1’30 h) per a prendre el vaixell a l’illa de Vulcano. Ascensió al gran cràter que corona l’illa, de 391 metres d’altura. Possibilitat de donar-se un bany de fang (entrada a pagar). Continuació en vaixell cap a l’illa de Lipari.

Dia 03 | Lipari
Al matí ruta pel sud de l’illa entre vinyes i terrasses sobre la mar, amb vistes sobre la veïna illa de Vulcano. Tarda lliure per a passejar pel centre històric de Lipari i possibilitat de visitar el Museu Arqueològic.

Dia 04 | Lipari. Ferri a Stromboli
Trasllat al port i embarcament en ferri amb destinació a l’illa de Stromboli (1 h), on ens allotgem els pròxims dos dies. A la tarda, excursió a la “Sciara del Fuoco” com a primera aproximació a l’activitat volcànica de l’illa.

Dia 05 | Ascensió al volcà de Stromboli
Matí lliure per a visitar el poble de San Vincenzo i banyar-se a les platges de sorra negra. A la tarda, ascensió al Stromboli per a admirar de nit la permanent activitat explosiva del volcà, un autèntic espectacle. Sopar tipus pícnic durant l’excursió i descens a l’allotjament.

Dia 06 | Stromboli – Ferri a Milazzo – Taormina – Etna Nord
Tornada en ferri a Milazzo (3 h) des d’on ens traslladem en minibús a la vessant nord de l’Etna. En ruta, parada de dues hores per a visitar la magnífica ciutat de Taormina. Després de la visita pujada en vehicle fins a Piano Provenzana (1.800 m), poble situat en la cara nord de l’Etna. Allotjament en refugi.

Dia 07 | Volcà Etna
Partim des del refugi per a admirar les últimes formacions de lava de l’erupció del 2002, i els cràters de la fractura eruptiva (La Bottoniera). Passeig prop del Mt. Nero i observació dels hornitos del 1923, en el magnífic ecosistema del Parc de l’Etna, i continuació fins a la “Grotta del Lamponi” (1.700 m), un túnel de lava de gran bellesa.

Dia 08 | Etna Nord – Catània. Vol de tornada
A l’hora acordada, trasllat a l’aeroport de Catània i embarcament en el vol de tornada. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu per persona en base a Habitació Doble (taxes aèries incloses) 1.570 €
Suplement Habitació Individual 250 €
Suplement Sortida 29 Agost 120 €
Nit Extra a Catània (en Habitació Doble) 80 €
GRUP MÍNIM 10 PERSONES
La realització d’aquest viatge requereix la participació d’un mínim de 10 persones.
Si no s’arriba a aquest mínim, l’agència té dret a anul·lar el viatge fins a 20 dies abans de l’inici del viatge. En el cas que l’agència anul·li el viatge per no assolir el nombre mínim de viatgers, l’agència reemborsarà tots els imports prèviament abonats en concepte del viatge.
SERVEIS INCLOSOS Vols Barcelona o Madrid / Catània i tornada (connexió intermèdia a Roma), amb la companyia aèria Alitalia, en classe turista.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Trasllats en minibús, ferry, tren i transport públic per a les excursions.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia de parla hispana expert en la zona.
Guia vulcanòleg durant l’ascensió al Stromboli.
Taxes aèries (de carburant, aeroport, seguretat): 170 €.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Visites i excursions opcionals (ascensió opcional a l’Etna costa 90 € aprox.).
Propines i extres personals.
Assegurances opcionals de cancel·lació i/o d’assistència en viatge ampliat. Consultar.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.